Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este magam (46 db)

Tegnap este későn feküdtem le mert vitáztunk a párommal, ma meg reggel korán kellet kelnem (munka miatt), 6 óra alvás után nagyon rosszul érzem magam, fáradt nyügös, letört vagyok hogy tudnám magam jobb formába hozni? Kávé, energia ital nem segitenek!

Legjobb válasz: Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)

Vita után kibékültök. Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, fõleg, ha válaszol is rá, hogy õ is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)
Hívd fel a párodat, mondjál neki pár jó szót, Te is fogsz kapni, ez a legjobb dopping (BIÓÓÓÓ)!
Hát kávét, energiaital ne is, mert attól csak rosszabb lesz.Ha tudsz relaxálni, azt ajánlanám.Ha lefekszel, jól ellazítod minden porcikád és így pihensz 10-20 percig, az hatásosabb, mint egy egész éjszakányi rossz alvás.Vagy egy kis hideg vizes arcmosás is csodát tehet.Inni pedig inkább limonádét javasolnék, az jó frissítõ.
A kérdező hozzászólása: A párommal végül ugy ahigy de kibékültünk, leginkább a fáradságra és a nyügösségre kéne valami jo tipp?!
Egyél csokit és fejezd be a nyafit, nagylány vagy. Részben fejben dõl el, a csokitól meg boldogsághormont kezd el a szervezeted termelni. Este meg aludd ki magad és csõ.

Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon, de csak ma este. Ezek szerint elszakadt a szűzhártyám?

Sziasztok. A segítségedetek kérem. Szerintem elszakadt a sz?zhártyám de nem vagyok benne biztos. Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon. De csak ma este. De táncolok is és lehet a tánc miatt szakathatott el, mivel még nem kell hogy megjöjjön a mensim. Tehát kicsit parázok hogy elszakadt, bár azt reméltem át tudom érezni az elsú fájdalmat egy fiúval...:(

Legjobb válasz: A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.

A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.
Sztem nem a tánc okozta.És igen elszakadhatott, de nem biztos hogy teljesen-a lényeg, hogy inkább amíg szûz vagy erre várj, hagyd meg az elsõ fiúnak, és használd a csiklód, az hasonlóan jó , és nem lesz bajod.
Valamennyire elszakadt, az biztos, de szerintem, a nagy Õ-re is hárul ott még feladat...! :) Tényleg használd a csiklódat!!
Lehet, hogy átszakad, de emiatt nem kell aggódnód! Még szûznek számítasz.
Hellooo..jja valószínûleg elszakadt..Ne szomorkodj...jobb ez így:D
Igen. Ha nem akartad, hogy elveszitsd a szüzesseged, mi a fenéért nyulkáltál??? Neked sincs több eszed, mint egy csirkének...
elso pasid aki elvette a szuzeseged az az ujjad? mire jo az miert kell ujalnod magad? ember fekugy le valakivel s vszitsd ugy el a szuzesseges s legalabb szep emlekeid lesznek rola!!!!!!
Számomra komolyan felfoghatatlan az h vannak olyan paraszt emberek, akik ha választ irnak valahova le oltják a kérdezöd, , valaoszinü azért irja ide mert fél elmondani, vagy megkérdezni a körülötte lévöktöl, , lehet h a pont ilyen dumákért, bárcsak tudnám komolyan h aki ilyen bunko választ ad az milyen kérdést tehetet fel, ne félj adnék neki, kiváncsi vok neki h esne......mind1 sztem még szüz vagy te magadnak nem tudtsz ugy fel nyulni vagy olyan erövvel ujjazni h átszakathason.annyi h a körmödel felsérthetted a szürzhátya falát és az vérzet egy kicsit, , , , de ne agodj lesz fájdalmad az elsö szexben ezt garantálom
Ne aggodj!Ugyan ez történt velem is. kicsit erõsebben dugtad be az ujjad. Ez valószínûleg felsértette. Mondom ugyan így jártam. Szûz voltam.Aztán a barátommal ugyan úgy éreztem a fájdalmat.
ha még a 12 órában benne volt, akkor nincs semmi gond!
A kérdező hozzászólása: Hát ha azt számolom, hogy elõzõ este 9-kor vettem be..és ha másnap kielc órától számolom a 12 órát rá akkor benne van! ez így helyes? szerintem igen, mert az utolsót 9-kor vettem, akkor köv nap onnan számolom a 12 órát nem??
szerintem teljesen jó! benne vagy a 12órában, de ha nagyon félõs vagy akkor pár napig gumi, után mehet simán! 19/L
na várj csak: vasárnap: este 9kor Hétfõ: kimaradt kedd: ma reggel 8??? mert akkor nem vagy benn a 12órában!!! mert akkor a vasárnap 9tõl kell számolnod (egyébként elõzõ voltam)
elõzõ vagyok: de hülye vagyok! tényleg benne vagy csak már kavarom magamat is!! BOCSÁNAT! az elsõ kommentem az érvényes! Benne vagy a 12ben! Sajnálom h hülyeséget írtam másodjára :( 19/L
A kérdező hozzászólása: Semmi gond:) Köszönöm szépen, nagyon sokat tudtatok segíteni:) Annyira lelkifurdalásom volt, hogy elfelejtettem elvinni magammal mikor mentem dolgozni, de mikor eszembe jutott, hogy de hát vasárnap is már 9 óra volt mire elértem addig, hogy be tudjam venni akkor kicsit megkönnyebbültem, de gondoltam megkérdezem itt:) Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat:) Remélem tényleg nem lesz semmi baj! További szép napot mindenkinek.

Én 18 éves vagyok a barátnőm 25 tegnap este amikor indultam volna haza sirva fakadt és azt mondta, nem akarja hogy elmenjek és költözzek hozzá én viszont nem akarom magam eltartatni, mert még tanulok viszont megbántani se akarom mit csináljak?

Legjobb válasz: Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)

Ezt mondd el neki. Egyébként az én kedvesem 31éves férfi én 21éves vagyok, én is tanulok, nem tudom eltartani magam, de nem érdekli, azt akarja, hogy együtt éljünk, összeházasodjunk stb. és így is van. És imádom. :)
Lakva ismeritek meg egymást. Ahhoz, hogy összeköltözzön valaki a szerelmével nem kell elõbb feltétlenül szexuális és kapcsolati tapasztalatokat halmozni. És aki szûzen megy férjhez? Menjen elõbb tapasztaljon meg sok mindent, mert csak úgy az igazi?
Talalkozzatok tovabbra is es ha majd dolgozol akkor talan ossze is koltozhettek, addig meg varjatok mert lehetnek buktatok ebben az esetbe. Nem jo erzes ha eltartanak. Sok boldogsagot!
Én se vagyok befásulva gyereket se csinált nekem, egyszerûen együtt élünk, mert nekünk jó. Ha nem lesz jó, akkor kinyitom a bõröndömet beleteszem a cuccaimat és hazaköltözök. Ezt kortól függetlenül meg lehet tenni, nem lesz lekötve, meg befásulva szegény.
bocsi: azt mondtaD *
Na ezért úgy le fognak szólni, hogy azt mondta kiélted magad. Pedig van ilyen. Én is így vagyok vele, nekem nem hiányoztak és nem is hiányoznak a nagy bulizások, az egész arra ment ki, hogy párt találjak magamnak. A barátaimmal így is simán találkozok, a kedvesemmel is eljárunk, mindenféle érdekes dolgot csinálunk, nem kell feltétlenül 25 éves korig tivornyázni ahhoz, hogy valaki boldog legyen. Semmirõl sem maradtam le. A "még nem akarok befásulni" típusú barátaim 27-28 évesen még mindig azt tartják az élménynek, hogy elmennek leinni magukat kollektíven és közben pfujjolnak arra akinek többet jelent a párkapcsolata az õ életmódjuknál. Kíváncsi vagyok mire jutnak és milyen boldogok lesznek.
sztm nem arrol van szó h sok buli kell hanem az h sok tapasztalat mint kapcsolati mint szexuális téren!uh én szerintem még ráérsz!de ez nézõpont kérdése!
há nemááá...legyen 1 stabil háttér aztán jöjjön aminek kell...addig ne hogy belevágj ijen kilátástalan hüjeségekbe!!!fiatalvagy!ne kösdle magad máris!!mert a végén majd 30-40 évesen akarod kiélni magad és nolámmilessz??válás és árvák meg hasonló...lehet elõre szaladtam de a lényeg h ÉLJ és ne hogy befásulj máris!!!!!
A kérdező hozzászólása: 17 és fél év alatt épp kiéltem magam annyira amennyire csak lehet és szeretem x)
A kérdező hozzászólása: a ti esetetekben legalább a férfi az idõsebb :)
A kérdező hozzászólása: a kérdésre válaszokat irjatok be ne beszélgessetek már légyszives :D
Pincér! Hozass nekünk sütit is meg teát xD

Szégyenlem magam a párom elõtt a tegnap este miatt. Mit tehetnék?

Tegnap este értünk haza a párommal, édesanyámnak már akkor rossz kedve volt, még csak nem is köszönt. Kérdeztem mi baja, nem válaszolt. Párommal még beszélgettünk egy kicsit,aztán felhoztam neki, hogy aludjon nálunk. Szóltam anyunak is, erre õ totálisan kiakadt és ordibálni kezdett, ha a párom nálunk alszik, akkor õ "eltakarodik itthonról". Magyarul burkoltan ki lett vágva a lakásból. Nagyon szégyelltem magam a barátom elõtt, láttam hogy neki is kellemetlen a dolog. Nagymamám is velünk él, õ is sokszor hozott már kellemetlen helyzetbe. Ha a párom nem akart enni, akkor rákiabált, hogy ne is egyen, mert úgy is meg van mérgezve. Lassan már egy éve együtt vagyunk, de eddig csak 2x aludtunk együtt, ugyanis ebbõl mindig cirkusz van itthon és 3-4 napig nem szól hozzám senki. Mama azt állítja, amíg nem vagyunk férj és feleség, addig nem alszunk együtt. Annyira kellemetlen nekem ez az egész. Már megfordult a fejemben is, hogy elhagyom a barátom, nincs szívem ilyennek kitenni, mert õ nem ezt érdemli. Mit csinálhatnék?

Legjobb válasz: Nagyon szeretheted ha ink elhagyod... Pfff. Állj ki mellette inkább, vagy cuccolj el otthonról.

Nagyon szeretheted ha ink elhagyod... Pfff. Állj ki mellette inkább, vagy cuccolj el otthonról.
"Mi sem aludhatunk otthon együtt a párommal otthon (mindketten Fiúk vagyunk), mi úgy oldjuk meg, hogy szállásra járunk, van már 4 ezer forintért normális, erre dobjuk ossze a pénzt... Nekem eszembe nem jutna ott hagyni a párom ez miatt, inkább a családom hagynám ott, már Bocsi, ha Ennyire utálatosak..." nagyon nem értem a szüleiteket, mire jó ez nekik.... kérdezõ, felnõtt vagy, költözz!
én apám meg kurv..nak nevezett én meg mondtam így jártál , így úgy is annak képzel akkor már mindegy mihez társítja ezt a véleményét.Pedig mi még otthon is csináltuk:D igaz 23 voltam, de 21 évesen is már rég felnõtt vagy amíg engeded ezt nekik addig nem lesz életed és csak pincsi kutya maradsz. Azóta a párom a férjem lett apám meg elköltözött itthonról:D
Megértem a helyzetedet én is így voltam, ha ezért szakítasz vele nem szereted. Ha ilyen a családod sok mindent nem tudsz tenni.
Azért te is hibás vagy a kialakult helyzetben. Úgy illene, hogy elõször édesanyádat kérdezed meg az ottalvásról, s csak utána ajánlod fel a barátodnak. Az alapján, amit leírtál, hogy még a nagymamád is veletek lakik, megértem, hogy nem akarnak éjszakai vendéget, így is elég szûkösen lehettek a lakásban. Egy idõs asszonynak nem lehet kellemes, hogy egy idegen fiút kell kerülgetnie, közös fürdõhasználat, WC (idõseknél éjszaka többszöri WC-használat, körülményes fürdés stb.) miatt is. Te úgy érzed, õk hoznak téged kellemetlen helyzetbe, pedig valószínûleg ez inkább fordítva van, csak te nem veszed észre.
Õk ezt így gondolják és pont, meg kell érteni és nem provokálni azzal, hogy odaviszed és megkéred aludjon ott. Viszont, ha hozzá mentek abba semmilyen beleszólásuk sem lehet. Minden egyes éjszakát otthon töltesz, vagy barátnõknél szoktál azért aludni? Az meg, hogy elhagyod...ennyi erõvel sosem lesz barátod/férjed huzamosabb ideig.
elég furcsán áll hozzá a családod a kapcsolatodhoz. szerintem 18 éves kor után már nem szentségtörés ha valakinél ott alszik a párja, pláne ha van hely, és nem zavarja a szülõket az ottléte. emiatt szakítani oltári butaság lenne. inkább azon legyetek, hogy minél hamarabb összejöjjön a pénz a közös életre és mehessetek albérletbe lakni. ott már senki nem cirkuszol ilyenekért.
Mi sem aludhatunk otthon együtt a párommal otthon (mindketten Fiúk vagyunk), mi úgy oldjuk meg, hogy szállásra járunk, van már 4 ezer forintért normális, erre dobjuk ossze a pénzt... Nekem eszembe nem jutna ott hagyni a párom ez miatt, inkább a családom hagynám ott, már Bocsi, ha Ennyire utálatosak...
1. Ha tudod, hogy anyukád szerint addig nem lahat ott a barátod, amg nem vagytok házasok, akkor miért hívod oda? Ezzel ugyanis TE provokálod a veszekedést. 2. Ha emiatt el akarod hagyni a párodat, akkor csak örögyet keresel a szakításra, vagy pedig óvodás szinten állsz értelmileg. 3. Ha nem tetszik a helyzet, akkor költözz külön és senki nem fog beleszólni, hogy ki alszik nálad.
A kérdező hozzászólása: Abból is csak ordibálás és harag lenne sajnos. :(
És hozzá nem tudtok menni? Az megoldás lenne.
Hagyd is ott, jót teszel vele neki, legalább talál egy értelmes lányt, aki kiáll érte. És hozzá nem tudtok menni? Amúgy meg próbáld leszrni, mert rámegy a kapcsolatotok. De ha neked az idegbeteg családod fontosabb, legyen. Te tudod. Én is ilyen kis betoji voltam, nem jártam sehová, mert jaj, mit szólnak érte, stb., de amikor barátom lett, onnantól õ vált a legfontosabbá, és nem érdekelt mások véleménye. Kicsit több, mint egy éve vagyunk együtt, nemrég költöztünk össze, a család (problémásabb része) pedig elfogadta - mintha tudott volna bármit tenni. De, ha így viselkedsz, lehet õ fog lépni. Nekem legalábbis tuti elegem lenne egy idõ után, hogy a kedvesen tutyimutyi.
A frissítés nem lett kész teljesen, igy a programok is instabilá válhatnak.

Tegnap este megadta az eselyt a fiu akivel eddig csak szexualis kapcsolatom volt, mit tegyek vagy mit csinaljak hogy magam melett tartsam?

Nem akarom ot elvesziteni, tudom h felre nez mas lanyokra is persz,dot azt is tudom h nagyon tetszik neki egy lany,de az eselytelen neki felfogta. En szeretem ot es talan o is kezd megszeretni. En nem akarom elvesziteni, mitcsinaljak?!

Legjobb válasz: mire adta meg az eselyt?

mire adta meg az eselyt?
Ezzel a taggal semmiféle kapcsolatba nem mennék a te helyedben, még ha a világ legjobb pasijának tûnik, akkor sem.Zárd le, mert minden egyes pillanat amit vele töltesz pocsékba megy és csak fájdalmat fog maga után hagyni neked.
esélyt kaptál nála, hogy teperj utána és tegyél meg azért mindent h õ téged szeressen és kelj neki?? :)
Te futsz a fiu utan? Na ez gaz...
szia elmondod, hogy mi lett? mi történt? összejöttetek?

2 éve tartó párkapszolatom vagy az akivel tegnap este jóléreztem magam és többet is eltudok képzelni? !

Szeretem mind kettőt! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: még egy kis információ?

még egy kis információ?
Mélyebben bele kéne gondolnod, mennyire érné meg neked két évet feladni ezért a mostani fellángolásért.Szerelmes egyébként csak az egyikbe lehetsz.
olyna nincs hogy mindkettöt szereted. ha igy érzel egyiket sem szereted ugy igazán.
A kérdező hozzászólása: Igazából annyira felcsigáz ez az új srác, hogy aki van eltörpül mellette. Viszont bûntudatom van!
Lehet kettõt szeretni, saját tapasztalat...... Csak mindkettõt másért. Ami az egyikben megvan az a másikban nincs és fordítva.. Nem irigylem az olyanokat, akik ilyen helyzetben vannak. Én sem hittem soha, hogy lehetséges, de sajnos az élet tudja keverni a lapokat :( Egy nõ...
az ember vagy szeret valakit vagy nem nem valamiért szereti. aki valamiért szeret az nem szeret senkit
AMit irsz az épp azt mutatja hogy nem szereted már a párodat (sajnios van iylen hogy elmulik évek után) Épp ezért irtam hogy olyan nincs hogy kettöt szeretsz. A böntudat és a megszokás az nem szerelem.

Olyan büdöset fingott a barátom, hogy tegnap este majdnem elhánytam magam. Azóta látni se akarom, de egyfolytában hívogat. Mit tegyek?

Facebookon is írogat, hogy mi a baj stb... pedig este mikor befingott szerintem láthatta, hogy rosszul lettem, annyira büdös volt, hogy be kelltt spray-vel fújni a szobámba miután elment, mert még akkor is éreztem a bűzt. Olyan volt mint egy pöcegödör. Nem akarom megbántani, de ha rá gondolok enni se bírok... nagyon érzékeny vagyok a szagokra, a bűzt nehezen viselem :( mit tegyek, hogy békén hagyjon?

Legjobb válasz: Mond el ezt neki.

Mond el ezt neki.
Te ezt hogy intézed? Kiizzadod? Te is szoktál, ne legyél álszent.
Fosd le :D
Hát, fingani emberi dolog, szóval én úgy gondolom, tedd túl magadat rajta, most tuti szarul érezheti magát, de sajnos elõfordulnak ilyen dolgok egy párkapcsolatban.
Na ha ez nem a napi troll kérdés akkor te nagyon gyökér vagy. :D
Kérd meg, h soha többé ne tegye ezt a hihetetlen embertelen dolgot, izzadja vagy lélegezze ki legközelebb :)
Gázálarc? Annyi probléma lesz csak vele, hogy szopásnál le kell venni a szûrõt.
Ilyenen fenn akadsz???:O és ezért elhagynád? nyiss ablakot vagy nemtom.
:D
Szerintem meg egyik félnek sincs igaza.:D A férfiak máshogy mûködnek, õk finganak össze-vissza, legalább is a legtöbbjük, ezen nem kell annyira fennakadni. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy bunkó parasztok nevelték, ahogy egy elõzõ válaszoló írta (Akinek viszont valószínûleg az apja még egy fele ilyen büdös fingot sem ér, mert nem baszta jól pofán gyerekkorában. Akkor talán megtanulta volna, hogy más szüleit nem bíráljuk.). Az viszont tény, kérdezõ, hogy nem kellett volna az orrod alá fingania. Bunkóság. Viszont, ha ennyi miatt képes lennél szakítani, akkor ez a kapcsolat semmit sem ér. De legalább legyen benned annyi, hogy szólsz neki, hogy hagyjátok ezt.
Kenj mentolos kenõcsöt az orrod alá, vagy szerezz egy bazinagy dugót! :D
"Milyen nõ leszel így???" Már most nõ te szerencsétlen kromanyoni idióta , hogy nem tûri tök természetesen , hogy oda sz*arik majdnem a szobájába. Gondolom nem vagy több 15-nél akkora hülyeségeket írsz.De te már csak tudod milyen egy nõ. Egyébként kérdezõ én nem csodálom , hogy nem bírod látni ez IGEN IS rengeteget elárul. Nemtudom aki itt védi a fingóst mit szólna ha most odamennék a szobájába és szét finganám. Mert tudok én is elképesztõen büdöset de a föld alá süllyednék szégyenemben ha azt valaki megérezné. ez meg játssza a hülyét , hogy mivan mivan? Hihetetlen micsoda emberek vannak. És most a válaszokon vagyok ledöbbenve. Hogy még a lány a hülye ... Hát gratulálok. Figyelj szerintem az, hogy ilyeneket írnak fõleg itt a strandpapucsosra gondolok az téged semennyire se érdekeljen ezzel is magukat jellemzik , ilyen véleményekre meg minek adni nem?
Kamu kérdés...
Óriási különbség van abban, hogy történt az eset. Ha véletlen kicsúszott, álmában vagy köhögés közben és bocsánatot kért, akkor ok. Elõfordul. Tovább kell lépni. Ha viszont szándékosan csinálta, akár még poénból is, akkor meg tudom érteni a felháborodásodat. Ez viszont, amit csinálsz gyerekes. Válaszolj neki, engedd, hogy megmagyarázza vagy bocsánatot kérjen. Ha nem érdemli meg a bocsánatot, akkor szakíts vele, de ez, hogy nem állsz vele szóba, ez tényleg elsõrangú taktika! 28F
24-es itt a cromagnon-i idióta elõember Látom a szarkazmushoz nincs érzéked. :D 34 vagyok, és simán fingunk a feleségemmel egymás elõtt. Amikor büdös vagyok ablakot nyit, letol a lábamról, hogy ne már ez csípi a szemét, meg lejön a vakolat de néha megaláz a bûzzel. Olyankor én ekézem le, hogy ne szarjon már be. De ez poén. Kb fél percig érzed aztán az orrod megszokja, de ha nem akkor légfrissítõ, parfüm, szellõztetés, akármi. Én a kérdezõ pasija helyében együtt aludva irdatlanul befosnék a takaró alá, aztán rárántanám a takarót a rinyap_na fejére, hadd élvezze :D
Nyiss ablakot, szellõztess, légfrissítõzz. És bocsáss meg neki. Ugyanis ez mindenkivel elõfordulhat. Természetes bélmûködés.
na most képzeld el, hogy én egy 6 éve történt életmentõ bélmûtét miatt a gázokat egyáltalán nem tudom visszatartani, és ha nagyvécézni kell, akkor 2 percen belül trónt kell foglaljak, mert sáros lesz a pálya. ezt egy új kapcsolatnál mindig közölni szoktam, hogy sokszor emiatt a dolog miatt "gáz" a helyzet néha. teljes elfogadásra talált minden esetben, és sose volt fintorgás. deal?
30-as azért az merész, hogy ezt a legelején közlöd. Van benned kurázsi ember. Mondjuk ügyesen felvezetve nem vészes, de mégis elsõ randin elképzelem, hogy közlöm a csajjal, hogy bocsi, de elõfordulhat hogy kéngáz fog övezni... Uhh. Kemény vagy.
nem a legelején közlöm, azért ezt úgy direkt mellbe kicsit erõs. amikor elérkezik a megfelelõ alkalom, akkor szoktam közölni. ha esetleg félmeztelen lát, úgyse tudnám letagadni, a rajtam lévõ különféle hosszúságú mûtéti hegek miatt. (#30)
Hívd fel és fingjál egy nagyot a telefonba:) Mint anno az Anettka mûsorában:) Hidd el akkor rá fog jönni mi a bajod vele!
Ha már most így állsz a kérdéshez kedves kérdezõ mi lesz veled amikor a kapcsolatotok mélyül és eljuttok a szexben is arra a pontra, hogy a pasid a melledre szarik és sárga strandpapuccsal csapkodja szét. Akkor is finnyáskodsz majd, meg fúj fröcsög a foscsi? Milyen nõ leszel így???
Jó kis hagymás rántotta után, még egy almával megküldeni...minden másra ott a master card:D Javaslom, hogy csináld ezt vele, ha találkoztok: http://www.youtube.com/watch?v=6x6O7zNRo4c
A kérdező hozzászólása: ez tegnap este történt nem vicces -.-" :/
Kedves Kérdezõ! Én úgy gondolom ha a szagokra allergiás is vagy, de a tiéd rózsa illatú? Már bocs, de ez az élethez tartozó dolog, és van amikor az ember olyan kaját eszik, meg nem jól emészt éppen, hogy nem kellemes illatú.Szerény vígaszom az, hogy te egy nagyon finnyás ember lehetsz mindenre, és inkább ne is legyen pasid se soha.és van egy tippem még! HOGY ELÕBB NÉZZ MAGADBA, ÉS UTÁNA ÍTÉLJ!
Figyu má' mucika, a palid annyira vaskosat nem tudott fingani mint amit én tudok. Szerintem talizzunk, és megmutatom mi az a fing, szerintem sírva fogsz visszamenekülni a "pukkantós" pasidhoz. :P
Szerintem azért nem kell a kérdést úgy túlreagálni. De ha pl. valaki különösen büdöset szellent akkor miért nem lehet elvonulni? Ok, hogy ez egy természetes, dolog és együtt kell vele élni, de ha wc-n is vagyok, akkor utána szellõztetek vagy spayzek, hogy ne kelljen az utánam jövõnek azt szagolgatnia. Ez kultúra kérdése. És még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy sok ember nem érzi a saját szellentésén a kellemetlenséget, de erre meg ott van a szád, hogy közöld vele, hogy ezt már nem tudod tolerálni legyen szíves gondoljon rád és nyissatok ablakot vagy vonuljon el.
Ne hallgass rájuk kérdezõ, nemtudom mi van itt vagy ki , hogy lett nevelve de a legnagyobb parasztság ha valaki az orrod alá fingik. Sz*arni is természetes mégsem sz*arok az elõszobába vagy az utcán. Ráadásul a te szobádat fingotta szét. Mekkora paraszt. Gondolom nem véletlenül kicsúszott azok nem szoktam olyan vészesek lenni, úgyhogy nincs mentség a parasztságra.
14-es te sem tudod milyen az a jóféle brazil hermafrodita fingós szex...
Ha ennyire érzékeny vagy..akkor hogy szoktad leszopni?:D
Lehet poénra venni, sõt a kulcsszó alapján még azt is lehet gondolni, hogy trollkodás az egész, de azért amit a 14-es leírt azon többeknek el kéne gondolkodni. Tudom, hogy sokakat bunkó parasztok neveltek fel, de attól még úgy illene, ahogy elõttem leírták.
az én barátnõm akkorákat durrant, hogy néha elszégyellem magam
Most ez komoly? Oké bunkóság volt, de azért nem kell túlspilázni. Akkor a barátod után WC-re se mennél be, vagy õ se menjen be utánad?
én a barátod helyébe ha megtudnám, hogy állsz a kérdéshez megcumiztatnálak aztán az arcodba finganék :D
Ha ovis módon akarod elintézni, akkor nem való neked párkapcsolat. Amúgy azt hiszed hogy te nem fingsz? Max nem veszed észre, amikor alszol, ha egyébként visszatartod. A tiéd sem rózsaillatú. Elég gázos:D , hogy így viselkedsz vele....szegény... Nálunk is elõfordult, hogy becsusszant, a férjemnek is , nekem is.. ilyenkor elpoénkodunk rajta, vagy alapból nem is tesszük szóvá... Minek? tök természetes dolog. Amellett pedig lehet szellõztetni. Szerintem egy jól mûködõ párkapcsolatba ilyesmi bele kell hogy férjen... 27/N
Patika..
Igen, patika, miután a nõgyógyász felírta.
szépen elmegy/ elmentek ( szerintem kísérd el) a nõgyógyászhoz, ott szépen elmondjátok, hogy mi történt, felírja a receptet, elmentek kiíratni, aztán kiválttjátok, de nem olcsó ... nekem kb 3 hete volt rá szükségem mert kiszakadt az óvszer....6 ezer forint egy tabletta:/ Megkérdezhetem, hogy miért akarod bevetetni vele a 72 órásat? Baleset, vagy egyáltalán nm védekeztetek?
Szerintem nem õk voltak együtt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!