Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a nagymamám (3 db)

Tegnap este elhunyt a nagymamám én pedig aug 26. -ra vagyok kiírva! Mit gondoltok egy ima erejéig elmehetek a temetésre? Kedden lesz!

Tegnap este negyed 9körül sírógörcs kapott el!Mostanában nagyon sok minden összejött!!A mamám pedig 8óra 10kor hunyt el!Lehetett ez egy megérzés vagy jel amit ő küldött nekem???

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, részvétem! Szerintem csak akkor menj, ha nagyon jól tûröd a hõséget! Még egy hétig hõségriadó lesz! Ne vegyél fel feketét, max. egy gyászszalagot tegyél magadra, ülj árnyékba, legyen nálad víz, és ha szédülsz, azonnal vitesd magad haza! Igen, a tegnap esti sírógörcs lehetett egy jel, én hiszek ebben. Talán egy megérzés, vagy nálad volt elbúcsúzni... Bevallom, én nem mennék el a temetésre, mert így is nagyon rosszul vagyok (37. hét), ha közel álltatok egymáshoz, otthon is el tudsz búcsúzni, tudsz imádkozni. Sok erõt kívánok!

Nagyon sajnálom, részvétem! Szerintem csak akkor menj, ha nagyon jól tûröd a hõséget! Még egy hétig hõségriadó lesz! Ne vegyél fel feketét, max. egy gyászszalagot tegyél magadra, ülj árnyékba, legyen nálad víz, és ha szédülsz, azonnal vitesd magad haza! Igen, a tegnap esti sírógörcs lehetett egy jel, én hiszek ebben. Talán egy megérzés, vagy nálad volt elbúcsúzni... Bevallom, én nem mennék el a temetésre, mert így is nagyon rosszul vagyok (37. hét), ha közel álltatok egymáshoz, otthon is el tudsz búcsúzni, tudsz imádkozni. Sok erõt kívánok!
Én elmennék a temetésre. A meleg miatt nem vennék fel hosszúujjút és árnyékban állnék ha lehetne. Szerintem otthon is ugyanúgy gyászolnál mint a temetésen, nem hiszem, hogy lelkileg bármelyik út könnyebb lenne, de neked kell érezned, hogy melyik megoldás jobb a lelkednek. Kitartást! Fogadd így ismeretlenül is õszinte részvétemet!
Menj el, de - semmiképp ne öltözz talpig feketébe, mert rosszul leszel a melegben (legyen nálad fekete szalag a fehér blúzodon, az tökéletes lesz) - legyen nálad lehetõleg fehér esernyõ/kalap nap ellen, ha esetleg napon kell állni hosszabb ideig - mindenképpen vigyél magaddal hideg vizet, ha van termoszod, abban, ha nincs, akkor tedd be a fagyasztóba félig megfagyni, úgy vidd el - lehetõleg kérj egy széket a szertartás alatt, bár közeli hozzátartozóknak szoktak odakészíteni Semmi bajod nem lesz, ha elmész. Részvétem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!!!Egyszerûen döntésképtelen vagyok, mert az itteni rokonok mind azt mondják hogy ne menjek, de én szívem szerint meg ha csak egy pillanatra is de elmennék!!!Nincs már egy nagymamám sem!!!
Én a 39. hétben vagyok, de nincs két egyforma napom ebben a hõségben. Van, hogy semmi gondom és van, hogy nagyon nem bírom. Szerintem ha jól érzed magad, semmi gond nem lehet abból, hogy elmész! Ahogy írták, úgy minden gond nélkül át tudod vészelni azt az idõt. Õszinte részvétem!
én eddig 2 temetésen voltam terhességem alatt, mind a kettõ féjem unokatestvére volt :( Nem vettem fel tiszta feketét, volt rajtam fehér is. De szerintem megértené mindenki ha nem mennél. Az egyik után elkezdtem egy nagyon picit barnázni.Szerintem a stressz miatt.De nem volt semmi baj.
Én is elmennék, a tanácsok amiket kaptál nagyon hasznosak. Mehetnél egy fehér selyemblúzba fekete gyász szalaggal. Amikor az elsõ fiamat vártam, meghalt a legjobb kolléganõm (öngyilkos lett), és nem mentem el a temetésére, mert úgy éreztem, hogy nagyon megviselne (így is megviselt, arról nem is beszélve, hogy rettenetesen haragszom rá a mai napig is, mert hátrahagyott két gyereket). A mai napig bánom, hogy nem mentem el. Fogadd részvétem!
Meg sem fordulna a fejemben, hogy ne menjek el. Jót írt az egyik válaszoló a hõség elleni teendõkkel kapcsolatban, tedd azt, amit írt.
Én biztos elmennék
Részvétem! Nekem vasárnap délután hunyt el a nagymamám én mindenképp elmegyek a temetésére, max ha nem bírom akkor hazahozatom magamat. 26 hkm

Tegnap este 3/4 6kor evett a lányom. A nagymama elvitte ez után még sétálni. Hm?

7kor jött vissza hogy sír szerinte éhes ahogy jöttek fel a lépcs?n a picim keze ökölbe vér vörösen meredten mint amikor valaki dühös. Annyira meg rémültem olyan volt mint egy görcs. Gyorsan lázmérés stb de semmi jele nem volt betegségnek, adtam neki cicit utána nem teljesen de megnyugodott. Fürdés után meg mintha semmi nem történt volna?

Legjobb válasz: Volt már ilyen valakinél?

A kérdező hozzászólása: Volt már ilyen valakinél?
Ha van napirendje, amit szigorúan betartotok, és ez az esti séta azon kívül volt, akkor a szokatlannak szólt. És a cici azért nyugtatta meg, mert megérezte a szagod. Ha evett is, akkor valószínûleg éhes is volt. Aztán lehetett melege és fázhatott is attól függõen, hogy hogy volt öltöztetve. Egyértelmûen (a leírtak alapján) valami nem tetszett neki. Persze azt nem írtad, hogy mennyi idõs...
A kérdező hozzászólása: 6 és fél hetes délelõtt és délután sétálunk néha este is még nincs annyira kötött napi rendje, és igény szerint szoptatok
A kérdező hozzászólása: próbálom úgy öltöztetni hogy egy réteggel adok rá többet mint ami rajtam van
szia, ha ilyen picurka akkor az is lehet, hogy egyszerûen anyahiánya volt. Õk még nagyon nagyon igénylik hogy veled legyenek állandóan. Lehet hogy csak megrémült mert hirtelen nem talált. Nálunk volt olyan hogy alvás után felébredt és a nagymami szaladt be hozzá, hát volt nagy ordítás... addig a percig amíg a karomba nem kaptam!

Tegnap este meghalt a nagymamám kutyusa. Nagyon szerette őt, mikor haldoklott a férje az volt az utolsó mondata, hogy "bobika" vigyázz rá. Már nem tud vigyázni rá és nagyon egyedül van, hogy segíthetnék neki?

Õ most vidéken mi (a család) Pesten vagyunk.

Legjobb válasz: Beszelj vele! Hasznald a segitokeszsegedet! Ha meg tud gondoskodni egy masik kutyusrol kerdezd meg nem e vagyik ra hogy ne legyen egyedul =)

Beszelj vele! Hasznald a segitokeszsegedet! Ha meg tud gondoskodni egy masik kutyusrol kerdezd meg nem e vagyik ra hogy ne legyen egyedul =)
Igen, próbáljátok rávenni, hogy legyen neki másik.
Esetleg meglátogathatnád, és vihetnél ajándékba egy kutyust! A menhelyeken annyi szeretetre éhes kutyus várja gazdiját!
Azért elõtte kérdezd meg, hogy kell- e neki új kutyus, mielõtt menhelyrõl viszel Neki. Nekem is meghalt a kutyusom, de azóta sem volt másik, pedig eltelt már 4 év :( Nem tudja mindenki úgy túltenni magát rajta, hogy ott van egy új kutyi. Kérdezd meg, de ha szeretne, akkor vigyél Neki, akkor segít majd feldolgozni a gyászt. De azzal is számoljatok, hogy ha Õ egyedül van vidéken, ha kicsi kuytát visztek, akkor a kutyus élhet még 10-12 évet, képes lesz- e addig gondozni a Mamád? Vagy tud- e valaki majd késõbb segíteni Neki ebben, ne legyen majd szegény kutya "kirakva" az utcára.
szerintem elöször kérdezzétek meg és hogyha szeretne egy édes kutyust akkor a menhelyen nagyon sok középkoros vagy idõs kutya van szerintem az pont jó lenne a mamádnak, mivel már kinõt az izgága korszakából és lenyugodott, így a mamádnak is könnyebb lesz gondozni!!!!!! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!