Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett megjönni. A hasamban (26 db)

Tegnap kellett volna megjönni. A hasamban szurkálást érzek, meg néha görcsöl. Mostanában többet pisilek a kelleténél, meg többet is eszek. Tegnap egy kicsit szédelegtem. Viszont a hőm 36. Lehetek terhes? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj most! Az alhasi szurkálás a méhed tágulását is jelentheti, de jelentheti a közelgõ menstruációt is. A pisilés viszont terhességi tünet. Én még mesi elõtt csináltam tesztet, és már akkor kimutatta a terhességet. Sok sikert!

Szerintem tesztelj most! Az alhasi szurkálás a méhed tágulását is jelentheti, de jelentheti a közelgõ menstruációt is. A pisilés viszont terhességi tünet. Én még mesi elõtt csináltam tesztet, és már akkor kimutatta a terhességet. Sok sikert!
Szerintem is tesztelj! Tegnap teszteltem, két csíkosat:) Ma kellett volna egyébként megjönnie. Viszont egész este és reggel éreztem szúrkálást a hasamban, amit mensikor soha nem.
nekem késés után 5 nappal mutatott elõször pozitívat.Szóval ne keseredj el, ha negatív lesz.Amíg nem jön meg van esélyed:)
Igen, nekem is így kezdõdött+barnázás:) 21hkm.
nekem is! :-)
Lehet. Nekem múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie. Nagyon kicsit fájt a hasam, de éreztem, hogy nem fog megjönni. Csináltam tesztet karácsony este, és pozitiv lett. a melleim érzékenyek, feszülnek, fájnak, és szurkálódás érzek kb napi 5-6* a petefészkeimben. egyelõre más tünetem nincs :)
A kérdező hozzászólása: Ihjaj nagyon gratulálok, a legszebb karácsonyi ajándékot kaptad! Enmár 6 hónapja szeretnék :) remélem most sikerült! És köszönöm a megnyugtató kommenteket.
A kérdező hozzászólása: Már reggel van de nemjött meg pedig tegnap rettenetesen görcsölt a hasam, de mekem nincs barnázás.
Szia igen lehet tünet nekem is így volt csinálj tesztet remélem + lesz :) majd ird neg :)
Nekem is volt barna folyásom a terhesség legelején . Én teszteltem és pozitív lett. Sok sikert neked is!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretném elhinni, hogy sikerült!!És holnap reggel tesztelhetek ha picit meg is jön vagy várjak mig elmulik?Köszi a segitséget!Gratula!
Tesztelhetsz nyugodtan, ha összejött a bébi, valószínûleg kimutatja.

Tegnap kellett volna megjonnie es nem jott meg! Tuneteim nincsenek ugy fajdogal a hasam, mint akinek meg akar jonni, ez lehet terhesegtol?

de olyan erdekesen faj beleszur jo eroset aztan elmulik, a cicim nem igazan erzekeny, a hom 36 felett van,remelem baba van a dologban ez lenne a legszebb karacsonyi ajandek:)

Legjobb válasz: de elegge erdekes mert olyan erzem van mintha a hasam aljaba lenne valami tegnap szeretkeztunk a ferjemmel es akkor nyilalt is lent a hasamaljanal

A kérdező hozzászólása: de elegge erdekes mert olyan erzem van mintha a hasam aljaba lenne valami tegnap szeretkeztunk a ferjemmel es akkor nyilalt is lent a hasamaljanal
Hát, én épp így voltam. Egy kis haspuffadás(a méhemtõl) volt elõtte, amikor meg kellett volna jönnie, akkor mensi szerû görcsök. De vér semmi... majd lett 2 halványan pozitív, és késõbb egy erõsen kétcsíkos tesztem. Hányinger, émelygés, ciciérzékenység nem volt soha késõbb se. Ma már a lányom 2 éves. Ha van otthon teszted, akkor reggel csináld meg. Szerintem baba lesz.
Szia! Dettó ugyanígy vagyok én is! Szerintem babás vagy, mert nekem volt már egy terhességem és akkor ilyen tüneteim voltak. Sajnos annak nem lett jó vége. De most hátha! Teszteljünk és kiderül minden! Boldog Karácsonyt!

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Van vki így, ki mit érez? Nekem tegnap egész nap fájt a hasam alja, ma már nem annyira. Lehet ebből még baba? Tesztelni még nem mertem, majd pénteken.

Legjobb válasz: Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:)nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött,sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!

Szió!Remélem neked össze jön és baba van a dologban:) nekem 5 napot késett, amit nem szokott és tegnap reggel megjött, sajnos:(Nagyon sok tünetet éreztem ami babára utalt és ráadásul ezek még most is meg vannak. Drukkolok neked a + teszthez!
Tegnapra nemvártam.. aztán wc-re mentem bekukkantottam egy kis vattabucival.. valami véres-nyákos cucc van de egyéb semmi... harmadik baba lenne.. utsó mensinek még elmenne ez a kis vérzés ha nem jönne meg rendesen.. de nemmtudom mi van.. a pocak néha szurkál.. de ennek akkor is így kell lennie ha van baba, ha nincs.. így volt a két elõzõ babámnál is. én sem akarok korán tesztelni.. sajnos nem vagyok optimista.. de te legyél az!! drukkolok nekünk:)
Szerintem tesztelj! Nekem is tegnap kellett volna jönnie és pozi lett!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok. Én még nem merek. Várok péntekig, remélem nekem is összejön.
szia! ugyanígy vagyok, ma egész nap mindjárt megjön érzés, testápoló szerû folyás hétfõtõl és érzékeny mellek, de ez a mensi elõtt is lehet, tesztelni csak hétvégén fogok ha nem jön meg addig! drukkolok!

A mai napon semmi nem utalt rá, hogy meg fog jönni.Tegnap görcsölgetett a hasam, de mára elmúlt. Terhes lennék? Ma (nem) kellett volna megjönnie.

Tüneteim:krémes kevés folyás(tegnap sok volt),fejfájás,gyomorégés(nem ettem olyat amit?l éghetne),enyhe szédülés,rosszullét.Szerintetek baba van a dologban?

Legjobb válasz: szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?

szia nekem is ma nem kellene megjönnie nekem is megvannak ezek a tüneteim én ma teszteltem gabriellel és negatív lett reménykedjünk együtt hátha te teszteltél?
Szerintem reggel tesztelj , ha baba van már egy halvány csikocskának meg kellene jelennie.
én amikor terhes voltam, már az elsõ nemvárt naptól minden perceben olyan"most jön meg" érzésem volt, és nagyon álmos voltam egész nap.És pozitív is lett a teszt
Sziasztok! Nekem is ma Nem kellett megjönnie! Én még várok a teszttel!! HAjrá csajok:) !
nem
Szerintem sem:-(
Sajnálom! :(((
A kérdező hozzászólása: köszönöm azért:(
A kérdező hozzászólása: ittam ebben a hónapban a cickafark és palástfû teát.35 naposak a ciklusaim és 11 napos a luteálisom. Most a 12 nél járok. használhattak a teák?
Biztos használnak!Esetleg van görbéd?
A kérdező hozzászólása: igen van ma feljebb ment.http://www.fertilityfriend.com/home/2dbe17
Nem jött még meg ugye??!!! Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: sajnos megjött:( de reggel teszteltem nega lett természetesen. És az elõbb megjött:( azért köszönöm

Tegnap kellett volna megjönnie, fehér krémes folyásom van, állandóan szurkál a hasam mint mensi előtt és sokat fáj a fejem, tegnap teszteltem de negatív lett. Mi lehet ez?

Mult hónapban hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.

Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.
tesztelj, és várjuk az eredményt:-))
A kérdező hozzászólása: tegnap teszteltem negatívat, most még várok egy kicsit, nem szeretnék csalódni
Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem, de negatív lett. A melleim fájnak, a hasam alja kicsit hasogat. Van rá esély, hogy terhes vagyok? Mikor tesztelhetek újra?

Legjobb válasz: az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)

az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)
(én vagyok az elsõ hozzászóló) Lányok ha ajánlhatok valamit, ha terhességi tesztet vesztek, akkor ha mód és lehetõség van rá, akkor CSAK Gravi-HCG nevû tesztet vegyétek meg, mert az sokkal de sokkal megbízhatóbb mint a többi (a Gabriel a legrosszabb és legsilányabb szerintem) ezt mások és saját tapasztalatból is mondom. Nem csinál olyat mint a többi teszt, hogy elmosódik, vagy halvány a csík, ott egyértelmû és majdnem 100%-os eredményt kapsz. Csak mint tanácsként, mondtam.
Nekem anno csak a várt mensi utáni 3.napon lett pozitív a tesztem...Akkor is csak nagyon halványan...Szóval pár nap múlva azért ha nem jön meg még egy tesztbe megéri beruházni :) 400 ft a gyógyszertárban. Persze lehet, hogy azóta már menstruálsz is, mióta írtad, én meg itt okoskodok:)
Tuti hogy nem vagy terhes, csak túlságosan aggódsz. Nekem van amikor 2-3-5 napot is késik, csak úgy. A mellfeszülés és az alhasi fájdalom egyértelmû jele a közelgõ menszesznek, nekem is mindig szokott fájni és hasogatni elõtte már 1 héttel kezdi. Ne aggódj, a teszt is azt mutatja hogy nem vagy terhes, és ezek a tesztek azért megbízhatók. Túbuzogsz egy kicsit :) meg fog jönni, a pénzed meg ne pocsékold tesztekre ha nem muszáj :)
a második vagyok, ja bocsi..úgy láttam elõször hogy tegnap írtad a kérdést...de már látom, hogy ma és nem valószínû hogy 20 perce elkezdtél volna mensizni..na bocsi:)
Hamarosan meg fog jönni, ezt érzi a tested ez ilyen egyszerû, nem kell minden tünetrõl beszámolni fõlleg hogy a teszted negatív.
Szerintem meg van még esély. Nekem 13.-án kellett volna megjönnie , aznap délután teszteltem is egy halvány pozitívat ( clearblue ). Aztán hétfõn 15.-én reggel elsõbõl negatívat ( gabriell. ). De továbbra sem jött meg így ma reggel teszteltem és egyértelmû pozitív lett!!! ( one minute test )
Szerintem is van esély fõleg hogy még nem jött meg. Szabályos a ciklusod? Pár nap múlva tesztelj újra vagy majd menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani. Ha szoktad olvasgatni ezt az oldat akkor biztos olvastad már hogy sokaknak volt elõször negatív tesztjük és volt baba! Szóval ne add fel. Szorítok!
Nekem sem mutatta ki a gabrielle a vérzés elmaradása utáni 3. napon, csak a clearblue a mensi késése utáni 4. napon. Próbálkozz holnap reggel, sok sikert kívánok!

Miert nem jon mar meg? Tegnap elott kellett volna megjonnie. Teszteltem egy negativat tegnap. Ma sem jott meg meg. A hasam az bezzeg faj. A cicik megnottek. Most akkor mi van?

Vagy jojjon meg, vagy legyen a teszt pozitiv. De ez a se ez, se az, ez szornyu!

Legjobb válasz: Szia!Még nagon korai az aggodalmad!!A mensid késését okozhatja megfázás,idegesség,vagy esetleg ha valamilyen gyógszert szedtél.Nyugi,szerintem nem vagy terhes.

Szia!Még nagon korai az aggodalmad!!A mensid késését okozhatja megfázás, idegesség, vagy esetleg ha valamilyen gyógszert szedtél.Nyugi, szerintem nem vagy terhes.
Sejtem min mész át! Nem tudom, hogy szeretnéd-e a babát, és hogy most miért drukkoljak neked... A stressz tényleg késlelteti a menzeszt. Az sem kizárt, hogy késõbb fogant a baba, ezért nem jelzi ki még a teszt! Várj 1-2 napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babát, de ha most nem jött össze, akkor legalább jó lenne tudni, hogy nem. reggel tesztelek megint.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!