Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a barátommal és (54 db)

Tegnap sétáltam a barátommal és láttam a volt barátomat és el kezdett kérdezősködni a barátom h hiányzik-e. Este szeretkezni akart, én is csak nekem nem ment mert fájt. Lehet az az oka h láttam a volt pasimat?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel,maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...

Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel, maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...
Háth tényleg elég vicces :DD Semmi köze nincs a fájdalomnak ahoz , hogy láttad a volt pasid de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan..
Ha nem akartal volna szeretkezni vele, mert lattad a volt pasidat, felkavart es a mostani baratod eroltette volna, akkor lenne koze. De mivel te is akartal vele szeretkezni, szerintem a fajdalomnak valami mas oka van.

Tegnap szeretkeztem a barátommal és elszakadt az òvszer, de nem élvezett el. Este megjött a menstruáciòm, ez azt jelenti, hogy nem lehetek terhes?

Ne aggòdjak? Vagy attòl még, hogy megjött lehet valami??

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.

Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.
Ha nem ment el akkor elég kicsi az esély, viszont nehogy azt hidd hogy mert még aznap este megjött az kizárja hogy aznap reggel megtermékenyültél, mert ha mégis becsúszott a dolog akkor az majd a köv. ciklus kimaradásánál fog látszani.
nem vagy terhes
Ha nem sült el benned akkor több, mint valószínû, hogy nem leszel terhes. Nyugi. Bárbiológiailag a lehetõség fennáll, de annyira picit, hogy nem aggódnék.
Harmadik. Ha épp megvan neki, a következõ petesejt már nem fog megtermékenyülni. Addig nem bírja élve egy kis g..i spermium se. BIOLÓGIA ember! Hol ültél te 7. általánosban?

Tegnap voltam együtt először a barátommal és én előtte még szűz voltam véreztemis rendesen. Ma meg ilyen barnás váladékom volt egész nap azt hittem megjött a menstruációm de estére elmúlt. Mi volt ez?

Amúgy meg használtunk óvszert.Lehetek-e terhes?!

Legjobb válasz: Szerintem az még a tegnapi vér lehetett, csak gondolom csökkent a mennyiség és megalvadt. Tuti nem terhesség miatt van.

Szerintem az még a tegnapi vér lehetett, csak gondolom csökkent a mennyiség és megalvadt. Tuti nem terhesség miatt van.
Nem terhesség miatt van. Ne aggódj:) Az még a tegnapi vérzés miatt volt. :)
Azt hiszem, ezekbõl az adatokból biztosra megmondhatom, hogy terhes vagy. A barnás váladékból arra tippelnék, hogy kicsi, púpos és szõrõs lesz a gyerek, vagy lehet, hogy pö..öslány lesz, nehez ezt megmondani. Mindenesetre sok szerencsét kívánok a gyerekhez.
Ez szerintem egy értelmes kérdés, miért nem lehet rá normálisan válaszolni? (utolsónak mondom) Amúgy, igen ez még a tegnapi dolog folytatása volt, nincs semmi bajod és ha rendesen védekeztetek, értem ez alatt, hogy nem szakadt el a gumi, akkor nem lehetsz terhes. Csak zárójelben jegyzem meg, ha terhes is lennél a barna folygyazódás jele lehetne, de az sem rögtön másnap jelentkezik. De nem vagy az!
Most látom, hogy összevontam két szót :) Szóval azt akartam írni, hogy a barna folyás a beágyazódás jele lehetne, de az sem mindjárt másnap.
Igen. 12 óra kihagyás után kellene 2-õt bevenni! Nem lehet baj!
4 óra csúszás semmit sem számít. akár még szexelhettél is volna nyugodtan. a közel azonos idõben nemazt jelenti h percre pontosan....
Elsõ válaszadó! Nem minden gyógyszernél kell bevenni az elmulasztott szemet 12 órán túl, úgyhogy ne általánosíts! Én Milligestet szedek, de nekem például nem kell bevennem, ha kicsúszok az idõbõl. 4 óra késésbõl nem lehet baj, arra figyelj oda, ha késel is picit, a 12 órát ne lépd túl, mert akkor csökken a megbízhatóság!
akár felfázástól is lehet!fõleg ha még rátett 1 lapáttal azzal hogy durva volt a barátod 1 picit...
kis felfázás + durva pasi + ha még koszos is volt a keze akkor valami jó kis fertõzést összeszedtél. Nõgyógyász majd ír fel rá valamit.
szia! adurva dörzsölõ érintéstõl amit a barátod okozott úgymond izgatás címszó alatt, az okozta ezt, ez teljesen biztos hiszen azt írod már közben is fájt.máskor tessék szólni ha valmi nem jó bátran csak õ is így tanulja meg hogy okozhat örömet neked.így meg nem fog csak fájdalmat amit nem szeretnél. mond meg a barátodnak csinálja finomabban legyen figyelmesebb .mert õ rendkivûl nemtörõdöm volt veled. most pár napig ne pettingeljél hogy hámréteg hamar begyógyuljon. a fürdõ vizedbe szórj kamilla virágot az segít és kellemesebb lesz az ülés és segít regenerálódni az ajkaidnak.
nem lehet hogy a barátod kicsit durvább volt? A fájdalom valoszinûleg attol volt hogy feszül voltál és nemtudtad kellõképp elengedni magad és nem lehettél tul nedves sem. Hogy mitõl dagadt be a kisajkad arra sajnos nemtudok válaszolni.
Én sokszor vagyok úgy hogy mikor a párommal pettingelek akkor ha mondjuk pár napja borotválkoztam és borostás vagyok akkor még saját magam is kidörzsölöm, attól függetlenül hogy a párom hogyan csinálja lennt a dolgokat. Perzse ez egyénfüggõ csak pont olvastam a kérdésed és nekem ettõl szokott még, de érdemes figyelembe venned az elõzõ hozzászólókat is, õgyógyász .. stb, ha 1-2 napnál tovább észlesz furcsa tüneteket, akkor fordulj orvoshoz.

Egy barátom tegnap szakított a feleségével és egész este bömbölt. Félek hogy évekig ilyen lesz mert nagyon szerelmes volt belé. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Kritikus napok, hetek jöhetnek, nem fog évekig zokogni. Ha fájt, az idõ lassan úgy is begyógyítja a sebeket, már amennyire lehet. Kérdezd meg tõle, segíthetsz-e valamiben, ha nem, és egyedüllétre vágyik, akkor hagyni kell. Ha szüksége van támogatásra, akkor pedig támogatsd.

Kritikus napok, hetek jöhetnek, nem fog évekig zokogni. Ha fájt, az idõ lassan úgy is begyógyítja a sebeket, már amennyire lehet. Kérdezd meg tõle, segíthetsz-e valamiben, ha nem, és egyedüllétre vágyik, akkor hagyni kell. Ha szüksége van támogatásra, akkor pedig támogatsd.
Miért szakított a nejével?
Miért szakítottak? Mert attól azért erõsen függ, hogy hogyan tudja feldolgozni, meg az is, hogy miben lehet segíteni...
7 Nem biztos, hogy nem szereti a nõ a pasit, lehet, hogy a pasi övön alul ütött neki, nagyon fájdalmasan, és most visszaadta. Sokszor egy ilyen elõtt mindig ezt lehet felfedezni.
Ha nagyon szerelmes volt, miért szakított vele?
Na, az fog belõle kisülni, hogy a nõ egy kva, megcsalta, satöbbi. Ma már ez a harmadik próbálkozás arra, hogy lehessen ribancozni. A másik két topik már kimúlt.
Én ammondó vagyok, hogy ha szerelmes volt nagyon a nejébe, akkor megér egy próbát, hogy utána menjen a nõnek.Mindent egy lapra feltenni.
A kérdező hozzászólása: lemaradt hogy a nõ szakított vele, mert már nem szereti
pofozd fel és mondd azt hogy "kuss ribanc" értékelni fogja :D
normális, 72 órás tabi felborítja a dolgokat és azonnal vérzel utána mert így mûködik
ennyike. :D egyesnek igaza van. :D
Ezért jobb az análszex. ezért nem hasznalunk ovszert csajommal. nem kell tartani attol hogy terhes lesz a rohadt. Nekem jo az a lenyeg. sztm te neked sem netezni kéne hanem kapálni meg dolgozni bmeg!!!
lehet, h kicsit durvább volt, vagy nagyon élvezted.
A kérdező hozzászólása: azért mert nagyon élveztem elkezdtem vérezni? esetleg attól lehet, hogy a méhszájam még kicsit nyitott volt?
nem volt túl "durva" az aktus?
Biztos véget ért?Nem szokott lenni még csipp-csöpp?Én is így indultam neki pénteken, de remélem huszonkettedike elõtt nem látok vért.
A kérdező hozzászólása: nem volt durva, meg akkor nem is éreztem semmit, erre észrevettem, hogy ismét vérzek, de ugyanolyan erõsségû, mint a mensi közepén

Tegnap este szeretkeztünk a barátommal és ma meg rettenetesen szúrkál a hasam! Talán elég "mély benyomás"tett vagy mitől lehet ez?

Eddig még nem tapasztaltam ilyet.

Legjobb válasz: Velem is volt mar igy...es nem tudom...de elmulik.

Velem is volt mar igy...es nem tudom...de elmulik.
Kérdésem! Volt orgazmusod? Mert ha nem akkor attól is lehet! De persze mástól is. Felfázás stb. 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!