Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a barátommal (82 db)

Tegnap este a barátom belém élvezett ( most először). Lehet baj belőle?

Most szedtem be az els? levél lindynette 20 at . Hétf? este vettem be az utolsó szemet, aztán péntek hajnalban megjött.De tegnap reggelre már nem volt semmi.Tegnap este a barátom belém élvezett ( most el?ször). Lehet baj bel?le? Kedden este 6 kor kell elkezdenem szedni a bogyót ismét!

Legjobb válasz: szerintem nem lehet belöle baj :)én párom is tablettázik és mi is szoktunk szexelni azokon a napokon is amikor épp nem szedi szal érted abban a pár napban...és én is elszoktam benne menni,és sosincs gond.a tabletta véd azokon a napokon is.(ezt nõgyógyász mondta a barátnõmnek)

szerintem nem lehet belöle baj :) én párom is tablettázik és mi is szoktunk szexelni azokon a napokon is amikor épp nem szedi szal érted abban a pár napban...és én is elszoktam benne menni, és sosincs gond.a tabletta véd azokon a napokon is.(ezt nõgyógyász mondta a barátnõmnek)
velem is pont ez történt.elsõ levél szedése után, amikor nem szedtem belém élvezett a srác.nõgyógyász, 72 órás tabi..inkább, mint egy abortusz.ha már több levél után jártam volna, lehet nem így cselekszem.de biztos, ami biztos.
Ha rendesen szedtett az elsõ levéllel akkor szerintem nem lehet semmi gond. Vedd be amikor kell és utána renszeresen.Ha meg még mindig parázol csinálj pár nap múlva tesztet és az majd kimutatja mi van. Nem befolyásolja a tabi a tesztet.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a segítségeteket:) Én csak azért parázom egy kicsit mert hogy ez az elsõ levél, és sokan mondják hogy várd meg amig elkezded szedni a második levéllel.De én a második levéllel még nem kezdtem el.
áh, tuti h nemlesz belõle baj. az orvosok amúgyis 2 hetet szoktak mindig javasolni. tuti nemlesz baj belõle.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm!
A kérdező hozzászólása: háth nekem már az késõ lenne! szerintem nincs baj! olvastam a tájékoztatót és azt irja ha az elsõ naptól szedem akkor már az elsõ ciklus során véd, és a tabi mentes napokon is! remélem nem lesz baj:S:S
Ha rendesen beszedted az elsõ levelet, és nem hagytál ki egy szemet sem, nem késtél soha, nem volt durva hasmenésed (napi 3x híg széklet), hányásod, akkor nyugi, nincs semmi baj. A tabletta a szünetben is véd, semmi szükség 72 órásra, feleslegesen bolydítod meg a szervezetedet. A megvonásos vérzésed pedig valószínûleg azért volt ilyen kevés, mert a szervezeted most szokik hozzá a tablettához. Nekem is így volt az elsõ két hónapban. 28/N
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Nagyon jó ez az oldal! nem tudom mi lenne velem nélküle:O
trololo... :D
hát ez gáz nekem bejött volna
fingjad le még1x
Hát ezen felröhögtem...Tudom hogy neked nem valami vicces, de nekem az.Kérj bocsánatot és kész.
Az idõt visszaforgatni nem tudod. :D Égjen a pofád és maradj csöndben :D
kérdezd meg tõle hogy ízlett e neki
semmit, megtörtént aztán elfelejted
Akkor tettél valamit? vagy esetleg mondott valamit? mert azért ne rá "egy héttel" tegyél valamit.
Azért jó, hogy nem szartál rá a fejére :)
Semmit, emberbõl vagyunk, nem a güzü hordja ki . Akkor kellett volna vagy elröhögni, vagy elszégyellni magad, így már felesleges felhozni, hogy bocs drágám, amiért lefingtalak tegnap szex közben :D
A Te kedvenced is a bab?
Legközelebb kérdezd meg tõle, hogy "fingani ér? - akkor csalok." :D amúgy semmit se tegyél, lehet észre se vette...bár biztos észrevette. :D de ne is gondolj rá...talán õ se hozza elõ és akkor lefelejtitek. :)
Hàt ez elèg ciki. Tegyèl ùgy mintha nem törtènt volna semmi. Vègül is nem jön el a világ vège emiatt.
A kérdező hozzászólása: 3-as tényleg tetszene? lehet taliznunk kéne :) ) Egyébként a pasimat is nagyon tûzbe hozta, utána úgy megdöngetett, hogy vagy 5x bevertem a fejemet az ágytámlába közben :D
Nyílván nem akarattal csináltad. Nem zárható ki az ilyes- mi! Én úgy csinálnék, mintha semmi nem történt volna! Minden csoda 3 napig tart. Ha nem jelentkezik, leleplezi önmagát. Csak lyuknak kellenél neki! Ne engedd, hogy így megalázzon. Rúgd ki!

Tegnap este a barátom véletlenül elment bennem, most vegyek egy 72orás tablettát?

Legjobb válasz: Ha nem szedsz tablettál, akkor igen. Mégis, hogy lehet "véletlenül" elmenni a nõben?

Ha nem szedsz tablettál, akkor igen. Mégis, hogy lehet "véletlenül" elmenni a nõben?
Ha nem szedsz tabit akkor igen , ha gumiba ment el nem kell ...Ha se tabi se gumi akkor , vegyél mert nagy az esély a terheségere
A kérdező hozzászólása: Es az baj ha csak holnap tudom megvenni? Kiadjak majd a gyogyszertarban?
Hát minél elõbb, annál jobb.
Nem adják el kell menni nõgyógyászhoz
Menj most az ügyeletre, mert minél késõbb veszed be, annál kevésbé hat!
Receptre kell felíratni háziorvosnál, és kiadják, nem kell hozzá nõgyógyász.Nekem pl. recept nélkül is kiadták, mert mondtam, h NAGYON fontos, rendesek amúgy ilyen téren!:)
Már nem azért, de ha nem ment volna el benned is lehetnél terhes.... LÉTEZIK AZ ELÕVÁLADÉK! Sõt attól még elöbb teherbe eshetsz mintha elmenne benned... Amugy meg szerintem is vegyélbe 72órást. NA MEG VEHETNÉTEK FOGAMZÁSGÁTLÓT VAGY GUMIT! Elötte kéne gondolkozni nem utánna!!!!!

Tegnap este a barátommal sex közben kiszakad a gumi. Rá 12 órára bevettem az esemény utáni tabit nemsokára beveszem a másodikat, de nagyon ki vagyok borulva, nem akarok terhes lenni. Feleslegesen aggódok?

Mik a tapasztalatok ezekkel a tablettákkal kapcsolatban?

Legjobb válasz: Szia! Én (igaz bár több mint 5-6 éve volt) mikor használtam nekem segített (nem lettem terhes), ugyanígy jártunk mint ti és én is vettem be.Az a lényeg hogy 72 órán belül vedd be mint a két tablettát! De persze minél elõbb annál jobb! Sajnos itt olvastam már olyat is hogy hiába vette be, akkor is terhes lett. De ennek nagyon kicsi az esélye! Drukkolok hogy ne legyél az!

Szia! Én (igaz bár több mint 5-6 éve volt) mikor használtam nekem segített (nem lettem terhes), ugyanígy jártunk mint ti és én is vettem be.Az a lényeg hogy 72 órán belül vedd be mint a két tablettát! De persze minél elõbb annál jobb! Sajnos itt olvastam már olyat is hogy hiába vette be, akkor is terhes lett. De ennek nagyon kicsi az esélye! Drukkolok hogy ne legyél az!

Tegnap sétáltam a barátommal és láttam a volt barátomat és el kezdett kérdezősködni a barátom h hiányzik-e. Este szeretkezni akart, én is csak nekem nem ment mert fájt. Lehet az az oka h láttam a volt pasimat?

Legjobb válasz: Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel,maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...

Hát ez eléggé viccesen hangzik szerintem semmi köze a fájdalomnak és annak hogy láttad a volt pasidat egymáshoz.Annak már lenne ha tudatosan nem akartál volna szeretkezni emiatt de a fájdalom nem magyarázható ezzel, maximum mert nem voltál eléggé ellazulva mert ezen agyaltál...
Háth tényleg elég vicces :DD Semmi köze nincs a fájdalomnak ahoz , hogy láttad a volt pasid de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan..
Ha nem akartal volna szeretkezni vele, mert lattad a volt pasidat, felkavart es a mostani baratod eroltette volna, akkor lenne koze. De mivel te is akartal vele szeretkezni, szerintem a fajdalomnak valami mas oka van.

Tegnap szeretkeztem a barátommal és elszakadt az òvszer, de nem élvezett el. Este megjött a menstruáciòm, ez azt jelenti, hogy nem lehetek terhes?

Ne aggòdjak? Vagy attòl még, hogy megjött lehet valami??

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.

Nagyon-nagyon minimális az esély, de nem 0.
Ha nem ment el akkor elég kicsi az esély, viszont nehogy azt hidd hogy mert még aznap este megjött az kizárja hogy aznap reggel megtermékenyültél, mert ha mégis becsúszott a dolog akkor az majd a köv. ciklus kimaradásánál fog látszani.
nem vagy terhes
Ha nem sült el benned akkor több, mint valószínû, hogy nem leszel terhes. Nyugi. Bárbiológiailag a lehetõség fennáll, de annyira picit, hogy nem aggódnék.
Harmadik. Ha épp megvan neki, a következõ petesejt már nem fog megtermékenyülni. Addig nem bírja élve egy kis g..i spermium se. BIOLÓGIA ember! Hol ültél te 7. általánosban?
emlékeim szerint... gyanúsan kezdõdik.û De ha megvolt a menzeszed elvileg nem lehetsz terhes
elég jó a memóriátok ha azt se tudod beléd ment-e.remélem nem vagy terhes, ezt az észt ne örökítsétek.
Az életkorodat szorozd meg legalább 5-tel és megkapod a választ...

Van egy elég dilis barátnõm aki tegnap este mesélte hogy lefeküdt a pasijával?

Az lenne a történet lényege hogy a kotonban lévõ spermát miután végeztek a csaj felnyomta magának miután a faszija haza ment..a kérdésem az lenne hogy most ilyenkor mivan? Azon kivül hogy orvosi eset a csaj nem szed semmit a faszi kotonnal védekezett..segiteni akarok neki de nem tudom hogy ilyenkor mivan pontosan??!!

Legjobb válasz: Van egy elég dilis barátnõm aki tegnap este mesélte hogy lefeküdt a pasijával? Válasz: Igen, van.

Van egy elég dilis barátnõm aki tegnap este mesélte hogy lefeküdt a pasijával? Válasz: Igen, van.
Nem terhes a bnod mert a sperma levegot kapott igy ezaltal nem eletkepes... Ne dobaljatok ki a lovet folosen esemenyutanira
atya ég manapság már erre is figyelni kell... egyre elvetemültebbek a nõk
na de kifordítva nyomta fel? :D ha nem akkor nem gáz xD
levegõt kapott sperma? :D szerintetek a levegõ rögtön megöli a spermiumot, milliónyi spermiumot akiket elzár a levegõtõl a többi spermium és a lé amiben úszik? ritka buta emberek élnek itt :D
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy csinálta :/ Utána néztem sok helyen irja a net hogy több órályig is élet képes a spermium...normális embernek ilyen eszébe se jut..-.-
Órályig???? xD Bocsi de ilyet még nem láttam, pedig van itt egy pár durva helyesírási hiba. Én még mindig azt mondom h vegyetek terhességi tesztet, aki ilyen hülye az ne szaporodjon, így is elég nagy már az Isten àllatkertje...
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ! Köszi hogy szoltál nem szoktam helyes írási hibákkal írni..ez véletlen volt és nem tudtam hogy kell kijavítani.:)
"nem szoktam helyes írási hibákkal írni" És mégis hogy lehetnek az írási hibák helyesek? Egyébként az írásjelek használatát sem ártana megtanulnod.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ! Vártam már mikor jön egy ilyen hozzá szólás! Nem én vagyok az én tisztában vagyok a dolgok következményeivel és tudom mekkora felelõség egy baba :) még élni akarom a kis életem nem akarok még ilyeneken gondolkodni de ilyenrõl még nem hallottam és azért kérdeztem meg itt mert ez nekem új szitu :) De semmi baj Akik meg eddig válaszoltak azoknak köszönöm! :)
100%, hogy te vagy az a "dilis barátnõ" kedves kérdezõ, mert nagyon érdekel a terhesség téma. :D A kérdésedre a válasz pedig, elég kicsi az esélye, a terhességnek, de ugye semmi sem lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Szóval ahogy olvasom nem vesz esemény utánit mehetek keresztelõre?! :/ -.-"
Miben akarsz neki segíteni mikor agyhalott? :D
Pofán is vágnám ezt a nõt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ha van esély arra hogy teherbe essen akkor még idõbe rávenni hogy esemény utánit vegyen:/ Én kiakadtam rajta ez brutális szemétség a faszijával szemben szerintem
Attól függ mennyi ideig pihent a gempa a kotonban. A levegõn hamar halnak.
ezért kötök rá csomót, és viszem én el! nõben soha ne bízz a védekezés terén 30+F
erre most mas nem jutott eszembe, minthogy... na jo, inkabb nem irom le mert bannolnak :) az ilyen no orvosi eset, de lehet, hogy meg a klinikan sem foglalkoznanak vele...
A kérdező hozzászólása: Kb fél órára rá tehette meg nem tudom pontosan nem várt sokat mihejsd haza ment a barátja megtette..-.- Mennyi rá az esély h teherbe esik?
Vegyél neki esemény utánit és nyomd le a torkán... Adja az ég h ennek ne legyen gyereke -.- 16/L
minden lehetséges!

Már egy éve szedek fogamzásgátlót kb deélután 7 körül szoktam bevenni. Tegnap elfelejtettem bevenni és este szexeltünk a barátommal. Van okom félni a tegnap este miatt?

Mikor végeztünk és elment bennem akkor jutott eszembe, h nem vettem be a tabit és utána pár óra késéssel éjfél körül be is vettem. Szerintem nem lehet ebb?l baj de kíváncsi lennékl a véleményetekre?!

Legjobb válasz: Nem tudom, milyen szedsz, de elvileg pár órás eltérés nem vészes. Fõleg, hogy amikor épp szünetet tartasz, akkor sem para.

Nem tudom, milyen szedsz, de elvileg pár órás eltérés nem vészes. Fõleg, hogy amikor épp szünetet tartasz, akkor sem para.
A kérdező hozzászólása: Tri regol-t szedek.
egy éves folyamatos szedés után még ha ki is marad teljesen egy tabletta (ami ügye itt nem is történt meg), sem csökken a védettségi szinted. Ennyi szedés után, ha teljesen abbahagynád, is kellene 2-3 hónap, hogy visszaálljon a szervezeted normális mûködésre. egyszóval csak annyi okod van félni, amennyi amúgy is.
lindynette 20-ra is igaz, hha kesobb (13ora) veszem be akkor sincs baj?mar 3 eve szedem...
azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy nem azért nem szabad kihagyni egy szemet, amert akkor egybõl teherbe esehetsz, hanem azért, mert hormongyógyszer, és ha kimarad egy, akkor felborul a szervezeted hormonháztartása. Terhes nem leszel, de hangulatingadozástól kezdve a bõrpanaszokon át, akár szervi rendellenességig bármi bejöhet. Nyilván az utóbbi kevéssé jellemzõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!