Találatok a következő kifejezésre: Tegnap halvány teszteltem és ma megjött! (2 db)

Tegnap halvány csíkot teszteltem és ma megjött! Ilyenkor mi is van?

Legjobb válasz: Csinálj meg még egy tesztet, mert hogy megjött, még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Nagyon sok nõ több hónapig is menstruál a terhesség elején!!

Csinálj meg még egy tesztet, mert hogy megjött, még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Nagyon sok nõ több hónapig is menstruál a terhesség elején!!
Velem is ugyanez történt. Véletlenül nem a MediLabbel teszteltél? Többen mondták, hogy pozitív Medilab után megjött nekik.
Ha valaki visszakérdez válaszolj, mert csak úgy lehet segíteni, ha kiegészíted a válaszokat.
teszteljj még egyszer, aztán meglátod terhes vagy-e vagy sem!
sajnálom, terhes lehettél, de nem volt jól beágyazódva a baba és elment a mensivel:((((

27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?

Legjobb válasz: Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...

Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfjpgeltol..
Ez tényleg nem normális orvos.Anyukámnak régebben más gondja volt (sokáig meg volt neki) az orvos megvizsgálta. Te terhes vagy és ennyire nem foglalkozik vele?De még UH se. :S E.
Egy másik doki mit csinálhatna többet?
Pff, ez meg milyen doki?? Ha a páciens elmondja, hogy 6 + tesztje van, és vérzik, az elsõ, hogy uh-ot csinál... nem tudsz másikhoz menni??
Mi ér egy UH-val? Ha volt is baba, ilyen korban nincs hogy megmentsék... annyi, hogy még egy plusz idegesítõ tényezõ a vetélés miatt...
Hát azért egy uh-t csinálhatott volna....
Most mennyivel nyugodtabb lennél, ha azt hinnéd rendes mensi, nem?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elmentem a dokihoz meg se vizsgált elküldött azt mondta ha elmúlik a vérzésem mennyek vissza akkor megvizsgál.
szerintem se csinálhatott volna többet egy orvos.Uh-on ilyenkor nem látszik semmi.Ha baba lesz akkor vérzés után megállapítja.Sokan menstruálnak úgy, hogy közben teherbe esnek.Lehet veled is így van!drukkolok, hogy sikerüljön!
Azért ez elég durva, mi van ha méhen kívüli, és azért vérzik? Én nem kívánom ezt, Isten ments, sõt, de az UH azért az látszana...... Kedves Kérdezõ, nálam múlt hónapban ugyanez volt. Engem azzal "vigasztalt" a doki, hogy örüljek, hogy nem késõbb történt, és ez gyakran elõfordul. Mára elfogadtam, akkor szörnyû volt.
4 hetesen nem látszik a méhen kívüli sem.
Nem tudom ezért miért kellett lepontozni???!!! :S E.
13:18 azt nem tudom, hogy miért vagy lepontozva, de sok igazad nincs. Ha más probléma miatt ment, akkor az egy dolog, hogy csináltak neki UH-t. De egy 4 hetes terhesség UH-vval nem kimutatható. Sõt, ha 4 hetesen egy baba elmegy (ami sajnálatos), akkor nincs mit tenni ellene. Ez a szomoró igazság.
De honnan a fenébõl olyan biztos, hogy 4 hetes? Könyörgöm, még ha TUDJA is az az orvos, h nem fog semmit sem látni, akkor is ránéz, ha már elment hozzá az a szerencsétlen, hogy megnyugtassa a lelkét
Az utolsónak van igaza!!!Miért vagytok biztosak benne, hogy 4 hetes??Le lehet pontozni ismét, a kedves kérdezõ nem azért ment el orvoshoz, hogy ránézzen, hanem mert valami gond van.Van 6db pozitív tesztje.Nem véletlenül, azért mert terhes.Vérzés terhesség alatt nem jó jel!orvosi felelõtlenség!!E.
Felpontoztalak E :-)
Akkor valószínúleg 4 hetes és 2 napos. De ilyen korban nincs mit tenni, értsétek meg!
Jó, de tegyük fel, hogy pl. mensi alatt esett teherbe, akkor az már 6 hetesnek számítana. Én MEGÉRTEM, saját esetemben elfogadtam, h nem lehet mit tenni, de egy rohadt UH nem került volna semmibe, de meglett volna a kismamának az az érzés, hogy tényleg mindent megtett, és nem magát fogja hibáztatni, h szar dokihoz ment. Remélem nem fogja
Menj el dokihoz hátha tényleg csaek egy haematoma és amiatt vérzel... Remélem nem a baba nagyon drukkolok. De ezért nem szabad tesztelni a nemvárt elõtt...nagyon sokan járnak igy...de a doki biztosat mond majd...
Egyetértek az elõttem szólókkal, hiába + a teszt, mivel vérzel, mielõbb, - ha lehet - még ma lásson doki!! És írd meg mi volt, mi azért szorítunk! Hátha menthetõ, vagy ritka, hogy terhesség alatt is létezhet mensi. De biztosat a doki és ez uh vizsgálat mondhat, MINÉL ELÕBB!!!
Én augusztusban jártam így sajnos. Az orvosok nem csináltak semmit, a természet szelektál, mondják. Azért menj el orvoshoz, meg kell nézni tisztulsz-e, netalántán mégis megmarad a babó. Kívánom, hogy így legyen. (Nekünk is a harmadik lett volna :( )
A kérdező hozzászólása: url=http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem jó a link:(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: bocsánat csak a 3. kép a jó
Ez azért nem egyértelmûen +...
Én elmennék orvoshoz és azt mondanám neki, hogy 2-3 napja késik pozi a teszt és most vérzel, lehet meg lehet menteni a babát, az is lehet, hogy nem vetélés miatt vérzel, hanem hematóma, vagy a hormonváltozás miatt, menj orvoshoz és azt javaslom és lehet kapsz rá gyógyszert, hogy megmaradjon!!!
A kérdező hozzászólása: Nem valami jó a fényképezõ gépem élõben sokkal jobban látszik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00130_www.kepfeltoltes..
Egyébként most van a nem várt napja vagy még elõtte vagy? Mert nem várt elõtt 2 nappal én is barnáztam, pedig volt már pozi tesztem, de aztán aznap elmúlt és nem is jött meg azóta sem!!! 14+1hkm.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00134_www.kepfeltoltes.hu_...
Ezek szép pozik, irány az orvos és gratulálok!!!
Na a legutolsó képen már szépen látszik, gratulálok! Viszont ha vérzel, irány a doki, hátha még menthetõ!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos elment a baba nagyon erõsen vérzek.
A kérdező hozzászólása: az elsõket telefonnal fényképeztem azok 25-ös tesztek a másodikak 10-es tesztek
A kérdező hozzászólása: már van 2 gyerekem ez lett volna a 3.:((((
Menj el orvoshoz ez nem vicc!Majd írj, hogy mit mondtak!!
Szerintem elment de volt terhesség.A mult honapban jártam igy.Menj dokihoz hogy tiszta-e a méhed, nekem csinaltak uh-t.
Elég kevéssé valószínû amit mondasz, tudod jól. és azt is, hogy 6 hetesen is kb annyit tudnak érte tenni, mint 4 hetesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!