Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a hasammal (129 db)

Kb.5 napja volt ovum (csütörtökön tojásfehérjés folyás), de még tegnap is görcsölgetett este a hasam. Mitől lehet ez?

Szerdán és csütörtökön észleltem ilyen folyást,szombat kivételével együtt is voltunk azokban a napokban,nem tudom mennyire lesz hatásos,de még tegnap is görcsölt a hasam,mintha meg akarna jönni.Kb.júl.9-re nemvárom! Köszi a tanácsokat.

Legjobb válasz: Szia! Peteéréskor nekem is görcsölget a hasam, sõt ovuláció után is érzem enyhébben. Már azt gondoltam, hogy nem reped meg a tüszõ és azért fáj utána is, de a doki ultrahanggal nézte és bizony megreped. A doki szerint valószínûleg azért érzem, mert a petefészkek "dolgoznak" még. Esetenként a peteéréstõl menzeszig folyamatosan fájdogál a hasam.

Szia! Peteéréskor nekem is görcsölget a hasam, sõt ovuláció után is érzem enyhébben. Már azt gondoltam, hogy nem reped meg a tüszõ és azért fáj utána is, de a doki ultrahanggal nézte és bizony megreped. A doki szerint valószínûleg azért érzem, mert a petefészkek "dolgoznak" még. Esetenként a peteéréstõl menzeszig folyamatosan fájdogál a hasam.

Ugye normális hogy fájt tegnap este a medencecsontom, derekam? 19 hetes vagyok. Nem erősen, és a hasam is szurkált, néha a hátamba is. Ugye csak nő, tágul?

Megyek ma dokihoz, azért megemlítem neki, de nektek is volt már ilyenkor? Nem korai?

Legjobb válasz: Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.

Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tegnap voltam uh-n is, ott is minden rendben volt. Remélem normális.
Szia! Én is 24 hetes vagyok mint az elõzõ válaszoló és nálam is többször elõfordul, de ez tuti azért van mert "csinálja" a helyet a drága. Nekem idõszakonként ismétlõdik és egy két nap alatt elmulik. Nagyon tudja fesziteni a medencecsontom, és huzza a derekam, meg a hátam. Korainak nem korai, nekem már ugy a 14-ik hét környékétõl kezdõdött.
Elsõ vagyok.Nekem is mint az utolsó válaszolónak, idõszakonként jelentkezik, utána napokig semmi.Én is arra gondolok hogy ilyenkor nõ a méh, meg tágul, és hát nekem nincs valami széles csípõm.Gondolom ez is alkati kérdés.Szép pocakodást.
Szia, 23 hetes vagyok és nekem is az elmúlt hetekben voltak a hasszurkák, fájogatások. Szerintem ez a növekedés miatt volt, a doki sem mondott semmi problémát, és most már a köldököm fölött rugdos a bébim. Szóval nyugi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek. Én is arra gondoltam hogy csinálja a helyet a Manó. Nagyon Boldog Babavárást Nektek is!

2 hete késik. Tegnap óta fáj a mellem, estére a hasam mint egy lufi. Reméykedhetek?

2hete késik, émelyegtem.Tegnap óta fáj a mellem(de csak a bal),estére a hasam olyan mint egy lufi.4 napja 37 a h?m,de ma 36.8.Igaz,hogy 1 órával korábban mértem.Az is számit?Remélem baba,és nem valami más.

Legjobb válasz: teszt teszt es teszt azonnal,ne huzd az idot a jelek babara utalnak es ha minden igaz akkor jobb lenne mielobb megejteni a kotelezo vizsgalatokat mindkettotok erdekeben,ja ird meg h mi lett,sok sikert es gratu

teszt teszt es teszt azonnal, ne huzd az idot a jelek babara utalnak es ha minden igaz akkor jobb lenne mielobb megejteni a kotelezo vizsgalatokat mindkettotok erdekeben, ja ird meg h mi lett, sok sikert es gratu
A hõmérõzést felejtsd már el!!!Tesztelj!!Szerintem baba!Gratula!!
Hogy bírtál eddig is várni? Indíts egy tesztért és szorítok!:) Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény!:) Egy 8 hetes kismami
gyorsan tesztért, már én is izgulok!!!!
...én azt hiszem máris gratulálok...
TESZT!!! Ha negatív, doki, de drukkolok, hogy bébi legyen!

Tegnap is este megmertetm a homet nyelvalatt, digitalis homerovel tegnap-36, 5-mutatott. Most is megmertem en tudom hogy reggel kell de most este mar 36, 8-mutatott. A hasam felvan puffadva. Meg menziig kb.10-napom van. Muszaj melvaltozasnak lennie?

Legjobb válasz: Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Reggel a legmegbízhatóbb a mérés. Estére lehet sokkal magasabb, annyi mindentõl függ. Írd meg pontosan mi is érdekel, volt e peteérésed vagy már van e baba a hasadban? Mert ha kb.négy napja volt peteérésed akkor még nem ágyazódott be így nem érezhetsz semmit. Ja és én úgy tudom hogy jobb a higanyos hõmérõ.:)

Lombikosok! Ma vagyok ET+8. napon! Eddig is fájdogált a hasam, de tegnap este óta mensis görcseim vannak! Sikerült így valakinek a baba?

A melleim érzékenyek, ET utáni 6. napon iszonyatosan bedurrantak, de mára az is csökkent egy kicsit! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsánat, de eléggé magam alatt voltam! Sajnos nem sikerült! ET+ 10 napon elkezdtem vérezni. Csináltam egy tesztet, halványan pozi volt, szóval elindult valami, de sajnos nem fejezõdött be. Aranyosak vagytok és nagyon köszönöm, h szorítottatok értem!!
Én írtam neki privátot is, de nem válaszolt.
Mi a helyzet kérdezõ?
Nekem az ET+10. napon + volt a tesztem. Olyan volt, mintha meg akart volna jönni a menszeszem. Szorítok nagyon!
Ma már tesztelhetsz:)
Szia Kerdezo, teszteltel ma? Pozitiv?
Kedves kerdezo, hogy vagy?
Koszi, en is drukkolok neked is.
sziasztok!Énis lombikos vagyok, nagyon drukkolok nektek.írjatok ha teszteltetek.
Koszonom, en is ertetek. Ha teszteltel, irj, legyszi, akar privatot is.
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon szeretném, mi is 2, 5 éve küzdünk a bébiért! Nagyon szorítok érted is!!
En is 3- at kaptam vissza, ketto 8 sejteset es egy 7 sejteset. Sajnos fagyasztani nem is lehetett, ez a harom lett. Ugy szeretnem, ha sikerulne, 2 eve probalkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én is köszönöm a drukkot! Hármat kaptam vissza, 7-8-és egy nagyon sok sejteset:) Te?
Elso vagyok. Koszonjuk a drukkot. Kerlek, ird majd meg, milyen lett a teszt, en kedd korulre tervezrm. Hany sejtecsket kaptal vissza, hany naposakat?
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ! Nekem ez a 2. lombikom, az elsõnél semmi ilyesmit nem éreztem! Szerintem vasárnap tesztelek egyet, bár nagyon félek az eredménytõl!:)
Kinek így, kinek úgy... Én anno semmit nem éreztem, van aki meg mindent amit csak lehet. Sajnos azt kell mondanom, hogy csak az idõ hozza meg nektek a választ. Szorítok a sikeretekért!
Sajnalom nagyon. :(

Holnap kellene megjönnie, tegnap este nagyon görcsölt a hasam. De a teszt negatív lett amit csináltam a hQm reggel 36.9 volt lehetek babás? A tegnap esti fájdalom lehetett beágyazódás?

Legjobb válasz: A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.

A beágyazódás peteérés után 4-10 nap. Ha holnapra nem várod, akkor az már a 12. napod volt. Reggeliv vizeletbõl célszerûbb tesztelni. Nyákod milyen? Mert ha meg akarna jönni akkor vizes állagú lesz 12-24 órával hamarabb.
Szerintem inkább mensis fájdalom volt, de azért minden lehetséges.
A beágyazódásnak már meg kellett történnie. Várjatok lányok a teszttel, amíg elmarad a mensi!! Felesleges elõbb, mert adhat téves infot. holnapután tesztelj!
Beágyazódás semmi képp, hisz az a megtermékenyülés utáni 7-12. napon következik be. Lehet mensis fájdalom, vagy pedig utalhat terhességre, hogy nõ a méhed. Én 6 hetes vagyok, és bizony rendszeresen vannak kisebb görcseim, és ez normális, átalakul a méhed. Nekem a mensi elõtt 2 nappal halványan, de poz. lett a teszt. Várd meg, hogy megjön-e.

23 hetes vagyok és tegnap este 3szor egymás után bekeményedett a hasam+napok óta bő irritáló folyás. Ma Doki?

Péntek estére sem voltam valami jól, de a fekvés és a magnézium segített, igaz aznap végig takarítottam. A 2és fél évesem sem könnyíti meg az életem. Ma van rendelés a dokimnak, de csütörtökön talink van a kórházban mert meg kell mérje a méhnyakat. Várjak addig vagy ne? 2 hete voltam vizsgált is, minden a legnagyobb rendben volt. A mai alkalom fizet?s is lenne de nem is ez a lényeg mert valahogy kigazdálkodjuk de a dokimat sem akarom feleslegesen paráztatni nehogy az ünnepeket a kórházban töltetsse velem. / minden héten járok a kórházba injekció kúrára mert az els? babám koraszülött lett, és a vizsgálatok része a 24.heti méhnyak mérés, lássák mennyire hatásos a gyógyszer nem rövidül e a méhnyak/

Legjobb válasz: Ha keményedik a hasad, az nem gond, nekem is keményedett kb. fél idõtõl, csak edz a hasad a nagy napra, de azért pihenj ha csak tudsz, kíméld magad, meg MagneB6. A folyás meg lehet fertõzéstõl is, de ha vízszerû, akkor a magzatvíz is szivároghat. Emiatt mindenképpen doki!

Ha keményedik a hasad, az nem gond, nekem is keményedett kb. fél idõtõl, csak edz a hasad a nagy napra, de azért pihenj ha csak tudsz, kíméld magad, meg MagneB6. A folyás meg lehet fertõzéstõl is, de ha vízszerû, akkor a magzatvíz is szivároghat. Emiatt mindenképpen doki!
Az irritáló folyás nem normális, azzal én mindenféleképpen elmennék orvoshoz, minél elõbb. Nekem is volt az elején kb. 20 hetesen (harmadik terhesség), annyira irritáló volt, hogy képes voltam bemenni este a kórházi ügyeletre, mert megõrültem a fájdalomtól. Kaptam krémet rá, és egy hét alatt elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Bejelentkeztem este 7re megyek. Már persze kutya bajom de tartozok az ördögnek ezzel az úttal meg pénzel. Az idegeim kivannak úgyhogy ma a lányommal is csak kiabáltam, úgyhogy inkább bejelentkeztem mert nem haladok 5rõl a 6 ra csak az agyam kattog és semmit nem csinálok. Hát nem akarom hogy az ünnepek így teljenek, ja és csütörtökön nem lesz a dokim a kórházba úgyhogy csak a magánrendelõ marad.

Meddig megy az ember hasa ha hashajtót vesz be? Tegnap vettem be és este óta megy a hasam? Meddig tart még?

Legjobb válasz: nekem volt már rá példa h akár egész másnap is ment...de olyan is volt h nem is hatott. sok mindentõl függ sztem.

nekem volt már rá példa h akár egész másnap is ment...de olyan is volt h nem is hatott. sok mindentõl függ sztem.
Hát általában addig amíg van ami kijöjjön és ha az találkozik a hashajtó anyagával akkor ki is jön amíg ki nem ürül a szervezet addig szerintem menni fog.

Tegnap este elkezdett fájni a hasam és úgy éreztem este és éjszaka mintha jósló fájások lennének lehet ez?

Segítsetek nagyon aggódom.34 hetes kismami.El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: lehet persze ne aggódj ha nem rendszeres s nem sok..magne b 6 szedj....ha nem vagy nyugodt irány doki...jobb félni...

lehet persze ne aggódj ha nem rendszeres s nem sok..magne b 6 szedj....ha nem vagy nyugodt irány doki...jobb félni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ megnyugtattál!Szeretnél külön írogatni?
En reggel 5 orakor ébredtem hasfájásra, majd elmult.Fél 6-kor ismét elkezdôdtek a gôrcsôk.Férjemet riadoztattam, hogy megyunk korházba, de végul elmultak a fájások és még mindig egészben vagyok. 37 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!