Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este nem (576 db)

Meg kellett volna érkezzen, valamit elrontottál.
A kérdező hozzászólása: tõlem levonta és a jó számlaszámra ment, ha a szám+név nem egyezik akkor el se küldi
Biztos jó számlaszámra utaltad? A számlaszám és a név egyezõségét nem ellenõrzik. Ha tõled levonták még kora délután, akkor biztosan meg kellett érkezzen arra a számlaszámra. Az is lehet, hogy a másik fél nem jól nézi, vagy egyszerûen nem mond igazat. Ha ez valami Vaterás vagy hasonló vásárlás, akkor lehet, hogy csak az idõt húzza ezzel.
Oda kellett hogy érjen. A 4 óra a max. a jóváíráshoz
A kérdező hozzászólása: jó számlára utaltam, 2x is ellenõriztem. Ha a név és számla nem egyezik el se megy, tudom, mert régen volt erre példa. apródos vásárlás volt, és tegnap óta nem is ír a csaj, hogy akkor mi van?!

Beteg most a gyerkőcöd? Kisfiamnak még tegnap este nem volt semmi baja. Este 11-kor olyan csúnya mélyről jövő (kutyaugatás szerű) köhögés jött rá. Hajnal 2-kor pedig lázas is lett. Múlt héten volt bölcsibe, előtte nem mert szintén beteg volt.

Úgyhogy örültek nekem a munkahelyemen, hogy megint nem megyek. De nem tudok kit csinálni, nincs kire bízni. Meg ha beteg, akkor csak anya kell. De nem érdekel, első a gyermekem.

Legjobb válasz: Nem beteg.

Nem beteg.
Az en kisfiam jelenleg nem beteg de viszont a kolegam kislanya igen. Es marhara orulok, hogy behozta ide az irodaba betegen. :( A gyerek nem mehet iskolaba (masodikos) mert beteg, es mivel o nem tud otthonmaradni vele behozta ide az irodaba, itt rajzolgat meg fest. Szoval mi jovoheten legszunk betegek.
Nem beteg egyik sem.
Reggel prüszkölt vagy 6-ot, hát kíváncsi leszek, nézem is a telefonom sûrûn, de nem telefonáltak az oviból. Délután kiderül, hogy mi volt ez. Ha már egynél többet prüszköl, az már intõ jel szokott lenni. Múlt héten végig volt oviban, azelõtt 3 hetet nem volt, igaz, 1 hetet csak ráhúztunk a hideg miatt, akkor már nem volt beteg, de elõtte hörghurutja volt, Õ is nagyon csúnyán köhögött. Nem lehet, hogy a Te gyerkõcödnek is az van? Nekünk arra nagyon bevált a Ventolin (hörgõtágító). Lassan 4 éves kislány anyukája.
Nem beteg, pedig férjem erõsen meg van fázva.
Ma ment elõször oviba 2 hét után. Remélem mostanában nem kap el semmiféle nyavalyát. Az, hogy ugat, az arra utal, hogy a gégéjével van valami gond. A krupp az, amikor a gyerkõc befullad, nem kap levegõt.
A kérdező hozzászólása: Délután lesz doki, természetesen viszem is.
Krupp? azért dokinak szólni kellene, mert az életveszélyes is lehet.
Az kimaradt, hogy a nagy most köhögéssel van itthon, a kicsi meg himlõvel. 3 hete!
Mindkettõ beteg. A nagyobb himlõs volt, 2 hétig, mire meggyógyult a kicsi lett himlõs már egy hete!
A kérdező hozzászólása: Pénteken kell visszavinnem. ACC-t kapott, meg a Nurophen 3x 7, 5 ml. Kicsit piros a torka is.De nagyon csúnyán köhög, így még sosem köhögött.

Tegnap este nem indult el a videó amit nézni szerettem volna. Mit csináljak? Többi lent

Google Chromera rámegyek és irány a youtube. Keresek egy zenét. Rámegyek, és nem indul el. Valamikor ha frissítettem az oldalt elindult valamikor nem. Amikor Mozilla-n próbáltam elindult az a videó. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Tedd fel a google cromot biztos menni fog.Ha régi a géped és nem futna rajta, KMPlayert tedd fel abba van youtebe keresõ,ez lejátsza a videok nagy részét.Ez megoldás a szervizpack nélküli winXP esetén.

Tedd fel a google cromot biztos menni fog.Ha régi a géped és nem futna rajta, KMPlayert tedd fel abba van youtebe keresõ, ez lejátsza a videok nagy részét.Ez megoldás a szervizpack nélküli winXP esetén.
Pontosítok, távolítsd el a google cromot és tedd újra.Ha letörölted volna a beépített internet exprórert hiba volt, mert a crome arra épül , ezért is nem megy fel néha régebbi oprendszerre amin pl:IE 6 van.

Most mivan az ncore-al? ! Tegnap este nem ment, most megint nem megy. Vagy csak nekem?

Mi van most?

Legjobb válasz: És ha addigra sem jön vissza? :) Franc essen belé,legalább kiírnák...

A kérdező hozzászólása: És ha addigra sem jön vissza? :) Franc essen belé, legalább kiírnák...
Nekem sem megy nyugi, menj sétálj egyet:D
A kérdező hozzászólása: Hurrá.Mostmár megy, de nemtudok róla letölteni.Rohadna meg.

Tegnap este nem tudtam "élőben" megnézni az RTLKlub Vacsoracsatáját, ma a neten szerettem volna megnézni, de 2, 5 óra alatt csak a felét tudtam (nagyon darabosan) megnézni! Talán a szerverük olyan lassú?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Én azt szoktam csinálni,hogy letörlöm a gépemrõl a Silver Lightot és fölmegyek az RTL oldalára,természetesen észreveszi ,hogy nincs a gépen Silver és fölajálja ,hogy letölthetem róla . Na ezt elfogadom és minden okés lesz.

Nem valószínû. Én azt szoktam csinálni, hogy letörlöm a gépemrõl a Silver Lightot és fölmegyek az RTL oldalára, természetesen észreveszi , hogy nincs a gépen Silver és fölajálja , hogy letölthetem róla . Na ezt elfogadom és minden okés lesz.
A kérdező hozzászólása: Fel volt telepítve a silver, eltávolítottam, Fel sem ajánlja a telepítést, és ugyanolyan lassú!
A letörlés után , újra kell indítani.

Tegnap este nem fürdettem meg a 3 hónapos babámat, lehet ebből baj?

Kés?n értünk haza,már félálomban volt,úgyhogy csak átöltöztettem és letettem aludni.Nagy hibát követtem el?

Legjobb válasz: Nem:)

Nem:)
Dehogy is. Mi is volt, talán 2-3szor az egy év alatt, hogy kimaradt és vele együtt fél óra fáradt hiszti is. Ha alszik, felesleges felkelteni.
Nem :) 3 hónaposan még nem mászik össze-vissza, nem koszos, nem izzadt, nem kajás, stb...
Nem, nem baj, de szerintem azért legközelebb kicsit töröl át törlõkendõvel.
Ugyan, én még az átöltöztetéssel se piszkáltam volna, csak a tisztába tevéssel. Kb.3 hónapos koráig csak minden másnap fürdettem, nem tesz jót a bõrüknek. (a fenekét ellenben minden kakinál a csap alá tettem) Azóta már a napi rutin része, így minden este fürdik, de ha vhonnan jövünk haza, akkor inkább már ott átöltöztetem, tisztába rakom, és itthon már csak berakom az ágyába...
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnyugodtam.Csak a párom aggodalmaskodott nagyon, de õ is megnyugodott:)
Nem baj, fél óra belefér.
Bõven bele, igen. 13 óra eltérés lehet.
A kérdező hozzászólása: oké, kösszi :)

Tegnap este nem élvezte. Miért? D:

Általában mindíg hasonlógéppen jól kinyalom neki megujjazom deh tegnap este valamiért azt mondta hogy nem volt jó neki és nemtudom miért D: :S

Legjobb válasz: Ezt õ tudná megmondani. Mi maximum tippelni tudunk

Ezt õ tudná megmondani. Mi maximum tippelni tudunk
És ezen mit nevetsz? Ennyire nem tudunk már szavakat írni, meg berögzült karaktereink vannak, hogy automatikusan odavágunk egy smileyt?
Ez nem nevetés, ez az OMG D: -:D
lehet, hogy eddig megjátszotta, hogy örülj, de most úgy döntött, hogy nem játssza meg tovább... Ne add fel, beszéljétek meg.
Akkor csak már 18 évesen én vagyok ilyen öreg...ejnye
hát örülök, hogy csak ennyire telik Tõled? komolyan ennyi eszed van csak, hogy itt kérdezed? öcsém én elsüllyednék, amúgy tõle kell kérdezni, miért nem voltál jó, ennyi észért azt hittem elég egyszer sorba állni netán viccnek szántad? annak elmegy N
Ezt utólag teljesen felesleges megkérdezni..... Mit tudjuk mi mennyi az esély....
A megszakítás NEM alternatívája az óvszernek. Magyarul: nem védekeztetek. Ha nincs óvszer: a., veszel b., nem dugsz.
50%
Hogy fogjátok hívni a kicsit?
ha nem mentél el benne akkor biztos hogy nem terhes! nyugi:)
Holnap kell megjönnie ? Ne aggódj, most valószinû, hogy nem lett terhes a kedvesed, hiszen a peteérésén már rég túl van .De legközelebb ne kisértsétek a sorsot ! :-)
Ez nagy felelõtlenség volt. Nehogy még egyszer megpróbáljátok, ha ezt megússzátok egyáltalán!
Mi lett dolog vége? Ha szabad megkérdezni!
Szerintem nem lett terhes a leányzó... végülis egy nappal a várható menstruáció elõtt voltak együtt, az már jócskán peteérés után van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!