Találatok a következő kifejezésre: Tegnap kaptuk a (259 db)

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)

Mikor oltassam? Tegnap kaptuk a két hónapos oltást. Mikor kaphatja a következőt? Dátumot írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy 4 hétnek kell minimum eltelnie a két oltás között. Tehát ha tegnap kapta, akkor február 28. a leghamarabbi idõpont, amikor kaphatja a 3 hósat! De ha pár nappal késõbb kapja meg az sem gond. Nálunk pl. a 3 és 4 hónapos között 1,5 hónap telt el szabadságolás miatt.

Én úgy tudom, hogy 4 hétnek kell minimum eltelnie a két oltás között. Tehát ha tegnap kapta, akkor február 28. a leghamarabbi idõpont, amikor kaphatja a 3 hósat! De ha pár nappal késõbb kapja meg az sem gond. Nálunk pl. a 3 és 4 hónapos között 1, 5 hónap telt el szabadságolás miatt.
4 hét 28 nap. Az 3 nap különbség a 31 naphoz képest. Ez semmit nem számít. Nekem volt, hogy a négy hét se telt el, és beadta. Akkor mentem tanácsadásra, és mondta, h ne menjek pár nap múlva, beadja neki most. Szerintem mához 4 hétre simán kérheted (márc 1.). De ha nyugtalan vagy, kérd péntekre. (márc 5)
Nálunk ez úgy volt, hogy amikor betöltötte az adott hónapot, egy héten belül menjünk. Senki nem nézte, hogy 27, vagy 30 nap telt el.
Ne haragudj, én sem nagyon értettem, hogy miért is kérdezed. Fura, hogy nálatok így van ez. Szerintem is mehet a febr. 28., de - ahogy elõttem is írták - ha bizonytalan vagy benne, inkább kérdezz rá, mikor bejelentkezel. Ja, és én a helyedben a háromhónapos oltás után ott és akkor meg is beszélném az orvossal a következõ idõpontját, már csak a félreértések elkerülése végett is... Második válaszoló voltam.
Szerintem igen! De mikor idõpontot kérsz, akkor úgyis az orvosi rendelõt hívod nem? Szerintem akkor kérdezz rá biztos ami biztos az asszisztenstõl, hogy ha január 31-én kapta, akkor február 28-ra bejelentheted-e?! Legalább az asszisztensnek ugyanazt kéne mondania mint az orvosnak!
A kérdező hozzászólása: Nálunk így mûködik, telefonon kapunk idõpontot.Hétfõn és szerdán van oltás. Akkor azt mondjátok mehet a febr.28?
Ja, hogy ketten mást mondanak. Én az orvosra hallgatnék! Tehát 4 hét! Nálunk szerencsére az orvos meg a védõnõ ugyanazt a nótát fújja, úgyhogy nálunk nem szoktak ilyenek történni, hogy az egyik A-t mond, a másik meg B-t.
elsõ vagyok Igazából nem is nagyon értettem a kérdés lényegét, mert mikor mi voltunk a 2 hónapos oltáson, akkor megbeszéltük az orvossal, hogy mikor jöjjünk legközelebb. Tehát nem én telefonálgattam utána, hogy mikor, hanem akkor õ mondta, hogy 4 hétnek el kell telnie. Az asszisztens meg fellapozta a naptárat, és beírt minket a 3 hónapos szurira. 3 hónaposnál ugyanígy beírtak elõre a 4 hónaposra. Kérdezõ! A ti orvosotok nem mondott semmit errõl?
A kérdező hozzászólása: Nem poénból kérdezem.Idõpontot kell kérnem!Ezért kértem a segítségeteket. Védõnõ 31 napot mond doktornõ négy hetet.
A kötelezõk idõpontjára nem is neked kell figyelni, azért van az orvos/védõnõ, hogy figyelmeztessen rá, hogy mikor kell menned, hogy beadják a kicsidnek a következõt. Egyébként sem te döntöd el, hogy mikor kapja, hiszen az oltások egymásutánisága - ahogy az elõttem válaszoló is írta - idõhöz kötött. Szóval írhatunk itt neked dátumot, de úgyis az orvosnak kell megmondania, hogy dátumra pontosan mikor esedékes a következõ.
ja, most látom, h csak hétfõ és szerda... sztem február 28 nyugodtan mehet.

38hetes vagyok, csak tegnap kaptam a folyásomra hüvelytablettát, mi lesz ha a szülésig nem múlik el? Tudnak valamit csinálni h a baba ne kapjon el semmit?

Nem hiszem h hüvelygomba mert nem viszket meg nem is éget csak fehér folyásom van,meg 2dik hete van a vizeletemben valami,és erre írta az orvos a kúpot.Ugye nem lesz baja a babának???

Legjobb válasz: szia Én is most vagyok benne, de én még csak 28hetes vagyok...HA TELJESEN ZÁRVA VAN A MÉHSZÁJAD, AKKOR NINCS SEMMI BAJ, A BABÁNAK NEM LESZ SEMMI BAJA!!!!!!NEKEM IS PONT EZ VAN, ÉN IS TEGNAP KEZDTEM EL HASZNÁLNI, DE NEKEM VALAHOGY NEM GYERE BE EZ A HÜVELYGYULLADÁS:(:(NE AGGÓDJ, HA NINCS NYITVA A MÉHSZÁJAD, AKKOR NEM LESZ BAJA A BABÁNAK, DE HA NYITVA VAN , AKKOR A DOKIDNAK TÁJÉKOZTATNI KELLETT VOLNA , HOGY VALAMI BAJA LEHET A PICINEK, A MAGZATBUROK MEGVÉDI A PICIT, SZÓVAL NINCS SEMMI BAJ!!!!!! NYUGI ÉS ELMULIK, 10DBOT KAPTAM ,ÉS TUTI ELMULIK, VANNAK OLYANOK A KÖRNYEZETEMBEN, AKIKNEK SOKSZOR KELLETT HASZNÁLNIA KÚPOT A TERHESSÉG ALATT, VOLT AKINEK 5-6SZOR, ÉS EGÉSZSÉGES BABÁJA LETT.....SZÓVAL NYUGI SZIA

szia Én is most vagyok benne, de én még csak 28hetes vagyok...HA TELJESEN ZÁRVA VAN A MÉHSZÁJAD, AKKOR NINCS SEMMI BAJ, A BABÁNAK NEM LESZ SEMMI BAJA!!!!!!NEKEM IS PONT EZ VAN, ÉN IS TEGNAP KEZDTEM EL HASZNÁLNI, DE NEKEM VALAHOGY NEM GYERE BE EZ A HÜVELYGYULLADÁS:(:(NE AGGÓDJ, HA NINCS NYITVA A MÉHSZÁJAD, AKKOR NEM LESZ BAJA A BABÁNAK, DE HA NYITVA VAN , AKKOR A DOKIDNAK TÁJÉKOZTATNI KELLETT VOLNA , HOGY VALAMI BAJA LEHET A PICINEK, A MAGZATBUROK MEGVÉDI A PICIT, SZÓVAL NINCS SEMMI BAJ!!!!!! NYUGI ÉS ELMULIK, 10DBOT KAPTAM , ÉS TUTI ELMULIK, VANNAK OLYANOK A KÖRNYEZETEMBEN, AKIKNEK SOKSZOR KELLETT HASZNÁLNIA KÚPOT A TERHESSÉG ALATT, VOLT AKINEK 5-6SZOR, ÉS EGÉSZSÉGES BABÁJA LETT.....SZÓVAL NYUGI SZIA
A kérdező hozzászólása: Úgy értem h ha szülésig nem múlik el akkor szülés közben már nem tudnak semmit tenni?
Attól függ van e baktérum a háttérbe (ezt kenetvétellel meg tudják állapítani) ha igen akkor szülés alatt kapsz majd antibiotikumot hogy ne fertõzödhessen meg a baba és utánna is kezelik õt megelõzésképp. Ha gomba az nem vészes ha el is kapja a szülés folyamán, mert max szájpenésze (asszem így hívják) lesz azt meg csak ecsetelni kell és elmulik. Amugy lehet gomba attól h nem viszket mert nekem is kijött a tenyésztés alatt pedig nem volt panaszom. Amugy ezekrõl a dolgokról a dokinak tudnia kell h ha van vmi kapj kezelést szülés alatt! Szülésre mikor mész említsd meg bizti kedvéért neki mert nem várhatjuk el tõlük h mindenkirõl mindent tudjanak és emlélezzenek így biztos lesz! 33 hetes kismama


SOS! OTP-tõl tegnap kaptam a felszólítást, van már 9000 Ft tartozásom. Okt.31. ig junior szlás voltam, de azt kikapcsolták mivel már betöltöttem a 24-et, igy azota JUMP számlám van! De tegnap megnéztem és már 8000 Ft mínuszom van! Ilyenkor mivan?

Ki szeretném fizetni-rendezni. De hogyan lehetne leállitani a kamatozást? Munkanélküli vok, de jövõ honaptól megyek közmunkára. Vagy hogyan tudnék valami kedvezõ megoldást találni, aki tud segítsen, vagy aki ért hozzá, vagy volt már ilyen tapasztalata de kimászott belölle!

Legjobb válasz: Számlavezetési díj, plusz egyéb díjak az nem kamat. Szimplán tölts rá mondjuk 10.000Ft-ot és akkor plusz 2000be leszel. Mondjuk Okt.31 óta nem tudom miért halmozódott fel 9000Ft tartozás, ezt kérdezd meg a banktól (hacsak nem 2012.) mert akkor érthetõ.

Számlavezetési díj, plusz egyéb díjak az nem kamat. Szimplán tölts rá mondjuk 10.000Ft-ot és akkor plusz 2000be leszel. Mondjuk Okt.31 óta nem tudom miért halmozódott fel 9000Ft tartozás, ezt kérdezd meg a banktól (hacsak nem 2012.) mert akkor érthetõ.
A kérdező hozzászólása: Szió! azt elfelejtettem, h 2013 idén volt. az a baj h 1 fityifillérem sincs, pedig ha lenne már rég rátettem volna azt az összeget :S Holnap mék be OTP-be ezt megbeszélni
Hát csak azt tudod, igazából szerintem már régóta terhelik a számlavezetési díjat csak most kaptál róla értesítõt. A junior számlának is van számlavezetési díja, az sem ingyenes.
A JUNIOR számla ingyenes, de a JUMP már nem, fõleg ha nem érkezik jövedelmed. Ha nem érkezik jövedelmed, 886 Ft ellenében (min.1000 ft-os egyenleg esetében) kérheted a számla szüneteltetését, akkor nincs felszámolt díj. Az elmaradást rendezni kell mihamarabb. Telefonon nem hívtak emiatt?

Van valakinek ötlete, hogyan szoktassak össze egy 8 hetes cicát, egy 5 hetessel? (mert tegnap kaptam a picit de a nagy folyton ugrál rajta, gondolom játszani szeretne vele, de attól félek, hogy valami baja lesz.

Legjobb válasz: Szerintem hagyd nekik a játékot (én is úgy játszok a cicámmal mintha az véresen komoly lenne mindig kérdezik hogy nem fáj e mert olyan durván játszik :D közbe gyakorlatilag alig harap meg karmol) szóval érzik a cicák kivel mit lehet, max figyeld hogy ha valami baj lenne mégis... Amúgy hogy hogy ilyen korán kaptad? csak két hónapos kor után szokták leválasztani az anyjukról.

Szerintem hagyd nekik a játékot (én is úgy játszok a cicámmal mintha az véresen komoly lenne mindig kérdezik hogy nem fáj e mert olyan durván játszik :D közbe gyakorlatilag alig harap meg karmol) szóval érzik a cicák kivel mit lehet, max figyeld hogy ha valami baj lenne mégis... Amúgy hogy hogy ilyen korán kaptad? csak két hónapos kor után szokták leválasztani az anyjukról.
A kérdező hozzászólása: A szomszédom hozta mert a kuka mellet találta egy dobozba, valami kedves ember kirakta, én meg befogadtam.
Nagyon jol tetted, hogy befogadtad!
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Tényleg nem bántja, mert most már összebújva alszanak.
de aranyosak lehetnek :) nagyon rendes vagy, hogy befogadtad. mi tegnap kaptunk egy 6 hetes macskát, vasárnap pedig egy 8 heteset fogunk elhozni remélem õk is jól meglesznek
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségedet!Remélem minden rendben lesz nálatok is.

Tegnap kaptam a tengerimalac sokat vakaródzik mi az oka?

kisállatkereskedésb?l való. és ha él?sköd? mi a teend? akkor?

Legjobb válasz: Vidd el állatorvoshoz és kap valamilyen szert rá, ez lehet, hogy sampon lesz, de lehet, hogy csepgtetni kell oda, ahol viszket a malackád.Jobbulást neki!:)

Vidd el állatorvoshoz és kap valamilyen szert rá, ez lehet, hogy sampon lesz, de lehet, hogy csepgtetni kell oda, ahol viszket a malackád.Jobbulást neki!:)
Akkor vidd messzebbre... Ugye nem azt szeretnéd, hogy mi vigyük el helyetted orvoshoz? :) Látatlanban ezt talán még állatorvos sem tudná megválaszolni, de valószínûleg kap majd rá gyógysampont, vagy cseppeket.
Az is megeshet ám, hogy csak poros a forgács, azért vakarózik. Próbáld meg lecserélni egy jobb minõségûre, és ha utána is vakarózik, vagy sebesre vakarta magár, akkor viszont mindenképpen doki. Akkor is, ha messze van, mert nagyon hülyén fogod magad érezni, ha elfertõzõdik a sebe és belehal, csak mert lusta voltál utazni.
A kérdező hozzászólása: és Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: elviszem akkor a dokihoz!
Ha faluban laksz, ott is van állatorvos, elvégre valakinek be kell oltani a kutyákat is.Általában mindenhol van doki, csak meg kell keresni. El is pusztulhat a malacod, ha nem kezelik.Ez nem játék!Te otthon nem tudod kikezelni, lehet hogy egy idõ után csökkennek a tünetek, de ha legközelebb elõjön, akkor már durvábban!Ha kisállatod van, azt is számba kell venni, hogy sajnos beteg lehet, és olyankor doktorhoz kell vinni, nem azt nézni, hogy szenved.Gondolj bele, ha Te is viszketnél, elmennél az orvoshoz, igaz???
A kérdező hozzászólása: ?
A kérdező hozzászólása: de ha nincs a közelben állatorvos
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)
A kérdező hozzászólása: kicseréltem egy másik forgácsra!

Tegnap kaptam a laptopot teljesen új de állandóan lefagy. Mi lehet a gond vele?

Legjobb válasz: ez olyan mintha felhívod az orvost, hogy beteg vagy, mi lehet a gond? szerinted meg tudja mondani? kicsit bõvebben?

ez olyan mintha felhívod az orvost, hogy beteg vagy, mi lehet a gond? szerinted meg tudja mondani? kicsit bõvebben?
A kérdező hozzászólása: lefagy és nem lehet semmit csinálni vele, csak kikapcsolni lehet.
Telepítettél már rá valamit? Volt rajta gyári operációs rendszer? Mit csinálsz, mielõtt lefagy?
A kérdező hozzászólása: én már úgy kaptam meg h apukám barátja telepítgetett rá valamiket mert nem volt rajta semmi... mindegy mit csinálok lefagy.
Keress valami ismerõst, aki ért hozzá és telepítesd vele újra. A válaszaid alapján még ha ki is barchobáznánk a hibát, akkor sem tudnád megjavítani.
Az is elképzelhetõ, hogy nem lettek feltelepítve a driver-ek (alaplap, cpu, vga kártya, hangkártya, ethernet, usb stb.). Ugyanis az op. rendszer után célszerû ezeket "felrakni".Majd a net, és egy vmilyen víruskeresõ szoftver telepítése. Mivel egy teljesen új géprõl van szó, nem gondolom, hogy vírus okozza a problémát, de azért biztos ami biztos alapon, végig lehet szkennelteni a gépet. Az is lehet, hogy valami hardver nem megfelelõen lett telepítve (egy nyomtató, vagy egy multifunkciós cucc, vagy egy kamera, vagy a wifi stb.). ha több partíció is van (C, D, E helyi lemez), célszeû mindegyiket formázni egyenként NTFS fájlrendszerrel. A formázás az op. rendszer telepítõjével történik. Telepítéshez Vista-t nem célszerû használni, maradj a WIN7- nél (3 GB- nál nagyobb RAM esetén), vagy az XP- nél( ha kisebb a RAM- od). A Vista amúgy is egy tetû lassan boot- oló rendszer, mindenkit lebeszélnék róla!... Általánosságban: körültekintõen kell eljárni mind a hardverek, mind pedig a szoftverek(programok)felrakásával kapcsolatban...hát úgy "dióhéjban", de cseppet sem teljeskörûen...

Kisfiam tegnap kapta a 4hós oltást ma egész nap ne akarenni. Alig evett, 2x 3x de csak 80-100ml. Mi a baja?

Legjobb válasz: Semmi baja ne aggódj, az oltások ilyenek. Kedvetlen lesz a baba, mert megsértõdik. 1-2 nap rend lesz megint, arra figyelj, hogy ne lázasodjon be!

Semmi baja ne aggódj, az oltások ilyenek. Kedvetlen lesz a baba, mert megsértõdik. 1-2 nap rend lesz megint, arra figyelj, hogy ne lázasodjon be!

Samsung galaxy ace -en véletlenül az elsö föképernyön levö google keresést és még 3 vagy 4 ikont kitörültem, ezt hogy lehetne visszaállitani? Tegnap kaptam a telefont!

Legjobb válasz: Azt hiszem annál a telónál még így kell: hosszan megnyomod a képernyõt amire felugrik egy ablak. Bele lesz írva, hogy widgetek arra rányomsz és amelyik kell az ikonját hosszan megnyomod és kihelyezed a képernyõre.

Azt hiszem annál a telónál még így kell: hosszan megnyomod a képernyõt amire felugrik egy ablak. Bele lesz írva, hogy widgetek arra rányomsz és amelyik kell az ikonját hosszan megnyomod és kihelyezed a képernyõre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!sikerült!
Ha nem widgetet törültél, akkor a menüben nyomva tartod azt az ikont amit a fõképernyõre szeretnél tenni.
a tápból teljesen m1 a zöldségbõl az a lényeg, hogy
a diófaágat jobban ajánlom de a másik is jó :D
A kérdező hozzászólása: köszi h segítettek elõr eis B.U.É.K
A kérdező hozzászólása: ja és az nagygond ha most szedem le a diófaágat éstudod a fáknak van nedvük?
Én nem adnák neki diófa ágat neki, mert úgy halottam, hogy mérgezõ. Alma, meggy , én ezekkel próbálkoznék. Nézz utána a net-en a diófa mérgezõ tulajdonságairól.
Az elsõ mondatom nagyon értelmes lett, siettem és nem néztem, hogy mit is írtam. B.U.É.K. :)
A kérdező hozzászólása: igen azt énis hallottam ha diófaág mérgezõ és gondolom szilvafa ág is jó neki :D
Valójában a széna az elsõdleges fogkoptató, mivel természetes környezetében is egész nap füvet rágcsál. Gyümölcságról ha ledarálja a kérgét mindennap, az sem tesz épp jót a pocijának, csak alkalmanként lehet betenni egy pár napra érdekességnek. Széna legyen elõtte mindig, majd figyeld meg kb. mennyi fogy el egy nap alatt, kisállatboltban tudsz venni, nem olyan nagy havi költség. Zöldséget meg kell mosni, és utána szárazta törölni, mert vizes zöldség puffaszt. Leves zöldséget paprika, paradicsom, uborka nagyon szeretik, de naponta 1-2 karikát lehet adni, mert könnyen hasmenést kaphatnak, ha sokat esznek. Nézz utána honlapokon, sok jó dolgot írnak. Ha beírod, hogy tengerimalac, az elsõ 2-3 honlap nagyon alapos.
Jaj nehogy diófaágat kapjon!Szõlõvesszõt és almafaágat lehet neki adni. És az enyémek nagyon szeretik a káposztát, semmi bajuk nem lesz tõle.Meg szeretik az uborkát, répát, paprikát. Száraz tápból nem kell nekik sok, mert elhíznak tõle.
igen azt is adhatsz neki :D
A kérdező hozzászólása: vagy esetlek diófaágat?
A kérdező hozzászólása: okés otthon van nyírfa azt ugye adhatok neki ?
jaj bocsesz na szal az a lényeg zöldségbõl, hogy KÁPOSZTÁT NE ADJ NEKI!!! mást bármit adhatsz pl.: nekem is volt tengerimalacom és a paradicsomot imádja :D gyümölcsbõl is az a lényeg hogy körtét ne adj neki meg HAGYMÁT SE ADJ NEKI!!! ennyi amúgy szal táp tök m1 zöldségbõl káposztát NE adj neki gyümölcsbõl meg körtét!!! és hagymát SEM :D
A kérdező hozzászólása: jh okéa éa még azt akarom kérdezni hogy a paradicsomot karikákra szeljem és úgy?
Hát, ha kis helyen tárolod, akkor nem praktikus egy nagy paradicsomot behelyezni a helyére, mert csak letapossa stb. Ne csak gyümit, és zöldséget adj neki. Gondoskodj arról is, hogy kapjon száraz eledelt is pl. különbözõ magvak, széna stb. Szárított kenyérhéjat is adhatsz neki. Fogait koptatni kell valamivel. Sárgarépát is nagyon szeretik. Gyümölcsbõl almát adtam nekik régen , nagyon szerették. Ezt a sok mindent ne egyszerre add neki, mert csak letapossa, leszarja stb...... Száraz kaja lehet mindig elõtte. Lédús kajákat naponta 2x adnák neki, és csak annyit, amennyit megeszik. Ha megette, és látod, hogy keresi még, akkor adhatsz neki többet. Vizes füvet ne adj neki, meg káposztát, mert attól fel fújodhat.
A kérdező hozzászólása: igen azt hallottam hogy koptatni kell a fogát és azt olvastam hogy a széna is koptatja a fogát persze adok neki sok száraz kaját meg búzát is :D nah köszi
ahha am a paradicsomot karikára lehet vastagabbra amúgy de nem tapossa le ha etetõ tálba rakod a kajáját nem a forgácsra ahol alszik kakil pisil :D de amúgy lehet bármilyen kisállat kereskedésben kapni fogkoptatót vagy vágsz valahonnan ahol NEM érte pufogógáz a fát egy kisebb faágat ami vastagabb is azért vághatsz neki azt is rágcsálja vagy ahogy mondták adhatsz neki száraz kenyeret meg az a lényeg hogy mindig tiszta víz legyen elõtte szal minden nap cserélgetned kell 1-2-szer :D
Jahh és igen NEM szabad neki vizes kajákat adni mert attól felfújódik pl.: vizes füvet sem meg zöldségekbõl se szabad :)
A kérdező hozzászólása: oké és mien fajta fa ágat adhaok neki?
hát figyi bármilyet amúgy de a legjobb a gyümölcsfának az ága csak az a lényeg, hogy nem érte kipufogógáz mert ha olyat eszik a tengerimalacod akkor megbetegedhet vagy meg is halhat :/
Káposztát csak keveset lehet adni nekik, mer nagyon puffasztó, de nem tilos. A saláta az amit SZIGORÚAN TILOS kínálni, kivéve ha tudod, hogy nem permetezték. Paprikát, paradicsomot, almát, répát, kevés (!) petrezselymet és uborkát szoktunk általában. Tápból Versele Laga: Cavia Pro, Cavia Compleitet-et ajánlom! Tengerimalacot NE tarts egyedül szerezz be mellé egy azonos nemû társat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!