Találatok a következő kifejezésre: Tegnap körülmetéltek. oké (1 db)

Tegnap körülmetéltek. Minden oké?

Ma levettem a kötést. Hát ne tudjátok meg..Elhánytam magam a zuhanyzóba. Nagyon csúnya, nagyon fáj nem tudom hogy lehetlesz még ezzel valamit kezdeni? tényleg jól van így h a hányás jön rám ha ránézek... Akinek volt ilyen szerinte ez normális? Nem tudom mit kezdjek, annyira rossz, nem tudom h fog e még m?ködni normálisan. Köszi aki válaszol. 16fiú

Legjobb válasz: Talán ha kicsit bõvebben kifejtenéd, hogy hogy is néz ki....mert abból, hogy elhányod magad, ha ránézel nem sok konkrétum derül ki....már bocsi az offolásért..de tényleg! :)

Talán ha kicsit bõvebben kifejtenéd, hogy hogy is néz ki....mert abból, hogy elhányod magad, ha ránézel nem sok konkrétum derül ki....már bocsi az offolásért..de tényleg! :)
Miért van az, hogy a csonkolás népszerûsítõi a tényekre soha nem szeretnek reagálni?
"Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom:" Engem is körülmetéltek több, mint 20 éve és nagyon nem élvezem. "1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre...." Baromság. Semmi összefüggés a HERERÁK és a fitymacsonkolás között. Az egyéb daganatos betegségek is irtó nagy baromság: persze, ha levágjuk a jobb kart, akkor nem kell se hónaljszaggal számolni, plusz a karon nem lesz semmilyen daganat. Kár, hogy funkciója van a jobb karnak, még, ha kevesebbnek és jelentéktelenebbnek is tûnik, mint a fityma-funkciók. "30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertõzöttel vagy elkapd!" Erre egyértelmû bizonyíték még nem volt. Fõleg nem 30%. Honnan ez a szám? "2. Higénikusabb" Mi higiénikusabb? Nekem a 20 éve metélt péniszembõl jött elõ a varrat, ahonnét kiesett, egy kis lyuk maradt (Ennyit arról, hogy a gyerekkorban elvégzett mûtétnek nem marad látható nyoma) és a lyukat ha nem tisztítom, akkor bûzös dolgok gyûlnek ott össze. Ez lenne a higiénikus? A makkom ki van száradva, elõfordul, hogy extrém módon kiszárad egyeseknek, ez csak késõbb derül ki, akkor már nincs mit tenni. A kérges, foltos, smirglipapírszerû, hámló makk mitõl is jó? "3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj" ? "5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne." Attól függõen, mennyire csinálták jól, a makkra föltapadt kis bõrdarabok a rántásoknál feszíthetnek: ez sokaknál elõfordul, nem csak nálam. Fájdalmas merevedés, fõleg a mozgásnál. Ki ne találja senki, hogy ez JÓ. "6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba" Igen, föntebb leírtam, milyen iszonyú szép.... "aki teheti sztem metéltesse körül magát." Aki teheti, szerintem tanuljon meg helyesen magyarul fogalmazni és helyesen írni, olvasson sokat és tisztálkodjon, csonkítás helyett. "USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!" USA tényleg egy olyan ország, akiket mindenben majmolni kell, hát persze. Az AAP nevû szervezet mond valamit?
Én már nagyon régóta körül vagyok metálva és 100 jobb mintha nem hpgy miért leírom: 1. Ha körülmetéled magad akkor 40%-al kisebb az esélyet pl. hererákra daganatos megbetegedésekre.... 30%al kevesebb az esély h ha egy HIV fertõzöttel vagy elkapd! 2. Higénikusabb 3. Boxert simán felveszem csak a makk lehet érzékenyebb így lehet jobban összemegy, de ez nem baj és nem is fáj 4. szex: ugyan olyan mint rendes állapotban. 5. maszturbáció: lehet nem lehet elképzelni h aki körül van metélve h csinálja, de ugyan úgy mintha nem lenne. 6. a makk szebb mint nem körül metélt állapotba stb aki teheti sztem metéltesse körül magát. USA-ba az újszülöttek 60-70% körülmetélik!!!!!
Nekem is volt ilyen mûtétem! Csak engem nem altattak, hanem helyi érzéstelenítést kaptam! Én még aznap délután levettem a kötést, olyan rosszullét jött rám, hogy nem tudtam kijönni a Wc-bõl. Nekem azt hiszem 1 hétre rá az összes varrat kiesett. Nekem akkor azt mondta a doki, hogy hagyjam szabadon (mármint kötés nélkül), és járjak laza alsóban (boxer), na ez az amit nem tudtam teljesíteni, ugyanis a varratok mindenhova beakadtak, és az már igen kellemetlen volt. Mindenesetre gyorsan gyógyult, és ma már nem okoz egyáltalán semmi problémát! Sokkal higiénikusabb, és tény, hogy sokkal tovább lehet vele bírni! :) Fel a fejjel, úgyanúgy fog mûködni, mint a mûtét elõtt...
hali ! ne aggodj ezen, én is átestem egy ien mütéten és nem bántam meg. tudom most hogy néz ki és elég kiábrándito de két max 3 hét és jobb lezs mint ujkorában:) ha tehetném ujra megcsináltatnám annyira jo. ( kamilla sokat segit a gyogyulásban )
A mûtéti hegeket nem szabad, hogy víz érje! A kamillateát ne próbáld meg! Ha nekem nem hiszel, kérdezd a mûtétet végzõ orvost!
Szia, nekem is fitymaszûkületem volt gyerekként, mûtöttek mint téged. Pár hét alatt helyre fogsz jönni és a péniszed rendesen mûködik majd minden tekintetben! Aggódásra semmi ok. Amit viszont most tehetsz: kamilla teával borogathatod a péniszed (lógasd a langyosra lehûtött kamilla teába - naponta fõzz frisset - naponta többször kb 5 percet) a így felgyorsíthatod a gyógyulást! Mihamarabbi gyógyulást!
A kérdező hozzászólása: DEHOGY IS FUJJJJ..... az nagyon csunya. ennél sokkal szebb azért. vedd már le ezt innen. NAGYON SZÉPEN KÖSZI A VÁLASZADÓKNAK NAGYON MEGNYUGTATTATOK ÍRHATTOK MÉG OLVASGATNÁM. köszi pussz
Így néz ki? Én így képzelem el a leírásod alapján. http://kepfeltoltes.hu/080625/pic.php_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia! A páromat még kiskorában körülmetélték. Én sokkal jobban szereten így, mint amúgy ha érted mire gondolok. Szerintem sokkal jobban is néz ki + sokkal higiénikusabb is. A szexel kapcsolatban pedig nincs semmi gond már 8 éve amióta együtt vagyunk : ) Annyi kis kellemetlenség van belõle, hogy elég érzékeny így valószínû, hogy nem fogsz tudni boxert hordani ahogyan párom sem. Nyugodj meg minden rendben lesz és ugyanugy fog mûködni, mint bármelyik másik fickónak.
Mire kiveszik a varratokat, másképp fog kinézni. Azért kell most így kinéznie, hogy késõbb normális legyen.
Szia! Egyik ismerõsömnek volt ijen. Neki is fitymaszûkület miatt. Azóta rendszeresen él nemi életet. Ugyhogy no problem. a doki tudja hogy mitcsinál. de ha fáj, vagy aggódsz, akkor nyugodtan keresd fel a dokit. Nemlessz mérges, természetes, hogy igy reagálsz sztem.
Hát, mégiscsak egy mûtét volt, annak be kell gyógyulnia, egy nap alatt nem fog.
A kérdező hozzászólása: Fitymaszûkületem volt, + fityma túltengés. Nagyon rossz :( Hát hogy is néz ki.. Fel van varrva makk alá, ott a bõr nagyon eleven, össze van ott vagdosva cérnák állnak ki belõlle(azt mondta az orvos 2 hét mulva kihullik). Ha valaki ír norm. választ köszi
miért metéltek körül, ha nem is akartad?
A csokolás mellett érvelõk nem szeretik a tényeket. Nem szeretik azokat, akik el merik mondani a nyilvánosság elõtt, hogy helyrehozhatatlan problémák vannak a csonkolás miatt. Ilyen vagyok én is. Számtalan kérdésnél csak a hülyeség megy, értelmes válaszok alig...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Menyire lehet ferde a pénisz?

az enyém is ferde balra hajlik azért anyira nem de menyire lehet max ferde?
ha lehet képet küldjetek kösz

5

14 éves vagyok és ha merevedésem van nem jön le a fityma a péniszemről.15 centiméteres a péniszem. Mit tegyek hogy lejöjjön?

9

Herevisszér tágulatom van, szabad ilyenkor edzeni?

Pár napja eléggé fájt a herém fölött, másnap elmúlt, aztán utána olvastam hogy mi lehet és több mint valószínű h herevisszér tágulatom van, kedden megyek orvoshoz aki ad beutalót urológushoz de az lehet h csak 2-3 hét múlva lesz, szóval addig nem tudom mehetek e edzeni és lehet e rendesen nagy súlyokkal, vagy az ront a helyzeten és egyáltalán nem szabad? Amúgy pont 1 éve volt műtétem herevízsérvel (hidrokele) a jobban herémen, most meg a balon van varicokele...

4

Van egy 14 éves öcsém és egyszer véletlen rányitottam miközben verte. Csak úgy verte hogy nem húzta fel bár nem tudom úgy hogyan lehet bár azt mondta attól folyt ki neki de csak folyt. Ebből neki később lehet e problémája baja?

3

15 évesen 10cm a péniszem állva. Fog még nőni, vagy ekkora marad?

S tehetek valamit azért, hogy növekedjen? pl. többet egyek egy bizonyos ételből?

18

Mikor kezd el igazán nőni a pénisz?

Mivel 13-14 éves koromban nőttem a legtöbbet,ezért aggódom mivel 13 cm merev állapotban,tavaly novemberben 182-3 cm voltam,most meg 184 max. 185,tehát 9-10 hónap alatt nőttem 1-2 cm-t.Lent meg alig változott valami,gondolom már nem is fogok sokat nőni,és félek hogy lent is így maradna,és hogy ez kicsi lenne-e...
(szüleim 174 cm körüliek,tehát ez is csoda hogy ennyit értem el,decemberben leszek 15 éves.)
Ez jó magasság?Illetve szeretik a nők az ilyen magasságúakat?Mert sokan 185 fölött tartanak magasnak egy fiút,de így is látom a legtöbb embernek a feje tetejét..lent nőni fog még?

3

Mi történt a fitymafékemmel? !

A fitymafékem félig el van szakadva, ez előtt gombás fertőzés volt észrevehető, a fertőzés elmúlt, csak megmaradt egy seb a fitymafékemen ami sajnos kicsit továbbszakadt. Mikor lehúzom róla a bőrt egy kb. 2-3 másodperces szúró jellegű fájdalom jelentkezik, majd el is múlik. Mit tegyek?

2

Csip-a hugycsövem vizeléstől független, korábban volt hugysav kövem attól lehet?

1

Akiket már körülmetéltek az megmondaná, hogy kb. meddig tartott ez a hámló időszak?

3

Szerintetek mit kéne csináljak? (fitymaszűkület)

Körülbelül 4hónapja voltam urulógusnál. azzal a panasszal mentem oda mert túl rövidnek találtam a fityma fékem. el is végezték a műtétet ami jól sikerült mert nem látszik semmi heg,de még sem várt eredményt kaptam. lankadt állapotban a bőrt a péniszemen fájdalom mentesen hátra tudom húzni ameddig csak akarom nincs kellemetlen érzés. viszont ha erekcióm van a fitymám nem húzódik hátra magától,hátra tudom húzni egészen a makkom alá de fáj szúró érzésem van. mit kéne tegyek? nem nagyon akarok még egyszer urulógushoz menni pláne nem körül metélés miatt. amikor elvégezték a fitymafék műtétet az orvosok nem mondták h fityma szűkületem is van.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!