Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönnie! Ma (86 db)

Ma 3 tizedet zuhant reggelre a hőm, tegnap reggel még 37.2 volt, reggelre egy pötty barnás folt. Tegnap kellett volna nem megjönnie. Van baba vagy nincs?

Nem merek tesztelni még. Tüneteim nincsenek. Ez volt az els? Clostys hónapom.

Legjobb válasz: ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!

ha tegnap kellet volna megjönnie , akkor ma már tesztelhettél volna areggeli vizeletbõl.A tegnapi hõdet meg lehet nem jól mérted.tesztelj!
A kérdező hozzászólása: Biztos, h jól mértem, mert minden reggel 6:20-kor, 3 hete, nyelv alatt mérem és mára lett ez a változás. Napok óta már 37.2 volt a hõm.
Szerintem meg fog jönni.
nincs babo meg fog jönni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nincs semmi. 2 barna pötty.Mikor lesz, ha lesz egyáltalán?

Tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt ma reggel, de a tesztem negatív. Lehet baba? És ha nem baba, mikor fog megjönni?

Olyan szomorú vagyok, hogy megint nem sikerült... Pé-m volt 2 hete.

Legjobb válasz: Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!

Az nem lehet, hogy túl hamar teszteltél? De ha mégis megjönne, akkor majd a következõ hónapban sikerül! Ne kenõdj el, csak pozitívan!
én is így vagyok, nekem tegnap elõtt nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Eddig van 2 negatív tesztem. Mellem fáj, fehér folyásom van, fáradékony vagyok. Én se tudom mitõl lehet ez...
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy. Csak tudod már úgy beleéltem magam, hogy a hõm is rendben, meg nem is jött meg...
A kérdező hozzászólása: Néhány napon belül kiderül! Szorítok Neked!!
Korán teszteltél, várjj egy kicsit, majd teszteljj újra! Szorítok neked!

Tegnap délutáni és ma reggeliből is halvány pozi teszt! Szerintetek? Tegnap vagy ma kellett/kellene megjönnie.

Ha extra halvány az már tuti nem jelent babát?

Legjobb válasz: ha halvány akkor is csik,Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.

ha halvány akkor is csik, Várj két napot és ha nem jön meg akkor tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Így van :) Bár utána számoltam a dolgoknak és még csak ma vagyok peteérés után 14. napon, csak 25 naposak a ciklusaim , Gratulálok neked :)
Szia! Én kedden délután kezdtem az ultra halvány tesztelést. Ma már szép, erõs két csíkom lett. Úgyhogy türelem, amíg nem jön meg, addig van remény! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, miújság veletek? Nekem még halványak a tesztjeim, de már erõsebbek az elsõnél :)
A kérdező hozzászólása: Persze megírom :) Drukkolok nektek is :)
Nekem is halvány pozi lett ma, a 29 napon reggeli vizeletbõl. Bár mostanában 32-33 napos ciklusaim voltak...A halvány is csík, majd erõsödik. Én is várok még kettõ napot (ha kibírom) aztán megint teszt. Már kivagyok éhezve a tesztelésre:) )))
Szia! A csik az csik! Nekem is igy indult. Az x-epil csak 5 nap alatt lett igazan eros. A corax mar akkor eros csikot adott, amikor az x-epil meg iszonyat halvany volt. Majd irj! :-)
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM :) Én is azt szerettem volna venni de nem volt a DM-ben :( igy vettem egy x-epilt (2db-os) . Remélem holnap reggel már erõsebb csikocskám lesz :)
Köszönöm! Úgy tûnik, egyre többen vagyunk, akinek a tavasz sikert hozott! :) Én is drukkolok neked! Amilyen hülye vagyok, megvettem a méregdrága Clearblue digitális tesztet, szombatra tartogatom. Remélem, szép születésnapi pozitívat fog az is mutatni. :)
A kérdező hozzászólása: Huu köszönöm most egy kicsit megnyugtattál, azért a ma reggeli erõsebb egy picit mint a tegnap délutáni, de ha vasárnapig sem jön meg akkor csinálok egy másikat! :) De nagyon türelmetlen vagyok már :) ) Gratulálok neked! :)
Szia! Ha halovány, de rózsaszín, akkor az azt jelenti, hogy van hcg a szervezetedben, tehát valószínûleg jó úton halad a dolog, hogy kismama legyél. :) (Hacsak nem szedsz olyan gyógyszert, ami tartalmaz hcg-t, bár ez ritka.) Kedden, a nemvártam napján délután nekem is nagyon-nagyon halvány lett, másnap reggel is. Ez csak annyit jelent, hogy még nagyon fiatal a terhesség. Két-három nap múlva újra teszt. Rohadt nehéz kibírni, tudom. :D Amíg nem jön meg, addig jó!
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a dolgokkal ha hiszed ha nem, és nem lehurrogást kértem!! De azért köszi a kedves választ!
Jó lenne, ha elsõsorban a tájékoztatón leírtakat értelmeznék az emberek, és nem tennének fel felesleges kérdéseket.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Ha nem lenne HCG a szervezetemben akkor még halvány sem lenne igaz?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok , miujság veletek? Voltatok már dokinál? Én ma voltam 10mm -es petezsákot látott csak majd 3 hét mulva kell csak újra mennem .
Mit tehetnél, hogy megjöjjön? Most komoly? Semmit. Nem biztos, hogy negatív, nekem 3. nap mutatta csak ki a pozitívat.
Ha 1 napot késik, az még nem azt jelenti hogy terhes vagy.NYUGI.Ha 2 teszt pozitív volt, biztos nem vagy terhes.Ha meg már fáj a hasad, akkor valószínû hamarosan meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: köszi :-)Remélem igaza lessz a másodiknak!!!:-))

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

Tegnap kellett volna megjönnie, fájnak a bimbóim, puffadok, és minden olyan mintha mindjárt megjönne, csak épp mégse jön meg. Ma csináltam tesztet, de negatív lett sajnos. Csináljak újra tesztet?

Legjobb válasz: Szerintem várj egy pár napot és úgy tesztelj! Lehetsz terhes is csak még nem elég a szervezetedben a hcg terhességi hormon!! Vagy csak késik a mensid..Bármi lehet..Drukkolok hogy babás légy!

Szerintem várj egy pár napot és úgy tesztelj! Lehetsz terhes is csak még nem elég a szervezetedben a hcg terhességi hormon!! Vagy csak késik a mensid..Bármi lehet..Drukkolok hogy babás légy!
Probáld meg pár nap mulva, lehet kevés tényleg a HCG a szervezetedben.Ha az is negativ, akkor valoszinû más miatt nem jön meg.

Tegnap kellett volna megjönnie, délután csináltam egy tesztet kíváncsiságból, de totál negatív lett. Ma továbbra sincs semmi menses. Mit tegyek?

Tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam közepe, ha pisiltam, meg aztán elég s?r?n is jártam pisilni. Minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, étvágyam nem sok, és úgy aludnék...Mi a szösz van? Ma délután csináljak egy új tesztet szerintetek?

Legjobb válasz: Ja és még valami:tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam, ha pisiltem, meg elég sûrûn is jártam, de minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, a melleim picit nagyobbak,étvágyam se nagyon van!Teszteljek délután, vagy ne?

A kérdező hozzászólása: Ja és még valami:tegnap még urológusnál is voltam, mert nyilalt a hasam, ha pisiltem, meg elég sûrûn is jártam, de minden negatív lett!A közérzetem nem túl jó, a melleim picit nagyobbak, étvágyam se nagyon van!Teszteljek délután, vagy ne?
Egy tesztet szerintem megér a dolog. Vegyél inkább egy 10-es érzékenységû tesztet, az már nagy valószínûséggel biztos eredményt ad. De azt nem árt észben tartani, hogy ezek is csak tesztek, sok kismama/anyuka van, akinek nem mutatta ki a babáját vagy csak elég késõn, mégis várandós volt akkor.
Szia, ugyan ebben a cipõben járok én is. Tegnap óta nem jött meg, ami persze nem baj, a nem várt napon teszteltem reggel és negatív lett :(:( Ma reggel már nem teszteltem, mert nem láttam értelmét, és nincs kedvem csalódni sem, viszont sokat járok pisilni én is.
Kedves kérdezõ, a reggeli vizeletbõl csinálj tesztet. Várjuk az erdeményt.
Szia, 13:57 vagyok. Azóta sem jött meg :) :) , de már nem tudom kivárni a hétfõt, megcsinálom holnap reggel(szombat). Nagyon kíváncsi vagyok, nem vagyok ideges, lesz ami lesz, igaz 5éve semmi :(:(
Javítanék: a 13.37 vagyok :)

Lehetséges, hogy kis barnázás melett baba legyen? Tegnap kellett volna megjönnie. Tegnap reggel volt egy minimális vérzésem, aztán semmi. Ma reggel meg kicsit barnáztam.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj,mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden,hogy visszament a hõd,és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.

Kedves Kérdezõ! Na most aztán ne görcsölj, mert ha baba van nem tesz jót! Látszik a görbéden, hogy visszament a hõd, és ez NAGYON JÓ! Reggeli elsõbõl tesztelj szépen egy + és írd is meg!!! Drukkolok nagyon! H.
A kérdező hozzászólása: Ha nem jön meg, csak kicsit barnázok, akkor csinálok holnap tesztet. Majd megírom. Remélem igazad lesz!!!
Elsõ vagyok! 10-es tesztet vegyél ha teheted!Az a legérzékenyebb. Húú, de jó lenne ha + lenne!
Nekem is ugyanígy volt. Már kezdtem elkeseredni, hogy barnázok, aztán egyszer csak elmúlt. aAkkor csináltam egy tesztet és + lett. Nagyon drukkolunk neked. Írj ám! 1 éves kisfiú anyukája

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!