Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este férjem (23 db)

Tegnap írtam a férjemmel kapcsolatban? Olvasd el szükség lenne megint jó tanácsokra. Tegnapi kérdésem címe:tegnap-este-derult-ki-kiakadtam. (bocs nem engedi a linket) Megint lenne kérdésem?

Ott tartottam hogy tegnap este még lelkiismeret furdalása volt.Viszont mikor hazajött munkából közölte,hogy az exet jól leb.szta és azon szörnyülködtek a férfi munkatársaival együtt,hogy mennyire bunkó ez a n? mert egy kisgyerekes családapára hajtott rá.!!!

Legjobb válasz: Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Sok szerencsét Kérdezõ, neked és a kisfiadnak is!
A kérdező hozzászólása: 15:34 igazad van nyeregben érzi magát én is igy látom. Vagy álomvilágban él, mindig azt hangoztatja, hogy mi sosem megyünk szét. :S tipikusz oroszlán
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. 15:33 én is gondoltam arra hogy megint külön leszünk és lehet ezt kihasználja.Hááát...meglátom hogy mit csinál :S Legalább megkönnyiti a döntést ha igy alakulna. 15:40 köszi a sztorit jót nevettem, tényleg egy idióta lehetett az a pasi (is). Utolsó:Sajna lehet hogy igazad van de ha nem keres akkor legalább el van döntve mit lépjek. Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igen, költözz el. Egy-két hétig még keresgél, telefonál, aztán úgy elfelejt benneteket, mintha sosem léteztetek volna. Beleveti magát a szabad életbe, közben mindenkivel sajnáltatja majd magát, hogy egy gerinctelen nõ (exe) tönkretette a csodás családi életét. Hát õ már nem tud mit tenni, elbulizgat, hogy addig se érezze a fájdalmat. Persze, mindenki õt fogja sajnálni, hogy egy ilyen félreértés miatt elhagytad. Hiába viszed õt pszichológushoz, a jellemét (jellemtelenségét) nem tudja kicserélni senki.
a párterápia a ti esetetekben annyiból mindenképp hasznos volna, h egy teljesen kívülálló 3. fél szembesítené õt a dolgaival, méghozzá a te jelenlétedben. kérdéseket tenne fel, h mit miért csinál, miért így reagál, miért nem érzi magát felelõsnek, miért az exet akarja nevetségessé tenni ebben a helyzetben, stb. Magyarán rá lenne kényszerítve, h igazat mondjon, átgondolja a saját szerepét ebben a sztoriban és elismerje, h hülyeséget csinált, majd pedig hülyén s gyáván reagált a saját hülyeségére. neked magától nem tenné meg mindezt, mert hülyére vesz és játssza a hülyét, de egy szakember elõtt nagyon is szorongatva érezné magát. te még mindig szereted ezt a pasit, nem könnyû helyzet, meg is értem, h reménykedsz. akkor viszont most kell minden tõletek telhetõt megtenni, h ne romoljon tovább a helyzet. akkor talán még menthetõ lesz. de hallod, ámulok. egy kicsit arra az estre emlékeztet engem, amit egy barátnõm mesélt (és bocs az offért, de annyira ide illik): Vera járt egy pasival, akivel egy helyen dolgoztak, csak úgy mint Vera barátnõje, Eszter (mármint õ is ott dolgozott). egy szép napon Eszter szólt Verának, h "te, figyelj már, nagyon kínos nekem ez az egész, de a pasid csapja a szelet és randira hívott engem". Mire Vera: "azta, tedd már meg, h megbeszélsz vele egy találkát és majd együtt várjuk, h ne tudja kimagyarázni magát". így is lett. Eszter a megbeszélt helyen és idõben, pasi megérkezik hozzá. mire egy sarok mögül Vera odalép hozzájuk és kérdõre vonja a pasit. Mire a pasi: "Vera, te kémkedsz utánam? nagyot csalódtam benned, h képes voltál ilyet tenni! nem is vagyok benne biztos, h érdemes volna folytatni a kapcsolatunkat így, h részedrõl nincs meg a bizalom" muhahaha! uakkora f..kalap, mint a férjed, bocs a kifejezésért...
szerintem akár megis mondhatod neki telefonon vagy személyesen teljesen korrekten, hûvösen hogy elköltözöl.Legalább látja hogy komoly vagy és komolyan is gondolod.egy kicsit ettõl megijedne, nem?ha látja a határozottságodat!mert így most azt látja hogy nem tudod mit akarsz és úgy érzi ettõl magát hogy nyeregben van.Vedd át az írányítást.
szerintem is nagyon jó ötlet :) amolyan hidegzuhany, ami talán felnyitná a szemét, hogy basszus, ez a nõ nem viccel, még a végén elhagy!!!....hátha ettõl észhez tér és visszakapod a "férjed"...persze az is elõfordulhat, hogy ezt a pár napot õ is mással tölti, amolyan kihasználom a helyzetet, úgysem vagyok szem elõtt....mert így Te sem tudod õt szemmel tartani :( kemény meccs :(
Az elköltözés mindenképp jó ötlet pár napra.
A kérdező hozzászólása: Hajlok arra hogy pár napra elköltözzem, persze bejelenteni nem fogom.Majd kiderül mennyire fontos neki a család.
A kérdező hozzászólása: Döntésképtelen vagyok gondolom észrevettétek, meg egy jó nam marha is, ennek azaz oka hogy régebben nem ilyen volt, és én bízom abban hogy hátha megint olyan lesz.Lehet hogy csak magamat álltatom.De ezaz egyetlen ok amiért még hezitálok.
Hát ez nagy változás a tegnaphoz.... kicsit éretlen a férj, nemde? Valahogy most én sem látom nagy esélyét a higgadt elõremutató beszélgetéseknek, ha meg tudod oldani a külön költözést, az nagyobb bajt nem okozhat. De a múltkor õ ment el egy hétre, nem? Hova, olyan rövid idõre albérlet sincs!
Ugye, nem írsz teleregényt? Tegnap megírtuk a véleményünket a helyzetrõl. Az nem sokat segít, hogy te minden nap leírod, hogy mit tesz a férjed és a segítsgénket kéred és mi minden nap megírjuk ugyanazt. Ha ennyire nem tudsz boldulni és nem mersz önálló lenni, akkor mégis mit vársz a kapcsolattól? A férjed mellé akart d--ni, de a csaj miatt nem jött össze. Erre hazakullog és elhordja a világot mindennek és ha ló nincs, szamár is jó alapon most te is jó vagy? Nem jött be a nõnél, és sértett férfiúi önérzetében azt elhordja mindennek - aki ilyen ember, az szerinted téged minek tekint? Aki [email protected]ázza a nõket, az elõbb-utóbb minden nõt lek&rváz. Még nem adtad be a válópert? A tegnapi után azt gondoltam, hogy már ma reggel postáztad.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy az utóbbi napokban próbál kedveskedni, ablakot pucol, mosogat stb. Csak néztem amikor megláttam a széken ahogy az ablakokat sikálja.De csak szánni tudom, ahogy belegondolok, hogy mennyire teper, hogy maradhasson.De nem fog neki menni, mert beláttam, hogy nem való õ nekem, nem illünk össze. Ráadásként a saját szülei sem bírják elviselni, szerintem ez mindent elmond róla.Engem és a gyereket támogatják, de õt nem fogják ezt mondták nekünk. Üdv mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a jó tanácsokat és a biztatást, jókívánságokat. Igen a fiam az elsõ mindig is az lesz, persze arra törekedni fogok, hogy az apjával is eleget legyen együtt :) A férjem nem fog tudni manipulálni mert már döntöttem véglegesen. Átbeszéltem édesanyámmal, barátokkal és igy sokkal könnyebb. A válási papírokat már kitöltöttem, szerencsére nem kell az õ beleegyezése, sem az aláírása. Nyavalyog persze de ez már nem hat meg, sokáig filóztam nem tudtam dönteni, DE most már lenyugodtam és tudom mi a jó nekem és a kisfiamnak.Az elmúlt hét olyan nagy csalódás volt nekem fõleg a viselkedése miatt, hogy már nem is bánt annyira a szakítás.Szinte kiábrándultam belõle. Köszönöm a válaszokat. Minden jót nektek.
Hidd el jól döntöttél, de ezt nem most fogod igazán érezni/látni/tudni, hanem egy kis idõ elteltével.....szerintem gyorsan kárpótol majd Téged az élet, csak tényleg ne engedj neki újra, amíg még nem megy el onnan, de ne is hagyd, hogy kibújjon az elköltözés alól!!! Nem baj, ha nem látja be, az már valóban az Õ baja, Te helyesen cselekszel! Kitartást és majd azért írd meg, hogy mikor sikerül végre egyedül maradnod....Sok sikert az új élethez :)
Tisztelt kérdezõ, már az elõzõleg kiírt kérdésedre válaszoltam, illetve leírtam a velem történteket, talán ez kicsit tanulságosabb, hogy miként viselkedik egy férfi, aki még szereti a nõt, és visszakarja kapni.Az én uram sem egy tipikus romantikus fajta sõt, a sok sok év alatt a fél kezemen megtudom számolni, hányszor volt igazán romantikus, de viszon a viselkedése amikor elhagytam az mindent elárult róla, hogy mégiscsak egy szerelmes kiskölyök, akit most elhagytak, és mindenáron visszakar szerezni. Tisztelt kérdezõ, ha a párod csipetnyi is tisztelte volna a veled eltöltött idõt, akkor nem az lett volna az elsõ dolga egy hét külön töltött idõ után, hogy visszaédesgesse az exét, és ráadásul miután tõle kosarat kapott még õt állítja be idiótának, meg hülyének. Abba már belegondoltál, ha az ex nem mond nemet, hol tartanátok?!Mivel nagy valószínüséggel a te urad megcsalt volna.Ezt már átgondoltad?!Gondolkodj inkább ezen, hogyha nem kapott volna kosarat, most éppen egy olyan emberrel akarsz kibékülni, aki mindenféle gondolkodás nélkül megcsalt volna.Nem tartom okos döntésnek, hogy visszamész illetve hogy együtt maradtatok.Csak magadnak okozol plusz szenvedést, akár évekre is.És ha van gyerek esetleg neki is.Fõleg hogy te mondtad soha többé nem fogsz megbízni benne.Akkor mi értelme is van?! Tudom milyen amikor valakit nagyon szeretünk, és rettenetesen ragaszkodunk hozzá.de hidd el a te esetedben az a legjobb dontés, ha most kilépsz ebbõl, és pár hónap alatt túljutsz rajta, és elkezdheted az életedet elõlrõl, ami még boldog is lehet.Vele illetve csak szenvedni fogsz, hol a bizonytalanságtól, hol a féltékenykedéstõl.neked megéri, egy olyan embert visszafogadni, aki az nagy bajban elmenekült, és még hátba is akart szúrni?!Tényleg megéri?!A szerelem nem ez.Szeretheted, de nem kell ezmiatt vele élned és neked szenvedni matta, mert õ ilyen.A szerelem elmúlik, és hidd el te fogod a legjobban bánni pár év múlva, hogy rá vesztegetted az idõdet, mert vártad, hátha olyan lesz mint régen.Õ meg persze hogy játsza a Janit ahogy írtad, hiszen még ezek után is mellette vagy, és a párjának mondhat téged.És elárulom ott magában mosolyog is ezen. Sajnálom hogy így alakult az életed, kívánom neked legyen erõd, elhagyni õt, és kezdeni új boldog életet.
A kérdező hozzászólása: Oké rendben irok. :)
en szemely szerint szivessen kovetnem a fejlemenyeket :) ) ird meg mi lett a vege oke?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az õszinte választ. Hasznos volt minden egyes szó.:) Már másképp látom én is a dolgokat.
csak helyeselni tudok az elõttem szóló szavait igaza van, én is nehezen, de változtattam, én kerültem padlóra ettõl, de felálltam, új életet kezdtem és a sors egy olyat adott helyette, hogy összeteszem a két kezem...
A kérdező hozzászólása: Az anyjáékhoz költözött addig. Köszönöm a választ mindenkinek.
attól függ hogy te mit szeretnél?ha szereted még mindig akkor ugy sem fogod tudni elküldeni. akkor valahogy mentsétek meg a házasságot, párterápia, stb. a különköltözés meg talán arra jó hogy átgondold Te mit akarsz!illetve õ is talán elgondolkodik. Persze ha megint megtenné ezt akkor egyértelmû hogy nincs sok jövõtök együtt...de ha szeretitek egymást egy kicsit is, akkor még valahogy rendbehozható.. Kérdés hogy mit akartok?át kell gondolni hogy van e értelme...
Itt nincs más tennivaló, mint közölni a pasival, hogy valóban menthetetlen a kapcsolat, mától annál próbálkozik, akinél akar. Hülyének néz téged, semmibe sem vesz. Még elvárná, hogy te bizonygasd, dehogynem apukám, meg fogok bízni benned, hogy is gondolhatod. Mindezt EGY nap után! Mondd meg neki, hogy valóban nem bíznál már benne soha, még ha az elõzõ mocskosságát meg is tudtad volna bocsátani, a mostani pitiáner viselkedését semmiképp. Félreismerted õt, ez egy gerinctelen alak. Nem kell itt pár napokra költözni, ki kell dobni a francba. Soha nem leszel boldog mellette, kutyába sem vesz téged.
sztem megint hülyíteni akart.
Én azt tenném amit írtál, elmennék pár napra, és döntse el végre hogy kellesz még neki, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Én szomorkodom itthon, miközben õ a csajt szidja hogy bekavart a házasságunkba.Nagyon jól esne egy bocsánat.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam elmegyek a gyerekkel pár napra szüleimhez és nem veszem fel neki a telót, sõt nem is szólok hol vagyunk.Vagy ez durva? Amugy tényleg nem tisztel senkit még a saját anyját se.Velem eddig jó volt és jó apa, de pár hónapja már változott a viselkedése.
Elso vagyok. A nonek koszonheto, hogy a ferjed nem lepett felre. Nem bantastt, hanem koszonetet erdemelne. Sztem. A ferjed egy rohadt nagy barom. Aheltett, hogy azzal torodne , hogy helyre hozza a kapcsolatotokat es orulne, hogy nem csinalt meg nagyobb baromsagot. Azon van kiakadva, hogy nem ment el vele? Hihetetlenul nevetseges....
Annak dacára, hogy nyilván nem kedveled most túlzottan az exét sem, azért ugye mégiscsak egy nõ, akit õ anno társául választott. Most õ tepert a csajnál, erre így beszél arról anõrõl... Akarsz te lenni a következõ, akirõl ilyeneket mond?! Mert aki az egyik exét ennyire tartja és tiszteli, az a következõt is így fogja...
ácsi-ácsi! Miért is a nö a hibás mert nem tudsz bizni a férjedben?Oda két ember kellett nem csak a nö.Nem olvastam a tegnapit, esetleg ha belinkelnéd. Egyébként egy jó tanács--- ne engedd magadhoz közel egy ideig kicsit bánkódjon már hogy mit tett te meg legyél kicsit kitartó pár napig.
A kérdező hozzászólása: De ugy történt kedves elsõ ahogy mondod.Most mégis õ hepciáskodik. Ezért gondolom hogy nem normális. Kedves második tényleg nem tisztel senkit szerintem is igy van.Szerintem szégyelli a csajt a többi pasi elõtt ezért játsza az eszét.
Alapvetõen senkit nem tisztel a pasid, és ennyit siekrült aférfi kollégákkal kisütnie a munkahelyen, hogy elkerülje az otthoni "hisztit". (Nagy idézõjelek közt... ;) Ez az elsõ benyomásom.
a férjed komplett idiótának néz téged. Azt hiszi, h egy ilyen nyilvánvaló hazugságot, csúsztatást lenyomhat a torkodon. azon is elgondolkodnék, ahogy a nõkkel bánik. rányomul a volt csajára, az kiadja az útját (rajta nem múlott volna, h újra összegabalyodjon vele, a nõ volt észnél), most meg mindenféle normálatlan idiótának állítja be. jól látod, a férjed szánalmas alak. a helyedben elgondolkodnék, h érdemes-e folytatni egy ekkora kaliberrel, mint õ. ötlet: mondd meg neki, h elég gyenge próbálkozás volt, de te átlátsz a szitán és nagyon gyorsan fejezze be a hazudozást. mások feketítése helyett vállalja a felelõsséget a tetteiért, mert már így is nagyon rezeg a léc, ami kettõtöket illeti
A kérdező hozzászólása: Van valami a hülyitésben, de nem jön össze hiába szeretné.Ugy próbálj beállitani hogy nem történt semmi az egész félreértés. Gondoltam arra is hogy féltékennyé teszem, persze meg nem csalom. Vissza akarok valahogy vágni, mert ugy érzem megalázott és nem valami bûnbánó.Bebeszélte magának hogy nem õ a hibás és igy megnyugodott.
A párterápia jó gondolat (lehet)...
szerintem egy pár napja költözz el a gyerekekkel..persze ha megoldható.. Egy kicsit a férjed is elgondolkozik hogy mit mûvelt és rájön hogy talán bocsánatot kellene kérnie...illetve igy legalább nem szeditek szét egymást, nem a gyerekek elött. Egy kicsit ha külön mentek, attól még nem kell elválni, szakítani...csak egy picit te is és õ is higgadjatok le egyedül. Gondolkozzatok el hogy mit szeretnétek, mit változtassatok a kapcsolatban és egy kis idõvel ha már nyugodtan meg tudjátok beszélni a dolgokat és belátja hogy hibázott akkor tis meg tudsz neki bocsájtani... sokszor az ment meg egy házasságot ha a két fél külön költözik egy picit, mert ha együtt laknak továbbra is akkor csak marni fogják egymást és sosem beszélik meg a dolgokat...szerintem..ez csak egy tanács
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nagyon jókat irtok.Én nem pontoztam le senkit sõt csak a zöldre tettem :) Elvagyok keseredve de hát ezt már irtam. Azt tudom, hogy ha elválok maga alatt lesz ezért nem értem hogy miért játsza akkor most a janit. Ráadásul szégyelli is a nõt mások elõtt, elõttem is ezért próbál magyarázkodni a haverjainak. Párterápiát javasolt régebben, de én akkor nemet mondtam.Ezek után van még erre szükség? Talán ha egy idegen rávilágitana akkor elgondolkodna. Egyébként a saját anyukája azt javasolja már egy ideje hogy vigyem el pszichológushoz.
Dehogy üvöltöztem, csak bekapcsolva maradt a caps lock, mert túl gyorsan írtam :) bocsi
Köszönöm szépen, de azért üvöltözni nem kell...
BOCSI, EZ UTOLSÓ ELÕTTINEK SZÓLT, MERT MIRE MEGÍRTAM, MÁR NEM Õ VOLT AZ UCCSÓ :D
UTOLSÓ, ÖRÜLÖK, HOGY A MAI KIEGÉSZÍTÉSSEL TE IS BELÁTTAD, HOGY EZ A FÉRFI NEM ÉRDEMLI MEG EZT A NÕT, ÉS BÁR EGY NÕ LEHET IDÕNKÉNT HISZTIS ÉS HÁRPIA, DE NEM CSAK AZ Õ DOLGA , HOGY "LEÜLJÖN" A HÁRPIASÁG HELYETT MEGBESZÉLNI, HANEM A FÉRJÉ IS, HOGY HA GOND VAN OTTHON A FELESÉGGEL, AKKOR SZÓLJON ERRÕL NEKI, HOGY "TE ASSZONY, ELVISELHETETLEN VAGY, NÉZZ MAGADBA VAGY ELVESZÍTESZ", NEM UTÓLAG AZZAL TAKARÓZNI, HOGY BOCS, DE HÜLYE VOLTÁL, ÉN MEG JÓ "SZÓRA " VÁGYTAM HELYETTEM, EZÉRT MÁSNÁL KERESTEM!!!!
Felesleges ido pocseklas lenne vissza vagni. Attol meg a ferjed nem fog eszhez terni. Felnott ferfi es nem kepes vallalni a tetteit. Csinalt egy jo nagy kaksi godrot amibol ahelyett hogy mielobb kimaszna megprobal masokat is belerantani. Mindemelett teged abszolut hulyere vesz. Az exet meg elmondja, lejaratja a semmiert. Ne haragudj de a ferjed nem ferfi hanem egy pocs!
Az elõzõ kérdésnél én még azt írtam, hogy egy esélyt megér, elvégre külön voltatok akkor és nem is történt semmi. (Le i slettem pontozva, pedig szerintem az akkori ismereteim szerint egy házasság, család élete még ennyit megér.) Mostmár azt kell mondjam, tényleg rezeg a léc... ha nem már hullik...
Ezt nem ertem. Tegnap nem ugy volt, hogy a ferjed hajtott a nore? A no pedig kosarat adott? Akkor miert ot bunkozzak le? Es miert neki koszonhetoen nem tudsz bizni?

Tegnapelőtt páfrány, tegnap buborék, ma páfrány. Ilyenkor mi van? Tegnap este voltunk együtt a férjemmel, de csak holnap este lehetünk megint. De most nem értem, hogy mi van.

Legjobb válasz: Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!

Szia! Elsõ válaszoló vagyok. Nekem is mostanában volt/van peteérésem. Nálam pl nem mutat kizárólag páfrányt. Elvétve van páfrány bubis környezetben. Már azon gondolkoztam, hogy talán nincs is peteérésem. De hõm alapján van, meg a tojásfehérje folyás alapján is. Úgyhogy nekem nem nagyon jött be. Igaz, hogy kb 4-5 hete vettem. Azért ugyanúgy fogom nézni kíváncsiságból. De szerintem legyetek együtt minél többször, ne a mikroszkóphoz igazítsátok az együttléteket. Drukkolok!
egy vetélés és 11 hónap próbálkozás után, amikor már nem mértem hõt, nem számoltam mikor kell együtt lenni, pozitív lett a teszt. Tuti van valami abban, hogy nem szabad túl sokat foglalkozni ezzel. Én már rég a fiók mályére süllyesztettem a ovu tesztet, a mikroszkópokat. Marha nehéz, de talán érdemes lazítani.
Úgy gondolom, hogy ez a "mindent megteszek, hogy baba legyen" érzés teljesen normális, és valszeg ezen át kell esni. Én is kipróbáltam mindent, aztán magamtól átestem azon a ponton, hogy minden reggel elsõ dolgom a hõmérõt a számba dugni. Meg láttam, hogy a párom sem tud mit kezdeni ezzel a látvánnyal, így utólag nem is csoda:) Errõl az oldalról letiltottam magam szándékosan. Pedig a 4 barátnõm közül 3 lett babás mialatt nekünk nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy véletlenek nincsenek, és ez a kis lélek hozzám akar jönni, csak kereste a megfelelõ alkalmat. Egy éve meggondolta magát, remélem most marad velünk.
ja és a dec, 4. 17.11-es válaszoló voltam.
Reggeli "szûz" nyálból nézted mindig?
A kérdező hozzászólása: Igen. Ugyanabban az idõben is. Hõm. tegnapelõtt 36, 1, tegnap 36, 5, ma 36, 1. Ezekben a napokban van peteérésem, de mikor? 8 hónapja várjuk a babát, de nem akar jönni. Most meg végképp összezavarodtam.
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is nektek! Eléggé érzékeny vagyok és nagyon kétségbe tudok esni amikor megjön a NEM várt. :( Bíztam ebben az "izé"- ben. De most tanácstalan vagyok.:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de amint azt már sokan kérdezték, hogy lehet lazítani? A férjemmel már iszonyatosan vágyunk egy kicsire. Nálunk nagyon jó helye lenne.
Szia! Tényleg fontos, hogy ne stresszeljétek magatokat. Nem mondom, hogy fölösleges az ovu teszt és tárai de nem ez a legfontosabb hanem , hogy szeressétek egymást és szeretkezzetek-egymásért és ne csak azért mert babut szeretnétek. Sok sikert kívánok.

Holnap van a nemvárt napja. Tegnap este amikor szeretkeztünk a férjemmel nagyon szűk voltam, amikor betette egy picit fájt. Aktus közben nem volt semmi gond, de miután végeztünk mensi szerű fájásaim voltak (azóta semmi jele mensinek) Babától lehet?

mindig szokott fájni a hasam,derekam duzzad a cicim de most semmi.)

Legjobb válasz: Ha tegnap együtt voltatok, és azóta nem jött meg, akkor könnyen lehet, hogy baba fejlõdik, növekszik a pocidban. Nekem legalábbis mikor nemvárt elõtt 1-2 nappal együtt voltunk, akkor másnap folyamán megjött. Csak amikor már ott fejlõdött a picikénk, akkor nem :) Szurkolok, hogy tényleg baba legyen! Aztán majd írd meg mi a helyzet...

Ha tegnap együtt voltatok, és azóta nem jött meg, akkor könnyen lehet, hogy baba fejlõdik, növekszik a pocidban. Nekem legalábbis mikor nemvárt elõtt 1-2 nappal együtt voltunk, akkor másnap folyamán megjött. Csak amikor már ott fejlõdött a picikénk, akkor nem :) Szurkolok, hogy tényleg baba legyen! Aztán majd írd meg mi a helyzet...
Inkább elsõ pisibõl tesztelj, az még ilyenkor erõsebb!! Én is szorítok! :) 32hkm
Kedves kérdezõ! Neked mindig napra pontosan jön meg? Mert én is hasonló szituban vagyok, mint Te. Mi is tegnap együtt voltunk, a mensim elõtt vagyok, és még nekem sincs semmi. (holnap-holnap utánra nem várom)
Na, örülök neki! :) Nálam is ugyanez a helyzet, mensinek se híre se hamva :) Én is holnap reggel tesztelek. Neked hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Mensi sehol!!!Holnap reggel tesztelek!te hogy vagy?tünetek?
Én is köszi drukkot! :) Kedves kérdezõ, hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Kósa lenne a vezetékneve.Köszi a drukkot!
Drukk mindkettõtöknek:)
Nagyon aranyos vagy, köszi szépen. Mindenképp megírom, mi lett! Én is drukkolok Nektek, és persze várom a híreket felõletek!! Nekem a felsoroltak közül a Hanna tetszik a legjobban :) ) Mi lenne a kicsi vezetékneve?
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon nagyon szorítok érted!!!Remélem összehoztátok!! Szebb ajándékot nem is adhatnál!!
Sziasztok! 1. válaszoló vagyok. Mindenkinek másképpen jelentkezik, ha baba van a pociban. Van akinek az elsõ jel a nemvárt elmaradása. Nekem személy szerinte a melleim fájtak jobban, mint amúgy, szurkált a hasamalja, a csípõ csontomban éreztem úgy mintha kifelé feszítené valami. Ezek még ma is vissza-vissza térõ tünetek, csak már egyértelmûen tudjuk, hogy baba van a pocimban...Sõt már a mocorgását is érzem néha, pedig elsõ baba és még nem vagyunk 15 hetesek... Ja és még pont a nemvárt napján vendégek jöttek hozzánk, én egy pohárka boroskóla feléig jutottam, de rosszul éreztem tõle magam. Nem mint aki becsípett, más volt. Akkor már sejtettem, éreztem, hogy nem sima a havi késése van a dologban. Aztán mivel elég sápattka vagyok (vasam jó) így a 3. hónap elején ittam szó szerint két korty tiszta vörösbort -vérképzés címén-, na attól is rosszul lettem. Szurkolok mind a kettõtöknek és várom a fejleményeket! :)
Ja igen, a tünetek! Kb óránként járok pisilni, és ma olyan kába vagyok, úgy érzem, mintha visszafelé menne az idõ, és semmihez nincs kedvem. A hasamban meg olyan "ideges" érzés van..aztán néha fájdogál kicsit, majd abbamarad. Illetve kezd kialakulóban lenni egy kis herpesz a szám csücskében. (Épp ma olvastam, hogy régen ez egy terhességi jel volt:) )
A kérdező hozzászólása: hááát 30-32.(tudom picit hosszú).neked? kedves utólsó gratulálok a picihez!köszi a drukkot!holnap írom hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: nekem általában estére fájdogál a hasa(szurkál, feszít). ma alig bírtam reggel felkelni és most is olyan álmosnak érzem magamat hogy a percen el tudnék aludni!! + hol testápolós, hol tojásfehérjés folyásom van.
hát nekem átlag 34 körüli. De pl az utolsó 4 hónapban 31-32 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: ja a pisi, hát nekem este elég sûrûn kell menni(20-30percenként).de ez inkább este jelentkezik.és fura nagyon, mert pisilek és 10-15perc múlva érzem hogy ismét kell.
na mi lett? Nekem sajna lehetõségem sem volt kivárni a reggeli tesztelést, mert este megjött :((
A kérdező hozzászólása: sajnálom.nekem egy halvány pozi!:D drukkolok nektek hogy jövõ hónapban sikerüljön!!!!! holnap azért még tesztelek egyet, fõ a biztonság!!
1. vagyok Sajnálom 'demis' :(, de fel a fejjel, hisz nemsokára minden kezdõdik elõröl és lehet újra dolgozni a picurkán... Kedves kérdezõ, neked pedig tovább szorítok, hogy valóban pici legyen a pocidban. :D
A kérdező hozzászólása: Páromnak is tetszik a Bendegúz.nekem nem annyira.fiú nevet nem tudnék írni(esetleg:Patrik, Milán vagy nem tudom).Lánynál van több is:Hanna, Csekka, Ajsa, Letta, Veronika, Bianka)szerinted melyik a legjobb?
hát, ha nem jön meg közben (amit nagyon remélek), akkor 28-án reggel. Este ünnepeljük párom 30-ik szülinapját, és azt hiszem igen nagy meglepi lenne neki egy pozitív teszt! :)
A kérdező hozzászólása: Húú picit meg vagyok ilyedve mert nem számítottunk rá.(bár lehetséges :D)akkor holnap délután vagy holnap után reggel tesztelek egyet.(régen volt hogy kimaradt, vagy késett pár napot de meg sem fordult a fejemben a baba.DE MOST IGEN!Köldököm körül picit fura érzéseim vannak.
A kérdező hozzászólása: de nektek is fájt?vagy csak utána görcsöltetek?vagy nem is fájt semmitek?nem volt valami amit furáltatok?
Nekem nem volt semmi szokatlan dolog, nem fájt semmim. Ma délelõtt meg délután kicsit fájdogált a hasam, mintha meg akarna jönni, de aztán elmúlt. És ilyen testápoló szerû folyásom van...
A kérdező hozzászólása: nekem is olyasmi a folyásom.csak mondom elég szûk voltam(ami nem jellemzõ rám)picit fájt, meg utána a hasam is kezdett fájdogálni, de hamar elmúlt
hát pár nap múlva tesztelhetünk! :) Te mikor fogsz?
és mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: holnap délután vagy holnapután reggel tesztelek.mert nincs itthon tesztem.(nem számítottam rá hogy kelleni fog)
A kérdező hozzászólása: mi eddig úgy voltunk vele ha becsúszik sem baj.(1éve nem védekezünk rendesen).de ilyen még nem volt mint most.(de így belegondolva örülnék neki ha baba lenne)ha meg nincs baba, jövõ hónaptól gyúrunk majd rá.Ti mióta próbálkoztok?van már babád?
Drukkolok, hogy pozitívat tesztelj! Majd mindenféleképp írd meg! Mi november óta próbálkozunk, és nincsen még babánk, de már nagyon szeretnénk! Nálatok van már baba?
A kérdező hozzászólása: nincsen.hány éves vagy/vagytok?.én 23 párom 27.
Én 25, Õ 30.
A kérdező hozzászólása: és ha esetleg terhes lennél fiút vagy lányt szeretnél inkább?(persze egészséges legyen meg minden)
Fõ az egészség, és hogy sikerüljön végre. De ha már választhatnék, akkor elsõnek kisfiút szeretnék. Már látom a lelki szemeim elõtt, ahogy Apával rosszcsontkodnak :) ) És Te?
A kérdező hozzászólása: én lányt!(nem tudom miért de mindig is lányra vágytam).bár ha fiú lenne tuti kis rosszcsont és kis vagány lenne.meg azért sem szeretnék annyira fiút mert nem tudnék neki nevet adni :P
A kérdező hozzászólása: te amugy mikor tesztelsz?
Én már a nevét is kitaláltam, Bendegúz lenne :) ) És apja után õ is pont olyan kis virgonc, rosszcsont gyerkõc lenne..mint az Indul a bakterházban Bendegúz :) Kislány néven még nem gondolkodtam..de a Zsófi az tetszik! Te gondolkodtál már, hogy hívnád?
Gratula Neked! :) Sztem is tesztelj még egyet, biztos ami biztos! Örülök, hogy neked úgy néz ki, hogy összejött. Nekem pedig egy új, reményteli hónap kezdõdik. Elkezdtem hõmérõzni, remélhetõleg ez segít picit :)


Az ovulációs teszten tegnap délután erős pozitív volt a csík és tegnap este együtt voltunk a férjemmel, ugye akkor elég nagy az esély arra hogy kisbaba legyen belőle?

Legjobb válasz: Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.

Igen, de szerintem ma is legyetek együtt, ha tudtok :) vagy holnap... Pozitív ovuteszt után 24-36 órával van a tüszõrepedés.
A kérdező hozzászólása: az is megvolt :-D
jól van akkor ;)
Hajra!! Nekem is most volt peteeresem! Mikor tesztelsz?
Igen, de tenyleg legyetek egyutt meg. Akar holnap is. :) En a masodik baba tervezesekor hasznaltam ovutesztet, 2 napig volt pozitiv, a masodik pozitiv napon voltunk egyutt es utana majd minden nap (megvolt ra a lehetoseg epp es eleg aktivak vagyunk egyebkent is). Abban a honapban teherbe is estem.
A kérdező hozzászólása: majd csak 29.-én. Bár nagyon gondolkodom elötte a jósteszten. :-D Te mikor teszetlsz?
A kérdező hozzászólása: Olyan jó hogy ilyen pozitív válaszok jönnek :-D Amúgy is pozitívan állok hozzá a dologhoz, de így még jobb :-D Köszönöm nektek!
21.48-as vagyok, en is 29. korul fogok tesztelni, ha addig nem jon meg. Altalaban 29en jon meg. Ma nagyon faj az alhasam, emlekszem amikor ez elsovel erhes lettem akkoris ezt ereztem. Annyira utalok varni... Ez a 2 het ilyenkor gyilkos..
A kérdező hozzászólása: én tegnap este voltam úgy hogy iszonyatosan fájt a hasam. Nagyon várom már a 29.ét. Szoritok nektek! Remélem jó hireket hozol majd az óév utolsó napjaiban.

2, 3 gyermekes anyukák! Tényleg olyan nehéz lenne? Szeretnék kisfiam mellé egy tesót tegnap este mondtam a férjemnek és? . Bőv lent

és azt mondja a férjem h, majd nehéz lesz... a kicsit oviba vinni ,a nagyot iskolába..rohangálni meg egyebek,,ti hogy vagytok ezzel? úgy hogy azt mondja nem...

Legjobb válasz: Szia! Nálunk négy gyerek van , a legnagyobb 8 , a legkisebb 1 éves. Ami igaz , hogy nem kényelmes mellettük az élet , tehát nem sok ideje jut az embernek saját magára. De, egy gyerek minden fáradtságot megér , amikor azt mondják , hogy szeretlek , vagy csak elég rájuk nézni. Neked kell elsõsorban mérlegelni , hogy mennyit bírsz , milyen a munkád , be tudsz-e illeszteni több gyereket is az életedbe. Tehát tudod-e oviba , iskolába vinni , különórákra hordani , otthon maradni vele ha betegek. Szerintem nem egy nagyon nehéz , csak szervezés kérdése. Ha estleg még van segítség is (nagyszülõk) , akkor pedig nem lesz gond. Nálunk nincs semmi segítég , bár én itthon vagyok velük mindig , általában nem kérek segítséget senkitõl , még a férjemtõl sem , csak ha nagyon szükséges.

Nekem van egy 2 évesem és egy 3 hetesem.Nagyon féltem elõször mit kezdek én kettõvel, mikor eggyel sem bírok. Az biztos az elindulás egy óra hossza, a szülés is egy rémálom volt, de nem bánom! Lehet hogy korai kijelentés, de lehet vállalnék egy harmadikat. Azt viszont tudd hogy úgy vállald a másodikat, hogy a te gondod lesz.Hiába segít apa, az a tiéd lesz.
Szia! Nálunk négy gyerek van , a legnagyobb 8 , a legkisebb 1 éves. Ami igaz , hogy nem kényelmes mellettük az élet , tehát nem sok ideje jut az embernek saját magára. De, egy gyerek minden fáradtságot megér , amikor azt mondják , hogy szeretlek , vagy csak elég rájuk nézni. Neked kell elsõsorban mérlegelni , hogy mennyit bírsz , milyen a munkád , be tudsz-e illeszteni több gyereket is az életedbe. Tehát tudod-e oviba , iskolába vinni , különórákra hordani , otthon maradni vele ha betegek. Szerintem nem egy nagyon nehéz , csak szervezés kérdése. Ha estleg még van segítség is (nagyszülõk) , akkor pedig nem lesz gond. Nálunk nincs semmi segítég , bár én itthon vagyok velük mindig , általában nem kérek segítséget senkitõl , még a férjemtõl sem , csak ha nagyon szükséges.
Szerintem a párod élvezi, hogy egy gyerekes apuka, kicsit hagyd, hogy megeméssze. Én 23 éves vagyok, van egy 19 hónapos kisfiam, és 19 hetes terhes vagyok.Egyáltalán nem aggódok azon, hogy mennyire lesz nehéz majd kettõvel, egyetlen aggodalmam csak az, hogy hogy fogom bírni a nagy pocit+cipelni mellette a fiamat, meg rettegek a szüléstõl.De én inkább várom, hogy hazahozhassuk már a kicsit a pici mellé :) , hogy majd szeretni fogják egymást......biztos nehéz, de egy gyerekkel is az, ha az ember nem feszeng akkor nem vészes... De sok sikert, és remélem a férjed is akarja majd..
nekem is két kisfiam van, és valóban egyszerûbb egy gyerekkel, de kettõvel sokkal sokkal boldogabbak vagyunk! remélem egy harmadik is lesz nemsokára! egyébként is sokan megoldják a 2, 3 gyereket, nektek is menne. Az eleje kicsit macera, míg megszokod a helyzetet, de utána minden megy mint a karikacsapás!
Nekem nagy korkülöbség a két gyerek között (9 év), de még így sem unatkozom. De minden csak szervezés kérdése és ha menni kell, hát menni kell. Volt hogy pár hónaposan reggel felkeltettem kicsit, mert naygot el kellett vinni a suliba. Jövõre már bölcsibe kell majd vinnem kicsit, nagy majd agy elmegy egyedül, vagy elviszem, nem tudom, mit akar, utána 1/2 8-ra dolgozni menni Pestrõl Budára.
En azert nem adnam fel egyszeri kerdezes utan.Mondd neki, hogy szerinted megeri az "aldozat", ami nem is nevezheto annak, hisz amit a gyerekedert teszel az nem aldozat, hanem szeretet.Talan a ferfiak kicsit maskepp fogjak fel, jobban paraznak, mintha ok hordanak 9 honapig a pocakjukban, mintha nekik forogna minden gondolatuk ejjel nappal a kicsike magzat korul.Viszont oket is meg kell valahol erteni, talan a parod az anyagiak miatt aggodik jobban, tudod:"tobb gyerek, nagyobb kiadas", de ezt mindenkepp beszeld meg at vele? O talan egyke?vagy te? A ti szuleiteknek konnyebb volt?Na mindegy is?Vegulis nem ti lennetek az elso csalad, aki tobb gyereket vallal :) Udv, 38 hetes pocis/( 24 eves, aki sok gyereket akar, es a ferje is)
Nem akar a párod másik gyereket. Ennyi. Beszéljétek meg egymás közt, ebbe mi nem szólhatunk bele. Ha neki nem ad annyi örömöt a gyereke, hogy megérné azt a kis fáradságot, akor nem tudunk mi ezen változtatni. Mi mindig 2 gyereket akartunk, de mikor az elsõ meglett, onnantól láttuk, hogy ez milyen szuper klassz dolog és onnantól 3 gyereket akartunk mindketten. Annyi is van. Biztos könnyebb egy gyerekkel, de nem is olyan az estéje egy egy-gyerekes családnak, mint a miénk :-)) Annyi öröm, móka, kacagás és egymás felé forduló szeretet... nagyon jó... A többi akarat és szervezés kérdése.
Szia, megmondom a "frankót":nálunk a nagy 23 a pici 4 hónapos.Szóval 19hónap van a gyerkõcök közt...segítség semmi, apa csak 7végente jön haza.Így nagyon nehéz.Fõleg ha valamelyiket oltásra kell vinni, vagy be kell valamiért menni a városba(busszal, mert nekem még nincs kocsim)De így hogy már a picur is ügyeskedik, és egyre jobban alkalmazkodik, kicsit könnyebb.Nálunk is vannak hisztik, dühöngések, és most kezdi az "irigy" korszakát a nagy-de olyan jó látni, ahogy kéri hogy adjam a kezébe az öcsit, és csak õ kap cuppanós puszikat....és mióta megvan a tesója sokkal anyásabb, bújósabb lett...és ezt nagyon imádom!Ez azért sok mindenért kárpótol....a férjem is azt mondta, hogy néha nem is érti hogy bírom ezt egyedül... és én most ott tartok, hogy 5 év múlva a 35.szülinapomra egy 3.babát(remélhetõleg lányt) szeretnék :-))) szerintem üljetek le és beszéljétek meg.még semmi sincs veszve
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm.2 éves a fiam még cicizik többször talán nem is tudnék teherbe esni a sok éjszakai szopiktól, de úgy érzem hogy jó lenne egy tesó , nagyszülõk 1000 km re vannak innen nem tudnak segíteni , van tesóm , tudom hogy milyen jó ha van tesód.
A kérdező hozzászólása: köszönöm...
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm.

Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ
semennyire :) sõt :O)
Semmi baja nem lett :) Tornázott eggyet :D
Mi baja lenne tõle? A terhesség alatt lehet szexelni :)
Szerintem semmivel nem artottatok! Ha nem barnaztal akkor meg plane semmi gond! Mi sajnos le lettunk tiltva a szexrol, mert a 7-8. heten szex utan barnaztam es tavaly mar elvesztettunk 1 babat...ugyhogy a doki jobbnak latta a szex mentes eletet Nagyon irigyellek!bar csak nekunk is lehetne....dehat valamit valamiert! Bolsog baba varast! 11 hetes pocaklakos kismami
használd ki az idõt és szexelj a férjeddel, mert lehet, hogy pár hét múlva nem akar mondván félti a babát.ha orvos nem tilt el a szextõl nyugodtan szerelmeskedjetek.
Ne felejts, a baba is megérzi az orgazmusod! akarnád egy ilyen, vagy akár sok, szép élménytõl megfosztani? :) )))

A ferjem tegnap este 10kor elment itthonrol, és még most sincs itthon. Nem tudom mit tegyek, hivjam a rendorseget vagy még hamar?

A barataival ment ki, nem tudok senkit felhivni, mert nincs rajuk szamom. a ferjem ki van kapcsolva.mit tegyek?

Legjobb válasz: szerint italmámorosan alszik valahol... várj még, szerintem estig betoppan

szerint italmámorosan alszik valahol... várj még, szerintem estig betoppan
Bulizni ment? Mit beszéltetek meg, mikor megy haza?
nekem is az a fura, hogy senki nem szólt, de még csak azért sem, hogy kiütötte magát. Ráadásul nem csak 1 haver van, a többi csak tudja annak a számát, akivel elment... akár facebookon is el tudod kérni, ha fennvagy...
Szerintem valamelyik barátjánál fetrengnek nyugi, szombat volt... mobilja pedig lemerült.
Irigyellek! Bár az enyém tûnne el így...
Valószínüleg seggrészegen fekszik vmelyik haverja kanapéján.
Igen, én is a kórházakat hívnám fel h oda vitték-e be?! De talán tényleg csak valahol fetreng.(ha igen akkor gratulálok neki) Egyik barátja sem szólna neked ha történne vele valami??
Valahogy derítsd ki a haver számát... ha sehogy nem sikerül telszámot szerezni, akkor: dél van már...én felhívnám a rendõrséget, hogy nem jött haza, nincs-e bejelentés... ha nem Bp-en vagy, akkor a legközelebbi kórházat is Ha Budapesten, akkor a rendõrtõl megkérdezném, hogy hol érdemes érdeklõdni, ha kórházba került...biztosan van valami központi nyilvántartás
Utolsó :D
facebookon írj vmelyik barátjának.
Szerintem is túlbulizta magát és az egyik haverjánál alszik, lehet, a haver sem tért magához még, ezért nem szóltak. Leírták elõttem a lehetõségeket: ha tudod, hol voltak, érdeklõdhetsz a kocsmában, hogy történt-e valami, elmehetsz az egyik barátjához, ha tudod, hol lakik, vagy ha fenn vagy valamelyik közösségi oldalon, megkérdezheted. Esetleg valami olyan közös ismerõstõl, aki ismeri valamelyik barátot, elkérheted a telefonszámot. Egyébként szerintem is rohadt egy dolog, ha még egy sms-t sem ejt meg valaki ilyenkor a párjának. Egyáltalán nem azért, mert ellenõrizgetni kéne a másikat, hanem azért, hogy a másik ne aggódja magát halálra.
Kivancsi vagyok, mivan? Majd irj, kedves kerdezo
elõkerült már?
Ha elmúlt az az idõ, amikorra meg volt beszélve, vagy amikorra haza szokott jönni, akkor bejelentheted.
máskor is elõfordult már ilyen?
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszokat, igen elokerult. vegulis hazibuliban volt valamelyik haveja unnepelte a szulinapjat, es ejszakara is ottmaradat, azert nem hivott mert lemerult a telefonja. mondom neki, hogy a haverjaid a kokorbol szarmaznak nincs mobiljuk, hat neki nem jutott eszebe mastol elkerni hogy engem felhivjon....amugy most fordult elo ilyen eloszor, es mar bocsanatot is kert, de akkor is kcsit haragszok ra, hogy nem kepes szolni, en meg aggodok erte
írj ha megkerül, és hogy mi volt légyszíves!
Az ilyen embereket nem értem, oké, hogy elment szórakozni a barátaival, de, hogy 1 sms-t nem tudna megejteni 1 haverja sem érdekes... Az én párom mikor legénybúcsúban volt akkor is felhívott, hogy minden okés vele, majd ekkor meg ekkor jön haza. Elõfordult már ilyen vele?
( ha a tárcáját elhagyta, a kórházból nem tudnak értesíteni senkit)
hát nem tudom.. most járt úgy a barátnõm férje, és öccse, hogy elmentek bulizni, aztán másnap délben keltek fel tök más városban parkokban...úgy, hogy nem ittak annyit...ráadásul egyszerre mindketten idegen helyen kelnek?Aki vitte õket kocsival 1 órán belül elvesztette õket, õ szedte õket össze a szomszédos településekrõl... egyikük sem tudja mi történt, a folytatást nem tudom, csak annyit, hogy mentek a rendõrségre, és orvoshoz, hogy csináltak-e velük valamit, mert a tárcájuk is megvan
ez mind szép és jò de egy smst küldhettek volna hogy ne izguljon....
Kórházban nincs, arról már tudnál. Ez tuti kizárva. Jobb esetben valóban a valamelyik haverja kanapéján alszik tök másnaposan, rosszabb esetben egy hölgyemény ágyikójában.
utolsó:mi az h sodrófa elõ?mert egy felnõtt ember önállóan nem hozzánõve a feleségéhez ki mert mozdulni?minek kell veszekedést csinálni ilyenbõl, sõt azt tanácsolni h veszekedjenek majd???? Attól, hogy valaki házasságban él nem kell masszává összenõni.
Fél napot nincs otthon és te a rendõrséget akarod hívni......ne fesd feleslegesen a falra az ördögöt.Szórakozni járni csak lehet....
Tudod-e, melyik kocsmába szokott járni? Menj el oda, és kérdezd meg a kocsmárost, a vendégeket, és a szomszédokat, hogy történt-e valami rendkívüli esemény tegnap este! Ha volt már hasonló kiruccanása, akkor honnan került elõ? Keresd ott! Vegyél két számmal nagyobb sodrófát arra az esetre, ha mégis megjön!
A kérdező hozzászólása: Sorozni mentek, nem beszeltuk meg orara mikor jon haza, eszembe sem jutott hogy nem jon haza az ejszaka folyaman, sot mar egesz delelott. a telefonja meg kikapcsolva...
> a haverjaid a kõkorbol származnak Szellemes szidás. Remélem, megjegyzi magának.

Mit tegyek ha férjem újabban elkezdett inni? Most lett új munkahelye és tegnap este fél 9-kor részegen jött haza! Van egy 3 hónapos babánk és úgy érzem ezt nem lehet így csinálni! Mit tennétek a helyemben? Hiába próbálok vele beszélni nincs értelme!

Legjobb válasz: Az is lehet h csak most kezd megismerkedni az új kollégákkal.Az meg tudod h hogy van..fõleg a férfiaknál..este kimennek meló után h egy jót beszélgessenek..panaszkodjanak a régi és az új melóról. Ha eddig nem ivott akkor gondolom h csak ennyirõl van szó. Hát kérdezd meg és beszélj vele, h ne fordulj önmagába..és ne hisztizz vele ha csak most csinálja ezt. Fõleg ha nem veszekszik veled ha haza megy.

Az is lehet h csak most kezd megismerkedni az új kollégákkal.Az meg tudod h hogy van..fõleg a férfiaknál..este kimennek meló után h egy jót beszélgessenek..panaszkodjanak a régi és az új melóról. Ha eddig nem ivott akkor gondolom h csak ennyirõl van szó. Hát kérdezd meg és beszélj vele, h ne fordulj önmagába..és ne hisztizz vele ha csak most csinálja ezt. Fõleg ha nem veszekszik veled ha haza megy.
Szerintem ez egy kicsit bonyolultabb. Idegen lehet még számára ez az új helyzet a munkával és a babával. Lehet le kellene ülnetek és elbeszélgetni. Neked sem lehet könnyû egyedül a babával (ha otthon vagy). Egyszerûen összezavarodott, kérdezd meg tõle, õ hogy látja a dolgokat.
Ne hagyd hogy teljessen lesüllyedjen.Próbáld kérni hogy legyen ott fürdetésnél (nem kell neki csinálni)csak hiányzik, kár hogy a szép pillanatokat nem eggyütt élitek meg. Olyan hamar megnönek a gyerekek.
Az én apám alkoholista tudom mirõl beszélsz. hiába ülsz le vele beszélni semmi nem fog megváltozni tényleg azzal lesz más minden ha megmondod neki, hogy vagy az ital vagy a család. 1-2 napot tényleg tölthetnél anyukádéknál a picivel. Észhez fog térni. Csak a fenyegetés és a zsarolás használ egy alkoholistánál.
Attól mert idegen az új helyzet a munkahelyen nem kell inni mert el fogják küldeni. Ahelyett hogy örülne hogy kapott munkát.
én ráijesztenék. megfognám a gyereket és elmennék. válasszon. pia vagy család, mert a kettõ együtt nem megy. ez talán észhesz térítené.
A kérdező hozzászólása: Villanyszerelõ!Az nem kifogás az ivásra, hogy fáradt!Legalábbis szerintem
én sem értem, miért kell leszólni azt, aki a szakítást javasolja. egy italozó ember (hiszen már régebben is ivott, csak nem olyan sûrûn, mint most) mindig is inni fog, sõt, csak rosszabb lesz, szerintem is jobb minél távolabbra kerülni tõle. volt egyszer a környezetemben alkoholista (néhány hónapig régebben lakótársam volt egy pár, a férfi ivott), nem használt neki se szép szó, se zsarolás, veszekedés semmi. persze nem én veszekedtem, hanem az asszonyka. és ez a mondata is nagyon fontos a kérdezõnek: "õ rá abszolút de semmiben nem számíthatok!Mindent nekem kell megcsinálni megoldani ennyi erõvel mindegy lenne ha egyedül élnék!" tessék, itt a lényeg! ugyan mit keresne egy ilyen ember mellett?
Ugyanígy voltam, mint a férjed. Új munkahelyen pár nap után jött a fõnök, mondta, nagyon meg vannak elégedve velem, ezért kapok x pénzt, ami akkor nagy összeg volt. Fizetéskor vártak a kapuban, na megiszunk valamit? Én is az otthoni kisbabára hivatkoztam, mondtam, nem érek rá. Ekkor megkérdezte a fõnök, mit gondolsz, miért kaptad a plusz pénzt? A végén már nem csak a plusz mamit ittuk el, hanem a fizetést is. Öt év után úgy tudtam ennek az állapotnak véget vetni, hogy kiléptem a dolgozdából. A következõ munkahelyre már úgy mentem, olyan betegségem van, egy kortyot sem ihatok. Nehezen, de elfogadták.
A kérdező hozzászólása: 11:02 A feleséged kitartott melletted?
Ha amúgy szereted és jó apának, embernek tartod, tehát nem vagy kiábrándulva belõle, hát fogjátok magatok keressétek fel a házi orvost, ill. az ideggondozót, ahová tartoztok, és szépen kapni fogja a gyógyszert, ami mellett nem ihat. Ez az egyetlen megoldás, az én apukám is ilyen volt, hát el is lett küldve, mert veszélyes volt ránk. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon. (Ha elkezdi a gyógyszert biztos meg fog próbálni ráinni. Ekkor nagyon rosszul fogja érezni magát, ezért a gyógyszerre nem fog többet ráinni, és késõbb ha elhagyta a gyógyszert már tudja tartani a mértéket. A másik megoldás a teljes absztinencia.)
Menekülj, amíg tudsz !
10:33! mert az a válaszoló talán többet tud mint te, és nem akarja hogy más is szenvedjen
Azt nem mondtad hogy mit dolgozik de biztos estére jól elfárad ha ilyen késön jön haza.Elhiszem hogy nem könnyü neked. De ha valakiröl csak három sort tudsz válaszoló miért tanácsolsz szakítást?
ne hagyd, hogy a gyereked egy alkoholista apa mellett nõjön fel, mert az befolyásolja a gyerek személyiségfejlõdését. (pl. az én apám akkor volt büszke rám, ha részegen jöttem haza. vagy amikor nyaraltunk minden este le kellett gurítanom vele min. 1 üveg bort, különben fogta magát elment és csak másnap került elõ holtrészegen) ezzel csak az akarom mondani, hogy a gyereknek mindenképpen káros, ha így nõ fel! még azzal is jobban járna, ha egyedül nevelnéd fel! nekem még úgymon "szerencsém" volt az én apámmal, mert õ az a csendes alkoholista, nem az a dühöngõ õrült, aki veri a családját, az enyém "csak" ivócimborát csinált belõlem Szóval én is csak azt javasolhatom, ha odaállsz a férjed elé és ultimátumot adsz vagy a pia vagy ti! És ha mégis a piát választotta, akkor el lehet gondolkozni a kapcsolatotokon..
Sajnos tapasztalatból mondom, hogy a zsarolás , fenyegetés se használ hosszútávon./valaki azt mondta itt a hozzászólásában/ Ideig -óráig lehet, hogy beválik, de mihelyt biztonságban érzi magát, újból ele kezdi az ivást....Én így jártam. Sajnos igaza van annak a szakértõnek, aki azt mondta, hogy aki alkoholista, az sosem gyógyul meg, legfeljebb vannak "tiszta" idõszakai, és hogy az a. -hoz úgy hozzátartozik az ivás, mint szamárhoz a fül...Nem tudom a páronál használ-e még a szép szó a megbeszélés, vagy már csak a fenyegetés, (elköltözés ) használ. Mindenesetre próbáld ki, hátha ettõl észre tér( nem úgy , mint az én férjem9 Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Egyedül a fürdetésnél volt ott eddig, de ha ilyen késõn fog hazajárni akkor már nem tud!Amikor elmegy még alszik a kicsi mikor hazaér már alszik!
Inkább beszéld meg vele másnap ha józan. Ne balhézz mert ez nekiegy újjabb indok az ivásra. Apukám volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Itthon vagyok a babával és nem könnyû pláne így hogy õ rá abszolút de semmiben nem számíthatok!Mindent nekem kell megcsinálni megoldani ennyi erõvel mindegy lenne ha egyedül élnék!
A kérdező hozzászólása: Néha iszogatott õ de mostanában rendszeressé vált és részegségik!Nem veszekszik, de viszont a kisfiú igényelné az apját de így a közelébe nem mehet nem hogy még felvegye!Nekem is vannak bajaim mégsem az alkoholba menekülök én nekem mindent bírni kell!
sok elvárás, már nem fiatal, sexhiány?

Miért van, hogy tegnap este még azt mondta a férjem, hogy szerelmes belém, istennő vagyok, és ma ivott, (én is) és picit összeszólalkoztunk. Erre ő mások előtt szidott, pl: szopós k., stb. Miért?

tizennégy éve vagyunk házasok

Legjobb válasz: hát hazudni nem nehéz. lehet hogy azt akarta hogy békén hagyd már végre és ezért dicsért. este meg már nagyon a nyakán voltál és ezért "dicsért". szóval Te meg türöd,merthát 11éve vagyunk házasok.? gondolom egyszerübb maradni a kapcsoltban, mint hogy esetleg kilépjél belõle, és levond a magad tanulságát?

Ha már többször is elõfordult ilyesmi, akkor valóban nem túl hihetõ, hogy szeret és istenít... Gondolkozz el azon, hogy Te tényleg ilyen társat, ilyen házasságot érdemelsz-e; tényleg ennyit érsz, hogy ezt kapd? Na ugye, hogy nem! Tudd, ha tûröd, akkor nem fogja abbahagyni. Miért is hagyná abba, úgyis vele maradsz, akárhogy viselkedik. Tulajdonképpen pozitív megerõsítést adsz neki azzal, hogy tûröd, vele maradsz. Lépned kell ahhoz, hoyg változzon, beszélni vele errõl. De mondom: potenciális bántalmazóval van dolgod!!!!!
"Még ami bánt, hogy nekem õ az elsõ férfi az é, etemben , soha nem voltam még mással, és ezért mégjobban bánt hogy így beszél velem" na még valami magyarázat kifogást keresel? akkor maradjál a kapcsolatban hátha megver. bár azt is megmagyaráznád valamivel.
A kérdező hozzászólása: Még ami bánt, hogy nekem õ az elsõ férfi az é, etemben , soha nem voltam még mással, és ezért mégjobban bánt hogy így beszél velem
hát hazudni nem nehéz. lehet hogy azt akarta hogy békén hagyd már végre és ezért dicsért. este meg már nagyon a nyakán voltál és ezért "dicsért". szóval Te meg türöd, merthát 11éve vagyunk házasok.? gondolom egyszerübb maradni a kapcsoltban, mint hogy esetleg kilépjél belõle, és levond a magad tanulságát?
hát ha már "Már többször is elõfordult". akkor gondolom élvezed hogy hülyre szid közönség elõtt.?
húúú, az durva, h ilyet mond... Önmagában is durva lenne, de hogy mások elõtt is... ez már sok... nekem is mondott ilyet a barátom, de nem tizennégy év után hanem 6hónap után. de azonnal dobtam.. ezzel nem azt mondom h te is, csak leírtam. amugy bocsi, tanácsot nem tudok adni, csak nem tudtam szó nélkül hagyni... :S remélem észhez tér a férjed, és nem fogtok többet ilyen hangsulyban veszekedni..
Korábban soha nem fordult elõ ilyen, csak most egy csapásra hirtelen? Akárhogy is, elég kiábrándító. Tudnod kell, hogy a -fõleg mások elõtti!- szóbeli megalázás is erõszaknak számít - verbális erõszaknak. http://www.nane.hu/kiadvanyok/szoroanyagok.html Itt nézd át, kérlek, az Érzelmi erõszak c. kiadványt. Szerintem ha valaki igazán szeret, netán istenít valakit, nem mond ilyet részegen sem. Hogy mások elõtt ilyet mondd- undorító és képmutató ráadásul, hogy az orális szex ill. a szexuális hajlandóságod miatt tesz elítélõ megjegyzést, amit meg amúgy biztosan értékel- ez ráadásul még régimódi, nõlealázó gondolkodásmód is... Ha "csak" berögzült viselkedésmintáról van szó, és nem gondolta komolyan, talán lehet rajta változtatni -de fontos, hogy átérezze a dolog súlyát, és hogy ezzel Téged mennyire megaláz. És nagyon, nagyon vigyázz, mert sokszor a szóbeli erõszakot testi követheti... Ha úgy látod, nem tisztel eléggé, és fennáll a veszlye, hogy bántalmazzon, inkább hagyd el, vagy költözz külön, legalább egy idõre...
Kedves többi válaszadó! Azzal NEM segítetek egy bántalmazott nõn, hogy kritizáljátok! Nyilván nehéz kilépni egy kapcsolatból, pláne egy házasságból. És azzal, hogy kritizáljátok, tovább daráljátok az amúgy sem sok önbizalmát! A probléma elsõsorban NEM Õ, hanem a FÉRJE, aki bántalmazza!!! Kedves Kérdezõ, amit leírsz, az alapján a Te szereteted, elkötelezettséged nem viszonzott a férjed részérõl. LEhet persze, hogy szeret, de az is lehet, hogy csak azt szereti Benned, hoyg VEled bármit megcsinálhat, úgyse hagyod el, tehát kedvére kihasználhat. TE NEM EZT ÉRDEMLED, TE ENNÉL SOKKAL, SOKKAL TÖBBET ÉRSZ!!!!! Úgy látom soraidból, Te nagyon ragaszkodó vagy, és nagyon tudsz szeretni. Ez is azt bizonyítja, igazán megérdemelnéd, hogy olyan kapcsolatban élj, ahol a férfi valóban értékeli is e tulajdonságaidat. Soha nem késõ változtatni, akkor sem, ha õ volt az egyetlen férfi az életedben!
lehet hogy ennyire tisztel téged. és te meg nem teszel ellene semmit.
A kérdező hozzászólása: Már többször is elõfordult, hogy mások elõtt szidott, de mindenki aki halja azt mondja, hogy nem szabadna így viselkednie, de ez õt nem érdekli még a barátai is ezt mondják
"Azzal NEM segítetek egy bántalmazott nõn, hogy kritizáljátok!" de ha tûri akkor mit mondjak neki? :jól van biztos meg fog változni, biztos az alkohol beszélt belõle. ezt akarja hallani tudom. de ez nem segitség.
Tényleg érdekes, hogy egy pár válasz után már inkább támadó válaszok jönnek. Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem látja át reálisan mit is kellene tennie. De nem támadni kell az illetõt, hanem normálisan megmondani, hogy esetleg min változtasson. Azt mondod, hogy már többször is tett ilyet a férjed. Nem mondtad meg neki, hogy ez neked milyen rosszul esett? Nem vagyok pszichológus, de én azt mondanám, hogy ha szeretne és tisztelne, akkor nem viselkedne így. A pia a legrosszabbat hozza ki az emberbõl, de ennyire? Ha azt látod, hogy a férjed továbbra is így viselkedik, nem használ neki a jó szó, akkor gondolkozz el azon, hogy kell-e neked egy ilyen kapcsolat, ahol így bánnak veled.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!