Találatok a következő kifejezésre: Tegnap jött és (280 db)

Tengeri malacom tegnap jött, és nagyon aranyos. Este kicsit feltettem az asztalomra mászkálni szimatolni és önkényesen leugrott róla? ! Többi lennt.

Nagyon félek hogy eltört valamilyen kis csontja. Nézegettem a lábait nincs neki semmi bajuk ugyanúgy tud futni. Kicsit kivettem ma anyunak mutattam, után vissza tételkor visító hangot adott ki. Nagyon remélem hogy ez csak az új hely miatt volt neki vagy a pillanatnyi félelem az új hely miatt. Szerintetek?

Legjobb válasz: Soha ne tedd a malacot olyan helyre, ahonnan nagyot tud esni, mert a malacok, fõleg a fiatalok nem érzékelik a veszélyt, nem mérik fel a mélységet. Egy nagy eséstõl nem csak törése lehet, hanem a belsõ szervei is megsérülhetnek. Ha most szaladgál, akkor ezt a zuhanást valószínûleg szerencsésen megúszta. A malacok jellegzetes hangokat adnak ki, ha örülnek, ha fáj valamijük, ha éhesek stb. Belinkelek egy oldalt, ahol a különbözõ hangokat meghallgathatod: http://gemon.ro/viselkedes3.htm A visítás legtöbbször az éhség jele (néha a fájdalomé). Széna és víz mindig legyen elõtte!

Soha ne tedd a malacot olyan helyre, ahonnan nagyot tud esni, mert a malacok, fõleg a fiatalok nem érzékelik a veszélyt, nem mérik fel a mélységet. Egy nagy eséstõl nem csak törése lehet, hanem a belsõ szervei is megsérülhetnek. Ha most szaladgál, akkor ezt a zuhanást valószínûleg szerencsésen megúszta. A malacok jellegzetes hangokat adnak ki, ha örülnek, ha fáj valamijük, ha éhesek stb. Belinkelek egy oldalt, ahol a különbözõ hangokat meghallgathatod: http://gemon.ro/viselkedes3.htm A visítás legtöbbször az éhség jele (néha a fájdalomé). Széna és víz mindig legyen elõtte!
Nem szabad asztalra tenni! Bármelyik pillanatban megriadhat és leugrik, ahogy nálad is történt! Ha szerencséje van, akkor nem lett most baja. De biztos, hogy megütötte magát. A visitás a fájdalomra is utal!

SÜRGÕS! Elmenjek úszni? Tegnap jött volna meg és félek hogy a végén valami baj történne.

Sziasztok! Sürg?s lenne, ugyan is rendszeresen járok úszni és tegnap jött volna meg a menzeszem. Nem élek még szexuális életet ( még csak 14 vagyok). El menjek úszni, vagy félnem kéne hogy a végén még valami baj történik a vízben. Köszi.

Legjobb válasz: nyugi néha késik. egyik hónapban volt olyan hogy 17-n jött meg a másikban meg 23... én is igy voltam vele nyugi. a Balatonra mentem kirándulni 5napra 17-tõl 21 nah mondom de jó lesz, ha pont akkor jön meg. de késett és 23.-n jött, csodálkoztam is :) máskor is szokott késni? és ha igen mennyit? egyébként szerintem menj, mert nem minden honapban ugyan abban a napra jön. és az hogy tegnap kellett volna, az semmi... (szerintem)

nyugi néha késik. egyik hónapban volt olyan hogy 17-n jött meg a másikban meg 23... én is igy voltam vele nyugi. a Balatonra mentem kirándulni 5napra 17-tõl 21 nah mondom de jó lesz, ha pont akkor jön meg. de késett és 23.-n jött, csodálkoztam is :) máskor is szokott késni? és ha igen mennyit? egyébként szerintem menj, mert nem minden honapban ugyan abban a napra jön. és az hogy tegnap kellett volna, az semmi... (szerintem)
Azt már éreznéd, ha most akarna megjönni, egyébként elsõ nap általában nem olyan erõs, hogy baj lenne ha megjön.
A kérdező hozzászólása: Hogy érezném ha meg akarna jönni?
Mielott elmesz, nezd meg a bugyid, es ha semmi pecset menj nyugodtan. Illetve mielott bemesz a vizbe akkor is ellenorizd. Ha akkor se tunik ugy, hogy kezdene jonni, ussz nyugodtan.
Hacsak nem kötelezõ az úszás, akkor most hagyd ki.
Nem szokott elõtte a melled éezékennyé válni, a hasad kicsit puffadni, vagy enyhén fájni, esetleg fejfájás, falánkság, így gondoltam, hogy megérzed.

Ha gumi nélkül szeretkeztünk menstruáció előtti napon tegnap előtt és tegnap délután meg jött neki, akkor lehet terhes?

Legjobb válasz: Akkor nem. De mindjárt mondják majd, hogy õk pedig.... De az esély szinte semmi.De nem te kérdezted ezt tegnap elõtt? Most akkor már megnyugodhatsz!

Akkor nem. De mindjárt mondják majd, hogy õk pedig.... De az esély szinte semmi.De nem te kérdezted ezt tegnap elõtt? Most akkor már megnyugodhatsz!
A kérdező hozzászólása: De én kérdeztem. És tegnap mondta, hogy megjött neki :)
Nem
Nem valószínû, hogy terhes, de azért teljesen kizárni sem lehet. Miért olyan nehéz megérteni, hogy ha nem akartok babát, akkor védekezzetek?!
Szia én a férjemmel a menzi elõtt voltunk együtt 2 nappal.A férjem elutazott dolgozni, másnap.A menzim normális volt.Semmi furcsaságot nem vettem észre.A következõ hóban nem jött meg a menzim, nem is gyanakodtam terhességre, mivel nem voltam együtt a férjemmel.És a tesztem + lett.Szóval kicsi az esély rá.De elõl fordulhat:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) remélem nem. Mostmár csak reménykedni tudok és utólag védekezni. Csinálunk tesztet majd.
Na, mi lett? Lesz baba?
A kérdező hozzászólása: Azóta nem csinált tesztet. majd jövõhéten akarunk csináltatni hogy biztos legyen az eredménye. :)

Valami bajom lehet? 2 honapja hagytam abba a fogamzásgátót! Az elsö honapban a 27. dik napra jött meg és nagyon kevés volt! Fél napig tartott. Most a 26. dik napra jött meg ami tegnap volt és ma már mulik el! Normális ez?

Legjobb válasz: Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...

Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...
én amikor abbahagytam a tabit nekem 3 hónapig össze-vissza jött meg! A 4. hónaptól volt "rendszeres"! Nyugi ne aggódj! Ez normális! Majdcsak kialakul!
Ne aggódj, sajnos, ez a normális. Én decemberben hagytam abba a tablettázást. Elõször megjött normálisan, aztán meg össze vissza. Hiába minden ez van, úgy látszik mindenki megjárja ezt az utat.

Mara nem vartam, es nem is jott meg, tegnap elott es tegnap a 10-es erzekenysegu teszt jol kiveheto halvany pozitiv, ma reggeli 25-os meg total negativ, kedjek aggodni? Nem kellet volna erosodjon>

Legjobb válasz: Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.

Még nagyon pici a terhesség ezért nem veszi észre a 25-ös teszt. 2 nap múlva próbáld újra egy 10-essel, ha addig nem jön meg sztem.
a 25 ös teszt két és félszer olyan erõs mint a 10es... Az még nem fogja megmutatni. a 10es igen :)
jobban jársz, és biztosabb, ha vársz még egy hónapot.. :) )
A gyógyszer tájékoztatójában szoktak lenni erre vonatkozó utasítások. Az enyémnél úgy van, hha nem a menstruáció elsõ napján veszem be, hanem a következõ egy-két napban, akkor a következõ 7 napon kiegészítõ fogamzásgátló eszköz használata javasolt. Érdemes lenne elolvasnod, amúgy sem árt, ha nem csak ezzel kapcsolatban, hanem teljes körûen tájékozódsz a gyógyszerrõl, amit szedsz!
Hát nálam elsõ nap kellett bevenni, jobban jársz ha ezt az orvosoddal beszéled meg.
betegtájékoztató hosszú és unalmas...de benne van a válasz
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, már megtaláltam a betegtájékoztatót és azt írta, h az elsõ napon kell de be lehet venni 2-5napon is
A kérdező hozzászólása: ugye én ezt most kezdtem szóval 2 hétig még kiegészítõ fogamzásgátlást kell használni, de még arra kell rátenni 7napot vagy csak két hetet?
2. vagyok. Szerintem ha két hetet alapból számol, akkor arra már nem kell pluszban még hét napot számolni. Ha a te tájékoztatód nem ír semmilyen nemû 7 napról, akkor azt ne is vedd alapul, hanem csak azt, amit olvastál. Ez az enyémben van és nem mérvadó, csak példaképpen írtam. Ha bizonytalan vagy, akkor jobb ha az elsõ adag mellett végig használsz más fogamzásgátló eszközt, az nem olyan vészes végül is, túl lehet élni, ráadásul akkor nem fogsz idegeskedni, hogy megjön-e vagy sem, ugyanis a stressz szintén halaszthatja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kérdést 2. :D

Várom, hogy elkezdődjön a menzeszem, és tudjam szedni a tablettát. Tegnap jött egy kis barna valami, ma meg csak kb egy csepp. De tegnap is nagyon kevés. Most elkezdjem ma este az első szemet?

Legjobb válasz: Én Lindynette 20-at szedek, most végzek az 1. levéllel. Szerintem kezd el szedni, mivel a papírján is rajta van, hogy amikor látod hogy megjön, az 1. nap kezd el szedni. :) Én nekem úgy volt, hogy 1. nap elkezdtem, és utána 9napot megvolt. Borzasztó rossz volt :( De majd beáll.

Én Lindynette 20-at szedek, most végzek az 1. levéllel. Szerintem kezd el szedni, mivel a papírján is rajta van, hogy amikor látod hogy megjön, az 1. nap kezd el szedni. :) Én nekem úgy volt, hogy 1. nap elkezdtem, és utána 9napot megvolt. Borzasztó rossz volt :( De majd beáll.
a barátod benned ment el? már 72 órán túl vagy szóval az már nem használna, ha eddig nem voltál orvosnál. Nemhiába kell a gyógyszert minden nap bevenni... amit én szedek (jangee) abban leírja mivan ha 1 szemet hagytál ki.. de olyat nem említ ha 2-szemet.. :/ jobb, ha elmész egy orvoshoz és megbeszéled vele.
nem ide bocsi : D
A ciklusod hanyadik napján vagy? Mert elvileg lehet ez peteéréstõl is. :)
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem igazán tudom mert az elõzõ menzim helyett csak barnáztam. Ha onnan nézzük akkor a 11. napon.
Akkro elvileg lehet p. és akkor teszteltél mikor csak barnáztál?
A kérdező hozzászólása: igen, sajna negatív volt. :(
akkor péd van most. szóval hajráááááá
A kérdező hozzászólása: igyekszünk! :) Köszi!
Igen, ez a PÉ tünete. 21 hetes kismama

Tegnap jött meg először a menzeszem. ( még csak ilyen sötétbarnás trutyi volt) és akkor ma reggel is megnéztem. és ma meg egyáltalán nem jött semmi. Ez normális? 13/l

Legjobb válasz: Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:

Persze. (: Az elsõnél teljesen normális, ha nem áll be rendesen. Ez még így lehet hónapokig, míg be nemlesz rendszerre állva. (:
Ez mar biztos az volt, nagylany lettel:) De lehet, hogy honapokig nem lesz semmi.
Igern normális, nekem 11 évesen jött meg és az elsõ két éveben 11 napig is eltartott, elõszõr olyan narancssárgás, barnás volt.Van hogy 2 évig még elég rendszertelen, szóval ha ilyen történe az normális.Nekem rendszeres volt, de sokáig tartott, de beállt egy 5-7 napra 2 év után.

A fogamzásgátlót csak is a menzesz első napjától szedhetem? Mert tegnap jött meg (amire nem számítottam, mert hamarabb jött meg mint gondoltam), és akkor még nem váltottam ki a gyógyszert, ma szeretném. Elkezdhetem így a második nap is szedni?

Legjobb válasz: Attól függ mit mondott a nõgyógyászod(+ betegtájékoztató). Ha az elsõ nap kell bevenni, érdemes megvárni inkább a következõ hónapot, mert nagyon felboríthatja a vérzésedet.

Attól függ mit mondott a nõgyógyászod(+ betegtájékoztató). Ha az elsõ nap kell bevenni, érdemes megvárni inkább a következõ hónapot, mert nagyon felboríthatja a vérzésedet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!