Találatok a következő kifejezésre: Tegnap jött és és teljesen (7 db)

Tegnap jött meg és és teljesen kiment a fejemből, h be kell venni a fogamzásgátlót. Ha most beveszem az gáz?

Most volt pont gyógyszerszünetem és nem szedtem 3hónapig..szóval a kérdésem,hha ma beveszem a tegnapit meg a mait is az gáz?akkor már védekezni kell mondjuk a következ? tabiig???

Legjobb válasz: Szia! Attól függ, h milyen tabit szedsz. Mert nem mindegyiknél lehet ezt megcsinálni. Olvasd el a tájékoztatót, abban választ kapsz a kédésedre. A lindynette-nél pl ha az 1. napon veszed be, azonnal véd, ha az 5.-en akkor 1 hétig mással is kell védekezni.

Szia! Attól függ, h milyen tabit szedsz. Mert nem mindegyiknél lehet ezt megcsinálni. Olvasd el a tájékoztatót, abban választ kapsz a kédésedre. A lindynette-nél pl ha az 1. napon veszed be, azonnal véd, ha az 5.-en akkor 1 hétig mással is kell védekezni.
Általában nem javasolják , hogy egy nap kettõt vagyél be.inkább ma vedd be a tegnapit és igy egy napot csúszol....ez még mindig nem annyira rossz;mintha mondjuk rosszul lennél a kettõtõl mvagy valami más baj lenne.
szerintem akkor vedd be az 5.napon de olyankor még használni kell kiegészítõ védekezést.de ha nem bízol így a tablettában akkor inkább várd meg a következõ menstruációt.:)
A kérdező hozzászólása: bevettem akkor ma..azaz már tegnap a kimaradt gyógyszert délután 4kor és este 9kor a másodikat..mert ugyebár 9kor szeretném mindig bevenni..akkor most meddig kell más védekezési módszert használni?
Szerintem 1 hétig, ezt szokták javasolni, ha kimarad 1 szem. Sajnos 12 órán túl vetted be a kimaradt szemet, így nem volt sok értelme. De ez a tájékoztatóban is benne van. Elsõ válaszadó voltam

Még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg. mára teljesen elmúlt. Kiváncsi lennék hogy most mi van?

még mindig nem jött meg.tegnap többször éreztem a mensis görcsöket.és sokszor hittem azt hogy most jött meg.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, mert lehet baba! Majd írj hogy mi lett!! :)

Szerintem tesztelj, mert lehet baba! Majd írj hogy mi lett!! :)
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet.sajnos negatív... ma már ki kellet volna mutatnia ha van baba. :-((
A kérdező hozzászólása: köszi csajok.rendesek vagytok.vettem tesztet.reggel próba... szorítsatok!
Szurkolunk neked! REMÉLJÜK, hogy mostmár sikerült! Majd irj, hogy mi lett!
én is szorítok neked, megérdemelnéd végre. majd írj feltétlenûl mi lett!!!! 8 hós kisfiú anyuja :)
teszt, teszt, teszt :) hajrááá, nagyon nagyon szurkolok!!!
Egy teszttel könnyen pontot tehetsz a történet végére. Ha ennyire óvatos vagy akkor ami biztos alapon célszerûbb lenne reggel tesztelni. Belegondolva abba, hogy én a beágyazósás környéken egy nagyon pici rózsaszínt láttam és azt is csak a WC papíron. Akkor nem is igazán tulajdonítottam a dolognak, de utólag egyértelmûnek tûnik. Úgyhogy Hajrá!!
Csináltál már tesztet? Ha nem, akkor miért nem tesztelsz? Ha pozitív, nem is kell többet találgatni és örülhetünk. Ha negatív, akkor még mindig várhatsz pár napot és ha nem jön meg, újra tesztelsz. Reméljük végre sikerült!!!
A kérdező hozzászólása: nem tévedett.tegnap megjött... :-(
Szia! Csinálj még egy tesztet. Hátha az elõzõ tévedett...
oh, sajnálom. :( de a következõ hónapban talán összejön. :)
A kérdező hozzászólása: ma is volt fura folyás..olyan krémes halvány barna.épp hogy nem fehér.de amúgy egész nap fehér van.még nem jött meg.most mi van???
A kérdező hozzászólása: gondoljátok?még mindig nem jött meg.volt tegnap valami barnás folyás kb 2 csepp.és ennyi...
Én is sajnálom, és szerintem is tesztelj ha nem jön meg, vagy egy hét múlva!
Szia! Sajnálom, pedig úgy drukkoltam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva csinálj még egyet. A negatív teszt tévedhet!
Várjuk a fejleményeket! Egész komoly szurkolótábort hoztál itt össze :)
Szia! Én is kíváncsi vagyok az eredményre. Remélem összejött a baba. :)
A kérdező hozzászólása: köszi.veszek tesztet és holnap reggel megcsinálom.de amilyen szerencsétlen vagyok, megveszem és tuti addigra megjön.
A kérdező hozzászólása: még nem csináltam, mert félek a csalódástól.sokszor estem ebbe a hitbe hogy sikerült, és csalódtam.most nem bízok már benne, csak reménykedek, mint minden hónapban.
sajnálom! :(

Tegnap este jött egy ilyen kék hibaképernyő, hogy valószínűleg nincs elég hely a lemezen és azóta teljesen megbolondult a gépem. Mi baja van a gépemnek?

Van amikor 10 percet kell várni mire bejelentkezik, utána meg ilyen 10 percet kell várni hogy megjelenjen valami. Aztán megnyitom a sajátgépet vagy valami mást elkezdi tölteni de nem történik semmi.

Legjobb válasz: Nyomd meg a CTRL + ALT + DEL billentyûkombót és lõdd ki a látszatra gyanús folyamatokat... ha valamelyikben nem vagy biztos, keress rá googleben. Sõt, ha windowsos segédprogramok még elindulnak, nézd meg az Automatikus indítás listát (Start -> Futtatás -> msconfig), és lõdd ki a nem odavaló dolgokat, majd restart - ezután lehet javul annyit a helyzet h legalább egy vírusírtót fel tudsz majd rakni. Egyébként nem lehet hogy tényleg kevés a hely a winchestereden? Mert az is produkálhat érdekes tüneteket...

Nyomd meg a CTRL + ALT + DEL billentyûkombót és lõdd ki a látszatra gyanús folyamatokat... ha valamelyikben nem vagy biztos, keress rá googleben. Sõt, ha windowsos segédprogramok még elindulnak, nézd meg az Automatikus indítás listát (Start -> Futtatás -> msconfig), és lõdd ki a nem odavaló dolgokat, majd restart - ezután lehet javul annyit a helyzet h legalább egy vírusírtót fel tudsz majd rakni. Egyébként nem lehet hogy tényleg kevés a hely a winchestereden? Mert az is produkálhat érdekes tüneteket...
Szerintem igaza lehet a kékhalálnak, kevés a lemezterület. De szerintem kevés a memória is a gépben, és a merevlemezen lévõ virtuális memóriát használná, de mivel oda nem tud írni, ezert memória nélkül belassul. Próbáld csökkentett módban elindítani, ha sikerül töröjl valamit (de ne a windows fõkönyvtárat vagy fájlait), hogy legyen minimum 500 Mb szabad terület, annak már csak elégnek kellene lenni.
Indulás közben nyomogasd az F8 gombot. Elvileg meg kell jelennie egy kérdésnek, hogy milyen módban akarsz indítani. Fel-le gombbal tudsz váltani és entert kell nyomni a megfelelõnél. Válaszd a csökkentett mód hálózattal-t. Törölj ki annyit a C meghajtóról, hogy legalább 10% szabad legyen. Törölgesd a kukát is. Futtass vírusirtó és egyéb diagnosztikai programokat. Használj tûzfalat.
futtass le egy víruskeresõt, amíg még bírja + van ilyen féregírtó is, azt sem árt, a férgektõl rettenetesen lelassulhat a gép. Nekem volt, hogy 3 hónapig nem futtatttam, és 500 fölött volt rajta. Ezen kívül a helyet is foglalják. remélem ez segít, és nem kék halál...
A kérdező hozzászólása: De nem tudok semmit se megnyitni. Nem jön be semmi akkor mégis hogy futtassam a vírusírtót?

Könyvet szeretnék írni. Van egy kitalált történetem. Egy 4-5 éves álomból jött az ötlet, amit már sokszor megálmodtam, szinte teljesen ugyanúgy. Tegnap éjszaka ismét és ennek hatására szeretném ezt az egészet megírni, kiadni. Érdemes szerintetek?

Soha nem voltam annyira nagyon jó magyarból. Inkább matekos voltam mindig is, nem is foglalkoztam ezzel az egész írós dologgal sohasem. Gőzöm sincs arról, hogyan kell egyáltalán elkezdeni egy könyvet megírni. Viszont a történet adott, fejben nagyon összeállt már, eltudom képzelni és nekem tetszik nagyon. Ha nincs semmilyen tapasztalatom ebben a témában akkor felesleges is nekikezdenem? Nem is vagyok pedig ilyen íróbeállítottságú, ki sem nézné senki belőlem, hogy foglalkoztat, de mégis egyre erősebb bennem a hang, hogy írjam meg. Ha valaki érdemben hozzátud szólni azt megköszönném. Inkább legyen őszinte és nyers a válasz, mint finomkodó:)

Legjobb válasz: "Ha nincs semmilyen tapasztalatom ebben a témában akkor felesleges is nekikezdenem?" Ha elkezded, akkor majd idõvel lesz tapasztalatod, egyszer mindenki volt kezdõ... Ha írni akarsz, írj a magad szórakoztatására, nem valószínû, hogy az elsõ regényed olyan lesz, amit ki is lehet majd adni. De ha szeretnéd, mindenképp érdemes belevágni, ez elsõsorban egy remek hobbi.:)

"Ha nincs semmilyen tapasztalatom ebben a témában akkor felesleges is nekikezdenem?" Ha elkezded, akkor majd idõvel lesz tapasztalatod, egyszer mindenki volt kezdõ... Ha írni akarsz, írj a magad szórakoztatására, nem valószínû, hogy az elsõ regényed olyan lesz, amit ki is lehet majd adni. De ha szeretnéd, mindenképp érdemes belevágni, ez elsõsorban egy remek hobbi.:)
Ha meg akarod íni, írd meg. Ez ilyen egyszerû. És nem úgy kell írni, hogy mi lesz, ha ki fogják adni, hanem azért írj, mert segít levezetni a feszültséget. Ennyi.
Szerintem próbáld meg. Csak azért ne add fel, mert még sosem írtál semmit. Én ugyan 11 éves korom óta írogatok. Mesékkel kezdtem, majd ahogy idõsödtem, jöttek az erotikus romantikus novellák, utána egy kis sci-fi, dráma, majd pedig a horroros vonal ami a kedvencem. Ebben aztán már vannak vámpírok, démonok, boszorkányok, mágusok , és minden ilyesmi:) Nekem ez tetszik, ez szórakoztat. Annyira pedig még mindig nem jók, hogy kiadják õket. Ne azért írj hogy kiadják, csak hogy te jól érezd magad:) 27/N
Szia! Ne haragudj, de ha eddig nem írtál semmit, akkor a könyv, bármilyen érdekes is, de tapasztalatlanságodnál fogva könnyedén olvashatatlanná válik. Ha meg szeretnéd írni, hát hajrá, ragadj tollat, vagy ülj le a gép elé, de én a helyedben félretenném ezt az ötletet, novellázgatnék egy-két évig, és utána kezdeném el megírni.
Próbáld meg!!:) Saját magad szórakoztatására is jó:) Aztán majd idõnként újraolvasod, és bele-bele javítgatsz, amíg tökéletesnek érzed:) :) Hátha jó lesz; egy próbát megér:D Ha meg nem sül ki belõle valami királyságos, akkor is legalább írás közben jól érezted magad, és az ott a te általad "teremtett" (teremtõdött is:P) világ, na és akkor ott le van írva, és hátha valakinek esetleg majd megtetszik mégis, és filmet akar majd belõle csinálni!!!:) Én amúgy szobákból szoktam elindítani a történeteimet:) :) Ki, hány éves, mit csinál ott, esetleg helynek a bõvebb leírása, szereplõ kedvenc idõtöltése, pár barátjának megemlítése, aztán esetleg beszól valaki valamit a szobába, és akkor onnan helyzetváltoztatás történik, és már megy is a történet:) :)

Tegnap jött meg a menstruációm (kicsit korán3héttel és 2nappal a legutóbbi ciklus kezdete óta). Ùgy látom, mintha nem lenne teljesen élénkpiros inkább bordós. Lehet, hogy terhes vagyok?

Úgy láttam,mintha már vált volna le egy nagyon pici méhnyálkahártya.Ha leválik,akkor is lehet terhesség?(július vége felé lehet,hogy teherbe estem(18-a körül))

Legjobb válasz: nem hinném hogy terhes vagy ha egy kicsit is megjött

nem hinném hogy terhes vagy ha egy kicsit is megjött

Mi lehet ez? Szülés lesz belőle? Tegnap reggeltől mintha feljebb jött volna a hasam. Nagyon rosszul vagyok úgy érzem a gyomrom teljesen fennt van és fulladok is! Ezek már elmúltak mikor leszállt a pocim! 40hetes

Ja és mintha állandóan be lenne keményedve a hasam,de fájás nincs!

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen 39. hét után alig bírtam levegõt venni légszomjam volt huszonnégy órában aztán a 42. héten, még éppen idõben sürgõsségi császár lett mert a baba be volt szorulva a gyomorgödörbe és nem is tudott volna megszületni remélem nálad nem ez van, csak a hasonló tünetek miatt írtam le

nekem is volt ilyen 39. hét után alig bírtam levegõt venni légszomjam volt huszonnégy órában aztán a 42. héten, még éppen idõben sürgõsségi császár lett mert a baba be volt szorulva a gyomorgödörbe és nem is tudott volna megszületni remélem nálad nem ez van, csak a hasonló tünetek miatt írtam le
A kérdező hozzászólása: Most voltam ctg-n azt mondták minden rendbe!

Ha a menzeszem 5.-én jött meg, kb este 10-kor és de csak köv. nap kezdtem el gyógyszert szedni! Azóta percre pontosan szedem. Kell 7napos kiegészítő vagy már véd teljesen? Mercilont szedek. Tegnap egy kicsit barnásabb volt a folyásom ez lehet baj?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy mikor vetted be a tablettát. Ha reggel/délelõtt, talán még nem nagy baj, de ha estefelé, akkor kell a kiegészítés. De ha jól értelmezem, már a 7 nap is letelt..:) A barnás folyás a gyógyszer miatt van, szinte természetes az ilyen, nem baj, csak ha rendszeressé, többé válik, és hónapok múlva sem múlik el.

Ez attól is függ, hogy mikor vetted be a tablettát. Ha reggel/délelõtt, talán még nem nagy baj, de ha estefelé, akkor kell a kiegészítés. De ha jól értelmezem, már a 7 nap is letelt..:) A barnás folyás a gyógyszer miatt van, szinte természetes az ilyen, nem baj, csak ha rendszeressé, többé válik, és hónapok múlva sem múlik el.
en nem nagyon ertem a kerdest. Ha most kezdted el szedni a tablettat, akkor igy is ugyis kell az elso 7 napban vedekezni, akar hanyadik napjan kezded el szedni a menzesznek. A barnas folyas elofordul az elso honapokban, ne agoodj.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.. (:
Nem minden gyógyszernél. Az enyém ELVILEG az elsõ szemtõl hat, persze ezt nem mertem kipróbálni. Két hetet érdemes várni! (elsõ válaszoló)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!