Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este kiskutyám (8 db)

Tegnap este a 7 hónapos kan labradoromat összeragadva találtam a 9, 5 éves vizslámmal. Sajnos semmi jelét nem láttam annak hogy a 2 kutya érdeklődne egymás iránt. Szerintetek lehet belőle kiskutya?

A vizslám nem biztos hogy kibírna egy fialást, de apa meg azt mondta hogy nem költ pénzt kutyára! Mit tudok most tenni? Léci.

Legjobb válasz: ivartalanítsátok , jobb mintha megellené a kiskutyákat mert abba bele is pusztulna, arról nem is beszélva hogy a keverék kölyök rátok maradhatank..

ivartalanítsátok , jobb mintha megellené a kiskutyákat mert abba bele is pusztulna, arról nem is beszélva hogy a keverék kölyök rátok maradhatank..
*kölykök
A vizslád 99, 5%-os eséllyel vemhes lett. Nem hogy nem biztos tuti hogy nem fog kibírni egy fialást ha imégis nagyon le lesz strapálva a kutya és már soha nem lesz olyan mint régen. + 2-3 évvel meg rövidítheti az életét. Egyik ismerõsöméknek a 10 hónapos Kaukázusiuk filat és a kutya meg bírta szülni a kicsiket de annyira ki volt merülve hogy mire a doki kiért a kutya sajna elpusztult. Szóval jobb lenne elvinni egy ivartalanításra a kutyát!
Semmit nem tudsz tenni. A szuka kutya minden bizonnyal vemhesült, ha nem ivartalaníttatjátok, akkor tudnod kell, hogy az életét teszed kockára.
Legalább ezt ne írtad volna le... Egy pillanatig tényleg azt gondoltam, hogy felelõs gazdi vagy, és nem akarod szaporítani a kutyádat.
és ha belepusztul az ellésbe, akkor apád kivágja a kukába és majd szerez másikat ingyen? Erõltesse már meg a pénztárcáját és vigyétek el sos ivartalanítani a szerencsétlent! Legjobb, ha azonnal mindkettõt.
Igazad van tök normális hogy a 8 éves szukát befedeztettétek..most meg a majdnem 10 évest..
Nem hal bele az ivartalanításba. Ellenõrzött körülmények között, normál altatással sem. Nekem is ivartalanították már 11 éves kutyámat is.
És mégis mit gondoltok???Oké, hogy a szülésbe belehal, de szerintetek az ivartalanításba nem???Ilyen korban már az is rohadt veszélyes!!
A legbiztonságosabb, leghumánusabb és legolcsóbb megoldás az ivartalanítás.
Nincs más. Az ivartalanítás a legkegyesebb. És akkor jövõre sem lesz ilyen baleset.
A kérdező hozzászólása: Abban reménykedem hogy van valami kegyes megoldás! Ez még csak 24 órája történt!
Ha nincsen ivartalanítva akkor igen
ez baromság, nem potyognak ki életképtelen magzatok a kutyából. z Alizin, már egy más termék, Érdemes 3 hetesen csináltatni egy ultrahangot, és ha vemhes a kutyus, akkor beadatni neki az injekciót. ugy elvetél, hogy szinte észre sem lehet venni. én is egyszer igánybe vettem, amikor 24. napon vette fel a szukám a kant. Rá 2 évre gyönyörû tervezett almot hozott le, és a mai napig egészséges, 9 éves.
tuti nem lett terhes a szuka mert 7 hónaposan nem ivarérett még egy kutya mjad 9-10 hónapos korában szóval nem kell félni hogy terhes lett a kutyád :)
Ja, mert azt úgy látod! Ha össze tud ragadni, akkor már ivarérett.
A kérdező hozzászólása: Tegnap elmentünk az állatorvoshoz! A doki meglepõdve nézett hogy 7 hónaposan hogy tudtak összeragadni! Zsuzsa, a doki mondta hogy szerinte nem lettek kicsik, mivel van egy 9, 5 éves vizslalány akinek nem kellene már termõképesnek lennie és a tüzelésnek is el kellene lassan maradnia, meg van egy 7 hónapos labrador kanunk aminek pedig még nem kellene ivarérettnek lennie, vagy ha esetleg ivarérett akkor sem feltétlenül termõképes a kutya, mivel még elég fiatal, ugyanis 28-án volt 7 hónapos! Amit tudok tenni hogy várok egy hónapot, aztán ultrahanggal megnézik, ha pedig netán mégis lennének kicsik, akkor ivartalanítom ami 20-25 ezer körül van, vagy a lizin injekció amitõl semmi durva látványa és durva hatása nem lenne aminek az ára olyan 18-20 ezer forint körül lenne!
Az állatorvosodnak nem ártana visszaülni az iskolapadba. A kutyáknál nincs menopausa!!!! Életük végéig tüzelnek és fogamzóképesek maradnak. 7 hónapos kutya pedig már bátran lehet ivarérett. Vannak olcsóbb ivartalanítási helyek is, azt meg ne feledd el, hogy az injekcióból 2 kell.
A kérdező hozzászólása: Nem menopausát állapított meg a kutyámnál és egy szóval nem mondta azt hogy abszolút nem kell tüzelnie! Azon csodálkozott hogy ilyen mértékben már nem kellene produkálnia a jeleket, a 7 hónapos kutyámra pedig nem mondta hogy nem lehet ivarérett de nemzõképes nem feltétlenül! Bár lehet hogy így látatlanban jobban megtudod mondani mint õ... Az injekcióból 2 kerül 18-20 ezer forintba.
Az az 5 ezer forintos injekció, amit régen adtak, pont az említett mellékhatások miatt már megszûnt, nem gyártják, nem forgalmazzák. Van helyette egy másik, annak 16 ezer forint darabja és kettõt kell beadni neki. Az állatorvosom elmagyarázta, hogy csak félidõs vemhes kora után szokták beadni, mert akkor már biztosan tudni, hogy valóban vemhes-e a kutya és nem kell a gazdinak potyára kifizetni a marhadrága gyógyszert. Viszont itt írta valaki, hogy adtak a kutyájának és szörnyû élmény volt, hogy az életképtelen magzatok potyogtak ki a kutyából. Szóval olcsóbb és jobb az ivartalanítás.
A kérdező hozzászólása: Mikor 5 éves volt a mellékhatások miatt nem mertem neki beadatni az injekciót!
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre normális válaszokat kérek nem pedig nagyképû hozzászólásokat! Ha annyira érdekel akkor közlöm, hogy 8 évesen 45 ezret költött a kutya fialására mert akkor a kan kutyától herpesz vírusos lett a szuka és a kicsik is fertõzõdtek! Végül császározni kellett a kutyát, mert a kicsik nagy része halott volt a szukában!
A kérdező hozzászólása: Lehetõleg a legolcsóbb megoldás érdekel jelen pillanatban! Olvastam injekciókról meg ilyenekrõl, valami hasonló megoldás érdekelne!
A kérdező hozzászólása: nem Drága! Nem ellik minden évben! Liza 9, 5 éves és eddig 5 évesen egyszer ellett, szerencsére fajtiszta kölyköket, ugyanis nem voltak betervezve a kicsik, 7, 5 évesen eddig tervezett kicsiket vártam! Valamint ez lenne a 3. fialása!
állatorvos, és igen, létezik vemhesség megszakitó injekció. De sulyra van, és kb. annyiba kerül, mint az ivartalanitás. alizin a neve, és beadható a párosodást követõ 0-45 napon belül.
A kérdező hozzászólása: Igen! Köszönöm a választ! Valami hasonló megoldás érdekelne, nem pedig ócsárolás, mert éppen a kölyök kutya semmi jelet nem mutatva ivarérettségnek csinált egy kiskutyát! Ha nem lennék felelõs gazdi akkor nem szedtem volna ki tõle az 1, 5 éves spánielt akirõl pedig tudom hogy tuti kutyát tud csinálni! Sajnos a lehetõ legolcsobb megoldás érdekel, ugyanis pénzt nemtudom hogy honnan fogok szedni rá, de nem hagyom hogy a kutyám megfialja a kicsiket!
Ha életben akarod tartani a kutyádat, akkor az ivartalanítás a legolcsóbb. De elnézést kérünk, hogy a 10 éves kutya ellését valahogy nem toleráljuk. Sõt! Már azt sem, hogy 5 évesen csináltatok vele almot.
Beszéld meg az állatorvossal, hogy részletekben szeretnéd fizetni a mûtét árát. Vagy a magzatelhajtó injekció, vagy ivartalanítás. De árban szinte ugyanaz...
A kérdező hozzászólása: Egyik ismerõsöm ma valami injekciót beszélt amit 72 órán belül kell megkapnia, és hogy õ is ezt adatta a kutyájának, de sajna nevet nem tudok! Errõl nem tudtok valamit? árban olyan 5000Ft-ot mondott!
A magzatelhajtó injekciónak meg olyan "cuki" mellékhatásai vannak, h csak na...
A kérdező hozzászólása: Lizának nem akartam almot! Egy társas vadászaton, ahol több kutya volt sikerült összehozni a kölyköket, pedig nem látszott rajta semmi ivarzási tünet! Szerencsére fajtatiszta kölykök lettek akkor! De nem akartam a kiskutyát neki mert kiállatásra akartam vinni a kutyámat! Érhetõ hogy egy majdnem 10 éves szuka fialását nem díjazza senki, de szerintem a legjobban nekem fáj most ez az egész, és valahogy további bántó és ócsárló hozzászólásokat valahogy nem veszem könnyedén mert elég rosszul érint ez az egész így is!
Hát én biztosan nem adatnék magzatelhajtó inekciót a kutyámnak. majd meglátod hogy mit kell átélnie neked és a kutyának egyaránt. Igen valamivel olcsóbb mint az ivartalítás. De az ivartalanítás sokkal jobb.
Hát inkább az ivartalanítás. Ahogyan az egyik ilõttem válaszoló írta: "A magzatelhajtó injekciónak meg olyan "cuki" mellékhatásai vannak, h csak na..." ezt garantálni tudom. Ez garantált. Az egyik rokonuk is ezt kérte a szukájának is ott voltunk. De nem kívánom senkinek azt az élményt...:(
Magyarul rászartok és nem figyeltek a kutyákra, bármilyen hihetetlen is ez az összeragadás igenis elõfordul ha egy KAN és egy SZUKA van egymás társaságában, fõleg ha nincs ivartalanítva, meg ha nem szól rájuk senki!!! Persze szerencsétlen szüljön 1-szer, 2-szer, 3-szor......meg 8-szor, meg 9-szer, miért ne??????Eladjátok a kiskutyákat aztán majd lesz belõle jó sok pénzetek, mi? Apád meg egy jó nagy állatgyûlölõ sutyerák paraszt lehet, hogy nem költ ilyenre, na az ilyentõl sajnálom a levegõt!!!!!Majd amikor apádnak baja lesz nehogy bevigyétek a kórházba kocsival, mert a benzin is pénzbe kerül!!!!! Ha nincs pénzem akkor is a kutyának veszek elõször kaját, ha baja van akkor is kezeltetem még ha kölcsön is kell kérni valakitõl!!!!!!Ehhez csak gratulálni tudok, kiállítottad rendesen a szegénységi bizonyítványod, sajna ennek a levét szegény kutyák isszák meg......!!!!!!

Van egy 3 honapos kiskutyám és tegnap este evett csontot de hajnalba egész este hányt tölle. Ma még nem evett semmit nem kell neki kaja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ilyen kis kutyának egyáltalán ne adj semmilyen csontot! A felnõttnek is csak ritkán! Szilánkos szárnyasat meg tilos! Egy ismerõsöm kutyája a csonttól pusztult el,pedig már 5 éves volt! Felgyülemlett a beleiben,elzáródást okozott,megmûtötték de mégis elpusztult! Inkább ne adjon csontot senki a kutyának!!!

Szerintem ilyen kis kutyának egyáltalán ne adj semmilyen csontot! A felnõttnek is csak ritkán! Szilánkos szárnyasat meg tilos! Egy ismerõsöm kutyája a csonttól pusztult el, pedig már 5 éves volt! Felgyülemlett a beleiben, elzáródást okozott, megmûtötték de mégis elpusztult! Inkább ne adjon csontot senki a kutyának!!!
Milyen csontot kapot? Tehát tudod hogy értem: csirke...
De, a csont a ludas.Túlette magát vele. Nem a csont fajtája számít, hanem, hogy mennyit kapott belõle. Tudni kellene, mennyit lehet adni egy ilyen fiatal kutyának. Egy nagytestû kölyök nyilván többet képes megemészteni, mint egy kistestû.
Örülök, hogy nem a csont a ludas. Jobban van már?
A kérdező hozzászólása: gyomor rontása volt.most sok viszet kell neki adnom meg könnyü kaját.
És mit mondott az orvos, mi volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat elvittem a kutyust az orvoshoz kapott egy inekciot, már eszik iszik :)
Az a legrosszabb. Sürgõsen vidd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: combját, de most alszik és elégmeleg szerintem lázas a kutya.
Melyik részét?
A kérdező hozzászólása: csirke csontot evett
Az, hogy kihányta, nem lenne gond. De hogy nem eszik, az már baj. Vidd orvoshoz.
Igen. Csirke csontot lehet adni bár ilyen kicsinek...:s Kacsa csont viszont szilánkos!!!!
Többet evett, mint amit meg tud emészteni a gyomra. Figyeld. Széklet legyen, ha kihányja a felesleget, az nem baj. Ha szemmel láthatóan rosszabbul van, délután doki.
A kérdező hozzászólása: már semmibaja nincs a kutyának amamstaff

Westie kiskutya (2 hónapos) tegnap este sokat evett jó minőségű tápból, ma székrekedése van és minden percben vizel mi a baja?

Legjobb válasz: Vidd orvoshoz! Az a biztos. Itt, ennyi infóval, senki nem tud neked segíteni érdemben.

Vidd orvoshoz! Az a biztos. Itt, ennyi infóval, senki nem tud neked segíteni érdemben.
Szia milyen tápot vettetek neki? A tápoknál figyelni kell, hogy kölyök táp legyen, és a kg-hoz igazított mennyiséget adjad neki! És ami a legfontosabb, kifejezetten csak a fajtához való tápot vegyed neki! Jut eszembe egy 2 hónapos Westinek TILOS MÉG SZÁRAZ TÁPOT ADNI!, hiszen foga sincsen még nagyon, és ez lesz az eredménye, mivel még nem tud rendesen emészteni, így egy kis kölyök macska konzervet adjatok neki, de ne sokat! Valamint ha súlyos lesz, akkor beöntést fognak alkalmazni a kiskutyán! Remélem semmi baja nem lesz, de ha nem értesz a kutyákhoz, akkor minek kellett neked? Én is elõször mindennek utána néztem! Na mindegy a te döntésed, és imátkozz, hogy semmi baja ne legyen! Sok Sikert!
Kettes irjál még valami okosságot kérlek. Nem kell kölyöknek macska knzerv, meg fajta táp sem. Viszont nem árt ha beáztatod neki, az adagolásra pedig figyelj nagyon. Kivételesen szerintem adj neki tejet, kefírt ami meghajtja. De még jobb lenne ha orvoshoz vinnéd.
jeszusom 2-es ne írj már hülyeséget, látszik, hogy lövésed sincs a kutyatartásról, de még a kutya fejlõdésérõl sincs!! Egyáltalán tisztában vagy egy kutya pontosan hogy nézz ki? Szerinted nincs foga 2 hónaposan és macska konzervvel kell etetni, vmit nagyon benéztél -.- Kérdezõnek: Adj neki egy kis olajat vagy tejet majd az meghajta! Viszont ha az olaj/tej sem segít akkor vidd el orvoshoz! Milyen tápot kap? Beáztatod neki?
A kérdező hozzászólása: Na.... Van foga és junior select goldot kap ! apró szemû meg tudja rágni ezt ajánlották neki nem áztatjuk be. Kapott tejet , meghajtotta jobban van de még mindig sokat vizel de nem 1 percenként. Holnap visszük orvoshoz biztos ami biztos.Értünk a kutyákhoz de ilyet nem tapasztaltunk még hogy percenként vizel a kutya és alig ivott :/
A kérdező hozzászólása: Ja és nem csirkehúsos :D


Jézusom!!! Ezért tart itt a magyar kóbor kutya helyzet. Ugye ez kamukérdés?! Ugye az?!
A válaszhoz azt is tudni kellene, hogy egyáltalán tüzelt-e a kutyusod? Mert ha nem, akkor semmi vész, õ sem engedi a kanokat, de a kanokat sem érdekli ilyen szempontból. Ha tüzelt, és volt szex, akkor a pocaknövekedésbõl rá fogtok jönni. Egyébként ha nem akartok kiskutyát, akkor mindenképpen az ivartalanítás a megoldás. (Ezt vemhesen is megcsinálja az állatorvos, és akkor egyben terhességmegszakítás is a mûtét.) A szukák esetében mindenképpen ajánlott az ivartalanítás (persze csak ha nem akartok kiskutyát), mert sokkal kevesebb egészségügyi problémája lesz idõs korban (így elkerülheti a méhgyulladást, az emlõdaganatot).
A kérdező hozzászólása: Öööö... sajna nem tudom. Mibõl lehet tudni, hogy tüzel-e? Amúgy akartuk ivartalanítani, csak marha drága...
Ha nem szeretnétek a kiskutyákat, akkor akár holnap is elmehettek állatorvoshoz, elvetetni a kutyusokat. Ha szeretnétek a kutyusokat, akkor meg azért, hogy a doki biztosat mondhasson ezekre a kérdésekre amiket feltettél.
Hány éves ez a kutyus, hogy azt sem tudod, milyen a tüzelés? Évente 2x kerül rá sor, ilyenkor megduzzad a nemi szerve, és váladék vagy vér ürül belõle (látható foltot hagy). Az elsõ 5-6 napon még nem engedi magához a kanokat, utána azonban kb. 10 napig (kutyánként ez változó) õ is tartja a kanoknak a hátsó felét. Nos ilyenkor kerülhet sor a megtermékenyülésre. Megéri egyszer áldozni az ivartalanító mûtétre, mert nem kell állandóan rettegni a "babaáldástól", és késõbb megúszható egy csomó orvosi és gyógyszerköltség a már említett betegségek miatt.
Az a helyzet, hogy akármilyen drága is az ivartalanítás, egy alom kiskutya felnevelése a mûtét többszörösébe kerül, szóval jobban jártok, ha minél hamarabb túlestek rajta!
Adathatsz neki szurit hogy elvetéljen mert még korán van, de abban hormon van és árthat a kutyának. De elõbb nézd meg, hogy egyátalán tüzel-e. Jobb az ivartalanítás, azt csak egyszer kell, és nem árt neki. Meg megoldani, hogy ne jusson ki.
az én kutyám fiú. és amikor egy tüzelõ szuka közelébe ér akor megrakja. amúgy nem hiszem hogy terhes lenne mert nincs anyi kóbor kutya

Tegnap este a kiskutyám rátette a fejét a combomra és mivel nem simogattam meg, morgott (így szokott beszélgetni), a babám erre meg elkezdett mozogni. Meghalhatta?

nem rugdosott, hanem hullámzott a hasam. meghallotta? 23hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: nem lehetett csuklás?

nem lehetett csuklás?
A kérdező hozzászólása: ilyen lenne a csuklás?
Szia! Megeshet, hogy tényleg a kutyusra reagált a baba.A kutyus viszont szerintem biztosan tudja, hogy odabent van valaki. Sógornõmék kutyusa mindenkire ráugrált, de mikor az én ölembe ugrott fel, vigyázott rá, nehogy megnyomja a pocimat. Még körbe is szaglászta, úgyhogy biztos nem volt véletlen. Mondjuk az én pocim akkor már elég terjedelmes volt.Én is éreztem reakciót belülrõl.
Szerintem a kutyával kommunikált. Az én picurom a lóval tette ugyanezt. A Szellõ megszimatolta a hasamat, hangosan odaszuszogott, a baba pedig azonnal rugdosni kezdett. De a kutyám hangjára is reagál már régóta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igen ezen én is gondolkoztam már, hogy a baba hallhatja kutyust, de vajon a kutya megérzi, hogy van valaki a hasamban? :D mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok
szia! :) nekem hamar elkezte a csuklást és az nem hullámzás volt a pocin, hanem az egész hasam szabályos idõközönként moccant egyet :) . szerintem érzik a babák a másik "lény" közellétét, nekem pl mikor egy másik baba volt a közelembe, akkor helyezkedett ide-oda, nem rugdosott, csak helyezkedett :) . és mind nagyobb lesz a babád, a kutyus is annál inkább érzi a babád közelségét :) . üdv 28 hetes mami
A csuklás egy ritmikusan ismétlõdõ, pici összerándulás, ha érzed, tudni fogod, de szerintem majd még késõbb. Miért ne "ismerkedhetne" a babával a kutya, vagy a kutyával a baba? A baba hall, hallhatja a kutya morgását és reagálhat rá. Hogy ez véletlen volt, vagy direkt, ezt csak a megfigyeléssel tudod bebizonyítani.-)
Szerintem is lehet, hogy a számára ismeretlen és furcsa hangra reagált így.
A kérdező hozzászólása: köszi boldog babavárást neked is
Én is 23 hetes vagyok, még én sem éreztem csuklani, de azt mondják, olyan mintha hullámzana a has, és többször egymás után ismétlõdik, és érezni hogy nem rúgott.Ettõl függetlenül még lehet a hangra reagált.Figyelgesd(1. válaszoló)
A kérdező hozzászólása: akkor nem is a kutyával ismerkedett?
Szia! Nekem az elsõ terhességemnél volt egy vak kiscicánk. Az befeküdt a pocakomra, és dorombolt, imádta a baba.

Mopsz kiskutyám tegnap le este az ágyrol a segére meghuzodhatot az izmai mert azota alig bir meni? Mit csináljak vele? Vigyem dokihoz vagy elmulik? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Ha alîg bír menni azóta is,vidd orvoshoz.Lehet,hogy csak egy nagyobb zúzódás,de lehet törés,repedés is.Mindegyiket lehet és kell is kezelni.

Ha alîg bír menni azóta is, vidd orvoshoz.Lehet, hogy csak egy nagyobb zúzódás, de lehet törés, repedés is.Mindegyiket lehet és kell is kezelni.
Esésnél általában nem meghúzódik, hanem eltörik, vagy elreped a csont (jobb esetben csak enyhe zúzódás) De ha alig bír menni, akkor mindenképp doki, pláne kölyökkel. Ha nincs megfelelõen ellátva, akkor felnõtt korban komoly baj lehet belõle!
Itt max 2 tanulság vonható le. 1. Figyeljünk oda a kutyánkra 2. Ha mégis megsérül, AZONNAL vigyük orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Kiskutyus a dolinál van majd megirom hogy mit montak hátha valakinek hasznára lesz
Ez még nem elég nyomós indok az orvos felkereséséhez?
A kérdező hozzászólása: Igen használja a lábait csak nagyon bágyat letört ha meg pihen és hozá érek egyet nyüszit amugy 2 éves kutyus
Mindenképp doki, ez még akár gerincsérülés is lehet.
Lehet eltört a lába.Vidd el orvoshoz minél elõbb.
Rá tud állni minden lábára. Menés közben használja az összes lábát? Egyébként a legjobb lenne a doki.
Inkább lássa doki, mint nem, fõleg ha nem sikerült kialudnia.
állatorvos! inkább többször, megnyugtatásul, mint kevesebbszer és akkor legyen baj!
A 39, 6 már hõemlekedés. Dokit mindenképp megér, inkább legyen felesleges a látogatás, minthogy baj legyen.
A kistestûeknél úgy tudom 39-39, 5 feletti hõmérséklet már láz. Egyébként vidd el orvoshoz az a legbiztosabb.
Lehet hogy valami rosszat ehetett, ilyenkor csak hagyd pihenni mert igen biztos fáj a hasa ha szorulása van akkor adj egy pici tejet neki de ha f.sik akkor csak tápot kapjon én ilyenkor egy picit megsimogatom a pocakját most a te kutyusod beteg dajkáld és a fentiek szerint etesd most fontos hogy legyen friss vize de nyugi nem súlyos egy két nap és meg gyógyul :-)

Kiskutyám, tegnap kapta az első fél szem féreghajtóját és oltását, aznap este a kakijában voltak férgek, az normális tudom, de az is nomális, hogy ma már 2szer ment a hasa, miután evett?

Remélem nem beteg, ugyanolyan mint szokott, játszik, alszik.

Legjobb válasz: Nem beteg, maximum túl erõs a féreghajtó. Ha rendesen viselkedik, van életkedve és nedves az orra, akkor semmi baj, ne aggódj!!! :D

Nem beteg, maximum túl erõs a féreghajtó. Ha rendesen viselkedik, van életkedve és nedves az orra, akkor semmi baj, ne aggódj!!! :D
Az én kutyusom féreghajtó után mindig hány.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!