Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este először (26 db)

Tegnap este elöször a ball szemere nem látam, azután a fejem jobb felén az ér elkezdett nagyon lüktetni majd hányigerem lett és az orrom is eleredt. és hánytam is. Mi lehet ez?

egy 15 éves fiu vagyok

Legjobb válasz: S.O.S keresd fel az orvosod, és kérjetek beutalót kivizsgálásra. Lehet, hogy nagyon magas a vérnyomásod, lehet hogy egyéb súlyos betegség van a háttérben. Persze az is lehet, hogy egészséges vagy. Mielõbb fordulj orvoshoz.

S.O.S keresd fel az orvosod, és kérjetek beutalót kivizsgálásra. Lehet, hogy nagyon magas a vérnyomásod, lehet hogy egyéb súlyos betegség van a háttérben. Persze az is lehet, hogy egészséges vagy. Mielõbb fordulj orvoshoz.
Szerintem agyvérzés.
A kérdező hozzászólása: js és a szivem is néha szur vagy pontosaban a melkasom de ez lehet a szivzörej miatt .mi a véleményetek?
A kérdező hozzászólása: roszzul fejeztem ki magam a bal szememre csak részlegesen, homályosan láttam, a hányiger pedig igen erös volt.
Jobbulást
Bizony Ilyenkor a Mentõket is lehet hívni (104-es)
Nem értem, hogy a fenébe nem hívtad a mentõket egybõl a bal szemre nem látás után...? Gyorsan orvoshoz!
Mindenképp menj el az orvoshoz
Sok minden okozhatja. Ne itt találgassunk, hanem menjen el a kérdezõ orvoshoz.
Lehetett migrénes roham is..bár abba nem illik bele az orrvérzés. De a többi az tökéletesen stimmel.
Ha már szemprobléma, fejfájás, szédülés, orrvérzés, hányás volt akkor barátom valószínû agyvérzésed volt, lehet csak részleges vagy csak a kezdete tehát még csak az elõjele mert egy agyvérzés sok mindenben jelezhet. De nem feltétlen ez lehet egy agyi ideg csipõdhetett be amivel jó vigyázni mert az is okozhat hasonló gondokat mint egy agyvérzés, csak mert nagyapám is lebénult a fél oldalára és neki is ugyanezek a tünetek voltak, a szemére nem panaszkodott de volt orrvérzés, hányás, szédülés. És kész csoda hogy teljesen felépült.
Valószínûleg a magas vérnyomás okozza. De nem tudunk távdiagnosztizálni, így irány az orvos, méghozzá sürgõsen.
A kérdező hozzászólása: Az enyhe vérzés rózsaszínes folyást takar.
A kérdező hozzászólása: Pontosítanék: barnás-rózsaszínes folyás... :S Normális ez?
Mivel kezeli az orvos a HPVdet? Csak mert igazi gyügymód nem igazán létezik.
A kérdező hozzászólása: A nevét nem tudom, de egy ilyen oldalt, aminek a fehérjéje kicsapódik, és az öli a vírust. Mikor ecsetelte, akkor ilyen maró érzés volt. Mondta, hogy van, hogy nem múlik el könnyen, de viszont hallottam már, hogy nem tartott olyan sokáig a kezelés. A doki azt mondta, az én fertõzésem olyan 1-2 hetes lehet.
A kérdező hozzászólása: *oldat
A kérdező hozzászólása: Kösz a semmit...
Okozhatja a hüvelyfal sérülése, de miért nem hívod fel a dokit? Egyébként a HPV fertõzés gyógyítható, azért állítják be olyan állati veszélyesnek, hogy a 1000000Ft-os védõoltást el tudják adni. Bocs az offért. Mielõbbi gyógyulást kívánok Neked. :)
A kérdező hozzászólása: Felhívnám én, csak külföldön van. :D De köszi a választ! :)

One Step ovu tesztet mikor csináljam (hány órakor)? Tegnap este 8 körül csináltam és most először láttam rajta a második csíkot, bár nem volt még olyan erős, mint a kontroll csík. Ez már túl késői időpont?

És a teszt eredménye mennyi id? után pontos? Eddig csak kb fél percig figyeltem, most viszont több percig és így jött el? a 2. csík.Ciklusom 16. napján vagyok, tegnap volt halvány második csík... Akkor a napokban számíthatok az ovu-ra? Köszönöm a segítséget, kezd? bénázó vagyok... :)

Legjobb válasz: szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.

szia, én már 3.hónapja csinálom ezt a tesztet tapasztalataim :este csináld(amennyiben nem elõtte keltél fel mondjuk éjszakás mûszak elõtt !)a legjobb 18-20 óra között, ne igyál és pisiljél elõtte 2órával , minimum 15 másodpercig tartsd a tesztet a vizeletbe , tedd le és kb.20-30 perc múlva nézz rá.Akkor jó , ha a második csík erõsebb vagy ugyanolyan színû , mint a control csík.Ki kell tapasztalni a csík színét , mert nem mindenkinek ugyanolyan és már megismerem mikor pozitív.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Hát jó béna voltam eddig, mert én azt hittem, hogy ha 1-2 perc alatt nincs második csík, akkor ki is lehet dobni. :D Na majd ma este újra csinálok, mert szerintem ma van ovum, a jelek alapján...
teledurrantotta levette majd kis idö mulva vissza huzta? bazz faca igényes emberek vatttok
Ez nekem furi.. miért nem lehetett cserélni? Nahh, sztem nem lesz gond, de azért.. nahh..
Teledurrantotta. :D hát ez nagy. :) és ha a külsejére is került ahogy lehúzta? de buták vagytok.
Pfuuujjj A pasi orgazmusa után cserélni kell az óvszert nagyokosok. Különben szabócentivel szexeltek?
A kérdező hozzászólása: Teledurrantotta és még állt a farka majd utána folytattuk
de egy csóringer. ugyanazt a gumit nem is szabad használni. dikk apám...
Azért ebbõl abortusz nem lesz.. de ha már elment, akkor meg már lelankadt neki, nem? Akkor meg h lehetett szexelni?
A kérdező hozzászólása: Az volt a kérdés hogy lehetek-e!!! Amúgy ha mondjuk ez elsõ elélvezésem után a gumiban szétment a sperma utána lecsúszott a gumi és ott spermás de tövig belém ment így lehetek?
Elvesztem a részletekben, de szerintem nem. (de nem nagyon értem, miért nem lehet új gumit húzni, ér ennyit egy abortusz..?)
Ettõl nem..
Van ra egy kicsi eseeeeely. :s
teledurrantotta? XD

Lefeküdtem először análisan a pasimmal tegnap este. Azóta nagyon fáj a seggem! Miért fájhat ennyire? Pedig gumival és síkosítóval csináltuk.

Szóval minden előkészület meg volt és még is fáj nagyon most, közben nem fájt csak mikor benyomta először, de utána már teljesen jó volt, ma reggeltől meg fáj, nagy dolgot se tudok végezni annyira érzékeny, bár már volt, de majdnem sikítottam. Elmúlik majd ez? Miért lehet ez? Lehet túl gyorsan huzigálta ki-be és azért?

Legjobb válasz: Hát ennyi eszed van. Belül bizony tud érzékeny lenni...

Hát ennyi eszed van. Belül bizony tud érzékeny lenni...
Nem probléma. Lehet hogy megsérült, majd menned kell orvoshoz. Egy kis operáció és kész. Persze el is fertõzõdhet és akkor nagyobb gáz van.Lehet hogy állandóan pelenkáznod kell majd magad, de semmi baj. Ennyit meg ér.
el fog múlni legköelebb még többet izgassa elõtte. ujjazza is, ugyanúgy, mint a puncid. és ha már kellõen ellazultál (ujjazás közben nyalogathatja a csiklód, hogy méh jobb legyen neked) akkor folytassa a farkával. lehet az oldalsó helyzet nem a legjobb, próbáljatok ki mást. akár úgy, hogy egy párna van a pocid alatt, és úgy, akár hogy ráülsz
A kérdező hozzászólása: hát normál szexben se a lassúságáról híres, oldalt fekve csináltuk
" óvatos volt velem " - Csakhogy te még említetted feljebb, hogy lehet túl gyors volt, az nem épp óvatosságnak nevezhetõ.
Hát ha a segge fáj neki, na :) majd elmúlik, nyugi ez elõfordul
Nem azt mondtam, hogy gügyögj. Na jó mindegy, túl alap vagy nekem...
A kérdező hozzászólása: segg fenék popsi most mi vagyok én 12 éves kislány? :D segg és kész én mindig úgy hívtam a hátsó felemet már 12 évesen is :P ennyi
Azért gondolják, hogy kamu a kérdésed, mert saját magadat degradálod le a szóhasználatoddal. FÁJ A SEGGEM. Írhattad volna azt is, hogy a feneket, saját magadról van szó, ez már alapból egy kis buta ribinek tüntet fel.
A kérdező hozzászólása: tudta*
A kérdező hozzászólása: nem kamu, és igen nem fájt csak a becsúszásnál, miért nem hihetõ az, hogy óvatos volt velem ha tudtam, hogy nekem õ az elsõ? nem értelek de mind1.... 19 vagyok
Mennyi idõs vagy?
Pár nap múlva is fáj, keress fel egy proktológust!
Az elsõ 2-3 alkalom után nekem is fájt, gondolom hozzá kell szokni a dologhoz.
Ez kamu kérdés! Ha valóban csináltad volna biztos másképpen történt volna a dolog. Nem hiszem el, hogy elsõre csak a becsúszásnál fáj. Nem hiszem, hogy az elsõ jó volt.
A kérdező hozzászólása: jó de nagyon akarta én meg örömet akartam neki szerezni ezzel :/ nekem se volt rossz így elsõre csak fáj nah, de nem mondom hogy az aktus rossz volt sõt...
Az utóhatások soha nem garantáltak, tehát mindenki másképp mûködik és úgy látszik te pont érzékenyebb vagy erre. Az eszközök is fontosak, gumi és a síkosító, de van akinél ez még így sem sérülésmentes. Az ilyet elõre nem lehet beszámítani, de ha többszöri együttlét után is tapasztalod ezt, akkor inkább szünetelj ezzel. Elfog múlni amúgy, nyilván, de beletelik némi idõbe. Következõ alkalommal próbáljatok ki egy lassúbb tempót is, lehet az is számítani fog.
undorítónak tartom az anált.. bár lehet h csak én, de pfej..

Mért van az hogy én tovább bírom mint a barátnő? Tegnap este történt meg először 23:30-tol 1-ig csináltuk neki 3 orgazmusa volt nekem egy se mi bajom van? .

Legjobb válasz: vagy már sok volt a szex vagy elõtte is csináltátok (aznap) és ezért bírtad vagy már nem izgat fel annyira... (bár nem ismerlek :D)

vagy már sok volt a szex vagy elõtte is csináltátok (aznap) és ezért bírtad vagy már nem izgat fel annyira... (bár nem ismerlek :D)
Az én párom is ilyen... Van hogy 1-1, 5 órán keresztül csináljuk és õ nem megy el. Nekem ettõl rossz hangulatom lesz, mert én közben többször is és van hogy nem bírom végig, amíg neki kéne. :S Elõtte tapasztaltál már hasonlót? Mert ha nem, akkor neked kell tudnod, hogy most mi más, mint azelõtt...
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet h vele most történt meg elõször szal azelõtt még nemvoltunk eggyütt mivel 2 hónaposak vagyunk még de arra is gondoltom hogy esetleg tul tág lenne nekem ? :O vagy nem tudom de az is lehet h azért mert nemvolt elötte elõjáték vagyis hát én felizgattam de õ engem nem :O
A kérdező hozzászólása: gondoltam*
A kérdező hozzászólása: De amúgy meg imádom õt és annak örültem hogy neki jóvolt mert majdkicsattant utánna vagyis mikor felkeltünk mondta hogy nagyon jóvolt meg utánna is mondta mikor abbahagytuk csak azt nemértettem õ mibefáradt bele mikor csak feküdt :O na de nemlényeg legközelebb valami elõjátékot próbálok belelopni hát ha akkor :/
Add a szájába, ha végzett, dolgozzon csak õ is:D

Tegnap este lefekudtem a baratommal. Eloszor vedekeztunk, masodikszor nem. O aztmonjda h idejebe kivette:D 4 nap mulva lesz a menstruaciom. Mennyi az eselye h teherbe esek?

Legjobb válasz: Még van bõven esélyed! Remélem, nem mosta meg, így az elõzõrõl még marad cucc rajta bõven! A megszakítás nem védekezés!!!

Még van bõven esélyed! Remélem, nem mosta meg, így az elõzõrõl még marad cucc rajta bõven! A megszakítás nem védekezés!!!
Elõször is tanulj meg írni és fogalmazni drágám, ha ez meg van akkor szépen olvass utána a VÉDEKEZÉS A SZEXUALITÁSBAN fogalomról, témáról és ha tisztában vagy a dolgokkal akkor szexelj, tudod a szexhez is kell egy kis logika.De amúgy az esély mindig megvan a teherbe esésre a védekezés mellett is, de ha védekezés mellett esik teherbe az ember akkor legalább elmondhatja, hogy védekeztek szóval az épp ész megvolt hozzá, értesz ugyebár!!!
GYerekek, ez már nevetséges. MIért utána jut eszedbe? áá...
Van rá esélyed, ha nem is olyan nagy, mintha beléd ment volna. De mivel második menet volt, ez rizikósabb, mint az elsõ, mert maradhattak az elõzõ menetbõl hímivarsejtek a párodban, amik az elõváladékkal beléd kerültek.
hát szerintem kúrva sok esélyedvan rá.dettó énis igy estem teherbe.elõször védekeztünk, másodszor nem.mondnjuk az én párom az elsõ után lemosta meg megtörölte a péniszét de valahogy mégis az lettem.és mi nemis cisnáltuk a másodikat sokáig még a feléig sem.úgyhogy szerintem menjetek 72órás tabiért.
Van rá esélyed.Azon pedig rohadtul nincs mit nevetni, hogy "idõben kivette".Akinek csak ennyi esze van, hogy ilyen menetbe is belemegy, abban én nem bíznék, hogy kontrollálni tudja a testét.Mindenesetre összeilletek szellemileg.

Tegnap este helyeztem fel először egy Canesten hüvelytablettát. Ma nemrég fehér, túrószerű váladékot vettem észre a bugyimon, ami eddig soha nem volt . Mitől lehet ez?

Értelmes válaszokat kérek...

Legjobb válasz: mivel ez tabletta, - nem pedig kúp - nem szívódik fel rendesen, egész biztos azt láttad viszont. de ne aggódj, attól még használni fog.

mivel ez tabletta, - nem pedig kúp - nem szívódik fel rendesen, egész biztos azt láttad viszont. de ne aggódj, attól még használni fog.
NYugi teljesen normális, az a tabletta:) ..tudod feloldódik benned de nem szívódik fel teljesen:) és hát a gravítáció..azért kell este felhelyezni:)
A kérdező hozzászólása: HUH! Megnyugodtam és köszönöm a válaszokat :)
nálam is ez van :S:S
A tabletta maradványai. Ezért javasolják mellette tisztasági betét használatát!
Igen, pontosan 1 év 1 hónap és 2 nap múlva fog elvinni a mumus..
"ijjezgetni"? Elég valószínû hogy aznap vagy jó, vagy rossz dolog fog történni vele, nem? Ezzel most sokat segítettél...
am. nemtudom mér kell szegényt ijjezgetni :D :((( sztem am. az egész csak véletlen, de ha nemhsized akk. azokat a napokat atelódba jelöld be, mert lehet h vmi olyan dolog fog veled történni az nap ami jó vag yéppen rossz :) próbáld ki :D bár odább van még :D
Hát ez se rossz de elmondom hogyan volt nálam .A 13 as számot szerncsétlenséget hozó számnak tartottam és amikor megláttam (mert ilyen számot nap mint nap lát az ember) tudtam hogy rossz dolog fog történni velem. Ez be is következett. Nem biztos hogy aznap, lehet hogy pár nap múlva, de azt annak a 13-asnak tulajdonítottam. Ma már lesz*rom a számokat nem jelentenek semmit, mert tudom hogy a TETTEIM okozzák a következményeket. És amit teszek az már nem ad okot aggodalomra...
Jel mégpedig az hogy egy bengabikicsunájvicsrájvébészinûbikinicsunájxandu woodoo szörny elvisz a jetihez aki megesz és kiad magából egy kobold megeszi az ürüléket(téged) és a koboldot megeszi a rétszûjû kapafpgú nagyi monók
Szerintem ha van is jelentõsége, azt nem itt fogod másoktól megtudni :) De felkereshetsz egy jóst, látot, médiumot, akármit.Az szép kis összegért tutti mond neked olyat, amit beveszel.Nem bántás, igy van. A számok jelentõséggel birnak életünkbe, de ezt nem más fogja neked megmondani hogy mit.derits ki te :) te láttad :) hogy más meg mit mond, az nem biztos h úgy van, mert nem vele történt, és lehet kamuzik is neked :) Nekem másfél évig volt olyan h folyamatosan bárhova néztem mindig visszajött a 911-es szám :) azóta se tudom mit akart, de nem is érdekel.ha leragadnék itt, és ezt kutatnám, pont az élet mellett mennék el :) ha vki üzenni akar neked vagy bármi, akkor tegye :) de ha leragadsz valaminél, akkor csak az elméd játszik veled :) és elfelejtesz élni.ne törödj vele sztem, élj, és majd kiderül, vagy nem :) de ha nem akkor nem is volt jelentõsége a dolognak :)
Akkor jon Quasimodo és lesz Bikisunáj :D
Nem véletlen! Mint ahogy a kérdésed megírása sem a véletlennek, inkább a primitívségednek köszönhetõ!
arra nem gondoltál ha megpörgeted, mindig ugyanolyan erõvel, ugyanannyit fog menni?:D sztem semmi értelme nincs :D
13-szor meg kell pörgetni és amilyen dátum kijön 13.-ra, azon a napon egy véletlenszerû idõpontban meg fog jelenni mögötted egy FBI-ruhás ember, egy furcsa bottal fog villantani elõtted egyet, és abban a pillanatban nem fogsz hinni tovább ilyesmiben, valamint hatalmas tudásszomjad lesz tudományos írásokat olvasni.
Természetfeletti lények?lol
Igen.ilyen idõkülönbséggel jönnek a bengák elvinni azt aki rossz fát tesz a tûzre.
helló igazából nekem is volt ilyen, csak én nem hülyültem meg semmi, felkeltem, és az órám magától váltott át 2018ra

Tegnap szeretkeztem először a barátommal, ma este meg elkezdett nagyon görcsölni a hasam. Mi lehet ez? Lehet összefüggés a kettő között?

Nem voltam már sz?z, de pár hónapja nem voltam senkivel. El?tte hosszú petting, nagyon kívántuk egymást.

Legjobb válasz: sztem szarnod kell:D

sztem szarnod kell:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem te meg inkább ne szólalj meg.
Nekem is volt ilyen, nem tudom h miért van
Lehet, h meg fog jönni hamarabb, mint szokott, és azért.
A kérdező hozzászólása: Még másfél hét lenne kb. és mindig percre pontos.
figy ilyen velem is szokott lenni túlzottan fel vagy izgatva és azért. Én fiú vagyok és ha sokáig nagyon nagyon sokáig órákig izgatva vagyok érzem hogy tompán nyom a hasam :s. Pl szinte minden nap ha sokáig izgató videót nézek de nem verem ki... tudom elõbb utóbb annyi sok nedv és sperma termelõdik vagy nemtudom mik még hogy majd szét robbanok de még másnap is érzem hogy tegnap volt valami... 20/F
sziasztok nekem 3 éve van barátom õ volt az elsõ nem fájt semmim az elsõ alkalmak után.. de 2 éve elkezdett nekem is csikarni a hasam szex közbe szex után és iszonyatosan fájt.. sokan azt mondták hogy beszorult a levegõ... de nem, cisztám van és a nõk 80%-ának van és ki is fejlõdik...van akinek vissza húzódik van akinek nem., szerintem aki ilyenben szenved az forduljon a nõgyógyászhoz... teljes kivizsgálás stb...
Ha kicsit bedurvultatok és esetleg tul mélyre került a szerszám, de akkor az élvezet hevében nem érezted, ez normális. De ha nem múlik keress fel egy dokit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!