Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kellet megjönnie. A (32 db)

Tegnap óta érzek vizelési ingert (éjszaka nem járok wc-re) de nem fáztam fel, 1 hét múlva kell megjönnie a vérzésemnek. Lehet ez már a terhességnek a jele?

Gyógyszert szedek, de mindig egy kis félsz van bennem hogy véd-e. Eddig nem is engedtem,hogy elmenjen a barátom bennem, de 9 napja megengedtem(kb.félid?ben).

Legjobb válasz: Ilyen korán nem jelentkeznek a tünetek. Nem gondolom, hogy terhes lennél, de ha véletlenül nem jön meg (késik), akkor kell erre gondolni. Gyógyszer mellett ennek nagyon kevés az esélye.

Ilyen korán nem jelentkeznek a tünetek. Nem gondolom, hogy terhes lennél, de ha véletlenül nem jön meg (késik), akkor kell erre gondolni. Gyógyszer mellett ennek nagyon kevés az esélye.
Ez szerintem sem terhesség, ha elmegy benned a párod, és megtermékenyülsz, annak is minimum 4-5 hétnek el kell telnie, sõt, inkább 6-nak, hogy kiderüljön, és onnan vannak tünetek általában!Ha pedig terhes lennél, éjszaka is wc-nél, mert a méh az éjjel-nappal tágul! Mellesleg az elõttem szólóhoz, az én kislányom egy éves lesz két hét múlva, és gyógyszer mellett fogant meg!Van ilyen is, nem sok, de van...
Nem, sõt általában semmi különöset nem lehet érezni a beágyazódáskor.
Ugy van ahogy a elsõ válaszoló írja.
Egyátalán nem kell hogy legyen! Nekem az elsõ terhességemkor nem volt, a második terhességemnél meg halvány rózsaszín valami volt a wcpapíron. Nem is tudtam hogy mitõl lehet...de mostmár igen. Ez egyénenként változik. De semmi sem kell hogy legyen! Reméljük hogy baba lesz:)

Ma, holnap kell megjönnie, de tegnap kiszakadt a gumi. Kell tabi?

Legjobb válasz: Kevesebb az esély, ha most jön meg, de azért az ördög nem alszik. Nem érzel jeleket arra, hogy megjön? Hasad cicid nem szokott érzékeny lenni elõtte?

Kevesebb az esély, ha most jön meg, de azért az ördög nem alszik. Nem érzel jeleket arra, hogy megjön? Hasad cicid nem szokott érzékeny lenni elõtte?
Hogy lehet egy srác akkora troll, hogy kiszakadjon a gumi ezt soha nem fogom megérteni. SZERINTED HA BELÉD ÉLVEZETT AKKOR KELL TABI?
Kell tabi bizony!
teletabi?VAGY MI A FAXOM VAN ITTEN?

Most a 2- ik hónap, hogy nem szedem a fog gátlót elözző hónapban volt is mensim de most meg semmi pedig a cuklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie tegnap előtt éreztem is egy kis mensi szerű fájdalmat de azóta semmi. Szerintetek lehet baba?

Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!

Szerintem lehet baba is, de valószínûbb, hogy a fogamzásgátló kavart be. Nálam legalábbis így volt. Az abbahagyása után 3 hónapig még rendszeresen megjött a mensi, utána meg nem és cisztám lett. Amikor elmúlt és távozott a mensivel (2 hónap eltelte után) utána már újra pontosan mensiztem és semmilyen gyógyszeres rásegítés nem kellett. Lehet, hogy most neked is kicsit megkavarta a ciklusod, de majd helyreáll magától, ha minden jól megy. De babás is lehetsz persze, mert sokan vannak akik meg nem sokkal utána teherbe is esnek, mert nagyon nagy lehet utána a termékenység mértéke. Ha 1 hetet késni fog a mensid, akkor csinálj tesztet. Ha negatív, akkor majd menj dokihoz. Drukkolok!
szia! én 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót!ahogy abbahagytam megjött rendesen, most viszont az utóbbi 2 hónapban 35-38 naposak a ciklusaim és csak 2 napig tart! Kisbabát szeretnénk 1 hónapja folyamatosan akcióztunk, mert rejtély hogy mikor lehet peteérésem! És most a 40. napon vagyok és menses semmi! nemtudom hogy most késik vagy baba van a dologba! 3 hete negatív lett a tesztem, azóta nemteszteltem, még várok egy kicsit!

Menstruáció előtti napon (tegnap) együtt voltunk a barátommal, de nem élvezett el! Lehetek terhes? Ma kell megjönnie! Vegyünk 72 órás tablettát?

Legjobb válasz: Az attól függ, ha együtt voltatok moziban és megnéztetek egy filmet, akkor nem lehetsz. Ha meg lefeküdtél vele védekezés nélkül, akkor lehetsz.

Az attól függ, ha együtt voltatok moziban és megnéztetek egy filmet, akkor nem lehetsz. Ha meg lefeküdtél vele védekezés nélkül, akkor lehetsz.
Ha pedig nem élvezett beléd akkor a megtermékenyülés esélye kb 0 jelen helyzetben.
A döntést nektek kell meghozni, ha eddig teljesen be volt állva normális idõközökre a menszid akkor nem lehetsz mivel nincs peteérésed, de ha épp e hónapban borult fel valami miatt a ciklusod akkor lehetsz terhes.
Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot, így valamennyi esélye van hogy teherbe eshetsz, de nem nagy a valószínüsége. Ha ennyire tartasz tõle akkor mért nem védekezel? 72 órás tablettát meg nem tudsz csak úgy venni, az orvos írja fel.
védekezni kéne. bármikor lehet spontán peteérésed, az meg, hogy nem élvezett el, nem jelenti, hogy nem kerülhetett beléd sperma. még ha most megjön, az sem garancia semmire. orvoshoz fordulj.
ez simán terhességi tünet.
A kérdező hozzászólása: hogy lennék terhes ha mindig védekeztünk?:) és utána rendszeresen megnézzük, hogy kilyukadt-e.:) és eddig még nem volt rá példa.
semmi sem 100%, én amugy csak a saját tapasztalatot irtam le (épp tegnap voltam más miatt nõdokikál, és hirtelen 3 olyan történetet is hallottam h 3 különféle védekezési módot használtak az emlitettek és terhesek lettek mellette)
fel is fázhattál. pár hete eláztam rendesen az esõben és 70 km-t vizesen kellett hazavezetnem és alaposan meg is fáztam. Így aztán állandóan pisilnem kellett, de volt hogy nem is kellett igazából. talán veled is valami ilyesmi van
én minden nap pisilek. tegnap is, ma is. még holnap is fogok.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:)
Talán elkaptál valami fertõzést az is lehet, és ez a tünete.. velem is volt már ilyen. De az is lehet, hogy tényleg csak felfáztál.
hát meg fog jõnni én is igy jártam
A kérdező hozzászólása: félek hogy igazad van de....bizakodok.
Még korai lenne eldönteni, hogy mi van, de nincs más tüneted? Persze, ha nincs az sem jelenti, hogy megfog jönni! Hõd? Más javaslatom nincs, csak hogy próbálj meg türelmes lenni, persze tudom hogy nehéz!

Tegnap kellet volna megjönnie. A második babám lenne fél éve próbálozunk lehetnek ezek terhességi jelek?

Úgy másfél hete voltak mindjárt megjön érzéseim.Tegnap kellett volna megjönnie.Aktívan minde másnap együtt voltunk férjemmel ciklusom 19.napjáig mert utána valahogy mindig hamarabb elaludtam meg nem kívántam a sexet.

Legjobb válasz: Tesztelhetsz egyet akár holnap reggel is, hátha mutat valamit. De ha nem, akkor se keseredj el, próbáld meg egy hét múlva is... Sok sikert!

Tesztelhetsz egyet akár holnap reggel is, hátha mutat valamit. De ha nem, akkor se keseredj el, próbáld meg egy hét múlva is... Sok sikert!

Most mikortól kell számolnom a mensi első napját? Ovu naptár szerinz 14. kellett volna megjönni. Ekkor bana pecsételő dolgom lett. Tegnap is nagyon kevés barnázás volt (nekem ilyen sosem volt). Ma vagyok a 36. napon.

Ha megjön rendesen (remélem nem), akkor melyik a mensi els? napja? A barnázás, vagy majd a véres? Amúgy is nagy össze-visszaság a ciklusom, de ez már... Így nehéz lesz összehozni a babát!

Legjobb válasz: szia! a mensi elsõ napját a rendes vérzéstõl kell számolni nem a pecsételéstõl. De hátha baba van a dologban és azért nem jön meg rendesen! pár nap múlva tesztelj ha addig nem jön meg!

szia! a mensi elsõ napját a rendes vérzéstõl kell számolni nem a pecsételéstõl. De hátha baba van a dologban és azért nem jön meg rendesen! pár nap múlva tesztelj ha addig nem jön meg!
Lehet, hogy az ovu naptár sem volt ponots. A ciklus.hu szerinti görbémen nekem nem is jó helyen jelölte be a pé-t. Kb. egy héttel késõbb volt, és az tuti. Össze is jött akkor a baba. De az is lehet, hogy már babás vagy és azért nem jön meg rendesen. Ha 2-3 napon belül nem indul meg rendesen, akkor vegyél egy tesztet. Hátha baba van. Amúgy a ciklus rendezésére tök jók a gyógyteák. Pé-ig cickafark, pé-tõl meg palástfû tea. A palástfû még a beágyazódást is segíti. Sok sikert!!!:)

Tegnap kellet volna megjönnie. Mikor csináljak tesztet? Nagyon szeretnék bébit már végre tavaly júliustól. Várjak még egy hetet és ha akkor se jön a nemvárt akkor érdemes tesztet csinálni?

Legyek türelmes ugye?Tavaly Július óta türelmesen várom, hogy 2 csíkot mutasson végre a teszt.Bárcsak most sikerülne a bébim.

Legjobb válasz: mi a francnak várnál még egy hetet?:D hajrá:)

mi a francnak várnál még egy hetet?:D hajrá:)
Szerintem tesztelj, ha nagyon halványan is, de kimutathatja a babát, van esély rá. :)
Az elmaradt mensim után 1 nappal megcsináltam a tesztet (és pozitív lett :-) Így utólag arra jöttem rá, hogy elõtte pár nappal mindenféle ok nélkül totál ideges voltam este, és hogy napok óta alig voltam nagy..dolgot intézni, pedig ugye az nem normális. A szorulást írják is mindenütt elsõ jelnek.
Majd írd meg!
Ne csinálj tesztet. Nekem miután elmaradt a 32 napos ciklusom rá 1 hétre lett pozitív. A nem várt napján megcsináltam és negatív volt... Nem voltam túl boldog pedig csak türelem kellett volna... Ráérsz. Ha ott van akkor már ott van, ha nem akkor megjön. Én 2 évet vártam a pozitívra. Tünetek vannak? Én azért teszteltem nem várt napján mert úgy fájt a mellbimbóm mintha a tej indulna meg (Fiam születésénél volt ilyen érzés)
A kérdező hozzászólása: Nem szabályos a menszeszem sajnos 32-32 napos volt a ciklusom de az utóbbi 42 napos volt.Most csinálzam tesztet csak 1 csíkos sajnos. Szomorú vagyok.Bárcsak nem jönne meg és mégis bébis lennék.
Csinálhatsz ma is tesztet. Minek várnál egy hetet? Akkor lenne értelme, ha szokott hosszabb ciklusod lenni, de ha tudod, hogy pontosan tegnap kellett volna megjönnie, akkor a teszt már kimutatja a babát.
A kérdező hozzászólása: Szokott egy hetet késni a nemvárt, azért gondoltam, hogy várjak 1 hetet még a tesztig.
Kötélidegek! :D hajrá!! Nem kell várni 1 hetet!! :D
A kérdező hozzászólása: Komolyan a székrekedés lehet terhességi tünet?Nálam mostanában az van, de eddig mindíg rendes volt.Ideges és feszült vagyok, hamar kiborulok mindenen, pedig igen nyugodt természetû voltam eddig, nagyon nehezen lehetett kihozni a sodromból.Lehet a bébi miatt?Remélem nem jön meg a jövõhéten se.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!