Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este magam és (21 db)

A frissítés nem lett kész teljesen, igy a programok is instabilá válhatnak.

Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon, de csak ma este. Ezek szerint elszakadt a szűzhártyám?

Sziasztok. A segítségedetek kérem. Szerintem elszakadt a sz?zhártyám de nem vagyok benne biztos. Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon. De csak ma este. De táncolok is és lehet a tánc miatt szakathatott el, mivel még nem kell hogy megjöjjön a mensim. Tehát kicsit parázok hogy elszakadt, bár azt reméltem át tudom érezni az elsú fájdalmat egy fiúval...:(

Legjobb válasz: A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.

A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.
Sztem nem a tánc okozta.És igen elszakadhatott, de nem biztos hogy teljesen-a lényeg, hogy inkább amíg szûz vagy erre várj, hagyd meg az elsõ fiúnak, és használd a csiklód, az hasonlóan jó , és nem lesz bajod.
Valamennyire elszakadt, az biztos, de szerintem, a nagy Õ-re is hárul ott még feladat...! :) Tényleg használd a csiklódat!!
Lehet, hogy átszakad, de emiatt nem kell aggódnód! Még szûznek számítasz.
Hellooo..jja valószínûleg elszakadt..Ne szomorkodj...jobb ez így:D
Igen. Ha nem akartad, hogy elveszitsd a szüzesseged, mi a fenéért nyulkáltál??? Neked sincs több eszed, mint egy csirkének...
elso pasid aki elvette a szuzeseged az az ujjad? mire jo az miert kell ujalnod magad? ember fekugy le valakivel s vszitsd ugy el a szuzesseges s legalabb szep emlekeid lesznek rola!!!!!!
Számomra komolyan felfoghatatlan az h vannak olyan paraszt emberek, akik ha választ irnak valahova le oltják a kérdezöd, , valaoszinü azért irja ide mert fél elmondani, vagy megkérdezni a körülötte lévöktöl, , lehet h a pont ilyen dumákért, bárcsak tudnám komolyan h aki ilyen bunko választ ad az milyen kérdést tehetet fel, ne félj adnék neki, kiváncsi vok neki h esne......mind1 sztem még szüz vagy te magadnak nem tudtsz ugy fel nyulni vagy olyan erövvel ujjazni h átszakathason.annyi h a körmödel felsérthetted a szürzhátya falát és az vérzet egy kicsit, , , , de ne agodj lesz fájdalmad az elsö szexben ezt garantálom
Ne aggodj!Ugyan ez történt velem is. kicsit erõsebben dugtad be az ujjad. Ez valószínûleg felsértette. Mondom ugyan így jártam. Szûz voltam.Aztán a barátommal ugyan úgy éreztem a fájdalmat.
ha még a 12 órában benne volt, akkor nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Hát ha azt számolom, hogy elõzõ este 9-kor vettem be..és ha másnap kielc órától számolom a 12 órát rá akkor benne van! ez így helyes? szerintem igen, mert az utolsót 9-kor vettem, akkor köv nap onnan számolom a 12 órát nem??
szerintem teljesen jó! benne vagy a 12órában, de ha nagyon félõs vagy akkor pár napig gumi, után mehet simán! 19/L
na várj csak: vasárnap: este 9kor Hétfõ: kimaradt kedd: ma reggel 8??? mert akkor nem vagy benn a 12órában!!! mert akkor a vasárnap 9tõl kell számolnod (egyébként elõzõ voltam)
elõzõ vagyok: de hülye vagyok! tényleg benne vagy csak már kavarom magamat is!! BOCSÁNAT! az elsõ kommentem az érvényes! Benne vagy a 12ben! Sajnálom h hülyeséget írtam másodjára :( 19/L
A kérdező hozzászólása: Semmi gond:) Köszönöm szépen, nagyon sokat tudtatok segíteni:) Annyira lelkifurdalásom volt, hogy elfelejtettem elvinni magammal mikor mentem dolgozni, de mikor eszembe jutott, hogy de hát vasárnap is már 9 óra volt mire elértem addig, hogy be tudjam venni akkor kicsit megkönnyebbültem, de gondoltam megkérdezem itt:) Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat:) Remélem tényleg nem lesz semmi baj! További szép napot mindenkinek.

Én 18 éves vagyok a barátnőm 25 tegnap este amikor indultam volna haza sirva fakadt és azt mondta, nem akarja hogy elmenjek és költözzek hozzá én viszont nem akarom magam eltartatni, mert még tanulok viszont megbántani se akarom mit csináljak?

Legjobb válasz: Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)

Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)
Lakva ismeritek meg egymást. Ahhoz, hogy összeköltözzön valaki a szerelmével nem kell elõbb feltétlenül szexuális és kapcsolati tapasztalatokat halmozni. És aki szûzen megy férjhez? Menjen elõbb tapasztaljon meg sok mindent, mert csak úgy az igazi?
Talalkozzatok tovabbra is es ha majd dolgozol akkor talan ossze is koltozhettek, addig meg varjatok mert lehetnek buktatok ebben az esetbe. Nem jo erzes ha eltartanak. Sok boldogsagot!
Én se vagyok befásulva gyereket se csinált nekem, egyszerûen együtt élünk, mert nekünk jó. Ha nem lesz jó, akkor kinyitom a bõröndömet beleteszem a cuccaimat és hazaköltözök. Ezt kortól függetlenül meg lehet tenni, nem lesz lekötve, meg befásulva szegény.
bocsi: azt mondtaD *
Na ezért úgy le fognak szólni, hogy azt mondta kiélted magad. Pedig van ilyen. Én is így vagyok vele, nekem nem hiányoztak és nem is hiányoznak a nagy bulizások, az egész arra ment ki, hogy párt találjak magamnak. A barátaimmal így is simán találkozok, a kedvesemmel is eljárunk, mindenféle érdekes dolgot csinálunk, nem kell feltétlenül 25 éves korig tivornyázni ahhoz, hogy valaki boldog legyen. Semmirõl sem maradtam le. A "még nem akarok befásulni" típusú barátaim 27-28 évesen még mindig azt tartják az élménynek, hogy elmennek leinni magukat kollektíven és közben pfujjolnak arra akinek többet jelent a párkapcsolata az õ életmódjuknál. Kíváncsi vagyok mire jutnak és milyen boldogok lesznek.
sztm nem arrol van szó h sok buli kell hanem az h sok tapasztalat mint kapcsolati mint szexuális téren!uh én szerintem még ráérsz!de ez nézõpont kérdése!
há nemááá...legyen 1 stabil háttér aztán jöjjön aminek kell...addig ne hogy belevágj ijen kilátástalan hüjeségekbe!!!fiatalvagy!ne kösdle magad máris!!mert a végén majd 30-40 évesen akarod kiélni magad és nolámmilessz??válás és árvák meg hasonló...lehet elõre szaladtam de a lényeg h ÉLJ és ne hogy befásulj máris!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 és fél év alatt épp kiéltem magam annyira amennyire csak lehet és szeretem x)
A kérdező hozzászólása: a ti esetetekben legalább a férfi az idõsebb :)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszokat irjatok be ne beszélgessetek már légyszives :D
Pincér! Hozass nekünk sütit is meg teát xD

Tegnap este szakítottunk a barátommal. Hogy tehetném túl magam ezen a kis időszakon, ha tudom, hogy hamarosan (pár nap, hét) és újra együtt leszünk?

Inkább amolyan szünetnek hívnám, mert kicsit független akar lenni, mint minden haverja meg barátja. Tegnap este ott aludtam nála, szájra puszival váltunk el, tehát nagyon nagyon szeretjük egymást.Csak neki kell ez a kis id?. nekem mégis annyira fáj, és nem bírom abbahagyni a sírást. Fél óra, és a legjobb barátn?m jön, bedobunk egy két jack-kólát, de az sem fog segíteni. Elveszítettem a legfontosabb embert az életemben, a mindenemet. bocsi ha z?rzavaros. :(

Legjobb válasz: ha tényleg annyira szeretitek egymást,ugyis újra egymásra találtok majd! az igaz szerelemben bármi lehetséges,kitartás,és fel a fejjel!:)

ha tényleg annyira szeretitek egymást, ugyis újra egymásra találtok majd! az igaz szerelemben bármi lehetséges, kitartás, és fel a fejjel!:)
"NEM ERRE VOLTAM KÍVÁNCSI, Persze sírassatok mégjobban, KÖSZ A SEGÍTSÉGET ÉRZÉKETLEN FA.ZKALAPOK!" Az ilyen stílus miatt szünetelteti a kapcsolatot. Jelenleg mást keres, de azért nem akarja végleg befejezni, mert ha nincs más, akkor kénytelen veled beérni.
Az összes szünet szakítással végzõdik.
Szünet kell neki mert nem akart megcsalni így most mivel szünet van tiszta lelkiismerettel fekszik le valakivel:S
A kérdező hozzászólása: 7 hónap
Végül újra össze jöttetek vagy nekünk volt igazunk?
Mennyi ideig voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: belehalok eskü :(
A kérdező hozzászólása: minden amit szeretek hozzá kötõdik, minden.
Nem véleményt kértek a kapcsolatról, arról, hogy ki mit gondol, hanem ötleteket arra, hogyan terelje el egy kicsit a gondolatait. Találj magadnak hobbit. Én balettozom, nagyon szeretem csinálni, és mindig eltereli a gondolataimat. Valamilyen biztonságot is ad, mert tudok hová menekülni. Olvass, menjetek a barátnõkkel a strandra, tanulj meg urduul. Csak te tudod, mihez van kedved, ha szeretsz rajzolni, iratkozz be egy tanfolyamra. Nyár van, annyi lehetõséged van, kár sírásra pazarolni az idõt. Tudom, hogy könnyû mondani, de sokkal egyszerûbb lesz, ha találsz magadnak valamit, amivel kitöltöd az idõd :)
Azért dobott ki..
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg igazi szerelem :)
A kérdező hozzászólása: remélem jobban tudod.
A kérdező hozzászólása: semmi baj :) most estek le ezek nekem is. :( de még ha mással is akarna kavarni, legalább addig teszi amíg nem vagyunk együtt. A szíve tudom, hogy az enyém. Nem garantálnám, hogy köze lesz más lányokhoz :)
ja, hát ne haragudj nem csodálkozom a döntésén. szerintem gondolkodj el rajta hogy mi az ami még nem zavaró, és mi a már bosszantó kötöttség. engem is baromira idegesítene ha a pasim miatt bármiben korlátozva lennék.
"Kicsit független akar lenni". Mást akar megfarkalni. Ha annyira szeretne, veled lenne, nem szakított volna.. Ne áltasd magad! Mellesleg, mennyi ideig voltatok együtt, hogy annyira hiányolja a szabadságot és a függetlenséget?
A kérdező hozzászólása: inkább kicsit a féltékenységembõl lett elege, és h ha hazaér buliból "lekell nekem jelentkezni" (csak annyi, hogy hazaértem, csak azért, h tudjam jól van.-e) , meg abból is, hogy nem mehet úgy bulizni, h fogja magát és szó nélkül elmegy, hanem egyeztetnie kell velem is. És azt szeretné, hogy kicsit értékeljem át én is a dolgokat, mert a kapcsolatunk elején tudtam értékelni a kis dolgait, ma már a nagyokért is húzom a szám.
szeretem az ilyen nyilvánvalónak tartott kijelentéseket, mint a második válaszoló... "tuti mással akar lenni". nem, nem igaz. lehet, de nem feltétlen. nekem is volt ilyen érzésem, és tényleg csak kicsit egyedül akartam lenni, õszintén, komolyan gondoltam. más kérdés, hogy rájöttem hogy egy normális kapcsolatban, ahol szeretitek egymást ez az érzés nem létezik, és a "szünet" elsõ hetében rájöttem hogy nem akarom a kapcsolatot.
Nagyon ciki hogy ennyire futsz a pasi utan. Halalba alazod magad. Szakit es szajrapuszival valt el? Ja, ha nem lesz mas akkor tenyleg jo leszel Te is..az ágyban. Felejtsd el. En a helyedben azt csinalnam, hogy elgondolkodnek hogy miert dobott? Le kell jelentkeznie? Mindent egyeztetnie kell veled? Baromira idegesito csaj lehetsz. A srac meg okos :) lenyegeben hivatalosan is engedelyezted hogy megcsaljon. Megmondanad a srácnak hogy birom a fejet? Koszi 28/F

104.4 kg-ot mutatott a mérleg, május 8-án. Tegnap este mértem magam, 101.2kg volt. Ezt valahogy nem értem. Kaloriaszámolos diétát csinálok, jo ez igy? 1300-1400 kaloria között eszem, és nem viszem tulzásba a sportot sem. Véleményezzétek kérlek.

Legjobb válasz: ekkora súlynál 3hét alatt 3kg nem sok, én is 100kg-n felul voltam amikor életmodot valtottam, es az elso honapban lement rolam rogton 10kg, de gondolom az csak víz volt..tehat ne aggodj, tiszta atlagos a fogyasod, viszont a sport jot tenne neked, fogyas utan nem logna a borod.

ekkora súlynál 3hét alatt 3kg nem sok, én is 100kg-n felul voltam amikor életmodot valtottam, es az elso honapban lement rolam rogton 10kg, de gondolom az csak víz volt..tehat ne aggodj, tiszta atlagos a fogyasod, viszont a sport jot tenne neked, fogyas utan nem logna a borod.
nem voltak falasi rohamaim, én ettem eleget, mindig tele volt a hasam, napi 5x ettem, így nem volt ido a falasi rohamokra.
A kérdező hozzászólása: végül is igazad van.. mennyi ideig tartott mire , nem jöttek rád a falási rohamok?
dehogy szamolok kaloriat, nekem ahhoz semmi turelmem, amúgy is ha megeszek mittom én naponta fél kg csirkemellet mindenféle zoldséggel a kertbol, salatakkal, vagy 2-3 ujkrumplival, iszok 2L vizet és gyogyteakat(cukor nelkul), és joghurtokat bele epretmetélve vagy ar van cseresznye is, hat ez nem igazan lesz tobb mint 1300kcal úgysem..
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! nagyon ügyes vagy. én nagyon örülnék ha a 90 kilot elérem ..utána a többit. kaloriát számolsz??
hat úgy, h elhagytam a lisztes kajakat, sok fehérjét eszem, h meg veletlenul se izombol fogyjak, mindenféle gyogyteákat iszom, sok rostot eszem..és én se sportoltam intenzíven, mer azért akkora sullyal tornazni a szervezetnek megterhelo, de sétaltam nagyon sokat, és bicajoztam, úgy terveztem, hogy ha elérem 85kgt, akkor elkezdem a testformálásos tornát :)
A kérdező hozzászólása: uhh az nem semmi!!! hogy csinálod??
de miert méred magad mindennap? annak nincs értelme, havonta egyszer elég! persze h mutat másnap mínusz X- kgt hisz megemészted a kajakat és ki wc-zed..én oktoberben kezdtem a fogyást 108kg-rol és most vagyok 86kg..
Mivel megvan a kalóriadeficit, fogytál, nem csoda... Egyébként a te súlyodhoz egyáltalán nem sok szerintem az 1400 kalória sem. Én viszont azt mondom, h a sport egyelõre merüljön ki tempósabb sétában és úszásban (tényleg nem árt, sõt...), de futáson, kocogáson pl. ne is gondolkodj, mert tönkremennek az izületeid. Ha lementél olyan kb/sacc 80 kilóra, akkor szerintem a gyorsabb mozgásformákat is elkezdheted ûzni. De valamit tényleg kell mozogni!
A kérdező hozzászólása: persze örülök én ennek, csak mikor ráállok a mérlegre este akkor a következö nap este már, legalább 50dkgmal kevesebb vagyok... te mennyit fogytál ? ja amugy mozgok én , nem csak ücsörgök:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az infokat. nálam olyan van hogy állandoan a kajára gondolok, de csak este.. amugy én is napi5x eszek keveset álltalában tartom az 1300 kaloriát és a 150 ch-t
mondjuk, ellátogathatnál az ügyeletre, mielõtt szívrohamod lesz
És ezt mégis miért csináltad? Én is az ügyeletet javaslom.
Gondolom buli volt. Szokásos majomkodás, utána siránkozás.
A kérdező hozzászólása: pontosan :'D

Tegnap este óta (éjszaka tudtam aludni) enyhe menstruációs görcseim vannak (nem is nevezném görcsnek) csak kellemetlen! Elég sokszor kinyomja a baba magát és kemény a hasam! Ma meg fájdogál a derekam, de csak fájdogál! Mi lehet?

Orvoshoz jöv? csütörtökön megyek!Uh-án kedden voltam,koponyafekvés? a baba és kicsit nagyobb a koránál,minden rendben van!A közérzetem sem a legjobb,szédelgek néha!Csak nem a szülés?34+3hetes km

Legjobb válasz: Szia,hát amit írtál az hasonlíthat vajúdáshoz és azért nálad ez még korai lenne.Szerintem hívd fel a dokidat beszéld meg vele.Mibõl tart,hogy megnézzen.Jobb lenne annak a babának még egy kicsit odabent.Pihenj sokat!

Szia, hát amit írtál az hasonlíthat vajúdáshoz és azért nálad ez még korai lenne.Szerintem hívd fel a dokidat beszéld meg vele.Mibõl tart, hogy megnézzen.Jobb lenne annak a babának még egy kicsit odabent.Pihenj sokat!
Lehetnek jósló fájások is.
Szólj orvosnak, ez vajúdás is lehet.Nekem is volt rögtön bent is fogtak visszatartáson.
Szerintem ha ilyen lightos, és nem erõsödik, nem sûrûsödik, hanem pihenésre, meleg fürdõre vagy zuhanyra enyhül, akkor csak jósló, ami ilyenkor már normális. De ha aggódsz, telefonálj vagy menj el orvoshoz.
Én is azt hiszem, hogy ezek jóslók. Megemlítheted a dokinak, az enyém nem foglalkozott vele, úgy látom, szerinte már bármikor szülhetek:-) Viszont arra felhívta a figyelmem, hogy csak akkor menjek kórházba, ha baj van, pl. vérzek, elfolyt a magzatvíz, vagy a fájások erõsek és sûrûek, mert ha elõbb megyek ugyan haza nem engednek. A jósló fájások pedig hetekig is eltarthatnak. NEm sokára menned kell úgyis NST-re, majd ott kiderül, hogy mennyire érzi jól magát a baba, és mennyire vannak összehúzódások. Én tegnap voltam elõször. Nekem most pihennem kell és magnéziumot kell szednem, mert vannak összehúzódások, és a dokim most 4 napig nincs itthon....de egyébként más kifogása a szülés ellen nem volt. Minden jót! (35+6 hetes mami)
Hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: köszönöm jól!mocorg a baba, és most nem fáj annyira!kiváncsi leszek az éjszakára mindig attól félek a legjobban!köszönöm, aranyos vagy hogy érdeklõdsz!
Ne félj én minden rendbe lesz!! Enn

Miért van ma (és tegnap este) így belassulva a bébikém? Az utóbbi napokat végig partyzta, ma meg semmi. Ugye nem érzi rosszul magát?

30.hetes

Legjobb válasz: Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama

Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama
Szia! Nem lehet mindíg aktív. :) Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nyugodj meg! Van ilyen a babáknál. Biztos jól van csak éppen szundít! :D 28 heteske
ma fáradtabb a babókád- ezt akartam írni, ne haragudj... úgy látszik énis fáradtabb vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Ezek szerint mással is van így:-)))Olyan megnyugtató amikor egésznap mocorog megállás nélkül, mert akkor legalább biztos vagyok benne, hogy minden ok...Mi lesz még ha megszületik, ha már most túlaggódó vagyok???Boldog babavárást nektek!!!!
Szerintem nem vagy túlaggódó, normális, amit érzel. Pár napja nekem is nagyon lapított 2 napig, elõtte pedig 2 napig viháncolt. Aztán megint visszaállt normál aktivitásra. 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak a kedvességet! Most már nálunk is ez a második nap és aggaszt, mert nagyon ritkán mocorog és kisebbeket mint szokott...remélem estére felébred! Minden jót neked!

Ma vagyok a ciklusom 26. napján és elég "ramatyúl" érzem magam. Tegnap este émelygés, szédülés fal fehér lettem. Reggeli hőm 36, 7. észre vettem, h a nemiszervem kicsit, mintha be lenne dagadva. Ez lehet terhesség?

Legjobb válasz: Szia. Lehet,de az émelygés és a szédülés a 6.héttõl szokott jelentkezni,sztem még kicsit korai.A reggeli hõd sztem egy kicsit alacsony,mensi elõtti,bár azt nem írtad,hogy PÉ környékén mennyi szokott lenni,mennyire szokott felmenni,lehet hogy nálad ez a normális PÉ utáni hõ. Sok sikert.Lizy

Szia. Lehet, de az émelygés és a szédülés a 6.héttõl szokott jelentkezni, sztem még kicsit korai.A reggeli hõd sztem egy kicsit alacsony, mensi elõtti, bár azt nem írtad, hogy PÉ környékén mennyi szokott lenni, mennyire szokott felmenni, lehet hogy nálad ez a normális PÉ utáni hõ. Sok sikert.Lizy
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a reggeli hõmet. csak amióta itt olvasgatok azóta kb.1hete kezdtem el a mérést.
Szia! Én is 26. napon vagyok, és 2 napja émelygek. a reggeli hõm napok óta 37, 3. reménykedek, reménykedjünk együtt. (azért is reménykedek, mert elõzõ hónapban megjött 26 napra.) majd írd meg holnap mi van veled.
de lehet ám! :-) Ha kimaradt, tesztelj!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!