Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este a (1442 db)

Tegnap este a Sony Ericsson xperia x10 mini prom-nál lett egy kis hiba. Ahogy felnyitom a billentyűzetet az érintőpad nem működik, de ahogy lecsukom egyből jó lesz minden. Tegnap este megjavult és jó volt egész idáig. Mi lehet a baj?

Most Június 18-án lesz 1 éves.

Legjobb válasz: Próbálj egy factory resetet, lehet valamelyik program zavar be. Mindened el fog veszni, ami a belsõn van. Beállítások- Biztonsági mentés és visszaállítás- Gyári adatok visszaállítása

Próbálj egy factory resetet, lehet valamelyik program zavar be. Mindened el fog veszni, ami a belsõn van. Beállítások- Biztonsági mentés és visszaállítás- Gyári adatok visszaállítása
az elsõ levél után már biztonságos.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Még a második levelet sem kellett volna megvárni, már az elsõ levél közben biztonságos lett volna amúgy. De a betegtájékoztatóban is le van írva egyébként, hogy mikorra fejti ki a hatását. A mai fogamzásgátlók nagy része, amennyiben a vérzés elsõ napján kezdi el szedni az illetõ, már az elsõ szemtõl kezdve védelmet nyújt. Azt a 2 hetet vagy 1 hónapot csak a biztonság kedvéért szokták mondani, de igazából korábban is kifejti már a legtöbbje a védekezõ hatást.
A maximális hatás már rég megvolt, ettõl még lehet probléma, de igen, igen: 0, 1%...
Akinek rendezett 28 napos ciklusa volt, mielõtt elkezdte szedni a tablettát (menstruáció elsõ napjától) annak a 3.hét végén már biztosan véd a gyógyszer. Én ennek ellenére mindig kivártam a 4 hetet. Azután már csak annyi a kockázat, amennyi fenáll alapból, ha tablettával védekezik valaki. Egy apró megjegyzés (nem kötekedésbõl): Ha tablettát szedsz, akkor nem menzeszed van, hanem megvonásos vérzésed.
A kérdező hozzászólása: és ha csütörtökön veszem be az ucsót attól még pénteken, szombaton lehet, ugye?:)
Szarjál a fa*szára! :-)
A kérdező hozzászólása: Nem akarta feltölteni attól féltékenyebb.
Attól vannak sokkal nagyobb betegségek is, hogy fényképez egy szép nõt több ok miatt is szinte fényképezni kell... :-) 1.: ha elhagy, még mindig képekkel tud emlékezni a szép dolgokra... :-) 2.: egész este úgysem tudnak dugni, agy ha pettingnek elmegy egy kis idõ a fényképezésre, az szintén nem baj, közben meg begerjed... :-) 3.: aki olyan választ adott, hogy õ egybõl leteperné és kielégítené, az is elképzelhetõ, de egyik nagy tapasztalatokkal rendelkezõ haverom azt mondta egyszer: "a kisegér is megunja az egy lyukba való mászkálást" :-) Ezeken gondolkozzatok el!
az én párom is szokott fényképeket készíteni rólam, de nem problémázik, csak dicsér közben :) és persze utána jön, aminek jönnie kell :) tulajdonképpen az elõjáték részeként is felfogható a fotózkodás, persze, csak ha mindkettõtöknek tetszik
Lehet, hogy félreértettem a kérdést, én azt hittem, arra vonatkozik, hogy miért így reagált, miért duzzogott és idegeskedett, nem arra, hogy miért akart fényképezni. Ha ez utóbbi a kérdés, akkor biztosan azért, hogy legyenek vizuális emlékei rólad, de tényleg nem kizárt az sem, hogy fel akarta valahova tenni. Meglepõen sok olyan férfi van, akit izgat, ha a barátnõjét mások is látják intim helyzetekben.
A kérdező hozzászólása: A bajom az, ahogy megsértõdött. Az asztalra dobta a gépet és duzzogva lefeküdt filmet nézni. Tiszta ideg volt bevörösödött a feje.
Akkor beszéld meg vele, hogy miért húzta fel ennyire magát, te csak neki szerettél volna kedveskedni, szerettél volna egy kellemes estét mindkettõtöknek és nagyon rosszul esett, hogy nem értékeli az igyekezetedet! De ha tényleg ilyen ideges, akaratos, "ki ha én nem" típus és így bánik a saját barátnõjével, akkor nem biztos, hogy fényes jövõ elé néz ez a kapcsolat.
Valamit nem voltál hajlandó megcsinálni amit szeretett volna? Kicsit összecsaptad a kérdést nem tudjuk mi volt pontosan. A partnereknek: ti még nem láthatók meztelen csajt és dumáltok hogy nem vártatok volna. Mi minden este látunk és nem kapkodunk;)
Én fényképeztem barátnõm szexi fehérnemûben, széthúzott puncival, stb. De soha nem rugóztam ezen hogy milyen profin pózol. Jó hogy nem kezdett el sminkelni a csávód, vagy nem mért fényerõsséget közben, érted? Elõvette volna a fényképész felszerelést, felállítva egy mobil fotó stúdiót a lakás közepén! :D
[link]
ejha mégiscsak lõtt egyet titokban?
öcsém ezek az emberek, az a kép már 3 hete fent van! pont manézegettem azt a képet !
Barátnõm is szokott ilyen meglepivel várni de én nem fényképezgezem, hanem levedzem róla azt a kucsi ruhát is és jól megdugom. Lehet, hogy fel is akarta valahova tölteni
Az nem gond, ha fényképez... elõfordul. :) )) De ha ilyenkor beleköt mindenbe, én megkérdezném, hova akarja feltölteni, hogy ennyire tökéletességre vágyik? Ilyenkor az a külön izgató, hogy a pózok alatt kezében a fényképezõ, és nem, vagy csak alig tud közben hozzáérni a másikhoz, de a látvány izgatja... Nem tudom, hogyan reagálnám le, ha õ sértõdne meg, mert nem jól pózolok... Szerintem az én részemrõl lenne vége az estének. :P
#1 szó szerint!
Jó dolgában nem tudja, hogy mit csináljon...
nekem akkor volt hasonlo mikor mar megromlott a kapcsolat es a szakitas logott a levegoben.
Vagy mert eleve ilyen a vérmérséklete: türelmetlen, akaratos, akarnok, mindent jobban tud típus. Vagy mert valami miatt eleve feszült volt, ideges, stresszes és ebben a szituációban adta ki magából a frusztrációt.
A kérdező hozzászólása: Ezek mind igazak rá.
Mutasd a képeket, mondok véleményt.
Azért mert nem jól pózoltál! Legközelebb jobban figyelj oda!
A kérdező hozzászólása: Normális férfi ilyenkor fényképezni akar?
Fényképezni? Nekem az lett volna az utolsó dolog ami eszembe jut. tepertelek le volna ott helyben és addig abba se hagytam volna amíg ki nem elégülsz :D
"Normális férfi ilyenkor fényképezni akar?" Eddig csak annyit irtál, hogy a párod. Mi nem tudhatjuk, hogy ö normális férfi-e? Kedves kérdezö tündérlány! A párod normális férfi?
Atya ég mennyire gáz pasid van. Nagyon gáz a fényképezõ gépével együtt, nem hogy jól kinyalt volna, és megdugott volna inkább. Egy igazi férfi így cselekszik, nem kattintgat egy fényképezõvel...
Csak meg akart örökíteni a csúcspontot. Kitudja meddig leszel még neki :D

Tegnap este a szombat esti lázban Rezes Judit és Lehoczky György modern bécsi keringõjének a zenéje mi volt?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Láttad tegnap este a Dr. G. -t? Hogy lehet az, hogy egy anya (lásd. Lent)?

...este fél 7-kor leteszi aludni a csecsem?jét, aki mellesleg szoptatott, és reggel fél 8-ig fel sem ébred?

Legjobb válasz: Nem tudom mi az a Dr.G., nem láttam. DE a lánykám 6 hónapos, anyatejes. 3 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig alszik, úgy hogy közben nem szopik. Nem érzem felelõtlennek magam, mert éjjel nem kap enni, inni. Az õ gyomrának és emésztõrendszerének is kell a pihenés. Tehát elképzelhetõ, az h 13-14 órán keresztül nem szopik a baba. Ilyen van.

Nem tudom mi az a Dr.G., nem láttam. DE a lánykám 6 hónapos, anyatejes. 3 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig alszik, úgy hogy közben nem szopik. Nem érzem felelõtlennek magam, mert éjjel nem kap enni, inni. Az õ gyomrának és emésztõrendszerének is kell a pihenés. Tehát elképzelhetõ, az h 13-14 órán keresztül nem szopik a baba. Ilyen van.
Szia! Én sajnos láttam a mûsort. A baba nem nem volt pici már, mert 1 év körül volt. Az ikertestvérével aludt egy szobában. Az ágyában volt kispárna, vastag takaró és tele volt plüssállattal. Az is lehet, hogy megfulladt a baba sok cumó között ami az ágyában volt. Ha belélegzi a plüssállatt szõrét, az is nagyon veszélyes lehet. Amúgy én nem használtam egyik gyermekemnél sem légzésfigyelõt, de azért néha-néha benézek hozzájuk.
Szerintem csak provokálni akarja itt az anyukákat a kérdezõ. Az én fiam is születése óta 8-10 órákat alszik éjjel egyhuzamban. Szerinted ez baj?? Nekem azt mondta a gyerekorvos, ha alszik ne keltegessem, ha éhes lesz felébred úgy is. Semmi baja, 10 hóanpos és még mindíg szopik.
Dr. G mûsoraiban mindig érdekes halálesetek vannak. De ezt a részt pont nem láttam. Mit derített ki végülis? Bölcsõhalál? Mennyi idõs volt a pici? Hiába alussza át mindkét fiam az éjszakát már 3 hónapos koruk óta, én azért többször benézek hozzájuk éjjel. Bár van légzésfigyelõje mindegyiknek, én éjjel mégis bekukkantok, ha felkelek... De azért sosem keltettem õket, hogy egyenek, igyanak. 29 hós és 8 hós babák
Nem láttam, amirõl írtál, és nem is igazán értem az összefüggést a baba halála és aközött, hogy nem szoptatták éjszaka. Vannak babák, akik hamar átalusszák az éjszakát. De pl. az én gyerekeim nem tartoznak közéjük. A lányom 4 éves, 3 éves korában aludta át elõször az éjszakát. Kisfiam 9 hónapos, minimum 3-4x felébred éjszaka. Nekem nem teher, nem célom, hogy bármi áron, de átaludják az éjszakát. Megszoptatom, alszunk tovább. Már megszoktam. Semmilyen altató praktikám nincs, nem is akarom "megtanítani" aludni. Majd kialakul.
Sajnos mi is 3-4x keltünk éjjel, de simán nyomtam volna a szundit ha õ is. Erre van a léhzésfigyelõ. Viszont már 2 éves és még mindig hallgatom, hogy lélegzik-e. Már persze nem használunk légzésfigyelõt. Hülyeség ez sokak szerint, de hogyha pl nem hallom ahogy lélegzik akkor a hátára teszem a kezem, hogy érezzem mozog-e :O)
Én sem tudom, mi ez a mûsor, viszont miért lenne felelõtlen az az anya, aki nem ébreszti fel a gyerekét. Valószínûleg még örült is neki, hogy ilyen jól alszik. Nem tudom, hogy jön ahhoz bárki, hogy felelõtlennek tituláljon egy szülõt, aki megeteti a gyerekét, aztán leteszi aludni, és az a tragédia történik, hogy reggelre meghal a babája. Én sem ébresztettem fel sose a fiamat, ha aludt, úgy voltam vele, hogy ha éhes, majd úgyis felébred.
A kérdező hozzászólása: Mindkét lányomat szoptattam, 2-3 óránként felkeltek, mert éhesek, szomjasak voltak.
A kérdező hozzászólása: Amikor elkezte felágni a koponyáját ollóval, onnantól kezdve nem tudtam tovább nézni. Valószínüleg bölcsõhalál lehetett:(
A kérdező hozzászólása: Igen, csak sajnos az a kisbaba meghalt:( Gondolom, te azért többször is bemész 13 óra alatt megnézni, hogy lélegzi-e.
Másfél hónapos korától átalussza az éjszakát a babám. Az utolsó szoptatás után én is lefekszem aludni, reggel õ ébreszt. Nem éhes, nem szomjas, hanem pihen a szervezete, ahogy az enyém is. Éjjel alszunk mindketten, vagyis alszom éjjel, végig, ahogy Õ is, ezért börtön járna vagy mi?!

Tegnap este a fiam megharapta a bimbómat úgy hogy vérzett. Aki járt ugyanígy mit tett? Nagyon fáj a szoptatás.

délben már kap pépet, este fürdés el?tt tejpépet .

Legjobb válasz: én is így jártam, pár nap különbséggel mindkét cicimet kiharapta a lányom, de valahogy kibírtam a szoptatásokat (már csak este-éjjel szopizik), és kenegettem Lansinoh (remélem, jól írom) krémmel. Nekem bevált, 3 nap alatt begyógyultak a sebek. Én is gondoltam a bimbóvédõre, de végülis kibírtam nélküle.

én is így jártam, pár nap különbséggel mindkét cicimet kiharapta a lányom, de valahogy kibírtam a szoptatásokat (már csak este-éjjel szopizik), és kenegettem Lansinoh (remélem, jól írom) krémmel. Nekem bevált, 3 nap alatt begyógyultak a sebek. Én is gondoltam a bimbóvédõre, de végülis kibírtam nélküle.
Nekem harapott bele fognyomot :) , határozottan rászóltam, hogy ne harapj, fáj!Az ujjammal a fogsora közé nyúltam, így ki tudtam venni a mellbimbómat.Anyatejjel kenegettem a sebet napközben. Jobbulást!
Nagyon sajnalom ezt a harapos dolgot, nagyon fajdalmas lehet. Kerj itt segitseget:http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
A kérdező hozzászólása: KÖszi, kedves utolsó. Nem volt gépem tegnap ezért nem tudtam megköszönni. a cicim szépen gyógyul(na) ha a fiatalúr nem harapdálna állandóan, már tényleg mindent csináltam, de nagyon fáj most már mindkettõ. :-(
Szia Kisfiam, még nem harapott ekkorát, hogy bibis lett-bár én rászólok (ha érti, ha nem) . Krémet pedig a LANSINOH-ot ajánlom.Sztem a bimbós-bajokra a legjobb.Én végig ezt használtam(nekem már a kórházban sebes lett a bimbóm)-le sem kell mosni. 5 és fél hós baba anyuja
A kérdező hozzászólása: SZiasztok, köszi ismét a segítséget hát a bimbóvédõ nem jött be, az nem kell neki...:-( hajnalban kénytelen voltam megszoptatni a fájós cicimbõl.:-(brühümbrühüm. Ma reggel csak a bal cicit kapta meg, majd 11 kor öszibarack+rizspehely, és nem volt cici. most ebédkor megkapja a balt ismét , és utána d.u a jobb "rossz" cicit. És akkor ismét hajnalig tudom pihentetni. amúgy túl sok tejem nem lehet, mert idáig 11 kor is mindig cicizett , csak ma nem, és most 1 óra és nincs feszülés csak egy picit teltebb a mellem. De ami szomorú, nem is kereste:-(. már teles készenlétben szoptatok, hátha ismét piercinget szeretne lyukasztani:-)
Hatha elfogadja a bimbovedot...Ha ujra tudsz szopztatni akkor legyel resen a mutato ujjad legyen keszenletben ha ismet harapna hogy minel hamarabb ki tudd venni a szajabol es hatarozottan mond hogy NEM, meg fogja erteni.
A kérdező hozzászólása: [email protected], a bimbóvédõ, eszembe se :-)jutott...Köszi!!!!!!
Én is így jártam. A Garmastan kenõcs nagyon jó. Amíg bibis szoptass bimbóvédõvel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, tegnap elõször fordult meg a fejembe, hogy- na itt én ezt abbahagyom- de persze nem lesz így:-) Én is azon gondolkodtam, hogy holnap több pépet fog kapni, és addig kenem magam, és pihizik a cicim. :-(.
Szerintem pihentetni kellene a bibis cickót. És ápolni, van rá valami kenõcs is. Gyógyszerész segít ebben. Ha erõlteted, nem fog meggyógyulni és csak szenvedni fogsz sokáig.
A kérdező hozzászólása: MOSt nem harapott meg pár napja(kopp, kopp), elhagytuk a d.e, és d.u cicizést, és így van reggel, délbe, este, éjjel rendesen tejem és nem éhes. szerintem kevés volt a tej és az volt a gond. Köszi a segítséget, ha harap még egyszer akkor kérek tanácsot tõlük. :-)

Most akkor hogy is van ez az autók téli ellenőrzésével? Tévében láttam tegnap este a híradóban.

Azt hallottam, h a rend?rség által okt.15-nov.15-ig ingyen meg lehet vizsgálni az autóink téli felkészültségét és amelyik autó átment a vizsgán, az kap egy matricát. Nov.15-t?l pedig ellen?rzések lesznek ez ügyben és aki nem rendelkezik matricával, azokat fogják ellen?rizni f?ként és ha nem találják megfelel?nek bármit a kocsin, 50.000 lesz a bünti.

Legjobb válasz: www.latnieslatszani.hu De azért eléggé félreértetted.

http://www.latnieslatszani.hu De azért eléggé félreértetted.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Valójában apám látta a tévében és õ mondta ezeket a félinformációkat amiket most már jobban megértettem.

Tegnap este a késői vonaton majdnem megerőszakoltak. Lenne pár kérdésem!?

A rend?rök a helyszínen kértek személyleírást,elkérték a nevem és a címem,de telefonszámot nem. Ilyenkor mi várható,ha megtalálják a pasit és mi ha nem? Eléggé zaklatott vagyok a történtek miatt úgyhogy akiben van egykis együttérzés az ne gúnyolódjon,ne bántson! Nem volt rajtam miniszoknya,kivágott fels? sem.Csupán rosszkor voltam rossz helyen!

Legjobb válasz: hogy hiába kiabáltál volna hogy segítség.. az emberek néztek volna mint egy birka.

A kérdező hozzászólása: Valaki tud tanácsot adni a témában? Menjek be a rendõrségre érdeklõdni, hogy hol tartanak, ha tartanak egyáltalán bárhol is a nyomozásban?
a vasútállomás :O ne viccelj, legveszélyesebb helyek közé tartozik pláne este.. én fiúként nem merek odamenni egyedül :S és ez nem csak mo-n van így, nyugatra nyilván jobb a helyzet de sokfelé még rosszabb.. am szoktam este járkálni én is csak kocsival de néha ilyen tök lepusztult elhagyatott sötét utcákba látok csajokat egyedül mászkálni, nem értem h nem félnek?? :O
A kérdező hozzászólása: Nem gondoltam eddig, hogy a vasútállomás veszélyes hely, de vonatoznom kell, ugyanis másik városban dolgozom, így a nem vonatozás ki is esik, mint lehetõség! Azért mélységesen fel vagyok háborodva az egész rendszeren ott Magyarországon! Szégyen, ami itt van sajnos!
A kérdező hozzászólása: Elkeserítõ, hogy hagyják az ilyen betegeket rohangálni az utcán! És ha megteszik újra? Majd ha vér folyik, akkor talán nem [email protected] a fejünkre :/...
hogy hiába kiabáltál volna hogy segítség.. az emberek néztek volna mint egy birka.
Én pont a húza vona miatt nem tettem feljelentést...pedig a 90%-ba tartozok....ilyenkor már csak a rendõrõk hiányoznak az embernek....amúgy is nemi erõszakért 2 évet szoktak kapni...na nagyon ki van segítve ezzel az ember...kísérletért...szerintem egy ejnye-bejnye lesz...és sajnos tuti hogy nem lesz több...(már ha megtalálják)...meg kell várni amíg megerõszakol és megöl valakit na akkor majd felkeresnek...és talán 10 évet is kap ha öl...ez van....
A kérdező hozzászólása: Utolsó! elõszöris sajnállak! Másodszor, a nemi erõszak ha nem történik meg is úgy kezelik, mintha megtörtént volna, ugyanis csak mert én képes voltam védekezni, ezért nem történt csak meg/és ezt hivatalos forrásból tudom/. Én úgy gondolom, minden ilyen mocsoknak bûnhõdnie kell és ha egyszer ne adja Isten megtörténne velem újra ez vagy durvább, akkorsem tennékmásként! Persze értem azokat a nõket is, akik hallgatnak, de ilyenkor ha nem is magukért, hanem a többi ártatlan nõért kéne pont feljelentést tenni, hogy az, aki velük megtette, mással ne tehesse....egy darabig, mert ugye valóban sajnos pár évnél többet nem kapnak ezek, vagy bezárják "pihenni" õket egy elmegyógyintézetbe.Azért az a tudat "jó érzéssel" tölt el, hogy ezeket a mocskokat a börtönben helyre szokták tenni a rabtársak, és talán egy életre elmegy a kedvük...Bár aki annyira beteg, az megteszi újra! :/
Sajnos ott tartunk, hogy még a gyilkosokat sem vonják felelõsségre, kitalálják, hogy nem volt beszámítható és kap egy pár évet, jó magaviselettel elengedik azt is.... Ne számíts sokra, elõször is vagy meglesz vagy nem. Ha meglesz vagy tagad vagy nem. Végtelenségig húzódó felesleges idegeskedés. A rendõrség és törvénykezés hibája, hogy ilyenek nálunk szabadon járhatnak kelhetnek. Hová lett a pasas? Mikor hívtál rendõrt?
A kérdező hozzászólása: Nyomozó ismerõsünk azt mondta, a nõk 85, de inkább 90%-a az elsõ 8-10 másodpercben "megadja" magát. Valószínûleg én azért úsztam meg, mert ezzel nem számolt az az állat. De a rendõrök nem jártak el megfelelõen így ezért még be fogok menni a kapitányságra!
Hol tart az ügy? Cigó volt am a csávó? rengeteg ilyen és hasonló sztorim van, és ott se nagyon történt semmi, ilyen a világ és sajnos nem úgy néz ki h jobb lesz :/ am sajnálom ami veled történt :/
Velem is történt régen két eset, de nem lett belõle rendõrség, mert mindenki belém akarta beszélni hogy ez az én hibám volt.Ha most történne ilyen, egybõl mennék feljelenteni.Bár sokat ezzel se érnék el.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ezt hogy érted?
Ha vér folyik... akk is ez lesz, semmit nem fognak tenni (olyan durva dolgok vannak h lehet else hinnéd és senki nem tesz semmit, régen is voltak, gonolom ezekután is lesznek mert nem úgy néz ki mint ami javulna). Csak ezt lehet amit te is tettél, egyelõre úgy néz ki ez a leghatásosabb.. ja meg az amit én h nem vonatozok meg ilyen veszélyes helyekre nem megyek..
ne aggodj szerintem jol csinaltal mindent, mnit hogy jelenetet rendezz es amugysem ertettek volna a buta emberek semmit...
A kérdező hozzászólása: Megtámadott, folytogatott, befogta a számat, fogdosott.Én amennyire tudtam kiabáltam, aztán sikogattam, rúgtam ütöttem, ahol értem.Ez kb 3 percig tartott.Aztán hirtelen elengedett és leszaladt a vonatról az aluljáró felé, én meg /jó hülye módon/ az ellenkezõ lejárat felé rohantam segítséget kérni.2 mozdonyvezetõ jött szembe akik bekísértek a forgalmi irodába, ott hívták ki a rendõröket.Személyleírást adtam, elkérték a címem, de a telefonszámom nem.De semmit nem mondtak, mi lesz ha elkapják.A kalauz mondta, hogy akkor lesz szembesítés, de a bíróságra nem kötelezhet a rendõrség, pedig mennék én, hogy ezt a mocskot a rács mögött lássam! Az volt a legnagyobb baj, hogy nem utána mentem a pasasnak és nem ott kiabáltam utána ahol szemtanúk is lehettek volna. És a rendõrök is jó negyed órával az eset után jöttek ki, akkor meg már lehet, hogy árkon bokron túl járt a pasi :(.
Nem feltétlen volt hülyeség, hogy az ellenkezõ irányba mentél. Ha utána mégy, még a végén vérszemet kap a mocsok és befejezi, amit elkezdett. Amúgy legálisan a rendõrségen tudsz csak intézkedni, de sajna az ilyen "piti" ügyekre a fülük botját se szokták mozdítani. :( Pedig az ilyen szemeteket tényleg le kellene csukni, hátha ott õk is kapnának kicsit, ha lehajolnak a szappanért...
A kérdező hozzászólása: hát igen.egy nyomozó ismerõsünk azt mondta, mindent jól csináltam, bátor és ügyes voltam.sok nõ nem lett volna ilyen bátor.bár ez nem vígasztal, mert semmi fejlemény nincs és szerintem nem is lesz :S.

Elfelejtettem bevenni tegnap este a Roaccutan tablettát (1-0-1), ma akkor hármat kell bevennem belőle?

eggel és este kell bevennem 20mg s tablettákat. Tegnap estit elfejtettem bevenni :S most akkor mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem nem gond, régen ilyen velem is volt, hogy elfelejtettem, nem történt semmi baj, folytasd ugyan úgy mint eddig.Amúgy is erõs gyógyszer. Én nagyon megszenvedtem amíg szedtem, te is?

szerintem nem gond, régen ilyen velem is volt, hogy elfelejtettem, nem történt semmi baj, folytasd ugyan úgy mint eddig.Amúgy is erõs gyógyszer. Én nagyon megszenvedtem amíg szedtem, te is?
A kérdező hozzászólása: hát ez az 5hónap...most a karomon nagyon száraz a bõr...már sebes is..de kenegetem testápolóval már javul, a szám is elég száraz, foleg a széle.. Te befejezted? azota jottek ki patik?
Én már vagy 3-4 éve befejeztem, de megérte!Nekem is volt szárazság, bõrpír kicsi fájdalommal, enyhe viszketés... A hajamnak viszont jót tett.Az utóbbi idõben már volt pattanásom, de a régiekhez képes nagyon barátságosak, picikék :) Azóta bõrradíron kívül nem használok mást, krémnél a szentkirályit, mert abban sok a víz. Nagyon szép bõröd lesz!minimális ápolással

Szombat reggelre nemvárom. Tegnap este a teszt negatív lett. Lehet még ebből pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon korán teszteltél!Majd ha nem jön meg,akkor csinálj egy tesztet,halványan,de +nak kell lennie! Sok szerencsét!

Szia! Nagyon korán teszteltél!Majd ha nem jön meg, akkor csinálj egy tesztet, halványan, de +nak kell lennie! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Hangulatváltozás amit nem tudok néha legyõrni(hirtelen sirás) érzékeny pocak érzékeny peték, állandó fáradtság.
Persze, hogy lehet. Négy nappal a nem várt elõtt még elég kicsi a valószínûsége, hogy mutat valamit a teszt, illetve ilyen korán még reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni.
néhány kérdéssel lentebb van egy sorstárs, aki 48. napon tesztelt negatívat, pedig többen arra szavaztunk, hogy babás. korábban is volt már hasonló, aki a 8-9. héten tesztelt elõször pozitívat. szóval elõször is várd meg, hogy nem jön meg, de még utána sincs semmi "veszve"...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Nagyon izgulok...
Van valami tüneted?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!