Találatok a következő kifejezésre: Tegnap körülmetéltek. oké (1 db)

Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Ma levettem a kötést. Hát ne tudjátok meg..Elhánytam magam a zuhanyzóba. Nagyon csúnya, nagyon fáj nem tudom hogy lehetlesz még ezzel valamit kezdeni? tényleg jól van így h a hányás jön rám ha ránézek... Akinek volt ilyen szerinte ez normális? Nem tudom mit kezdjek, annyira rossz, nem tudom h fog e még m?ködni normálisan. Köszi aki válaszol. 16fiú

Legjobb válasz: Talán ha kicsit bõvebben kifejtenéd, hogy hogy is néz ki....mert abból, hogy elhányod magad, ha ránézel nem sok konkrétum derül ki....már bocsi az offolásért..de tényleg! :)

Talán ha kicsit bõvebben kifejtenéd, hogy hogy is néz ki....mert abból, hogy elhányod magad, ha ránézel nem sok konkrétum derül ki....már bocsi az offolásért..de tényleg! :)
Miért van az, hogy a csonkolás népszerûsítõi a tényekre soha nem szeretnek reagálni?
"Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:" Engem is körülmetéltek több, mint 20 éve és nagyon nem élvezem. "1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre...." Baromság. Semmi összefüggés a HERERÁK és a fitymacsonkolás között. Az egyéb daganatos betegségek is irtó nagy baromság: persze, ha levágjuk a jobb kart, akkor nem kell se hónaljszaggal számolni, plusz a karon nem lesz semmilyen daganat. Kár, hogy funkciója van a jobb karnak, még, ha kevesebbnek és jelentéktelenebbnek is tûnik, mint a fityma-funkciók. "30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertõzöttel vagy elkapd!" Erre egyértelmû bizonyíték még nem volt. Fõleg nem 30%. Honnan ez a szám? "2. Higénikusabb" Mi higiénikusabb? Nekem a 20 éve metélt péniszembõl jött elõ a varrat, ahonnét kiesett, egy kis lyuk maradt (Ennyit arról, hogy a gyerekkorban elvégzett mûtétnek nem marad látható nyoma) és a lyukat ha nem tisztítom, akkor bûzös dolgok gyûlnek ott össze. Ez lenne a higiénikus? A makkom ki van száradva, elõfordul, hogy extrém módon kiszárad egyeseknek, ez csak késõbb derül ki, akkor már nincs mit tenni. A kérges, foltos, smirglipapírszerû, hámló makk mitõl is jó? "3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj" ? "5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne." Attól függõen, mennyire csinálták jól, a makkra föltapadt kis bõrdarabok a rántásoknál feszíthetnek: ez sokaknál elõfordul, nem csak nálam. Fájdalmas merevedés, fõleg a mozgásnál. Ki ne találja senki, hogy ez JÓ. "6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba" Igen, föntebb leírtam, milyen iszonyú szép.... "aki teheti sztem metéltesse körül magát." Aki teheti, szerintem tanuljon meg helyesen magyarul fogalmazni és helyesen írni, olvasson sokat és tisztálkodjon, csonkítás helyett. "USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!" USA tényleg egy olyan ország, akiket mindenben majmolni kell, hát persze. Az AAP nevû szervezet mond valamit?
Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom: 1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre.... 30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertõzöttel vagy elkapd! 2. Higénikusabb 3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj 4. szex: ugyan olyan mint rendes állapotban. 5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne. 6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba stb aki teheti sztem metéltesse körül magát. USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!!
Nekem is volt ilyen mûtétem! Csak engem nem altattak, hanem helyi érzéstelenítést kaptam! Én még aznap délután levettem a kötést, olyan rosszullét jött rám, hogy nem tudtam kijönni a Wc-bõl. Nekem azt hiszem 1 hétre rá az összes varrat kiesett. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy hagyjam szabadon (mármint kötés nélkül), és járjak laza alsóban (boxer), na ez az amit nem tudtam teljesíteni, ugyanis a varratok mindenhova beakadtak, és az már igen kellemetlen volt. Mindenesetre gyorsan gyógyult, és ma már nem okoz egyáltalán semmi problémát! Sokkal higiénikusabb, és tény, hogy sokkal tovább lehet vele bírni! :) Fel a fejjel, úgyanúgy fog mûködni, mint a mûtét elõtt...
hali ! ne aggodj ezen, én is átestem egy ien mütéten és nem bántam meg. tudom most hogy néz ki és elég kiábrándito de két max 3 hét és jobb lezs mint ujkorában:) ha tehetném ujra megcsináltatnám annyira jo. ( kamilla sokat segit a gyogyulásban )
A mûtéti hegeket nem szabad, hogy víz érje! A kamillateát ne próbáld meg! Ha nekem nem hiszel, kérdezd a mûtétet végzõ orvost!
Szia, nekem is fitymaszûkületem volt gyerekként, mûtöttek mint téged. Pár hét alatt helyre fogsz jönni és a péniszed rendesen mûködik majd minden tekintetben! Aggódásra semmi ok. Amit viszont most tehetsz: kamilla teával borogathatod a péniszed (lógasd a langyosra lehûtött kamilla teába - naponta fõzz frisset - naponta többször kb 5 percet) a így felgyorsíthatod a gyógyulást! Mihamarabbi gyógyulást!
A kérdező hozzászólása: DEHOGY IS FUJJJJ..... az nagyon csunya. ennél sokkal szebb azért. vedd már le ezt innen. NAGYON SZÉPEN KÖSZI A VÁLASZADÓKNAK NAGYON MEGNYUGTATTATOK ÍRHATTOK MÉG OLVASGATNÁM. köszi pussz
Így néz ki? Én így képzelem el a leírásod alapján. http://kepfeltoltes.hu/080625/pic.php_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia! A páromat még kiskorában körülmetélték. Én sokkal jobban szereten így, mint amúgy ha érted mire gondolok. Szerintem sokkal jobban is néz ki + sokkal higiénikusabb is. A szexel kapcsolatban pedig nincs semmi gond már 8 éve amióta együtt vagyunk : ) Annyi kis kellemetlenség van belõle, hogy elég érzékeny így valószínû, hogy nem fogsz tudni boxert hordani ahogyan párom sem. Nyugodj meg minden rendben lesz és ugyanugy fog mûködni, mint bármelyik másik fickónak.
Mire kiveszik a varratokat, másképp fog kinézni. Azért kell most így kinéznie, hogy késõbb normális legyen.
Szia! Egyik ismerõsömnek volt ijen. Neki is fitymaszûkület miatt. Azóta rendszeresen él nemi életet. Ugyhogy no problem. a doki tudja hogy mitcsinál. de ha fáj, vagy aggódsz, akkor nyugodtan keresd fel a dokit. Nemlessz mérges, természetes, hogy igy reagálsz sztem.
Hát, mégiscsak egy mûtét volt, annak be kell gyógyulnia, egy nap alatt nem fog.
A kérdező hozzászólása: Fitymaszûkületem volt, + fityma túltengés. Nagyon rossz :( Hát hogy is néz ki.. Fel van varrva makk alá, ott a bõr nagyon eleven, össze van ott vagdosva cérnák állnak ki belõlle(azt mondta az orvos 2 hét mulva kihullik). Ha valaki ír norm. választ köszi
miért metéltek körül, ha nem is akartad?
A csokolás mellett érvelõk nem szeretik a tényeket. Nem szeretik azokat, akik el merik mondani a nyilvánosság elõtt, hogy helyrehozhatatlan problémák vannak a csonkolás miatt. Ilyen vagyok én is. Számtalan kérdésnél csak a hülyeség megy, értelmes válaszok alig...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fitymaszűkület, mit kezdjek vele?

Szebúsztook'! Az lenne a problémám hogy 15 éves fiú vagyok (nem ez), és feltehetőleg fitymaszűkületben szenvedem :' (, mivel álló helyzetben nem tudom teljesen hátrahúzni. Tanácstalan vagyok, hogy mit kezdjek vele. Mivel van egy barátnőm, akivel lehet, hogy eljutunk odáig, hogy először úgy együtt legyünk úgy. De félek, hogy ezzel a kellemetlen dolog nem szeretkezhetünk. (vagy mégis?! ) mit tudok kezdeni vele? Orvoshoz nem nagyon (sőt eggyátalán) nem akarok menni :/

11

A péniszem végénél (fejénél) lévő bőr kipirosodott! Mit tegyek?

Viszket és ki van porosodva!
Mit kaphattam el? Valami gomba?
Mivel kenjem?

1 barátnőm van 4 éve, nem nemi baj...

19/f

1

Szerintetek elmenjek dokihoz vele? Pénisz gondd!

Az az igazság hogy kicsit kínos nekem.

Orális szexnél a farkamnál a féknél kicsit megszakadt és vérzett, a vér el állt de tegnap aktívkodásnál is bevéreztem ,szintén kicsit megszakadt a fék a makkom alatt.
Ha elmegyek a dokihoz akkor mit kell mondanom?
És milyen dokihoz menjek el?

6

Nemi szervnél bőr irritációt mi lehet vele kezdeni?

Mit lehet vele kezdeni ha le borotválom és másnapra ki pattog ez nagyon idegesítő.. Lehet ellene csinálni valamit, hogy ne pattogjon ki..?

3

Nektek mikor állt fel először? Milyen érzés volt?

Ez nem kamu kérdés még csak 11 vok.

6

Nem tudom ez normális-e? (Részletek a leírásban)

22 èves fèrfi vagyok ès èszrevettem egy elvàltozàst magamon. Közvetlenül a pèniszem felett jobb oldalt meg van duzzadva a testem szinte folyamatosan. Ez a duzzadt terület a herezacskó alà is lehúzodik. A kèrdès hogy ez normàlis? Vagy betegsèg? Fèlek orvoshoz elmenni vele. Nem is feltètlen zavaró ès nem is fàj csak tartok tõle hogy valami nemi betegsèg vagy talàn hereràk.

2

Borzalmasan félek.24 éves vagyok, és 16 évesen volt valami hólyag gyulladás féleségem. Azóta sem jött teljesen rendbe, pszichológus kezel, mert nem merem magam rávenni hogy megnézzem a nemi szervem AZÓTA. Borzalmas dolgokat olvastam, a hólyag rákról?

a vérből az jött ki akkor, hogy be van gyulladva. akkor kaptam rá gyógyszer és úgy ahogy megjavult, de a herém és a péniszemet összekötő bőrnél valamiért érzékeny, valahogy duzzanat marad, nem merem se megnézni, se megfogni, se a vizeletemet megnézni, se semmit csinálni rohadtul félek mert lehet már végstádiumú hólyag rákom lehet? lehet akkor megfogok halni. borzalmasan félek. nemrég volt egy epehólyag műtétem, laparoszkóppal, akkor nézték a vérképemet, ultrahang is volt, nem láttak semmit, de ez nem jelenti hogy nincs valami hatalmas baj. direkt vesefunkciót is kellett nézni amikor szalmonellát kaptam, és jó volt... viszont amikor pisilek sokszor csíp, nagyon kevésszer nem. fitymaszűkületem is van, letapadással. ha úszom az jót tesz ennek a dolognak, de a herémnél érzem h érzékeny, és eszméletlenül félek.

KÖNYÖRGÖM VALAKI SEGÍTSEN. kérlek. valaki beszéljen velem, mert nagyon nem tudom mi lenne a legjobb, lehet h felvágom az ereim, nem akarok rákos lenni, inkább meghalok máshogy.

15

Szerintetek ez normális? (infó leljebb)

(F/17)Nem gyakran nézegetek képeket merev péniszekről , de normális az hogy amikor az enyém megmerevedik , nem közelít a vízszinteshez , sőt , inkább a hasam fele , szó szerint fel áll .(Gondolkoztam róla hogy a 15 cm es péniszméretem nem a legnagyobb , de így hogy belegondoltam pár centivel nagyobb lenne , és már nem férnék el a gatyámban ...)
Előre is köszönöm a segítséget .

8

A koraszülöttségnek (8 hónapra) lehetnek később negatív következményei egy felnőtt férfi testében? (gondolok itt a pénisz merevedésére, elélvezésre) Illetve milyen következményei lehetnek egyáltalán?

Esetleg valami oldalat linkelnétek,ahol olvashatok ilyen problémáról bővebben. Köszönöm!

7

Miért nem tudok elélvezni?

ma amikor vertem a farkamat kb 15 percen keresztül és nem élveztem el, és semmi jó érzés nem volt
pedig amikor máskor verem akkor kb 4 perc alatt elélvezek
miért van ez?
16/F

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!