Találatok a következő kifejezésre: Tegnap halvány teszteltem és ma (13 db)

Tegnap halvány csíkot teszteltem és ma megjött! Ilyenkor mi is van?

Legjobb válasz: Csinálj meg még egy tesztet, mert hogy megjött, még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Nagyon sok nõ több hónapig is menstruál a terhesség elején!!

Csinálj meg még egy tesztet, mert hogy megjött, még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Nagyon sok nõ több hónapig is menstruál a terhesség elején!!
Velem is ugyanez történt. Véletlenül nem a MediLabbel teszteltél? Többen mondták, hogy pozitív Medilab után megjött nekik.
Ha valaki visszakérdez válaszolj, mert csak úgy lehet segíteni, ha kiegészíted a válaszokat.
teszteljj még egyszer, aztán meglátod terhes vagy-e vagy sem!
sajnálom, terhes lehettél, de nem volt jól beágyazódva a baba és elment a mensivel:((((

2 nappal ezelőtt teszteltem előszőr halvány +-at, tegnap szintén és ma reggel is halvány + lett. Mára nem vártam. Viszont most elkezdtem vérezni. Akkor miért lett +? Már biztos nem vagyok babás?

Legjobb válasz: Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( www.kismamablog.hu)

Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( http://www.kismamablog.hu)
magnézium, fekvés, hátha van még esély, és azonnal orvos!
De lehetsz "babás". Van aki végig, van aki pár hónapig menstruál úgy, h terhes. Azért drukkolok, és én úgy tudom, h ha vérzel akkor nagyon kell vigyázni, akár még veszélyeztetett terhesnek is nyilváníthatnak, de ne ijedj meg, csak a neve ijesztõ. Ha betartod a szabályokat nem lesz gáz.

Nekem ma kellett volna megjönnie, de már tegnap teszteltem, és halványan, de ott van a második csík is. Mikor lesz a második is olyan erős, mint a controll csík?

Legjobb válasz: Én 8 hetes vagyok, és még mindig halvány a 2. csík... Úgyhogy nem lehet tudni. 3-4 nap múlva már lehet, hogy sötétebb lesz. Gratula!

Én 8 hetes vagyok, és még mindig halvány a 2. csík... Úgyhogy nem lehet tudni. 3-4 nap múlva már lehet, hogy sötétebb lesz. Gratula!
Lehet, hogy soha. Van akinek ilyen marad. De elméletileg a mensi elmaradása után 4-5 nappal már egyértelmûnek kellene lennie. Menj el dokihoz, az a biztos:-) Gratula:-)
Szia! Szerintem várj még egy hetet és csinálj egy új tesztet. Ott már lehet, hogy erõsebb lesz a controll csík. Csak légy türelmes.
Hi, én 37. napra teszteltem, 3 különbõzõ tszttel/mintával, mindhárom + lett és mindegyiknél a 2. csík halványabb volt. Sokszor hallottam amúgy is, hogy a halvány csík is csík!!! 18 hetes kismama
Nyugi, par nap mulva erosen fog lattszani. Mikor en az elso tesztem csinaltam annyira halvany volt, hogy senki sem vette komolyan a terhesseget. Most pedig 20 hetes kismama vagyk :)
Halvány csík is csík, nekem nem is volt olyan erõs mint a kontrollcsík. Gratulálok a babához! 14 hetes kismama

6 napja kesik a mensim a melleim erzekenyek! Tegnap teszteltem es pozitiv lett de halvanyan latszodott csak! Ma megmertem a homet es kebesebb volt 2 fokkal mint 2 napja! Tévedett a teszt?

sziasztok! 6 napja kesik a mensim a melleim erzekenyek! tegnap teszteltem es pozitiv lett de halvanyan latszodott csak! ma megmertem a homet es kebesebb volt 2 fokkal mint 2 napja! megfog jonni? lehet hogy tevedett a teszt vagy esetleg sokat varhattam az eredmenyre? 3=4 percet ir es tudtommal nem vartam tobbet es azota is ugyanazt mutatja! dokihoz csak januarban jutok el mert szerintem 2 unnep kozt nincs is rendeles. szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! A terhességi tesztek pozitív irányba nem szoktak tévedni. Az ilyen korai idõszakban a második csík halvány szokott lenni, úgyhogy ne aggódj. Ha megnyugtat vegyél egy másik tesztet és nézd meg újra. Egyébként is dokihoz meg akkor érdemes már menni mikor legalább 2-3 hetes késésed van, mert ha nagyon korán mész nem fogja még látni a petezsákot sem UH-val. Tehát nyugalom, vigyázz magadra és majd az újévben keresd fel az orvosodat. A petezsák egyébként jól látható UH-n 4-5 hetes korban, szívhangok pedig a 7-dik héten. Üdv: egy 24 hetes kismama

Szia! A terhességi tesztek pozitív irányba nem szoktak tévedni. Az ilyen korai idõszakban a második csík halvány szokott lenni, úgyhogy ne aggódj. Ha megnyugtat vegyél egy másik tesztet és nézd meg újra. Egyébként is dokihoz meg akkor érdemes már menni mikor legalább 2-3 hetes késésed van, mert ha nagyon korán mész nem fogja még látni a petezsákot sem UH-val. Tehát nyugalom, vigyázz magadra és majd az újévben keresd fel az orvosodat. A petezsák egyébként jól látható UH-n 4-5 hetes korban, szívhangok pedig a 7-dik héten. Üdv: egy 24 hetes kismama
Szia! Én ma megyek elõször rendelésre kb 6-7 hetes terhes lehetek. Van rendelés két ünnep között. Viszont nálad még túl korai lenne dokihoz menni. Két hetes késést érdemes kivárni. Ha nagyon fájna a hasad, akkor kell a kórházba menni, mert sajnos nem lehet kizárni a méhen kívüli terhességet. Ezt mondta nekem a doki, hogy ezt tegyem, ha esetleg ilyen elõfordulna. De hál' Istennek nem volt ilyen! Az hogy pozitív lett a teszt, az pozitívat jelent. Kisbabát vársz. 6-7 hetes kismama:)
Tuti terhes vagy! A halvány második csík is pozitív. A hõd meg...hát nekem végig alacsony volt és most 7 hetes vagyok.:) Sok sikert.

Tegnap és ma halvány +-t teszteltem, mikor menjek nőgyógyászhoz?

Legjobb válasz: Ha nem volt még terhelõ elõzményed (vetélés), akkor az utolsó menzi 1. napjához 5-6 hétre. Akkor már látszik a petezsák és hogy méhen belüli-e. Ha türelmesebb vagy, bírj ki még egy hetet, és szívhang is lesz :) Mikorra nem vártad?

Ha nem volt még terhelõ elõzményed (vetélés), akkor az utolsó menzi 1. napjához 5-6 hétre. Akkor már látszik a petezsák és hogy méhen belüli-e. Ha türelmesebb vagy, bírj ki még egy hetet, és szívhang is lesz :) Mikorra nem vártad?
Gratulálok!
Én a teszt után hívtam az orvosomat, nálam is így volt.2 enyhe + teszt.Akkor a babó már 8 hetes volt...:) Szerintem hívd fel a dokid és egyeztess vele.
A teszt után kb. 3 hét. Addig sajnos az orvos sem foglalkozik veled, lezárja annyival a dolgot, hogy még úgysem látna semmit. Velem legalábbis ezt csinálta az orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a jókívánságot, nagyon boldog vagyok!!!
Igen rá. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Mára nem vártam!Akkor ráérek 2-3 hét múlva!?
..és gratulálok! :)
6+6 hetesen voltam elõször.
szia én megvártam míg kimarad 2 menszim.. nagyon nehéz volt de inkább minthogy csalódjak és ne lássak semmit. végül a 7-8 hét körül mentem ultrahangra és ott volt a pocimban egy 9mm es élõ embrio szívhanggal sose felejtem el azt a pillanatot...... és az az embrio már 14 hónapos kislánnyá ért :D

27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?

Legjobb válasz: Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...

Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfjpgeltol..
Ez tényleg nem normális orvos.Anyukámnak régebben más gondja volt (sokáig meg volt neki) az orvos megvizsgálta. Te terhes vagy és ennyire nem foglalkozik vele?De még UH se. :S E.
Egy másik doki mit csinálhatna többet?
Pff, ez meg milyen doki?? Ha a páciens elmondja, hogy 6 + tesztje van, és vérzik, az elsõ, hogy uh-ot csinál... nem tudsz másikhoz menni??
Mi ér egy UH-val? Ha volt is baba, ilyen korban nincs hogy megmentsék... annyi, hogy még egy plusz idegesítõ tényezõ a vetélés miatt...
Hát azért egy uh-t csinálhatott volna....
Most mennyivel nyugodtabb lennél, ha azt hinnéd rendes mensi, nem?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elmentem a dokihoz meg se vizsgált elküldött azt mondta ha elmúlik a vérzésem mennyek vissza akkor megvizsgál.
szerintem se csinálhatott volna többet egy orvos.Uh-on ilyenkor nem látszik semmi.Ha baba lesz akkor vérzés után megállapítja.Sokan menstruálnak úgy, hogy közben teherbe esnek.Lehet veled is így van!drukkolok, hogy sikerüljön!
Azért ez elég durva, mi van ha méhen kívüli, és azért vérzik? Én nem kívánom ezt, Isten ments, sõt, de az UH azért az látszana...... Kedves Kérdezõ, nálam múlt hónapban ugyanez volt. Engem azzal "vigasztalt" a doki, hogy örüljek, hogy nem késõbb történt, és ez gyakran elõfordul. Mára elfogadtam, akkor szörnyû volt.
4 hetesen nem látszik a méhen kívüli sem.
Nem tudom ezért miért kellett lepontozni???!!! :S E.
13:18 azt nem tudom, hogy miért vagy lepontozva, de sok igazad nincs. Ha más probléma miatt ment, akkor az egy dolog, hogy csináltak neki UH-t. De egy 4 hetes terhesség UH-vval nem kimutatható. Sõt, ha 4 hetesen egy baba elmegy (ami sajnálatos), akkor nincs mit tenni ellene. Ez a szomoró igazság.
De honnan a fenébõl olyan biztos, hogy 4 hetes? Könyörgöm, még ha TUDJA is az az orvos, h nem fog semmit sem látni, akkor is ránéz, ha már elment hozzá az a szerencsétlen, hogy megnyugtassa a lelkét
Az utolsónak van igaza!!!Miért vagytok biztosak benne, hogy 4 hetes??Le lehet pontozni ismét, a kedves kérdezõ nem azért ment el orvoshoz, hogy ránézzen, hanem mert valami gond van.Van 6db pozitív tesztje.Nem véletlenül, azért mert terhes.Vérzés terhesség alatt nem jó jel!orvosi felelõtlenség!!E.
Felpontoztalak E :-)
Akkor valószínúleg 4 hetes és 2 napos. De ilyen korban nincs mit tenni, értsétek meg!
Jó, de tegyük fel, hogy pl. mensi alatt esett teherbe, akkor az már 6 hetesnek számítana. Én MEGÉRTEM, saját esetemben elfogadtam, h nem lehet mit tenni, de egy rohadt UH nem került volna semmibe, de meglett volna a kismamának az az érzés, hogy tényleg mindent megtett, és nem magát fogja hibáztatni, h szar dokihoz ment. Remélem nem fogja
Menj el dokihoz hátha tényleg csaek egy haematoma és amiatt vérzel... Remélem nem a baba nagyon drukkolok. De ezért nem szabad tesztelni a nemvárt elõtt...nagyon sokan járnak igy...de a doki biztosat mond majd...
Egyetértek az elõttem szólókkal, hiába + a teszt, mivel vérzel, mielõbb, - ha lehet - még ma lásson doki!! És írd meg mi volt, mi azért szorítunk! Hátha menthetõ, vagy ritka, hogy terhesség alatt is létezhet mensi. De biztosat a doki és ez uh vizsgálat mondhat, MINÉL ELÕBB!!!
Én augusztusban jártam így sajnos. Az orvosok nem csináltak semmit, a természet szelektál, mondják. Azért menj el orvoshoz, meg kell nézni tisztulsz-e, netalántán mégis megmarad a babó. Kívánom, hogy így legyen. (Nekünk is a harmadik lett volna :( )
A kérdező hozzászólása: url=http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem jó a link:(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: bocsánat csak a 3. kép a jó
Ez azért nem egyértelmûen +...
Én elmennék orvoshoz és azt mondanám neki, hogy 2-3 napja késik pozi a teszt és most vérzel, lehet meg lehet menteni a babát, az is lehet, hogy nem vetélés miatt vérzel, hanem hematóma, vagy a hormonváltozás miatt, menj orvoshoz és azt javaslom és lehet kapsz rá gyógyszert, hogy megmaradjon!!!
A kérdező hozzászólása: Nem valami jó a fényképezõ gépem élõben sokkal jobban látszik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00130_www.kepfeltoltes..
Egyébként most van a nem várt napja vagy még elõtte vagy? Mert nem várt elõtt 2 nappal én is barnáztam, pedig volt már pozi tesztem, de aztán aznap elmúlt és nem is jött meg azóta sem!!! 14+1hkm.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00134_www.kepfeltoltes.hu_...
Ezek szép pozik, irány az orvos és gratulálok!!!
Na a legutolsó képen már szépen látszik, gratulálok! Viszont ha vérzel, irány a doki, hátha még menthetõ!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos elment a baba nagyon erõsen vérzek.
A kérdező hozzászólása: az elsõket telefonnal fényképeztem azok 25-ös tesztek a másodikak 10-es tesztek
A kérdező hozzászólása: már van 2 gyerekem ez lett volna a 3.:((((
Menj el orvoshoz ez nem vicc!Majd írj, hogy mit mondtak!!
Szerintem elment de volt terhesség.A mult honapban jártam igy.Menj dokihoz hogy tiszta-e a méhed, nekem csinaltak uh-t.
Elég kevéssé valószínû amit mondasz, tudod jól. és azt is, hogy 6 hetesen is kb annyit tudnak érte tenni, mint 4 hetesen.

Na ez érdekes tegnap halvány pozitívat teszteltem ma is picit erősebb a csík ugyanolyan teszttel és ha egymás alá rakom a kettőt a mai teszten a tesztcsík jóval arrébb majdnem a szélén van? Most akkor hibás a teszt?

Legjobb válasz: Nem, nem hiszem, csak talán nagyobb intenzitással csurgott a pisi, és picit arrébb mosta, bár lehet, hogy most oltári hülyeséget mondtam. Attól függetlenül szerintem egy teszt is elég tuti, nemhogy kettõ. GRATULA!

Nem, nem hiszem, csak talán nagyobb intenzitással csurgott a pisi, és picit arrébb mosta, bár lehet, hogy most oltári hülyeséget mondtam. Attól függetlenül szerintem egy teszt is elég tuti, nemhogy kettõ. GRATULA!
Az nem baj, mindkét babámnál halványabb volt a csík, mint a kontrollcsík, vagyis a másik! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Erõsebb lett a csík, de még mindig nem olyan erõs mit a másik!
Na, mi lett?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel csinálok még egyet akkor!
Szerintem tuti, de az lenne a legeslegjobb, ha holnap is csinálnál még egyet!
A kérdező hozzászólása: Feltenném csak nem tudom nincs usb kábelem!
feltennéd a képet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát most megnyugtattál azért csináltam még egyet mert elég halvány volt+
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

10-es érzékenységű VATERA-án vásárolt terhességi teszt mennyire megbízható? Halvány pozitívat teszteltem ma reggel és tegnap reggel is. Véleményeket, tapasztalatokat várok! Köszi

Legjobb válasz: vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!

vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!
Bízhatsz benne, jó tesztek ezek is:) GRATULÁLOK!
nem attól megbízható, hogy vaterán vásároltad, vagy máshol. esetleg írd le a nevét.
Szia képet nem tudsz fel rakni?
Szia! Vaterás teszt halvány pozi jan 19-én délután, másnap reggel is, 4. nap virít. :) Azóta 19 hetesek vagyunk! :) Vigyázz magatokra! Puszi!
A kérdezõ szerintem az One Step nevû tesztre gondolt.
Szia Mi a helyzet ?

Megnéztem a bugyim ma és barna foltot vettem észre rajta, de tegnap előtt egy rettentő halvány pozitívot teszteltem. Mindjárt megjön érzésem van. Lehet, hogy mégsem sikerült? Ez most miért van?

Legjobb válasz: lehetséges hogy terhes vagy fõleg ha volt egy pozitív teszted,még ha halvány is.a barna pecsételés elõfordulhat terhesség esetén is.miért nem csinálsz újabb tesztet?mikor aktuális a mensesed?de sajna jelezheti azt is hogy meg fog jönni.szorítok neked!hátha baba!tesztelj és írd meg mi lett.üdv!

lehetséges hogy terhes vagy fõleg ha volt egy pozitív teszted, még ha halvány is.a barna pecsételés elõfordulhat terhesség esetén is.miért nem csinálsz újabb tesztet?mikor aktuális a mensesed?de sajna jelezheti azt is hogy meg fog jönni.szorítok neked!hátha baba!tesztelj és írd meg mi lett.üdv!
hát nekem is volt nagyon halvány tesztem de mégsem volt baba. milyen tesztete használtál?sima papirost vagy aminek a boritékja müanyag?
Nem hinném, hogy a spermák miatt lenne!! Bár azt mondják eleinte jobb kicsit lágyabban szeretkezzen az ember... Ha tegnap teszteltél, akkor holnap tesztelhetsz újat, és ha erõsödik a csík, akkor jó, ha nem, akkor sajnos meg fog jönni!!! Én azt mondom, ha kicsit is megjelent az a 2.csík, akkor sikerült. Ha nem fog felerõsödni a vérzés, akkor nincs baj, de azért jó lenne majd elmenned dokihoz is!
szia! azért nem biztos, hogy elment a baba. mármint úgy értem, nem biztos, hogy baba volt! Mert én is teszteltem már nagyon halvány pozitívakat, 7 db-ot is, látszott, szüleim is látták, férjem is, volt, amelyiket csak én, annyira halvány volt, és nem volt baba, végül gyógyszerrel kellett meghozni a mensimet! Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Ez azt jelentené, hogy meg fog jönni? És miába volt minden?
A kérdező hozzászólása: 30-án nem kellen megjönnie, de ha megjönne akkor sincs semmi baj, majd legközelebb, de elképzelhetõ, hogy a tegnapi szeretkezésbõl a spermák miatt van ez?
A kérdező hozzászólása: mûanyagborításost Discolort használtam!
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este elment a babám!

Teljesen eel keseredtem! Tegnap reggel 20as (gravi hcg) érzékenységű tesztel halvány pozitívat teszteltem, ma meg a 10 essel (qpido) még halványabbat. Akkor most nincs baba? Mára nem várom!

Elkezdett fájdogálni a petefészkem és szurkál a méhem is,ez baj???Olyan boldog voltam tegnap!!:(:(Most meg sírni tudnék!

Legjobb válasz: sajnos lehet, hogy most nincs baba, nagyon becsapós tud lenni a teszt....de ha tizes nem lett erõsebb az nem jelent jót, minden esetre, ha nem jön meg, holnap csinálj még egy harmadik fajtával tesztet. Amit írsz még simán lehet baba, de azt is jelezheti, hogy meg fog jönni. nyugi nekem csak 3 nap késéssel let pozitív a teszt.

sajnos lehet, hogy most nincs baba, nagyon becsapós tud lenni a teszt....de ha tizes nem lett erõsebb az nem jelent jót, minden esetre, ha nem jön meg, holnap csinálj még egy harmadik fajtával tesztet. Amit írsz még simán lehet baba, de azt is jelezheti, hogy meg fog jönni. nyugi nekem csak 3 nap késéssel let pozitív a teszt.
Nem vagyok szakértõ, da ha már "halványpozitív" az is pozitív nem? A fájdalmak ijesztõek, én a helyedben elmennék orvoshoz! Fel a fejjel! Szurkolok neked!
Ne légy elkeseredve, mivel a fájások nem biztos, hogy azt jelentik, hogy meg fog jönni! Sok nõnél, a nem várt mensi idején, úgyan úgy érezték a mensis görcsöket, annak ellenére, hogy nem jött meg, ez is lehet egyfajta jel! Lehet késõi peteérésed volt, ami megtermékenyült, de még nem termelsz annyi hcg és ezért halványak azok a tesztek! Ha nem jön meg 2-3 napon belül, jó esélyed van rá, hogy már a tesztek is erõs pozitivat mutassanak! Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Én sem értem hogy akkor miért van 2 csík, és miért nem lett erõsebb a 10essel?De akkor mi az a két csík?A fájások olyanok mintha meg akarna jönni.Hát nem tudom......El keseredtem teljesen!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!