Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este egy kis (43 db)

Tegnap este egy kis golyót találtam a mellemben, ide oda mozog ha tapogatom és kicsit fáj is ha megfogom. Mi ez?

Legjobb válasz: Mindenképpen menj orvoshoz. Ebbõl az egy mondatból sokra nem lehet következtetni. Lehet fibroadenoma. Minél elõbb keresd fel az orvost, hogy megnyugtasson, vagy ha szükséges, a gyógykezelést megkezdje.

Mindenképpen menj orvoshoz. Ebbõl az egy mondatból sokra nem lehet következtetni. Lehet fibroadenoma. Minél elõbb keresd fel az orvost, hogy megnyugtasson, vagy ha szükséges, a gyógykezelést megkezdje.
A kérdező hozzászólása: melyik orvoshoz kell mennem?nõgyógyász?
Igen, a nõgyógyász vizsgálja a melleket.

Az ínyemen tegnap este egy kis dudor keletkezett mamár egy nagyon pici fehér rész is van ott, mi lehet ez és mitől?

Gondoltam arra, hogy tejfogam megvan és az alatt n?ne a másik de nem hiszem

Legjobb válasz: Tejfogad? Hány ves vagy?

Tejfogad? Hány ves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19, de van tejfogam, nem esett ki mind ezt orvos is megmondta
A kérdező hozzászólása: lehet ez afta?
Szerintem csak gennyes.
Phlogosol ecsetelõvel kend be
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mennyiszer ecseteljem?

SOS a húgom hazahozott tegnap este egy kis fecskét hol fogadnak Budapesten hol fogadnak fecskéket?

A másik nagy problémánk,hogy nem hajlandó enni összefogdostunk neki legyeket is. Akkor utána olvasgattam az interneten hogy kéne nevelgetni, de semmi nem jött be. Szerintem molnárfecske fióka mert visszamentem a húgommal megnéztem hogy arrafelé milyen fészkek vannak.Megpróbáltam egy agyag cserepet megcsináltam molnárfecskefészek mintájára de kimászott belőle. Mondtuk húgomnak lehet hogy jobb lett volna otthagyni mert az anyja fölnevelte volna.De azon is gondolkoztunk hogy talán jobb hogy hazahozta mert vagy a gyerekek találták volna meg vagy a macskák.

Legjobb válasz: Kérdezzétek meg a Budapesti Állatkertet, nekünk is befogadták a sünjeinket amiket a fõútról szedtünk össze.

Kérdezzétek meg a Budapesti Állatkertet, nekünk is befogadták a sünjeinket amiket a fõútról szedtünk össze.
Az állatkertben le tudod adni, fecskét mindig átvesznek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Holnap akkor beviszem már sikerült megetetni molylepkével. Igazi sikerélmény volt !

Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon, de csak ma este. Ezek szerint elszakadt a szűzhártyám?

Sziasztok. A segítségedetek kérem. Szerintem elszakadt a sz?zhártyám de nem vagyok benne biztos. Tegnap este ujjaztam magam és ma estére egy kis vérfoltot észleltem a bugyimon. De csak ma este. De táncolok is és lehet a tánc miatt szakathatott el, mivel még nem kell hogy megjöjjön a mensim. Tehát kicsit parázok hogy elszakadt, bár azt reméltem át tudom érezni az elsú fájdalmat egy fiúval...:(

Legjobb válasz: A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.

A szüzességedet nem vesztetted el, mivel csak akkor történik meg, ha egy fiú belédhatol, függetlenül attól, hogy akár a tánc, tampon vagy más miatt megsértetted esetleg a szûzhártyádat. És szerintem így is elõfordulhat, hogy fájni fog az elsõ, mivel nem az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, hanem hogy belédhatol a pénisz és a hüvelyednek ezt meg kell szoknia, ki kell tágulni, ha nem vagy elég nedves akkor meg tuti fájni fog, ezért is jó síkosítót használni.
Sztem nem a tánc okozta.És igen elszakadhatott, de nem biztos hogy teljesen-a lényeg, hogy inkább amíg szûz vagy erre várj, hagyd meg az elsõ fiúnak, és használd a csiklód, az hasonlóan jó , és nem lesz bajod.
Valamennyire elszakadt, az biztos, de szerintem, a nagy Õ-re is hárul ott még feladat...! :) Tényleg használd a csiklódat!!
Lehet, hogy átszakad, de emiatt nem kell aggódnód! Még szûznek számítasz.
Hellooo..jja valószínûleg elszakadt..Ne szomorkodj...jobb ez így:D
Igen. Ha nem akartad, hogy elveszitsd a szüzesseged, mi a fenéért nyulkáltál??? Neked sincs több eszed, mint egy csirkének...
elso pasid aki elvette a szuzeseged az az ujjad? mire jo az miert kell ujalnod magad? ember fekugy le valakivel s vszitsd ugy el a szuzesseges s legalabb szep emlekeid lesznek rola!!!!!!
Számomra komolyan felfoghatatlan az h vannak olyan paraszt emberek, akik ha választ irnak valahova le oltják a kérdezöd, , valaoszinü azért irja ide mert fél elmondani, vagy megkérdezni a körülötte lévöktöl, , lehet h a pont ilyen dumákért, bárcsak tudnám komolyan h aki ilyen bunko választ ad az milyen kérdést tehetet fel, ne félj adnék neki, kiváncsi vok neki h esne......mind1 sztem még szüz vagy te magadnak nem tudtsz ugy fel nyulni vagy olyan erövvel ujjazni h átszakathason.annyi h a körmödel felsérthetted a szürzhátya falát és az vérzet egy kicsit, , , , de ne agodj lesz fájdalmad az elsö szexben ezt garantálom
Ne aggodj!Ugyan ez történt velem is. kicsit erõsebben dugtad be az ujjad. Ez valószínûleg felsértette. Mondom ugyan így jártam. Szûz voltam.Aztán a barátommal ugyan úgy éreztem a fájdalmat.

Várom, hogy elkezdődjön a menzeszem, és tudjam szedni a tablettát. Tegnap jött egy kis barna valami, ma meg csak kb egy csepp. De tegnap is nagyon kevés. Most elkezdjem ma este az első szemet?

Legjobb válasz: Én Lindynette 20-at szedek, most végzek az 1. levéllel. Szerintem kezd el szedni, mivel a papírján is rajta van, hogy amikor látod hogy megjön, az 1. nap kezd el szedni. :) Én nekem úgy volt, hogy 1. nap elkezdtem, és utána 9napot megvolt. Borzasztó rossz volt :( De majd beáll.

Én Lindynette 20-at szedek, most végzek az 1. levéllel. Szerintem kezd el szedni, mivel a papírján is rajta van, hogy amikor látod hogy megjön, az 1. nap kezd el szedni. :) Én nekem úgy volt, hogy 1. nap elkezdtem, és utána 9napot megvolt. Borzasztó rossz volt :( De majd beáll.
a barátod benned ment el? már 72 órán túl vagy szóval az már nem használna, ha eddig nem voltál orvosnál. Nemhiába kell a gyógyszert minden nap bevenni... amit én szedek (jangee) abban leírja mivan ha 1 szemet hagytál ki.. de olyat nem említ ha 2-szemet.. :/ jobb, ha elmész egy orvoshoz és megbeszéled vele.
nem ide bocsi : D

4 hónapig nemvolt itthon a párom most 2 hónapja ujra itthon van azota élünk ujra nemi életet, most középidőben vagyok és véreztem tegnap este egy kicsit a melleim kieresedtek és a mellbimbó udvaramon kis dudorok jöttek ki, most ez mi lehet?

Legjobb válasz: Ha védekeztek, akkor nem tom.. akkor orvos. Ha nem védekeztek, akkor meg bármi lehet. Baba is. Akkor is orvos. (illetve elõtte egy terhességi teszt).

Ha védekeztek, akkor nem tom.. akkor orvos. Ha nem védekeztek, akkor meg bármi lehet. Baba is. Akkor is orvos. (illetve elõtte egy terhességi teszt).
A kérdező hozzászólása: megszakítással csináltuk, de nem bánnánk ha jönne a baba
A kérdező hozzászólása: tegnap mikor véreztem a derekam is fájt és görcsöltem is kicsit
És mikor kéne megjönnie? Mert akkor egy tesztet is érdemes lenne csinálni, ha késik.
A kérdező hozzászólása: 13án kéne szval még nem mostanában:(
Lehetséges, hogy ez csak az a középidõs vérzés, és épp most ovulálsz.
Gondolom fiatal vagy még - ilyenkor rendszertelen a legtöbb leányzónál a menzesz. Mellesleg milyen gyógyszert vettél be?
A kérdező hozzászólása: negyed évszázados vagyok, szal már nem olyan fitala:D. Csak algoporint mivel nem volt más, de abból kettõt
Lehet, hogy 25 vagy, de nem sok észre vall, ha egyszerre beveszel 2 algopyrint. Pontosan ezért vényköteles szer! Ellenben algoflex-M-et ajánlani tudom neked, erre van. Kérdésedre egyébként: passz, felfázástól is lehet, egyénfüggõ. Ha aggódsz, felkeresheted a nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nincs sok eszem, de te meg tanulj meg olvasni, ugyanis azt irtam, hogy mivel nem volt más, ezért vettem be algopyrint.Azért köszönöm a hasznos hozzászólást..

Babám tegnap kapta a 3hónapos oltást, tegnap nem volt lázas, ma volt egy kis hőemelkedése reggel. Ma este még lázas lehet szerintetek?

Vagy meddig fordulhat el? láz?

Legjobb válasz: Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.

Mi is tegnap kaptuk meg de nekünk semmi bajunk nem volt eddig tõle, most alszik de szerintem ha fel kel se lesz már lázas. Én csak aluszékonyságot vettem észre rajta semmi mást. De szerintem este már nem lesz láza a kisbabádnak.
mi szerdán kaptuk, a másodikon napon tegnap csak hõemelkedése volt elsõ este volt lázas, mondjuk mindegyiknél volt neki.szerintem magasabb láz az elsõ napon gyakoribb, én még az étvágytalanságot vettem észre rajta.
bocsi a második napon nem a másodikon:)

Tegnap este a Sony Ericsson xperia x10 mini prom-nál lett egy kis hiba. Ahogy felnyitom a billentyűzetet az érintőpad nem működik, de ahogy lecsukom egyből jó lesz minden. Tegnap este megjavult és jó volt egész idáig. Mi lehet a baj?

Most Június 18-án lesz 1 éves.

Legjobb válasz: Próbálj egy factory resetet, lehet valamelyik program zavar be. Mindened el fog veszni, ami a belsõn van. Beállítások- Biztonsági mentés és visszaállítás- Gyári adatok visszaállítása

Próbálj egy factory resetet, lehet valamelyik program zavar be. Mindened el fog veszni, ami a belsõn van. Beállítások- Biztonsági mentés és visszaállítás- Gyári adatok visszaállítása

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!