Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este magam (49 db)

Tegnap este későn feküdtem le mert vitáztunk a párommal, ma meg reggel korán kellet kelnem (munka miatt), 6 óra alvás után nagyon rosszul érzem magam, fáradt nyügös, letört vagyok hogy tudnám magam jobb formába hozni? Kávé, energia ital nem segitenek!

Legjobb válasz: Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)

Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)
Hívd fel a párodat, mondjál neki pár jó szót, Te is fogsz kapni, ez a legjobb dopping (BIÓÓÓÓ)!
Hát kávét, energiaital ne is, mert attól csak rosszabb lesz.Ha tudsz relaxálni, azt ajánlanám.Ha lefekszel, jól ellazítod minden porcikád és így pihensz 10-20 percig, az hatásosabb, mint egy egész éjszakányi rossz alvás.Vagy egy kis hideg vizes arcmosás is csodát tehet.Inni pedig inkább limonádét javasolnék, az jó frissítõ.
A kérdező hozzászólása: A párommal végül ugy ahigy de kibékültünk, leginkább a fáradságra és a nyügösségre kéne valami jo tipp?!
Egyél csokit és fejezd be a nyafit, nagylány vagy. Részben fejben dõl el, a csokitól meg boldogsághormont kezd el a szervezeted termelni. Este meg aludd ki magad és csõ.

Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon, de csak ma este. Ezek szerint elszakadt a szűzhártyám?

Sziasztok. A segítségedetek kérem. Szerintem elszakadt a sz?zhártyám de nem vagyok benne biztos. Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon. De csak ma este. De táncolok is és lehet a tánc miatt szakathatott el, mivel még nem kell hogy megjöjjön a mensim. Tehát kicsit parázok hogy elszakadt, bár azt reméltem át tudom érezni az elsú fájdalmat egy fiúval...:(

Legjobb válasz: A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.

A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.
Sztem nem a tánc okozta.És igen elszakadhatott, de nem biztos hogy teljesen-a lényeg, hogy inkább amíg szûz vagy erre várj, hagyd meg az elsõ fiúnak, és használd a csiklód, az hasonlóan jó , és nem lesz bajod.
Valamennyire elszakadt, az biztos, de szerintem, a nagy Õ-re is hárul ott még feladat...! :) Tényleg használd a csiklódat!!
Lehet, hogy átszakad, de emiatt nem kell aggódnód! Még szûznek számítasz.
Hellooo..jja valószínûleg elszakadt..Ne szomorkodj...jobb ez így:D
Igen. Ha nem akartad, hogy elveszitsd a szüzesseged, mi a fenéért nyulkáltál??? Neked sincs több eszed, mint egy csirkének...
elso pasid aki elvette a szuzeseged az az ujjad? mire jo az miert kell ujalnod magad? ember fekugy le valakivel s vszitsd ugy el a szuzesseges s legalabb szep emlekeid lesznek rola!!!!!!
Számomra komolyan felfoghatatlan az h vannak olyan paraszt emberek, akik ha választ irnak valahova le oltják a kérdezöd, , valaoszinü azért irja ide mert fél elmondani, vagy megkérdezni a körülötte lévöktöl, , lehet h a pont ilyen dumákért, bárcsak tudnám komolyan h aki ilyen bunko választ ad az milyen kérdést tehetet fel, ne félj adnék neki, kiváncsi vok neki h esne......mind1 sztem még szüz vagy te magadnak nem tudtsz ugy fel nyulni vagy olyan erövvel ujjazni h átszakathason.annyi h a körmödel felsérthetted a szürzhátya falát és az vérzet egy kicsit, , , , de ne agodj lesz fájdalmad az elsö szexben ezt garantálom
Ne aggodj!Ugyan ez történt velem is. kicsit erõsebben dugtad be az ujjad. Ez valószínûleg felsértette. Mondom ugyan így jártam. Szûz voltam.Aztán a barátommal ugyan úgy éreztem a fájdalmat.
ha még a 12 órában benne volt, akkor nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Hát ha azt számolom, hogy elõzõ este 9-kor vettem be..és ha másnap kielc órától számolom a 12 órát rá akkor benne van! ez így helyes? szerintem igen, mert az utolsót 9-kor vettem, akkor köv nap onnan számolom a 12 órát nem??
szerintem teljesen jó! benne vagy a 12órában, de ha nagyon félõs vagy akkor pár napig gumi, után mehet simán! 19/L
na várj csak: vasárnap: este 9kor Hétfõ: kimaradt kedd: ma reggel 8??? mert akkor nem vagy benn a 12órában!!! mert akkor a vasárnap 9tõl kell számolnod (egyébként elõzõ voltam)
elõzõ vagyok: de hülye vagyok! tényleg benne vagy csak már kavarom magamat is!! BOCSÁNAT! az elsõ kommentem az érvényes! Benne vagy a 12ben! Sajnálom h hülyeséget írtam másodjára :( 19/L
A kérdező hozzászólása: Semmi gond:) Köszönöm szépen, nagyon sokat tudtatok segíteni:) Annyira lelkifurdalásom volt, hogy elfelejtettem elvinni magammal mikor mentem dolgozni, de mikor eszembe jutott, hogy de hát vasárnap is már 9 óra volt mire elértem addig, hogy be tudjam venni akkor kicsit megkönnyebbültem, de gondoltam megkérdezem itt:) Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat:) Remélem tényleg nem lesz semmi baj! További szép napot mindenkinek.

Én 18 éves vagyok a barátnőm 25 tegnap este amikor indultam volna haza sirva fakadt és azt mondta, nem akarja hogy elmenjek és költözzek hozzá én viszont nem akarom magam eltartatni, mert még tanulok viszont megbántani se akarom mit csináljak?

Legjobb válasz: Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)

Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)
Lakva ismeritek meg egymást. Ahhoz, hogy összeköltözzön valaki a szerelmével nem kell elõbb feltétlenül szexuális és kapcsolati tapasztalatokat halmozni. És aki szûzen megy férjhez? Menjen elõbb tapasztaljon meg sok mindent, mert csak úgy az igazi?
Talalkozzatok tovabbra is es ha majd dolgozol akkor talan ossze is koltozhettek, addig meg varjatok mert lehetnek buktatok ebben az esetbe. Nem jo erzes ha eltartanak. Sok boldogsagot!
Én se vagyok befásulva gyereket se csinált nekem, egyszerûen együtt élünk, mert nekünk jó. Ha nem lesz jó, akkor kinyitom a bõröndömet beleteszem a cuccaimat és hazaköltözök. Ezt kortól függetlenül meg lehet tenni, nem lesz lekötve, meg befásulva szegény.
bocsi: azt mondtaD *
Na ezért úgy le fognak szólni, hogy azt mondta kiélted magad. Pedig van ilyen. Én is így vagyok vele, nekem nem hiányoztak és nem is hiányoznak a nagy bulizások, az egész arra ment ki, hogy párt találjak magamnak. A barátaimmal így is simán találkozok, a kedvesemmel is eljárunk, mindenféle érdekes dolgot csinálunk, nem kell feltétlenül 25 éves korig tivornyázni ahhoz, hogy valaki boldog legyen. Semmirõl sem maradtam le. A "még nem akarok befásulni" típusú barátaim 27-28 évesen még mindig azt tartják az élménynek, hogy elmennek leinni magukat kollektíven és közben pfujjolnak arra akinek többet jelent a párkapcsolata az õ életmódjuknál. Kíváncsi vagyok mire jutnak és milyen boldogok lesznek.
sztm nem arrol van szó h sok buli kell hanem az h sok tapasztalat mint kapcsolati mint szexuális téren!uh én szerintem még ráérsz!de ez nézõpont kérdése!
há nemááá...legyen 1 stabil háttér aztán jöjjön aminek kell...addig ne hogy belevágj ijen kilátástalan hüjeségekbe!!!fiatalvagy!ne kösdle magad máris!!mert a végén majd 30-40 évesen akarod kiélni magad és nolámmilessz??válás és árvák meg hasonló...lehet elõre szaladtam de a lényeg h ÉLJ és ne hogy befásulj máris!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 és fél év alatt épp kiéltem magam annyira amennyire csak lehet és szeretem x)
A kérdező hozzászólása: a ti esetetekben legalább a férfi az idõsebb :)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszokat irjatok be ne beszélgessetek már légyszives :D
Pincér! Hozass nekünk sütit is meg teát xD

Tegnap este erõt vettem magamon és nagy nehezen, de oda mentem egy lányhoz, akit nem ismertem. (azért nehezen, mert ilyet nem nagyon szoktam csinálni) Ilyenkor mi a teendõ?

Jól elbeszélgettünk,néha megakadtam,mert hát nem olyan egyszerû ez az egész.Tudnátok tippeket mondani,hogy hogy irjak rá majd,vagy valamit,hogy elhivjam valahova..Tippeket várok!De légyszives a hülyeséget hanyagoljuk! :)

Legjobb válasz: Meg lányoknak ez számit,hogy oda ment,egy ismeretlen faszi? :D

A kérdező hozzászólása: Meg lányoknak ez számit, hogy oda ment, egy ismeretlen faszi? :D
A kérdező hozzászólása: És nem facebookon szarozott?
mivel szólítottad le?
mivel csajt akart szerezni
Nekem nagyon inponálna ha az utcán odajönne valaki és kezdeményezne :) (persze ha a külsején nem látszódik hogy alkoholista vagy nem normális vagy mit tudom én :D ) Rá írni pedig...hát kezd a legegyszerûbbel. Hogy vagy, milyen volt a heted? Sok sikert
Számítani számít, ha úgy tûnt neked is, hogy jól érezte magát veled, akkor írj neki, hogy elmehetnétek fagyizni, amikor neked is jó, mert nagyon tetszik neked. Szerintem ennyi bõven elég. Talán valami kis humor belefér.

Ha tegnap este ittam vodkát, sört, és masnap reggel rosszul erzem magam vehetek be rá gyogyszert?

Hozza teszem sokkat ittam, a valaszokat koszi

Legjobb válasz: Gondolom aludtál azóta. Igen, aspirint bevehetsz.

Gondolom aludtál azóta. Igen, aspirint bevehetsz.
A kérdező hozzászólása: és algoflexet?
Igen, beszedheted. A használati utasításban nem szerepel, hogy alkoholt nem lehet fogyasztani. [link]
Mondj el 10 miatyánkot.

Szégyenlem magam a párom elõtt a tegnap este miatt. Mit tehetnék?

Tegnap este értünk haza a párommal, édesanyámnak már akkor rossz kedve volt, még csak nem is köszönt. Kérdeztem mi baja, nem válaszolt. Párommal még beszélgettünk egy kicsit,aztán felhoztam neki, hogy aludjon nálunk. Szóltam anyunak is, erre õ totálisan kiakadt és ordibálni kezdett, ha a párom nálunk alszik, akkor õ "eltakarodik itthonról". Magyarul burkoltan ki lett vágva a lakásból. Nagyon szégyelltem magam a barátom elõtt, láttam hogy neki is kellemetlen a dolog. Nagymamám is velünk él, õ is sokszor hozott már kellemetlen helyzetbe. Ha a párom nem akart enni, akkor rákiabált, hogy ne is egyen, mert úgy is meg van mérgezve. Lassan már egy éve együtt vagyunk, de eddig csak 2x aludtunk együtt, ugyanis ebbõl mindig cirkusz van itthon és 3-4 napig nem szól hozzám senki. Mama azt állítja, amíg nem vagyunk férj és feleség, addig nem alszunk együtt. Annyira kellemetlen nekem ez az egész. Már megfordult a fejemben is, hogy elhagyom a barátom, nincs szívem ilyennek kitenni, mert õ nem ezt érdemli. Mit csinálhatnék?

Legjobb válasz: Nagyon szeretheted ha ink elhagyod... Pfff. Állj ki mellette inkább, vagy cuccolj el otthonról.

Nagyon szeretheted ha ink elhagyod... Pfff. Állj ki mellette inkább, vagy cuccolj el otthonról.
"Mi sem aludhatunk otthon együtt a párommal otthon (mindketten Fiúk vagyunk), mi úgy oldjuk meg, hogy szállásra járunk, van már 4 ezer forintért normális, erre dobjuk ossze a pénzt... Nekem eszembe nem jutna ott hagyni a párom ez miatt, inkább a családom hagynám ott, már Bocsi, ha Ennyire utálatosak..." nagyon nem értem a szüleiteket, mire jó ez nekik.... kérdezõ, felnõtt vagy, költözz!
én apám meg kurv..nak nevezett én meg mondtam így jártál , így úgy is annak képzel akkor már mindegy mihez társítja ezt a véleményét.Pedig mi még otthon is csináltuk:D igaz 23 voltam, de 21 évesen is már rég felnõtt vagy amíg engeded ezt nekik addig nem lesz életed és csak pincsi kutya maradsz. Azóta a párom a férjem lett apám meg elköltözött itthonról:D
Megértem a helyzetedet én is így voltam, ha ezért szakítasz vele nem szereted. Ha ilyen a családod sok mindent nem tudsz tenni.
Azért te is hibás vagy a kialakult helyzetben. Úgy illene, hogy elõször édesanyádat kérdezed meg az ottalvásról, s csak utána ajánlod fel a barátodnak. Az alapján, amit leírtál, hogy még a nagymamád is veletek lakik, megértem, hogy nem akarnak éjszakai vendéget, így is elég szûkösen lehettek a lakásban. Egy idõs asszonynak nem lehet kellemes, hogy egy idegen fiút kell kerülgetnie, közös fürdõhasználat, WC (idõseknél éjszaka többszöri WC-használat, körülményes fürdés stb.) miatt is. Te úgy érzed, õk hoznak téged kellemetlen helyzetbe, pedig valószínûleg ez inkább fordítva van, csak te nem veszed észre.
Õk ezt így gondolják és pont, meg kell érteni és nem provokálni azzal, hogy odaviszed és megkéred aludjon ott. Viszont, ha hozzá mentek abba semmilyen beleszólásuk sem lehet. Minden egyes éjszakát otthon töltesz, vagy barátnõknél szoktál azért aludni? Az meg, hogy elhagyod...ennyi erõvel sosem lesz barátod/férjed huzamosabb ideig.
elég furcsán áll hozzá a családod a kapcsolatodhoz. szerintem 18 éves kor után már nem szentségtörés ha valakinél ott alszik a párja, pláne ha van hely, és nem zavarja a szülõket az ottléte. emiatt szakítani oltári butaság lenne. inkább azon legyetek, hogy minél hamarabb összejöjjön a pénz a közös életre és mehessetek albérletbe lakni. ott már senki nem cirkuszol ilyenekért.
Mi sem aludhatunk otthon együtt a párommal otthon (mindketten Fiúk vagyunk), mi úgy oldjuk meg, hogy szállásra járunk, van már 4 ezer forintért normális, erre dobjuk ossze a pénzt... Nekem eszembe nem jutna ott hagyni a párom ez miatt, inkább a családom hagynám ott, már Bocsi, ha Ennyire utálatosak...
1. Ha tudod, hogy anyukád szerint addig nem lahat ott a barátod, amg nem vagytok házasok, akkor miért hívod oda? Ezzel ugyanis TE provokálod a veszekedést. 2. Ha emiatt el akarod hagyni a párodat, akkor csak örögyet keresel a szakításra, vagy pedig óvodás szinten állsz értelmileg. 3. Ha nem tetszik a helyzet, akkor költözz külön és senki nem fog beleszólni, hogy ki alszik nálad.
A kérdező hozzászólása: Abból is csak ordibálás és harag lenne sajnos. :(
És hozzá nem tudtok menni? Az megoldás lenne.
Hagyd is ott, jót teszel vele neki, legalább talál egy értelmes lányt, aki kiáll érte. És hozzá nem tudtok menni? Amúgy meg próbáld leszrni, mert rámegy a kapcsolatotok. De ha neked az idegbeteg családod fontosabb, legyen. Te tudod. Én is ilyen kis betoji voltam, nem jártam sehová, mert jaj, mit szólnak érte, stb., de amikor barátom lett, onnantól õ vált a legfontosabbá, és nem érdekelt mások véleménye. Kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt, nemrég költöztünk össze, a család (problémásabb része) pedig elfogadta - mintha tudott volna bármit tenni. De, ha így viselkedsz, lehet õ fog lépni. Nekem legalábbis tuti elegem lenne egy idõ után, hogy a kedvesen tutyimutyi.
A frissítés nem lett kész teljesen, igy a programok is instabilá válhatnak.

Tegnap este megadta az eselyt a fiu akivel eddig csak szexualis kapcsolatom volt, mit tegyek vagy mit csinaljak hogy magam melett tartsam?

Nem akarom ot elvesziteni, tudom h felre nez mas lanyokra is persz,dot azt is tudom h nagyon tetszik neki egy lany,de az eselytelen neki felfogta. En szeretem ot es talan o is kezd megszeretni. En nem akarom elvesziteni, mitcsinaljak?!

Legjobb válasz: mire adta meg az eselyt?

mire adta meg az eselyt?
Ezzel a taggal semmiféle kapcsolatba nem mennék a te helyedben, még ha a világ legjobb pasijának tûnik, akkor sem.Zárd le, mert minden egyes pillanat amit vele töltesz pocsékba megy és csak fájdalmat fog maga után hagyni neked.
esélyt kaptál nála, hogy teperj utána és tegyél meg azért mindent h õ téged szeressen és kelj neki?? :)
Te futsz a fiu utan? Na ez gaz...
szia elmondod, hogy mi lett? mi történt? összejöttetek?

2 éve tartó párkapszolatom vagy az akivel tegnap este jóléreztem magam és többet is eltudok képzelni? !

Szeretem mind kettőt! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: még egy kis információ?

még egy kis információ?
Mélyebben bele kéne gondolnod, mennyire érné meg neked két évet feladni ezért a mostani fellángolásért.Szerelmes egyébként csak az egyikbe lehetsz.
olyna nincs hogy mindkettöt szereted. ha igy érzel egyiket sem szereted ugy igazán.
A kérdező hozzászólása: Igazából annyira felcsigáz ez az új srác, hogy aki van eltörpül mellette. Viszont bûntudatom van!
Lehet kettõt szeretni, saját tapasztalat...... Csak mindkettõt másért. Ami az egyikben megvan az a másikban nincs és fordítva.. Nem irigylem az olyanokat, akik ilyen helyzetben vannak. Én sem hittem soha, hogy lehetséges, de sajnos az élet tudja keverni a lapokat :( Egy nõ...
az ember vagy szeret valakit vagy nem nem valamiért szereti. aki valamiért szeret az nem szeret senkit
AMit irsz az épp azt mutatja hogy nem szereted már a párodat (sajnios van iylen hogy elmulik évek után) Épp ezért irtam hogy olyan nincs hogy kettöt szeretsz. A böntudat és a megszokás az nem szerelem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!