Találatok a következő kifejezésre: Tegnap jött elöször és (13 db)

Tegnap jött meg elöször és nagyon megvan. Ez mit jelent? Ez azt jelenti hogy még sokáig meglesz vagy azt hogy nemsokáig?

(Lécci mondjátok hogy nem sokáig)

Legjobb válasz: :D hát azt jelenti hogy nagyon megvan. mondhatjuk azt is hogy nagylány lettél. a mesid köb 5 napig lesz meg de ez lehet egy hét is. de ha 7 napnál tovább van szolnod kell anyunak vagy orvosnak. mindenkinek másképp van. van hogy elöször csak kicsit barna, alvadtvér jön ki aztán egyszer csak hopp vérzik nagyon és lassan marad el. minden nap kevesebb. ha éjszaka nem lesz véres a betét akkor is nappal még használj mert éjszaka fekszel és a gravitáció nem hozza ki belöled de mikor felkelsz és elmész a suliba már véres is a bugyid. erre figyelj. az is lehet hogy már most beáll és 28 vagy 30 napos ciklusban megjön (a mensi elsö napja a ciklusod elsö napja) lehet soha nem áll be rendszeresre és van hogy megjön van hogy késik vagy kihagy egy hónapot. ha 2-3 hónapot kihagy akkor is jó a dokit felkeresni. mivel a menstruációt a hormonok szabájozzák így egy idegskedés is késleltetheti vagy kimaradhat. van akinek göcsös és fájdalmas, van aki észre sem veszi szinte. remélem segítetettem egy kicsit.

:D hát azt jelenti hogy nagyon megvan. mondhatjuk azt is hogy nagylány lettél. a mesid köb 5 napig lesz meg de ez lehet egy hét is. de ha 7 napnál tovább van szolnod kell anyunak vagy orvosnak. mindenkinek másképp van. van hogy elöször csak kicsit barna, alvadtvér jön ki aztán egyszer csak hopp vérzik nagyon és lassan marad el. minden nap kevesebb. ha éjszaka nem lesz véres a betét akkor is nappal még használj mert éjszaka fekszel és a gravitáció nem hozza ki belöled de mikor felkelsz és elmész a suliba már véres is a bugyid. erre figyelj. az is lehet hogy már most beáll és 28 vagy 30 napos ciklusban megjön (a mensi elsö napja a ciklusod elsö napja) lehet soha nem áll be rendszeresre és van hogy megjön van hogy késik vagy kihagy egy hónapot. ha 2-3 hónapot kihagy akkor is jó a dokit felkeresni. mivel a menstruációt a hormonok szabájozzák így egy idegskedés is késleltetheti vagy kimaradhat. van akinek göcsös és fájdalmas, van aki észre sem veszi szinte. remélem segítetettem egy kicsit.
Nyugi ez normális. Mindenkinél más és lehet hogy legközelebb nem is lesz ennyi. Egyébként egy áltag ciklus olyan hogy elsõ nap kevés, 2. nap a legtöbb és aztán mindig egyre kevesebb. Nekem pl 1. nap alig van, 2. nap rengeteg, 3. nap nem olyan sok, és 4. nap is már alig van. 5. nap pedig már egy tisztasági betét is elég. Ja és még annyit javasolnék hogy éjszakára eggyel nagyobb betétet használj mint napközben, hogy ne legyen olyan a bugyid, lepedõ. Aztán persze mikor már kitapasztalod mikor mennyi van, már tudod hogy milyen, mekkora betétet használj, nekem pl csak elsõ és második este kell nagyobb betét, aztán nem.
Gratulálok a biológiai felnõttséghez :) Szerintem semmiképpen sem gáz anyukáddal beszélni a dologról, vagy ha õ nem elérhetõ (pl. meghalt) akkor egy idõsebb, tapasztalt nõvel, akiben megbízol.

Tegnap jött meg először a menzeszem. ( még csak ilyen sötétbarnás trutyi volt) és akkor ma reggel is megnéztem. és ma meg egyáltalán nem jött semmi. Ez normális? 13/l

Legjobb válasz: Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:

Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:
Ez mar biztos az volt, nagylany lettel:) De lehet, hogy honapokig nem lesz semmi.
Igern normális, nekem 11 évesen jött meg és az elsõ két éveben 11 napig is eltartott, elõszõr olyan narancssárgás, barnás volt.Van hogy 2 évig még elég rendszertelen, szóval ha ilyen történe az normális.Nekem rendszeres volt, de sokáig tartott, de beállt egy 5-7 napra 2 év után.

Az normális, hogy örülök a mensinek? Tegnap jött meg először, és az osztálytársaimmal ellenben én nem kívánom a pokolba. Semmi baj nincs vele, nem is fáj a hasam, semmi katasztrófa. Csak az első alkalommal van így, hogy nem is olyan kellemetlen? 11/L

Legjobb válasz: az elsõnek még én is örültem, hogy húú nagy lány lettem=) De hidd el, fog ez még fájni, legalábbis nekem egyre jobban görcsöl a hasam, meg tud kellemetlen helyzetbe hozni, nyáron meg elég kényelmetlen... Szóval majd ahogy nõsz, te se fogsz neki úgy örülni, majd csak azért, mert ha megvan tudni fogod, hogy nem vagy terhes:D

az elsõnek még én is örültem, hogy húú nagy lány lettem=) De hidd el, fog ez még fájni, legalábbis nekem egyre jobban görcsöl a hasam, meg tud kellemetlen helyzetbe hozni, nyáron meg elég kényelmetlen... Szóval majd ahogy nõsz, te se fogsz neki úgy örülni, majd csak azért, mert ha megvan tudni fogod, hogy nem vagy terhes:D
Te vagy a normális, amiért örülsz annak, hogy nõ lett belõled, és egyszer majd lehet kisbabád. Gratulálok neked, hogy nagylány lettél. :-) Sajnos nem biztos, hogy mindig ilyen kellemes lesz. Nekem az elsõ két évben nem fájt egyáltalán, azóta viszont a falat tudnám kaparni, annyira fáj minden hónapban.
Én is örültem neki, szívem szerint kikiabáltam volna a világnak hogy nagylány vagyok.Lehetséges hogy mázlista vagy és fel sem tünik majd máskor sem hogy megvan.Én életemben 2x görcsöltem, viszont akkor ki sem tudtam kelni az ágyból.Azon kívül soha, pedig már 12éve menstruálok.
elõbb utóbb meg fogod unni, de együtt kell vele élni. Van elõnye is, de néha bizony kellemetlen. Elsõre nekem se fáj, meg még egy jó ideig nem, aztán mostanában néha kegyetlen :( De egyébként normális h örülsz, annó én is örültem :)
Persze, szerintem ez normális dolog. Van, h én is örülök, amikor megjön.:) (pedig már majdnem 8 éve menstruálok) Szerencsére a hasam is ritkán fáj olyankor. Egyébként szerintem a legtöbb nõnél változó, h mikor milyen tünetekkel jár a menses, nekem néha mielõtt megjön fáj a fejem-de szerencsére tényleg csak néha:D. Gratulálok!;)
Én is örültem az elsõnek, mert lehetett mondani az osztálytársaimnak, hogy nekem is megjött, bibibi. Nekem nem szokott fájni, sõt néha észre sem veszem hogy megjön, és ebbõl volt már ciki helyzet. Pl amikor Horvátországban sétáltam fehér gatyában és éreztem, hogy hoppá, persze nem volt nálam se tampon se betét, aztán berohantam egy kávézóba és wc papírral teletömködtem. Ezen ügybõl kifolyólag nem kellemes, sõt rossz hogy figyelni kell erre, meg tudni kéne az idõpontokat hogy mikor fog megjönni és akkor számítani rá :) Egyébként olyan is volt, hogy görcsölt a hasam, de nagyon. A munkahelyemen voltam, és el kellett szenvedni magam a gyógyszertárig, hogy vegyek valami görcsoldót mielõtt megdöglök, aztán vettem nospát és még ott bevettem, hogy egyáltalán vissza tudjak mászni a melóhelyemre. Szóval ez változó. Van akinek ritkán fáj, vagy nem fáj egyáltalán, de ismerek olyat is, aki meg otthon fetreng az ágyban hogy túlélje :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem gondoltam, hogy mindenki így fog reagálni:) Már azt hittem le leszek hurrogva... Amugy az elsõnél nektek se fájt a hasatok?
Te legalább megérted, hogy ez a szervezeted egészséges mûködése miatt van! Más lány példát vehetne Rólad, bár tudom, hogy sokaknak szenvedés, de a menstruáció hozzá tartozik a lányok, nõk szervezetének egészséges mûködéséhez.
Szia! nekem se fájt az elsõ( meg szerencsére a többi se, vagy ha néha igen, akor is csak enyhén)-amúgy az 5. választ is én írtam:)

Abortusz után vagyok. Olyan 4 hétre rá voltunk előszőr újra a barátommal. Most lesz a 6. hét még nem jött meg és tegnapi együttlét alkalmakor lecsuszott a gumi. Max 2 percet lehetett igy, ráadásul bennem maradt. Javasolt ilyenkor a 72 órási bevétele?

Legjobb válasz: Hát ha nem akarsz még egy abortuszt,akkor javasolt. Meg az is jó lenne, ha megfelelõ méretet vennétek, ami nem csúszik le, mert gondolom az összes sperma is bent maradt. Emellett irass fel fogigátlót, mert abban kevesebb a hormon, mint a 72 órásban és eloszlik, de most egy ilyet vegyél be,ha nem akarsz babát. A 72 órás havonta max 4-szer alkalmazható.

Hát ha nem akarsz még egy abortuszt, akkor javasolt. Meg az is jó lenne, ha megfelelõ méretet vennétek, ami nem csúszik le, mert gondolom az összes sperma is bent maradt. Emellett irass fel fogigátlót, mert abban kevesebb a hormon, mint a 72 órásban és eloszlik, de most egy ilyet vegyél be, ha nem akarsz babát. A 72 órás havonta max 4-szer alkalmazható.
Persze, azonnal menjel es irassal 72 orasat. Utana pedig menjel el a nogyogyaszhoz, es irassal fogamzasgatlo tablettat, szedd rendszeresen, hogy ne legyen tobb abortuszod, es 72 orasat se kelljen bevenni.
A kérdező hozzászólása: Jah azt elfelejtettem irni h nem ment el. Ez akkor is fenn áll? volt benne elõváladék de megnézte nem ugy tünt h i tudd folyni.
A kérdező hozzászólása: Most akarok elkezdeni ha megjön. Ezt a tabletta nem befolyásolja? mármint ugy hallottam ettõl lehet spontán vérzés. Akkor h döntöm el h elkezdjem e szedni vagy ne?

Mikortól szedhetek fogamzásgátlót? (Dianet).6 hónapja szültem és tegnap jött meg először, még szoptatok.

Legjobb válasz: Szió! Szoptatás alatt a Cerazette nevû tablettát szokták felírni. A nõgyógyászom azt mondta, hogy nincs is másik erre az idõszakra. A Diane 35-öt én is szedtem, de késõbb átváltottam egy másikra, mert állítólag okozhat meddõséget. ZIta

Szió! Szoptatás alatt a Cerazette nevû tablettát szokták felírni. A nõgyógyászom azt mondta, hogy nincs is másik erre az idõszakra. A Diane 35-öt én is szedtem, de késõbb átváltottam egy másikra, mert állítólag okozhat meddõséget. ZIta
Szia!Én mindkét babámmal Cerazett-et szedtem!szopi alatt ez jó!
Létezik egy olyan fogamzásgátló, amit szoptatás alatt lehet szedni. Kérd ki a dokid tanácsát errõl. A Diane36 azért elég magas hormontartalmú. (Én is azt szedtem 6 évig.)
Meg kell beszélni az orvossal, vannak fogamzásgátlok, amik kimondottan csak szoptatás alatt használatosak. a "klasszikus" fogamzásgátlókat ilyenkor nem ajánlatos, a magas hormontartalmuk miatt, befolyásolják a tejtermelést és átjuthatnak a tejbe. Ha nem szoptatsz, akkor se kezdd magadtol szedni a régit, szulés után változik a szervezet, nem biztos hogy ugyanaz a jó, már csak ezért se.
Hát ha nem védekeztetek és beléd is élvezett és nem akartok szülõk lenni, akkor kellene.
Igen, pontosan 1 év 1 hónap és 2 nap múlva fog elvinni a mumus..
"ijjezgetni"? Elég valószínû hogy aznap vagy jó, vagy rossz dolog fog történni vele, nem? Ezzel most sokat segítettél...
am. nemtudom mér kell szegényt ijjezgetni :D :((( sztem am. az egész csak véletlen, de ha nemhsized akk. azokat a napokat atelódba jelöld be, mert lehet h vmi olyan dolog fog veled történni az nap ami jó vag yéppen rossz :) próbáld ki :D bár odább van még :D
Hát ez se rossz de elmondom hogyan volt nálam .A 13 as számot szerncsétlenséget hozó számnak tartottam és amikor megláttam (mert ilyen számot nap mint nap lát az ember) tudtam hogy rossz dolog fog történni velem. Ez be is következett. Nem biztos hogy aznap, lehet hogy pár nap múlva, de azt annak a 13-asnak tulajdonítottam. Ma már lesz*rom a számokat nem jelentenek semmit, mert tudom hogy a TETTEIM okozzák a következményeket. És amit teszek az már nem ad okot aggodalomra...
Jel mégpedig az hogy egy bengabikicsunájvicsrájvébészinûbikinicsunájxandu woodoo szörny elvisz a jetihez aki megesz és kiad magából egy kobold megeszi az ürüléket(téged) és a koboldot megeszi a rétszûjû kapafpgú nagyi monók
Szerintem ha van is jelentõsége, azt nem itt fogod másoktól megtudni :) De felkereshetsz egy jóst, látot, médiumot, akármit.Az szép kis összegért tutti mond neked olyat, amit beveszel.Nem bántás, igy van. A számok jelentõséggel birnak életünkbe, de ezt nem más fogja neked megmondani hogy mit.derits ki te :) te láttad :) hogy más meg mit mond, az nem biztos h úgy van, mert nem vele történt, és lehet kamuzik is neked :) Nekem másfél évig volt olyan h folyamatosan bárhova néztem mindig visszajött a 911-es szám :) azóta se tudom mit akart, de nem is érdekel.ha leragadnék itt, és ezt kutatnám, pont az élet mellett mennék el :) ha vki üzenni akar neked vagy bármi, akkor tegye :) de ha leragadsz valaminél, akkor csak az elméd játszik veled :) és elfelejtesz élni.ne törödj vele sztem, élj, és majd kiderül, vagy nem :) de ha nem akkor nem is volt jelentõsége a dolognak :)
Akkor jon Quasimodo és lesz Bikisunáj :D
Nem véletlen! Mint ahogy a kérdésed megírása sem a véletlennek, inkább a primitívségednek köszönhetõ!
arra nem gondoltál ha megpörgeted, mindig ugyanolyan erõvel, ugyanannyit fog menni?:D sztem semmi értelme nincs :D
13-szor meg kell pörgetni és amilyen dátum kijön 13.-ra, azon a napon egy véletlenszerû idõpontban meg fog jelenni mögötted egy FBI-ruhás ember, egy furcsa bottal fog villantani elõtted egyet, és abban a pillanatban nem fogsz hinni tovább ilyesmiben, valamint hatalmas tudásszomjad lesz tudományos írásokat olvasni.
Természetfeletti lények?lol
Igen.ilyen idõkülönbséggel jönnek a bengák elvinni azt aki rossz fát tesz a tûzre.
helló igazából nekem is volt ilyen, csak én nem hülyültem meg semmi, felkeltem, és az órám magától váltott át 2018ra
bármi lehet, bár nem peteérés környéké voltatok együtt
Mensi elõtt 1 héttel szerintem kicsi az esélye a terhességnek, de persze bármi lehet. A beágyazódáshoz olyan 10-12 nap kell általában.
Simán lehetsz terhes. Rendszeresek a ciklusaid? Mert ha eltoldónak néha akkor elég nagy az esély a babára..
A kérdező hozzászólása: Nem rendszeres!
Persze, hogy lehetsz terhes! A nõk nem gépek és nem mindenkinek pontosan és ugyanakkor van peteérése, mint az átlagnak vagy mint másoknak. És ha neked éppen nem akkor volt, mint általában...
Az x kromoszómák több napig is képesek élni a petevezetékben és ha bekövetkezik a peteérésed akkor megtermékenyítik azt. Ebbõl nagyobb eséllyel kislány születik.Tehát attól, hogy épp nincsen peteérés még lehet baba abból az aktusból.

Tegnap le feküdtünk a barátnőmmel először, mikor el mentem akkor vettük észre hogy félig lecsúszott a gumi, és én fürdés után belenyultam a puncijába és valami színtelen szagtalan (ondó állagú dolog) jött ki. Lehet terhes?

Azt mondja hogy még ő még nem tapasztalt ilyet magán. Nagyon megijedtünk, hiszen a gumi nem volt teljesen lecsúszva, kb 5 cm volt me fent. Egy zsebkendőbe töröltük es utána sokáig szaglásztuk de ne volt ondó szaga. (az egyik haverom is mondta hogy ő is tapasztalt ilyet az elsőnél, meg még néha utána, csak ő teljesen biztos volt hogy nem ondó, mert nem ment el benne) Segítséget, és tapasztalatokat várok! Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: az utóbbi vagyok. ezekkel a idiótákkal akik ugatnak itt ne törõdjél, csak szeresd a lányt, nem csak szexuálisan.

az utóbbi vagyok. ezekkel a idiótákkal akik ugatnak itt ne törõdjél, csak szeresd a lányt, nem csak szexuálisan.
Utolsó, hát igen lehet irigykedni hogy amikor te ennyi idõs voltál, esélyed nem volt egy lánynál sem, egyeseknek meg már 16 évesen meg van az elsõ aktus...Egyébként lehet azt mondani hogy manapság rza divat van benne igazság, de ettõl függetlenül nem kell a tapasztalatlanok nyakába ugrani és kötekedni, sokan nem tehetik fel ezeket a kérdéseket a szüleiknek, nekik is kell segítség, és nem azért írnak hogy a semmitérõ válaszaid olvasgassák! üdv egy 16 éves fiú
Ó, egy kisfiú! Akkor nézzetek még meséket, mert ahogy látom, nem vagytok készek a feladatra.
a "bánatában elsorvad" írója vagyok. próbáltam ugy fogalmazni, hogy érthetõ legyen meg persze kicsit poénos is mert akkor jobban megragad :D
hahaha, aranyos volt, ez a "bánatában elsorvad" :D
Az "lucsok" volt! Bár az egy érdekes kérdés, hogyan maradhatott a lukában, fürdés után?!?! Nem lögybölte ki rendesen? Pfejj...
18:37-es vagyok. Szegény csajoknál 4. fejezetbõl áll a biblia: A folliculáris szakasz: kb. 14 napig tart, a menstruáció elsõ napjával kezdõdik, és a tüszõérési fázist érjük alatta, fontos a 14 nap az nem biztos- majdnem minden nõnél más (14, 15, 16, 17 nap is lehet). Ovuláció: a 14. ciklusnap körül (tehát nem feltétlenül pont akkor!). Bekövetkezik a tüszõrepedés, ekkor az érett petesejt kiszabadul a tüszõbõl és a hasüregen keresztül a petevezetékbe vándorol, ahol szerencsés esetben találkozik egy ondósejttel, és létrejön a megtermékenyülés. Néhány nõ tüszõrepedéskor egy kevés vérzést is érzékelhet, ami normális. Az ovuláció után nem sokkal a hüvelyváladék állaga megváltozik, már nem olyan nyúlós, inkább folyékony, így már nem kedvez a spermiumok behatolásának. Luteális fázis: a petesejt „királyfikeresõ” vándorútja során a petefészekben maradt, megrepedt tüszõ (a petesejted korábbi „hálózsákja”) hormontermelõ sárgatestté alakul. Az általa termelt hormonocska a progeszteron, aminek jelentõs feladata van a ciklus során. A progeszteron hormon teszi alkalmassá a méh nyálkahártyáját a kisbaba befogadására. Mindamellett, hogy a nyálkahártya megváltozik, a glükóz egy tartalékolt formája is beépül bele, amely a baba tápláléka lesz az elsõ hetekben. Ha nem jön létre a terhesség, egy idõ után a sárgatest elsorvad, és nem termel tovább hormont, ennek hatására következik be a menstruáció. Jó esetben a sárgatest áldásos tevékenységének ideje alatt a mi kis petesejtünk találkozik a nagy „Õ”-vel. Amennyiben ez valóban megtörténik, a megtermékenyült petesejt beágyazódik, és HCG hormon kezd termelõdni a szervezetünkben, ezt tudja kimutatni a késõbbiekben a terhességi teszt. Mostmár érted, hogy a teszt miáltal állapítja meg hogy terhes-e valaki :) Menstruáció: ha mégsem jött létre a nagy találkozás, akkor a hoppon maradt petesejt felszívódik, a sárgatest pedig „bánatában” elsorvad, és beszünteti a hormontermelést. Mivel így a méhnyálkahártya felé is megszûnik a jelzés, miszerint szükség van rá, így távozni kényszerül, bekövetkezik a menstruáció. A menstruáció során méhnyálkahártya darabok, és vér távozik hüvelyváladékkal együtt a szervezetünkbõl. Általában az elsõ két napban a legerõsebb és a legfájdalmasabb a vérzés, utána csökken az intenzitása. A fájdalmat az oxytocin hormon okozza, amelynek hatására a méhizmok összehúzódnak, és a nyálkahártya darabok leválnak. Ugyanez a hormon jelentkezik egyébként a szülés során is, és generálja a szülési fájdalmakat :) fránya oxytocin mire képes, imádkozz hogy nem vagy lány :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Sokkal okosabb lettem. :) Akkor a fullicoláris fázis az a menstruáció után bekövetkezte 14 nap? Mert a 14. az az ovulációs nap? Régebben olvastam errõl ennyire emlékszem. :D
az az õ testnedve, ha 5 cm-re volt fent az óvszer, akkor a makkodat fedte, tehát nincs gáz :) terhes akkor lesz, ha benne élvezel el és a sperma bekerül a vaginába, onnan átverekedik a méhen keresztül a petevezetékbe , hogy a petevezeték felsõ harmadában a megtermékenyült petesejttel találkozzon (erre van 24 órájuk, utánna a szegény kicsi petesejt szétesik) és megkezdjék közös életüket :) ugyebár ennek van egy idõszaka, a folliculáris fázis után jön az ovuláció, elindul a petesejt a petefészek felé hogy találkozzon a spermiummal, ezen idõn kivül hiába élvezel bele és hiába kerül be a petefészekbe, elméletileg nem lesz terhes. De hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerû, mig a petesejt max 24 óráig él, addig a spermium 5-7 napon keresztül képes életben maradni a petefészekben- és ha ez idõ alatt válik le a petesejt és indul el a petefészekbe, hát találozhat a még életben lévõ spermiummal :) és jön az áldás, hogy ez jó vagy nem, már csak nézõpont kérdése. Megpróbáltam érthetõen fogalmazni, mert gondolom elég fiatal vagy, én azt tanácsolom hogy az ilyen dolgokkal azért legyetek tisztában, mert nemhiszem hogy jelenleg jól jönne egy baba (korotokra gondolok). Hajrá, és csak ügyesen! egy orvostan hallgató
ugyan már.. az a csajszi saját testnedve volt.. és nem lesz terhes senki..
Kísérd el a barátnõdet egy nõgyógyászhoz és ott elmondjátok mi volt, a doktor pedig megállapítja hogy nem lesztek szülõk. Az elmondottak alapján nem eshet teherbe, ha az anyagod bennemaradt a gumiban akkor meg pláne, amikor kivetted lehetett látni hogy nem-e annyira csúszott-e le higy kijöjjön belõle bármi is, elég pászosak akkor is amikor kicsit lentébb csúsznak.
Igazat adok neki én is... Egy olyan gyerek, aki még azt sem tudja MI AZ a váladék, minek szexel?!
A kérdező hozzászólása: Haverom is ezt mondta hogy valószínûleg az az õ test nedve, de akkor is nagyon megijedtünk, hisz ez volt az elsõ alkalom és õ sem tapasztalt még ilyet magán. (inkább a tojás fehérjéhez tudnám hasonlítani, mind az állaga mind a színe után. Szintlen szagtalan nyúlós.) 16 éves.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! :D

Egy sulyos gondom van. Kaptunk egy hp laptopot kb 5honapja minden simán ment és tegnap haldokolni kezdett először az opera dobott ki hibaüzivel majd jött a kékhalál?

Sorba sorba. Ma megprobáltam egy rendszervisszaállítást eredménytelenül--kékhalál majd wint szerettem volna telepíteni de telepítés közben is kékhalál. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szedd szét takarísd ki és próbáld meg egy másik hdd-vel.

Szedd szét takarísd ki és próbáld meg egy másik hdd-vel.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi de ha valakinek van még 5lete vagy Neked, ne titkold
ha a hddvel sem megy akkor meg egy másik memóriával.
Garanciás még? De ha nem, akkor is szerviz. Ne piszkáljátok meg, mert notebook-okat nem könnyû szétszedni és összerakni, mert megvan a sorrendje mindennek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!