Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a hátamon (28 db)

Ugye normális hogy fájt tegnap este a medencecsontom, derekam? 19 hetes vagyok. Nem erősen, és a hasam is szurkált, néha a hátamba is. Ugye csak nő, tágul?

Megyek ma dokihoz, azért megemlítem neki, de nektek is volt már ilyenkor? Nem korai?

Legjobb válasz: Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.

Szia.Igen volt, hát remélme normális.Én 24 hetes vagyok.Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, de biztos minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tegnap voltam uh-n is, ott is minden rendben volt. Remélem normális.
Szia! Én is 24 hetes vagyok mint az elõzõ válaszoló és nálam is többször elõfordul, de ez tuti azért van mert "csinálja" a helyet a drága. Nekem idõszakonként ismétlõdik és egy két nap alatt elmulik. Nagyon tudja fesziteni a medencecsontom, és huzza a derekam, meg a hátam. Korainak nem korai, nekem már ugy a 14-ik hét környékétõl kezdõdött.
Elsõ vagyok.Nekem is mint az utolsó válaszolónak, idõszakonként jelentkezik, utána napokig semmi.Én is arra gondolok hogy ilyenkor nõ a méh, meg tágul, és hát nekem nincs valami széles csípõm.Gondolom ez is alkati kérdés.Szép pocakodást.
Szia, 23 hetes vagyok és nekem is az elmúlt hetekben voltak a hasszurkák, fájogatások. Szerintem ez a növekedés miatt volt, a doki sem mondott semmi problémát, és most már a köldököm fölött rugdos a bébim. Szóval nyugi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm Nektek. Én is arra gondoltam hogy csinálja a helyet a Manó. Nagyon Boldog Babavárást Nektek is!

Van most ilyen vírus? Kislányomnak tegnap estére kiütéses lett a mellkasa meg a háta, mára sokkal több lett a kiütés a hátán. Kicsit viszket neki, olyan rücskös tapíntásúak.

Amúgy semmi baja,kap kalciumot meg fenistil cseppet. Akinek volt, hogy, mennyi idő alatt múlt el?

Legjobb válasz: A fiamnak a hátán van (kb 2 napja), de én ráfogtam, hogy csalán kiütés, mert kóstoltattam vele feles tejet, amúgy én holnap terveztem elvinni doki nénihez, hátha benéztem. 14 hónapos

A fiamnak a hátán van (kb 2 napja), de én ráfogtam, hogy csalán kiütés, mert kóstoltattam vele feles tejet, amúgy én holnap terveztem elvinni doki nénihez, hátha benéztem. 14 hónapos
Bárányhimlõ? Mosószer váltás?
skarlát is így kezdõdik

Tegnap óta fáj a mellkasom, ma este már a hátam is fáj! Ugye nem kezdődő tüdőgyulladás?

Legjobb válasz: Hát, én röntgenes vagyok mégsem látok át rajtad :D, na de komolyan orvosnál voltál már? Látatlanban nehéz bármirõl is véleményt mondani.

Hát, én röntgenes vagyok mégsem látok át rajtad :D, na de komolyan orvosnál voltál már? Látatlanban nehéz bármirõl is véleményt mondani.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam és a héten már nem is tudok menni.:( Tele vagyok vendégekkel a munkahelyemen.


Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ

Még hét napom van a szülésig. Tegnap este elég erős fájásaim voltak, azt hittem reggel indulhatunk a kórházba. De reggelre megszűnt minden. Mennyi lehet még hátra? Nektek mennyivel a szülés előtt jelentkeztek erős esti, akár jósló fájások?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

Nekem az elsõ babámnál már a 36. héttõl voltak fájások, de csak a 41. hétre lett ebbõl baba. Igazából sajnos ez alapján nem lehet következtetni a szülés várható idõpontjára. Barátnõm 3 gyereket szült, "tünetmentesen" indult mindig szülni és pár óra alatt meg is szült. 36 hetes

Tegnap este óta olyan fura a hátam bal oldali része a lapockámnál. Olyan mintha valami bizseregne, vagy mocorogna a hátamba . Mitől lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mocorog is. Ha egyéb panaszod, fájdalmad, lázad nincsen, akkor masszíroztasd ki. Tudok segíteni, itt az e-mail.

Lehet, hogy mocorog is. Ha egyéb panaszod, fájdalmad, lázad nincsen, akkor masszíroztasd ki. Tudok segíteni, itt az e-mail.
Nekem is szokott már nem veszem figyelembe! Szerintem valami idegi bizsergés lehet.

Tegnap este kilyukadt a gumi és volt egy kis magömlés is. és hát minden olyan lett! Anyám is mindjárt itt lesz! Mivel takarítsam fel?

Nagyon ciki lenne,ha észre venné!Szóval tegnap nagyon meleg volt és így este kellett a búzát aratni,de a nagy hőség miatt a gumik nem bírták a nyomást és a jobb oldalon mindkét gumi eldurrant,emiatt a kombájn jobbra kezdett dőlni és kb. 10 köbméternyi búza ömlött szét,ami elég nagy helyen szétszóródott.Most mitévő legyek???Még egy lapát sincs nálam!A főnököm(aki az anyám is) nemsokára itt lesz!!!44négy!

Legjobb válasz: :D

:D
Ez szépen megtévesztettél minket :D
Óriási :D
Köszi. Jó volt. :D
Hát ezt bevettem :D
na végre valami vicces:)
:) ez jó
Majdnem mosolyogtam.
áh ugyan :D
A kérdező hozzászólása: Jaj, neeeee!!4Véletlenül rossz kategóriába írtam!!44néégy
Nyald fel

Boldog vagyok éppen tegnap panaszkodtam, hogy még nem érzem a babám! Hát este bemutatkozott. Hátamra feküdtem, utána mintha jó keményre felfújták volna a hasam fogom még érezni?

és az a nagy leveg?szerü mozgott azért egy kicsit kellemetlen volt jó er?ssen mozgott a baba.tökjó volt.probáltam mereven feküdni és esküszöm,hogy mozgott a hasam,és mikor az egyik oldalamra feküdtem akkor oda jött a baba és azért jól er?ssen kinyomja a hasam aztán a másik oldalamra fordultam és akkor oda jött szinte lehetett érezni,hogy az a keménység kinyomodik egész éjszaka lanbadázott a hasamban kicsit fáradt is vagyok.de most nem mozog!fog még mozogno??????mit egyek,hogy megmozgassam?????

Legjobb válasz: Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )

Szerintem nem kell erõltetni a mozgást, jönni fog az magától, mostantól egyre gyakrabban, a végefelé már azt fogod kívánni, hogy a lurkód pihenjen kicsit ;) Hány hetes is vagy? Egyébként természetesen gratula a mocorgáshoz! :) (Nekem egy-egy finomabb falat után, illetve ha valamelyik oldalamra feküdtem jobban ficergett a kisfiam, már most várom, hogy a pocaklakóm elkezdje, hiányzott ez az érzés :) )
Amikor nekem elöször megmozdult, 18. hetes volttam, egy éjjel éreztem, aztàn egy màsfél hét szünet következett. Aztàn ujra beindult. Legtöbbször a hideg Cola, ami az enyémet felébresztette, illetve a finom desszertek:) ))))) De ahogy az elözö is irta, ne eröltesd nagyon, az se jo. Lesz mög idöszak ahol aludni se fogsz tudni annyira ficànkol majd. A babaànak sok alvàsra van szüksége, hogy fejlödhessen, ugyhogy ne aggodj, valoszinü most alszik, de az se mindegy, milyen pozicioban van épp. Boldog babavàràst!
Szió! Ne erõltesd, fog még mocorogni bõven, csak eleinte kevesebbszer érzed. Nekem kaja után szokott "fölkelni", akkor szinte mindig mocorog, de valamikor szinte egész nap rugdos (pl. tegnap), valamikor meg egész nap alig érzem. Az én kisfiam ilyen kis "hangulatbaba", szerintem teljesen a hangulatától függ, hogy mikor mennyire mozog. Szép babavárást! Üdv: 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: eyébként 16-hetes vagyok.és köszönöm a sok választ.boldog új évet nektek!

Ma reggelre meg hát most is, tojásfehérjés, nyúlós a folyásom akkor tegnap este vagy ma van peteérés?

tegnap este együtt voltunk, ma is legyünk? persze ezelőtti napokban is 2 naponta legalább összebújtunk.. így több esély van babára?

Legjobb válasz: Legyetek együtt, mi is együtt voltunk egymás után 3 nap amíg tartott a nyálkám:) Össze is jött

Legyetek együtt, mi is együtt voltunk egymás után 3 nap amíg tartott a nyálkám:) Össze is jött
A kérdező hozzászólása: köszi , :O)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!