Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este nagyon görcsölt a (5 db)

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.

Tegnap este alul nagyon görcsölt a hasam. Mitől lehetett?

17 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szia.Èn 3hónapos terhes voltam,mikor ilyesmi törte´nt.Nem akart elmúlni,és nagyion megijedtem.Felhívtam az orvost,megvizsgáltak,és kiderült,hogy a vesém.azóta is ele´ggé fa´j,de mióta kiírtak jobb a helyzet.Kiderült a babám ha´tul fekszik,és elnyomja a vesémet.Ezert fa´j .Kezdi a vesémnél,és lehúz a hasam aljába. Remélem neked nem ez a gond.menj orvoshoz,én azt javaslom!!!

Szia.Èn 3hónapos terhes voltam, mikor ilyesmi törte´nt.Nem akart elmúlni, és nagyion megijedtem.Felhívtam az orvost, megvizsgáltak, és kiderült, hogy a vesém.azóta is ele´ggé fa´j, de mióta kiírtak jobb a helyzet.Kiderült a babám ha´tul fekszik, és elnyomja a vesémet.Ezert fa´j .Kezdi a vesémnél, és lehúz a hasam aljába. Remélem neked nem ez a gond.menj orvoshoz, én azt javaslom!!!

10 hetes terhes vagyok. Tegnap este barnas folyasom volt, aztan elmult es ma ujra jelentkezett. Nem gorcsol a hasam. Total ketsegbe vagyok esve. Nagy a gaz?

Legjobb válasz: Hát, 10 hetes terhesen már nem szabadna barnáznod, ez inkább a kezdeti idõszakra jellemzõ. De ha nem görcsölsz, akkor szerintem nincs baj. Én mindenesetre holnap elmennék egy Uh-ra, hogy megnyugodjak. 23 hetes kismama

Hát, 10 hetes terhesen már nem szabadna barnáznod, ez inkább a kezdeti idõszakra jellemzõ. De ha nem görcsölsz, akkor szerintem nincs baj. Én mindenesetre holnap elmennék egy Uh-ra, hogy megnyugodjak. 23 hetes kismama
Szia !!!Én a 3-dik babát várom az elsö kettönél volt nekem is , el mentem az orvoshoz és azt mondta hogy ne aggodjak.El mulik ez ugy is volt.De azért nem voltam nyugodt.De nem volt Hála jo istenek semi baj.Jo bab várást!!!!
Jo baba várást!!!Bocsi el írtam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszi a valaszokat!Jo tudni hogy nem vagyok egyedul.Kicsit megnyugodtam...De azert elmegyek orvoshoz ahogy csak tudok...

Tegnap este óta rendszertelenül görcsölök és keményedek, plusz két oldalt lent nagyon húzódik a hasam. A derekam is le akar szakadni, nyákdugóm távozott hajnalban, lehet ma éjszaka vagy holnap már szülök?

40-et túlléptem. Észre fogom venni,ha jönnek a fájások? Mindig attól tartok,hogy nem ismerem fel majd id?ben és még a végén itthon történik valami,mivel elég magas a fájdalom küszöböm. Félek :(

Legjobb válasz: Szia... 40.hetet lépted túl?Mert,ha igen és a nyákdugó távozott akkor irány a kórház!!!Nem biztos,h maguktól jönnek a fájások!Tehát nyomás a kórház!

Szia... 40.hetet lépted túl?Mert, ha igen és a nyákdugó távozott akkor irány a kórház!!!Nem biztos, h maguktól jönnek a fájások!Tehát nyomás a kórház!
A kérdező hozzászólása: Nektek is!!:) és könnyû szülést!
Ez már biztos, hogy AZ!Nekem is így volt, 5 nappal ezelõtt született meg a 3.babám.Könnyû, gyors szülést!3 gyerekes anyuka
Majd irj :)
A kérdező hozzászólása: Téves riasztás :( pedig sûrûsödött is 6 percesekre, aztán estére elmúlt :( én is azt hittem, hogy az, de felhívtam a szülésznõm. Mondta, hogy pihenjek és már 1 órája 6-7 percesek, akkor hívjam. Hát szót is fogadtam, lepihentem. Volt két nyolc perces, aztán három 6 perces, aztán a következõ 20 perc múlva, utána meg elaludtam és reggel felkeltem úgy, hogy nagy semmi :( azért aranyosak vagytok és köszi a drukkokat. Bernadett, Neked pedig szorítok:
:) Hát, nekem nincs szerencsém... Volt fürdõ nekem is de semmi. Most megyek NST-re 11-re. Drukkolok én is neked hogy ma nagyobb sikered legyen! Majd írj hogy állsz! :)
No, legalább aludtál egy jót! :o) Amúgy minden együttérzésem, ez a legnehezebb, a vége. Mennél már szülni, de nem tudod, mikor. Harmadik babával 3 hétig csináltuk ezt, úgyhogy tudom milyen idegõrlõ. (túl is hordtam jócskán) Kitartás, már nincs sok hátra! 4-es
Hogy vagytok? :)
Szia! Nálam semmi... Összebújtunk kicsit Apával, hátha... :) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Jól esik, hogy ennyien szorítanak nekem :) hát nem múlt el a keményedés, beállt 10-15 percesekre, de még csak 1 órája számolom, még várok egy kicsit. Derékból indul a fájdalom és körbefonja a hasam, de inkább csak alul. Plusz a combomba is mintha valamit szúrnának. Ez már az lesz szerintetek?
Szia. HOgy vagytok? Babázol már?
Szia Szerintem is nyomás a kórház!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt is fogom tenni :) irány a "habok" közé, lazulok egyet még az utolsó napjaimban. Egyébként 5 percre van a kórház, szóval nagy baj nem lehet.
Én a te helyedbe beleülnék egy kád meleg vízbe egy könyvvel. :) Ha igazi fájások akkor rendszerezõdnek ahogy írták és akkor mehetsz a kórházba.
Közeleg a finis, mint írtam, de ez még nem a szülés. Hallgass a szülésznõdre. Ha most bemész, lehet, hogy bent tartanak, de nem indul még két napig. Persze ha ez Neked nagyobb biztonságérzetet ad, akkor hajrá, de hidd el, nem fog "kiugrani" belõled 10 perc alatt, bõven ráér bemenni, ha már tényleg beindul.
1. vok...mentõ is bevisz!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam nst-n reggel, de nem mutatott semmi fájást, mondjuk abban a 20 percben nem is volt. Doki beírt holnapra. Csak nem tudom mitévõ legyek, mert a szülésznõm azt mondta, hogy ha rendszeres idõközönként jönnek a fájások, vagy már másfél órája 15 percenként keményedek, vagy ha elfolyt/szivárog a víz, csak akkor menjek. De nekem tök rendszertelen... Van, hogy fél óráig semmi, aztán 5 percenként keményedek, aztán görcs, derékból sugárzó fájdalom, aztán 1 óráig megint semmi, aztán elõrõl.
Szerintem meg nem kell kapkodni. Fel fogod ismerni. Kényelmesebb otthon vajúdni, mint a kórházban vadidegenek között. Én nyákdugó után "leggyorsabban" három nap múlva szültem. (3 gyereket összesen eddig) Ülj be egy kád meleg vízbe, ha indul a szülés, akkor a keményedések rendszerezõdnek, sûrûsödnek és erõsödnek. Ha leáll, akkor jóslók voltak. Biztos a finisben vagy, de még lehet egy-két nap.
Szia! Ha elmúlnak több idõre a fájások, akkor az még nem biztos, hogy az igazi. De ha erõsödik, akkor minél hamarabb menj be a kórházba, mert ne azzal törõdj, hogy vad idegenek között fogsz vajúdni, hanem azzal, hogy közben ott legalább ellenõrzik a kisbabád. Ráadásul nálam tök hirtelen jöttek a tolófájások.
Szerintem igen! :) Én is nem soká megyek meleg vizes fürdõt venni, hátha beindul. :) Sok szerencsét és jó babázást majd! 40+1 hkm
Én is igy voltam, nekem segitett felismerni a kád melegviz! Egybõl csökkent az idõ, és erõsödött a fájás. Könnyü szülést neked, és ird meg, mi volt!!

Tegnap valószínüleg rosszat ehettem. Egész este ment a hasam(nagyon), és görcsölt is. Aztán éjjel már nem volt gond. Nem lehet semmi baja a kisfiamnak, ugye? 23 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ha azóta nincs semmi görcs, vagy vérzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Gondolom 23 hetesen már szoktad érezni a mozgását. Ha ma is érzed, akkor biztos jól van.

Ha azóta nincs semmi görcs, vagy vérzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Gondolom 23 hetesen már szoktad érezni a mozgását. Ha ma is érzed, akkor biztos jól van.
igazából, ha hasmenésed volt, akkor a gyomrod görcsölt, nem? biztos nincs baja a babának. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Érzem a mozgást, ficereg ma is.. És igen, nyilván a gyomrom görcsölt, de rettenetes érzés volt..
A kérdező hozzászólása: Egyébként köszönöm!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!