Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este nem érzem, hogy (12 db)

Tegnap este óta nem érzem, hogy nagyon aktív lenne a babó. Ez baj? Vagy csak front van?

26.hetet töltöttem be, tegnap volt egy nagyobb sétám, és kicsit stresszes is volt az elmúlt 12 órám. Amúgy elég sokat szoktam érezni, hogy mocorog, de ma mintha még alíg éreztem volna.

Legjobb válasz: Nyugi biztos nincs semmi probléma, az én babámnak is változó a kedve, van amikor annyit mozgott hogy nem tudok elaludni kb fél órán át, máskor alig érzem naponta 5-6 szor. 25 hetes kismami

Nyugi biztos nincs semmi probléma, az én babámnak is változó a kedve, van amikor annyit mozgott hogy nem tudok elaludni kb fél órán át, máskor alig érzem naponta 5-6 szor. 25 hetes kismami
Szia! Én 24 hetes vagyok, ezen a héten akkor úgy látszik, minden baba lustizik. Én is megijedtem, amikor 2 napig nem éreztem, hogy mozog. Azt mondják, hogy az idõjárás miatt van. Ahogy minket megvisel ez a nagy ingadozás meg a 30 fok, úgy õk is szenvednek miatta sajnos. Úgyhogy szerintem ne izgulj!! Boldog babavárást!

Tegnap este későn feküdtem le mert vitáztunk a párommal, ma meg reggel korán kellet kelnem (munka miatt), 6 óra alvás után nagyon rosszul érzem magam, fáradt nyügös, letört vagyok hogy tudnám magam jobb formába hozni? Kávé, energia ital nem segitenek!

Legjobb válasz: Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)

Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)
Hívd fel a párodat, mondjál neki pár jó szót, Te is fogsz kapni, ez a legjobb dopping (BIÓÓÓÓ)!
Hát kávét, energiaital ne is, mert attól csak rosszabb lesz.Ha tudsz relaxálni, azt ajánlanám.Ha lefekszel, jól ellazítod minden porcikád és így pihensz 10-20 percig, az hatásosabb, mint egy egész éjszakányi rossz alvás.Vagy egy kis hideg vizes arcmosás is csodát tehet.Inni pedig inkább limonádét javasolnék, az jó frissítõ.
A kérdező hozzászólása: A párommal végül ugy ahigy de kibékültünk, leginkább a fáradságra és a nyügösségre kéne valami jo tipp?!
Egyél csokit és fejezd be a nyafit, nagylány vagy. Részben fejben dõl el, a csokitól meg boldogsághormont kezd el a szervezeted termelni. Este meg aludd ki magad és csõ.
magnéziumot szedj rá
Nekem is volt ilyen a 30 héten, de nekem a magnézium nem volt elég rá, hanem Cordafelexet szedtem. Szerintem a biztonság kedvéért minél elõbb szólj orvosnak, és addig nagyon ne erõltesd meg magadat!
Nekem is ugyanez volt/van. Én már 18 hetesen éreztem és azóta magnéziumot szedek. Nekem is keményebb és húzódik, és inkább ott lent a méhemnél. Elmentem dokihoz és azt mondta, nem kemény (belül) a hasam és a méhszájam is rendben van. Valószínûleg a kisbaba nyomja ki magát. Nem lehet, hogy te is ezt érzed?


Péntekre nem várom! Ma eléggé görcsölt a hasam, nehéznek érzem ott a méhem körül és a melleim fájnak, tegnap este alig tudtam aludni! Ez lehet a hideg front miatt és hogy babát várok? Vagy pedig már most érezhetem hogy meg fog jönni a mensi?

Legjobb válasz: Ez még nem biztos jele a babának. Szerdától már csinálhatsz egy -egy tesztet reggelente ha gondolod. Ha baba van akkor lehet már fogja mutatni, persze ha az érzékeny tesztet használod vagy a digitális Clearblue-t ( mondjuk az utóbbit inkább csütörtök vagy péntek mivel elég húzós ára van ) De sima 10es teszttel már próbálkozhatsz szerintem. Szorítok :) Majd írd meg mi lett

Ez még nem biztos jele a babának. Szerdától már csinálhatsz egy -egy tesztet reggelente ha gondolod. Ha baba van akkor lehet már fogja mutatni, persze ha az érzékeny tesztet használod vagy a digitális Clearblue-t ( mondjuk az utóbbit inkább csütörtök vagy péntek mivel elég húzós ára van ) De sima 10es teszttel már próbálkozhatsz szerintem. Szorítok :) Majd írd meg mi lett
Én is péntekre nem várom.20.án volt ovum.Ma reggeli elsõ pisibõl pozit teszteltem 20-as érzékenységûvel.Szerintem holnap reggel már tesztelhetsz.
Sziasztok! Én sajna lecsúsztam az ovumról, mert nyaralni vtunk és itthon hagytam az "ovu mérõ" pakkot.:D Elméletileg nekem is 20-21 kellett vna lennie, de 19tõl már halványultak a tesztek...Úh én olyan 16.-19.közé tettem...A ciklusom szerint nekem szombaton kéne megjönnie, de ovu szerint valamikor mostanában...29.teszteltem egy negatívat, úh most nem is merek addig amíg a legutolsó idõponthoz viszonyítva nem késik.:( A hasam már egy hete szúrkál és fáj a derekam(bár arra gyanakszom, h felfázhattam.:( )
Kedves utolsó, egy kis biztatásként ( amúgy az elsõ válaszoló vagyok ) , Én egy pár hónapig nézegettem az ovut.. semmi... elmentünk nyaralni, nem vittem ovu tesztet semmit.. és pont akkor jött össze a baba :)

Hétvére nem várom. Lehet babás tünet, hogy tegnap este óta savanyú szájízem van illetve sokszor érzek olyan izt, mintha véres lenne a szám belül, de nem (máshogy nem tudom leírni az izt)?

Legjobb válasz: Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!

Szia! Nem hinném, hogy ez babás tünet lenne, még túl korai! Lehet hogy elkaptál valamilyen fertõzást, menj el a szájsebészetre. Ott többet tudnak mondani! A rossz szájíz ellenére, remélem babás vagy. Sok szerencsét!
Nem lehet, hogy inkább fémes ízt éreztél? Hasonlít arra, amikor elharapod a szádat és vérzik egy kicsit. Mert a fémes íz lehet egy jel, de egy kicsit talán még korai lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fõleg a 2.válaszadónak.
Véríz a szájban babás tünet, mivel a vér vasat tartalmaz. Ezért kevered össze a vasízt a vérízével. Szerintem nem korai a tünet, mert valaki ilyen "idõsen" már sokkal több tünetet produkál. Szorítok, hogy baba legyen a dologban!!:-))
Én 6 hetes vagyok, és nálam most a napokban jelentkezett ez a fémes szájíz.És igen, hasonlít a vér ízére, ahogy már elõttem is írták. Nem vagyunk egyformák, ki tudja...lehetséges, hogy te már most érzed.

Ma töltöttem be a 8. hetet, reggel észrevettem a pizsamámon, hogy enyhe barnás folyás nyoma van rajta, Tegnap este óta nem fáj a hasam, de olyan izomláz félét érzek benne. Ez csak rosszat jelenthet?

Legjobb válasz: Szex volt? Bocs hogy ilyet kérdezek, de lehet megsértettétek a hüvely falat! De szerintem mindenképp, hivd fel a nögyogyàszod, majd ö meg mondja hogy mit tegyél, ne vàrj sokàig, akàrmi lehet, lehet semmi baj, de én felhivnàm! Bàr nekem màr elhalt egy babàm, lehet ezért is aggodnék jobban! De Te semmi esetre se gondolj rosszra csak arra hogy semmi gond! Drukkolok!

Szex volt? Bocs hogy ilyet kérdezek, de lehet megsértettétek a hüvely falat! De szerintem mindenképp, hivd fel a nögyogyàszod, majd ö meg mondja hogy mit tegyél, ne vàrj sokàig, akàrmi lehet, lehet semmi baj, de én felhivnàm! Bàr nekem màr elhalt egy babàm, lehet ezért is aggodnék jobban! De Te semmi esetre se gondolj rosszra csak arra hogy semmi gond! Drukkolok!
nem feltétlenül jelent rosszat, de azért figyeld magad. Ha napközben is tapasztalsz ilyet, vagy holnapra ismét, feltétlenül jelentkezz orvosnál.
Dehogy jelent! Nekem is volt, hematóma okozta, gyógyszer, felszívódott, azóta minden ok. van akinél hormonhiány okozza, szintén gyógyszer, egészséges baba:) Van akinél a második elmaradt mensire emlékszik meg a szervezet:) Menj orvoshoz, hogy milyen kezelés szükséges, lehet hogy csak pihenésre ítél néhány hétig, de gyógyszeres kezelésre is szükség lehet. Inkább menj be feleslegesen (a barnázás soha sem normális terhesség alatt), mint hogy baj legyen, mert sajnos ilyenrõl is hallani! De hangsúlyozom: barnázás nagyon sokszor elõfordul az elsõ 3 hónapban és csak NAGYON RITKÁN vezet a baba elvesztéséhez, akármit is olvasol ezen v más oldalakon!!!!! Minden jót! 19 hetes + 19 hós
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, amúgy is szedek Utrogestant, mert már volt missed ab-om, éppen ezért nem is merünk szexelni az elsõ idõkben.

Boldog vagyok éppen tegnap panaszkodtam, hogy még nem érzem a babám! Hát este bemutatkozott. Hátamra feküdtem, utána mintha jó keményre felfújták volna a hasam fogom még érezni?

és az a nagy leveg?szerü mozgott azért egy kicsit kellemetlen volt jó er?ssen mozgott a baba.tökjó volt.probáltam mereven feküdni és esküszöm,hogy mozgott a hasam,és mikor az egyik oldalamra feküdtem akkor oda jött a baba és azért jól er?ssen kinyomja a hasam aztán a másik oldalamra fordultam és akkor oda jött szinte lehetett érezni,hogy az a keménység kinyomodik egész éjszaka lanbadázott a hasamban kicsit fáradt is vagyok.de most nem mozog!fog még mozogno??????mit egyek,hogy megmozgassam?????

Legjobb válasz: Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )

Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )
Amikor nekem elöször megmozdult, 18. hetes volttam, egy éjjel éreztem, aztàn egy màsfél hét szünet következett. Aztàn ujra beindult. Legtöbbször a hideg Cola, ami az enyémet felébresztette, illetve a finom desszertek:) ))))) De ahogy az elözö is irta, ne eröltesd nagyon, az se jo. Lesz mög idöszak ahol aludni se fogsz tudni annyira ficànkol majd. A babaànak sok alvàsra van szüksége, hogy fejlödhessen, ugyhogy ne aggodj, valoszinü most alszik, de az se mindegy, milyen pozicioban van épp. Boldog babavàràst!
Szió! Ne erõltesd, fog még mocorogni bõven, csak eleinte kevesebbszer érzed. Nekem kaja után szokott "fölkelni", akkor szinte mindig mocorog, de valamikor szinte egész nap rugdos (pl. tegnap), valamikor meg egész nap alig érzem. Az én kisfiam ilyen kis "hangulatbaba", szerintem teljesen a hangulatától függ, hogy mikor mennyire mozog. Szép babavárást! Üdv: 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: eyébként 16-hetes vagyok.és köszönöm a sok választ.boldog új évet nektek!

Lehetséges, hogy a baba mozgását érzem? Tegnap este fele mintha bal oldalamon mocorgot volna. De csak egyszer-egyszer... És ha kicsit megmozgattam a hasam akkor nem folytatta:) !

Elözövel mikor elöször mocorgott alig hagyta abba.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama

Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok.Elözövel 16 hetesen éreztem elöször.
Érezheted a babát nem meglepö.Én 18 hetes vagyok de már 3 hete érzem a kicsimet:) !Nekem is a második baba.

14 hetes vagyok. tegnap este óta nagyon rosszul érzem magam: mindent kihányok, fáj a fejem, gyenge vagyok. eddig szinte semmi terhességi tünetem nem volt. létezik, hogy most kezdődik?

Legjobb válasz: Ha nem gyomorrontásról,vagy vírsról van szó, akkor igen, normális. VAnnak, akik 12, 14, 20 vagy késõbbi hetekben kezdenek rosszul lenni. Olvasgass utána, sokmindent javasolnak ilyen esetekre. EGyél többször keveset, mindig legyen valami a gyomrodban, igyál sokat, van akinek a tej, van akinek a krumpli válik be... Kívánom, hamar légy jobban, és pihenj sokat!!

Ha nem gyomorrontásról, vagy vírsról van szó, akkor igen, normális. VAnnak, akik 12, 14, 20 vagy késõbbi hetekben kezdenek rosszul lenni. Olvasgass utána, sokmindent javasolnak ilyen esetekre. EGyél többször keveset, mindig legyen valami a gyomrodban, igyál sokat, van akinek a tej, van akinek a krumpli válik be... Kívánom, hamar légy jobban, és pihenj sokat!!
Igen létezik, mert ebben az idõszakban a szervezeted kezd hozzászokni a terhességhez. Pihenj vagy sétálj egyet ha tudsz.
Szerintem menj el kozmetikushoz. Õ megfelelõlen tudja kiszedni ill. világosítani.
küldesz képet, lehet hogy tudok segiteni, hogy hogy lehetne javitani :) (magamét is én szedem, tesómét is)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!