Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellett elkezdenem a következő levelet (2 db)

Tegnap kellett volna elkezdenem a következő levelet szedni a fogamzásgátlómból, de csak ma vettem meg, az első szemmel kezdjem vagy a másodikkal és az elsőt hagyjam ki?

Legjobb válasz: Bele van írva a betegtájékoztatóba hogy ilyen esetbe hogy szedd. Múltkor énis így jártam, az enyém azt írta hogy ilyenkor vagyis ma beszeded a tegnapit és a mait is. Tehát mind a kettõt vedd be. Nekem köztes vérzésem volt tõle, de más nem, attól ne ijedj meg, meg azt írta még hogy 7napig más védekezés is kell, óvszer.

Bele van írva a betegtájékoztatóba hogy ilyen esetbe hogy szedd. Múltkor énis így jártam, az enyém azt írta hogy ilyenkor vagyis ma beszeded a tegnapit és a mait is. Tehát mind a kettõt vedd be. Nekem köztes vérzésem volt tõle, de más nem, attól ne ijedj meg, meg azt írta még hogy 7napig más védekezés is kell, óvszer.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, ez az 1. szem az elso levélen vérzés után, ezt nem szedtem be ma kellene a 2. at most 1 szerre mind 2 öt vagy kezdjem csak a 2. al? :)
Vedd be az elsöt és 12 óra molva a másikat.Ne hagyd ki.Sajnos ilyenkor a hormonoknak ez nem tesz jot, ahogy az elözö válaszoló irta lehet majd köztes vérzésed, barnás folyásod.

Tegnap kellett volna elkezdenem a következõ levelet, de elfelejtettem. Mit tegyek? Ma vegyek be kettõt? Vagy ma egyet + holnap reggel is egyet? És utána folytatom ahogy szoktam.

Ettõl csúszni fog a menstruációm?:/

Legjobb válasz: A betegtájékoztató mit ír errõl? A tabik nem egyformák... de többnyire: Ha 12 órán belül pótolod, akkor no para. Ha 12 órán túl, akkor is vedd be, akár az aznapival együtt, tehát ma kettõt. Viszont ebben az esetben egy hétig kiegészítõ védekezés kell! Illetve így a szünetben sem voltál védett, ha azalatt voltatok együtt, akkor létrejöhet terhesség.

A betegtájékoztató mit ír errõl? A tabik nem egyformák... de többnyire: Ha 12 órán belül pótolod, akkor no para. Ha 12 órán túl, akkor is vedd be, akár az aznapival együtt, tehát ma kettõt. Viszont ebben az esetben egy hétig kiegészítõ védekezés kell! Illetve így a szünetben sem voltál védett, ha azalatt voltatok együtt, akkor létrejöhet terhesség.
A kérdező hozzászólása: 21 órája kellett volna bevennem kb.:S Azt írta vegyem be a maival együtt, de kettõt szabad bevenni egyszerre? Nem voltunk együtt a szünetben, szóval terhes nem lehetek:)
Most komolyan: jobban megbízol abban, amit itt bárki mond neked, mint a gyógyszer tájékoztatójában? Igen, ha azt írja, akkor is pótold, ha ez két tabi bevételét jelenti, akkor vegyél be kettõt! És emellett egy hétig gumi!
szabad bevenni, ne aggódj..vegyél ma be kettõt, de holnap már rendes idõben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) beveszek kettõt akkor:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!