Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a barátommal, egy éve (4 db)

Tegnap este lefekdótem a barátommal, egy éve vagyunk eggyüt. Gumit használtunk. Eleinte fáj bár tudom hogy ez természetes. De ma viszont egész nap fájt a derekam és az alhasam van összefüggés? A folyásom is sokkal erösebb volt. Miért?

Legjobb válasz: Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.

Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.
Bár ez vhol természetes h fáj kicsit a derekdat, bár lehet h inkább attol h most fog megjönni vagy elmult de még kicsit érzékeny:S sztem.... A folyásnak nincs közeb ehhez, nekem nem volt ien....

Már egy éve szedek fogamzásgátlót kb deélután 7 körül szoktam bevenni. Tegnap elfelejtettem bevenni és este szexeltünk a barátommal. Van okom félni a tegnap este miatt?

Mikor végeztünk és elment bennem akkor jutott eszembe, h nem vettem be a tabit és utána pár óra késéssel éjfél körül be is vettem. Szerintem nem lehet ebb?l baj de kíváncsi lennékl a véleményetekre?!

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen szedsz, de elvileg pár órás eltérés nem vészes. Fõleg, hogy amikor épp szünetet tartasz, akkor sem para.

Nem tudom, milyen szedsz, de elvileg pár órás eltérés nem vészes. Fõleg, hogy amikor épp szünetet tartasz, akkor sem para.
A kérdező hozzászólása: Tri regol-t szedek.
egy éves folyamatos szedés után még ha ki is marad teljesen egy tabletta (ami ügye itt nem is történt meg), sem csökken a védettségi szinted. Ennyi szedés után, ha teljesen abbahagynád, is kellene 2-3 hónap, hogy visszaálljon a szervezeted normális mûködésre. egyszóval csak annyi okod van félni, amennyi amúgy is.
lindynette 20-ra is igaz, hha kesobb (13ora) veszem be akkor sincs baj?mar 3 eve szedem...
azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy nem azért nem szabad kihagyni egy szemet, amert akkor egybõl teherbe esehetsz, hanem azért, mert hormongyógyszer, és ha kimarad egy, akkor felborul a szervezeted hormonháztartása. Terhes nem leszel, de hangulatingadozástól kezdve a bõrpanaszokon át, akár szervi rendellenességig bármi bejöhet. Nyilván az utóbbi kevéssé jellemzõ.

Egy barátom tegnap szakított a feleségével és egész este bömbölt. Félek hogy évekig ilyen lesz mert nagyon szerelmes volt belé. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Kritikus napok, hetek jöhetnek, nem fog évekig zokogni. Ha fájt, az idõ lassan úgy is begyógyítja a sebeket, már amennyire lehet. Kérdezd meg tõle, segíthetsz-e valamiben, ha nem, és egyedüllétre vágyik, akkor hagyni kell. Ha szüksége van támogatásra, akkor pedig támogatsd.

Kritikus napok, hetek jöhetnek, nem fog évekig zokogni. Ha fájt, az idõ lassan úgy is begyógyítja a sebeket, már amennyire lehet. Kérdezd meg tõle, segíthetsz-e valamiben, ha nem, és egyedüllétre vágyik, akkor hagyni kell. Ha szüksége van támogatásra, akkor pedig támogatsd.
Miért szakított a nejével?
Miért szakítottak? Mert attól azért erõsen függ, hogy hogyan tudja feldolgozni, meg az is, hogy miben lehet segíteni...
7 Nem biztos, hogy nem szereti a nõ a pasit, lehet, hogy a pasi övön alul ütött neki, nagyon fájdalmasan, és most visszaadta. Sokszor egy ilyen elõtt mindig ezt lehet felfedezni.
Ha nagyon szerelmes volt, miért szakított vele?
Na, az fog belõle kisülni, hogy a nõ egy kva, megcsalta, satöbbi. Ma már ez a harmadik próbálkozás arra, hogy lehessen ribancozni. A másik két topik már kimúlt.
Én ammondó vagyok, hogy ha szerelmes volt nagyon a nejébe, akkor megér egy próbát, hogy utána menjen a nõnek.Mindent egy lapra feltenni.
A kérdező hozzászólása: lemaradt hogy a nõ szakított vele, mert már nem szereti
pofozd fel és mondd azt hogy "kuss ribanc" értékelni fogja :D

Kb egy éve szedek gyógyszert és tegnap kezdtem el egy újabb levelet, este együtt voltam a barátommal és bennem ment el, mennyi lehet az esélye hogy terhes lettem?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag 0. Miért gondolod, hogy terhes vagy? Ha egy éve szeded, akkor tudod, hogy a szedés szünetében is teljes védettséget élvezel. Miért merült fel benned egyáltalán a kérdés?

Gyakorlatilag 0. Miért gondolod, hogy terhes vagy? Ha egy éve szeded, akkor tudod, hogy a szedés szünetében is teljes védettséget élvezel. Miért merült fel benned egyáltalán a kérdés?
Semmi bajod nem lett, ne aggódj!!!Fõleg egy éve szeded...meg el kezdted, amugy a szünet napjain is védett vagy!!!
Ha egy éve folyamatosan az elõírtak szerint szeded akkor nem lehetsz terhes... Nem nagyon értem mit érthetsz "egy újabb levél" alatt, azon kívül, hogy a két levél közötti szünet után egy újba kezdtél. Ha ezt érted alatta akkor nem lehetsz terhes...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, csak azért tettem fel a kérdést mert még soha nem volt ilyen és úgy nyugodtabb vagyok ha mások véleményét is megismerem :) mégegyszer köszönöm!
De nemértem hogyha a nõk fogamzásgátlót szednek, azt azért szedik hogy ne legyenek terhesek, és ne keljen védekezni, másképpen... akkor miért vannak ezek a kérdések hogy fogamzásgátlót szedek, de nem védekeztünk gumival, lehetek terhes? -.-"
A kérdező hozzászólása: gondolom fiú az utolsó komment írója :) tudom hogy hülyén hangzanak ezek a kérdések ezt elismerem, de ha a sexnek következménye lesz azt mi viseljük, én is próbálom elkerülni ezt, ezért szedek gyógyszert de nyugtalan vagyok, hiszen baj bármikor lehet
igen ez talált :D és értem én miért agódsz, de.. nah xD
A kérdező hozzászólása: :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!