Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este megjelent (3 db)

Digi televiziomon tegnap este megjelent egy? Olyan felirat hogy?

Megjelent egy olyan felirat hogy egyszer te is képes leszel mindenkit szeretni. Csak akkor tünt amikor ki lett húzva. Történt mâssal ilyen?

Legjobb válasz: Most nem tapasztalok furikat mert nem otthon vagyok de az én tévém is ad furijeleket..

Most nem tapasztalok furikat mert nem otthon vagyok de az én tévém is ad furijeleket..
Telefonálj be hátha segítenek.
szerintem egyik ottani programozó szórakozott vagy be van állítva dekóder bizonyos idõközönként mást írjon ki pl connecting lost helyet "egyszer te is képes leszel mindenkit szeretni" felírat jelenjen meg.

A tegnap este elvégzett (negatív) terhességi tesztcsíkon reggelre megjelent egy 2. csík is. Mit jelent ill. másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: rajta kell lennie a betegtájékoztatón hogy valahány perc után már érvénytelen a teszt!

rajta kell lennie a betegtájékoztatón hogy valahány perc után már érvénytelen a teszt!
A kérdező hozzászólása: Én szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baby, csak a megzavarodott ciklusom, így már bele se élem magam. Hónapokon át mint egy eszelõs, minden praktikát be akartam vetni. Ezeket már elengedtem. Viszont ma délutántól szúr az alhasam, és mindjárt megjön érzésem van. Szóval bármi lehet. Nagyon boldog babavárást neked ;)
Szia! Nekem is így volt, 10-es érzékenységûvel csináltam tesztet.Utána még 2 napig negatív volt 25-ös teszttel. 4.nap reggel lett teljesen pozitív a 25-ös. Most 21 hetes vagyok, minden rendben, csak késõbb fogant valószínû.
A kérdező hozzászólása: Reggel én is újra tesztelek :) Nyugi, lesz babánk!!! Majd számolj be, hogy hány csíkod lett!
szia. Velem ma pont ez történt... reggel 3 perc után negatív...egy óra mulva mikor felkeltem 2 szép csík volt rajta...nekem minenki biztatót írt...ennek ellenére tûkön ülök, reggel megint teszttel kezdek...drukkolok neked :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! PCO+IR-es vagyok, Mens Mentisbe járok, folyik a 3-as kezelés nálam is!
Nekem volt ilyen és nem voltam terhes sajnos. De ne add fel, ha régóta vársz, endokrinológia, kivizsgálás, olvass a neten, változtass, ne add fel! Nekem 3 év után, gyógyszer, mûtét, diéta után, de sikerült!!! Ne add fel!
Nekem volt már ilyen, és tényleg terhes voltam. Rá pár napra már azonnal kijött a második csík.
Ki tudja, lehet jelent azért valamit. Nekem sosem jött ki 2. csík még sok idõ után sem. Szurkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megerõsítettetek, csak olyan jó volt látni elõször életemben 2 csíkot, még ha érvénytelen is ;))
Az már érvénytelen! Csinálj másikat, ha továbbra sem jön meg. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Negatívat teszteltem reggel, tehát nincs baba. Nagyon köszönöm a válaszaitokat. :)

Tegnap este ismét megjelent az előtej, most 39. hétben. Terhességem elején pedig a 3. hónapban. Lehet ez a szülés előlele?

Legjobb válasz: Szia. Nagyon közel van már az biztos de semmi köze hozzá.Legalábbis nekem a 4. hónaptól mindkét gyerekkel állandóan folyt.

Szia. Nagyon közel van már az biztos de semmi köze hozzá.Legalábbis nekem a 4. hónaptól mindkét gyerekkel állandóan folyt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!