Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este 13 (20 db)

Tegnap este (13. 04.16. ) körülbelül tíz körül néztem ki ablakon és a házak fölött elsuhant valami zöld fény csóva csak egy pillanatra láttam. Nincs aki véletlenül felvette vagy tovább látta és tud valamit róla?

Legjobb válasz: én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .

én is láttam picit ien kékes zöld volt de fel 11kor tegnap este. aztán eltûnt. azt hittem hullo csillag de ugy tudom h az fehér engem is érdekelne h mi lehetett az .
utolsónál a pont!
reptoid invázió
Én is láttam! Ijesztõ volt, mert magát a meteort is lehetett látni, aztán hirtelen eltûnt.
Foltokban fátyolfehõk voltak az égen, ezek csináhattak ködös fényfoltot a látvány körül.
A kérdező hozzászólása: jól van már híradó is beszámolt róla. meteorit volt lényeg a lényeg én akkor kívántam azzal gondolattal h bármi is lehet :D
A kérdező hozzászólása: csak annyit még hozzá fûznék h amit én láttam annak a fénycsóvája elenyészõ volt igazán elenyészõ...

Melyek az elválasztódás jelei? Eddig napi 3-szor cicizett 13 hónapos babám, de mostanában olyan, mintha nem igényelné mindig, sőt a tegnap esti ki is maradt, mert nagyon álmos volt és nem kellett neki a cici, csak sírt rajta. Ez az lenne?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!

Igen, lehetséges! 3 hónapja az én babám is pont 13 hósan lemondott róla, és azóta az éjszakát is átalussza! Nála is az elutasítás volt a jel, vagyis inkább nem igényelte, már a tejcsit! Azóta is reggel-este a babatejet adom, és oda van érte!
Az elválasztódás jeleit produkálja a bébid, nálunk is így ment 10 hós korában, egyszerûen elfordította a fejét, vagy csak picit szívott és ellökte e cicit. Utána a tápszert vígan "bepuszilta", persze akkor is hozzám bújt ugyanúgy. Még most (15 hós) is ugyanúgy odabújik reggel-este a tápszer evés közben, pedig már nem is lenne muszáj tápot ennie, de õ igényli, sztem a bújás miatt!

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek,de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem,hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?

Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek, de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem, hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem az ovulációs mikroszkóp honlapjáról.Early Detection a neve, 5 db 2200 ft postaköltséggel.
Én úgy tudom, hogy aki hcg injekciót kap, az 14 nap elteltével tesztelhet elõször! Ennek ellenére, ha a tied erõsödött, akkor az növekedés, nem csökkenés! :)

Van esély a babára ha mára van ovum (13) és tegnapelőtt ill. tegnap este voltunk együtt?

Bár mára folyt ki bel?lem spermium elég sok, igy is van esély h bejutott vmennyi? és múlthéten volt nekem folyásom, tojásszer? szombaton múlt el de a naptár 13-ra irta az ovumat és együtt is voltunk vasárnap, és hétf? reggel. Összejöhet a baba?

Legjobb válasz: Elnézést este nem reggel:D

A kérdező hozzászólása: Elnézést este nem reggel:D
A kérdező hozzászólása: Reméljük h mindkettõnknek összejön ja és....
Szerintem elmehetsz nyugodtan dokihoz! Elmondod neki is hogy mi volt. Egy vizsgálattal nem veszítesz semmit. De azért majd szorítok hogy jó híreket mondjon!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem volt már 3-4 max 5 napos már nem is tudom sûrû meg vizes folyásom, ugyhogy remélem h a naptár igazat mondd h ma van peteérésem. Mert ugye hiába irja azt h mikor kéne lennie, lehet h nem is akkor van! Szted ma lehet? h elõtte volt folyásom?
A kérdező hozzászólása: Csak ha mégis most jönne össsze a baba akk ugye megvizsgál de nem akarom h elmenjen a vizsgálattal, mert ezekben a napokban lesz majd a beágyazódás azaz hétfõre irja a naptár!
A kérdező hozzászólása: Szted micisnáljak? Elmenjek? egyébként hány éves vagy ha megkérdezhetem:D
Hát én úgy tudom hogy a peteérés elõtti napokban vizes, tojásfehérjeszerû folyás van. De itt te is megnézheted: http://drimmun.com/gyermekvallalas/a-termekeny-napok-meghata..
A kérdező hozzászólása: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ ezt az oldalt nézd meg és ird be az én utolsó menszim elsõ napját 2010. 06.29. 28 napos ciklus. Szal pont jokor voltunk együtt, és mondom remélem bizom benne h télleg most van peteérésem!
Én 28 éves vagyok, és már van egy 5 éves fiam, de nagyon szeretnénk még egy babát. Ha nem akarod hogy valami baj legyen akkor inkább még várj az orvossal!!!
A kérdező hozzászólása: Okés köszi szépen!:) hát naon reméljük h sikerül:D Az elsõ baba peteérésnél jött össze?
Az elsõ babát nem tudom mert 5 évvel ezelõtt még nem nagyon foglalkoztam a peteéréssel. De tavaly nyáron amikor terhes lettem akkor pont a peteérés napján június 8.án voltunk együtt és akkor összejött! Remélem most is összefog!!! :)
A kérdező hozzászólása: Értem! Na mind1 mostmár ne csüggedjünk rajta remljük h összejön!
Már válaszoltam is :D
A kérdező hozzászólása: Értelek! Remélem h nem lesz semmi baj! Azért naon drukkolok nektek!
Peteérés elõtt két három nappal vagy együtt a pároddal az a legbiztosabb a fogantatásra ! Az, hogy kifolyt belõled a spermium nem jelenti azt, hogy az összes kifolyt hidd el amennyi kell az benn maradt :-) Szorítok ! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!:) Majd megirom jövöhét után 27-ére nem várom:D!
Szia! Bocsi hogy bele kotyogok de nekem elvileg naptár szerint holnap lesz ovum! És 28.ára nem várom! Izgulhatnánk együtt nem? Leírhatnánk hogy kinek milyen érzése van.
A kérdező hozzászólása: Szijja! Háát persze:D Uhh háát nekem van egy gondom multhónap 29-én volt meg utoljára de nem normálisan ahogy szokott lenni. Rengeteget barnáztam és 2 napig véreztem de ne sokat! Miután eémúlt csináltam tesztet ami halvány pozitiv lett. Na mind1 napokra rá megint csináltam és 2 pozitivam szintén lett de utána meg 2 negativ. Na mind1 most nem tudom h sikerült e teherbe esnem, de azért ráprobálkoztunk erre a hónapra is. Rgyébként meg 3 hónapig szedtem csak fogamzásgátlót, szal nem is az h évekig ugyhogy remélem h összejön! mi tegnapelõtt meg tegnap este együtt voltunk a párommal!
A kérdező hozzászólása: Ti h álltok?
A kérdező hozzászólása: És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?
Szia utolsó vagyok! Nekem tavaly nyáron volt egy vetélésem sajnos. Decemberbe kezdtünk el próbálkozni (akkor telt le a 6 hónap dokim mondta hogy annyit várjunk) de azóta sajnos semmi. Szerintem az lehet a baj, hogy nem a peteérés napján voltunk együtt. Sokan mondják hogy bármikor teherbeeshet az ember, de hát nem vagyunk egyformák. Szóval most úgy állunk hogy holnap lesz peteérésem ciklus.hu szerint, tegnap együtt voltunk este, ma délben és holnapra is tervezzük. :) Remélem így már azért összefog jönni. És hát tudom hogy nem szokás meg nem normális de zuhanyzásnál azért megnéztem a méhszájamat amit most alig érek el és puha azt hiszem ez jó jel nem? Mindenesetre szorítok hogy neked is sikerüljön!!!
A kérdező hozzászólása: Uhh annyi kérdésem van... Öhm pénteken szted elmehetnék nõgyógyászhoz megvizsgátatni magam h a multhavi hónapban tehes lehettem.e?
A kérdező hozzászólása: Sztem igen!
Ja és hogy az utolsó kérdésedre válaszoljak! Szerintem nem befolyásolja! Én mindig olyan nõkre gondolok akik még korai terhesek voltak és akkor érte õket nagy csapás (pl. meghalt valaki). És mégis megmaradt a babájuk.
A kérdező hozzászólása: Erre nem válaszoltál:D És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?
A kérdező hozzászólása: Na mi a helyzet?:D
H1N1?? Csak vicc volt! De egy jó kis influenza még lehet belõle!
influnak nem feltétlen velejárója a hányás, inkább valami hányós vírust szedhettél össze sztem. A fejfájás a hõemelkedés miatt van. holnap azért nem ártana az orvosnál kezdeni.

Már 10-11 éves koromban elkezdõdött a fejlõdésem. Most 13 éves vagyok, és még nem jött meg. A folyás eddig mindig fehér volt, de tegnap este láttam elõször barnás folyást is. Aggódjak? :O

Legjobb válasz: Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.

Ne aggódj, most már hamarosan fogsz menstruálni. Bár így sem lehet tudni, hogy mikor, de nem is kell még aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Elsõ vagyok. 16 éves korodig nem baj ha nem menstruálsz!
17, 18 éves korodig kell megjönnie az elsõ menszesznek, addig nincs baj.
Adig orulj meg nics , nekem 11eves korom ota van es mar nagyon idegesit 13/L

Tegnap este (ma reggelre) mikor ébredtem, eszembe jutott, hogy az egyik fiú osztálytársammal álmodtam, hogy jártunk, és randizgattunk. Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem, és hogy egyáltalán van-e nála esélyem? 13/L

Ez a fiú már tetszett ebben az évben,de most így ahogy rájöttem,hogy szeretem.

Legjobb válasz: Ennyi is elég lett volna: "Szia! Miújság? Hogy vagy?" Ha visszaír, elkezdtek beszélni, és késõbb ráérsz bõvebben kifejteni (nincs kedved máskor is beszélgetni; sulikezdés elõtt még összefutni valahol; elmenni fagyizni stb stb) aztán jöhet a kedvellek. De ez a sok szívecske... ha esetleg nem írna vissza(nem festem az ördögöt a falra, csak megjegyzem), akkor sem azért nem válaszol, mert utál, vagy ilyesmi, csak lehet hogy megijedt ettõl a hirtelen nyomulástól.

Ennyi is elég lett volna: "Szia! Miújság? Hogy vagy?" Ha visszaír, elkezdtek beszélni, és késõbb ráérsz bõvebben kifejteni (nincs kedved máskor is beszélgetni; sulikezdés elõtt még összefutni valahol; elmenni fagyizni stb stb) aztán jöhet a kedvellek. De ez a sok szívecske... ha esetleg nem írna vissza(nem festem az ördögöt a falra, csak megjegyzem), akkor sem azért nem válaszol, mert utál, vagy ilyesmi, csak lehet hogy megijedt ettõl a hirtelen nyomulástól.
Mondd neki hogy nagyon megkedvelted és szeretnéd jobban megismerni :D
A kérdező hozzászólása: Ennyit irt válaszban: bocs viki de nem vagy az esetem. Hát ez is felesleges volt..://
A kérdező hozzászólása: Nem írt vissza.de már oda volt írva, hogy látta.;) lehet, hogy tényleg csak megijedt, mert még nem volt barátnõje.:* Köszönöm a hasznos válaszokat.
Visszaírt már? :) Remélem te jobban jársz mint én...Én eddig egyszer voltam nagyon szerelmes, el is mondtam a fiúnak. Azóta nem beszélünk... Bár ezek a szívecskék lehet hogy nem kellettek volna..:S
Írd le a válaszát ha visszaír :)
A kérdező hozzászólása: na már mind1...:/ :D
<3 ezek a szívecskék szerintem nem kellettek volna, ez már így <3-vel együtt, túl ... hogy mondjam, talán nyomulás már.
A kérdező hozzászólása: ezt írtam neki most facebookon.: Szia.<3 Most a tegnap esti álmom után (amit rólad álmodtam) rájöttem, hogy nagyon megkedveltelek, és szeretnélek jobban megismerni. igaz , hogy osztálytársak vagyunk, de szinte sosem beszélgetünk.:/ csak gondoltam elmondom az érzéseimet, ha nembaj.:) Szia.<3!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.:) nagyon hasznos lehet.:)
:( nem baj jön a következõ!:)
Ha 10 napig nem áll el, akkor szólj Anyukádnak és menjetek orvoshoz.
Az elsõ pár évben akár rendszerelenül is megjöhet a mensid és van akiknek elég sokáig eltart akár 10-12 napig is sajnos.Ha nagyon görcsölne továbbra is hasad akkor orvoshoz kellene menned, vagy nospát szedned, görcs oldó.

Mi a linkcíme a tegnap esti xfaktor teljes adásának a youtubon? 2012.10.13

Legjobb válasz: Nézd meg RTLmost-on http://www.rtlklub.hu/most/32581_x-faktor_fel_se_ocsudhattak..

Ez normális? A menstruációm 13.ik napján járok, de közbe "elmúlt" vagyis ebből 1 hétig csak barnázásom volt, egy tisztasági betét elég volt, mire az is elmúlt lefeküdtem a barátommal, tegnap este megint megjött és most erősen, mitöl lehet?

és elég darabos .ez mit?l lehet ?

Legjobb válasz: Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló,akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet,hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló,amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Szerintem ha továbbra is adódik bármi hasonló, akkor menj el nõgyógyászhoz(bár lehet, hogy most sem ártana elmondani egy szakembernek)v. addig is kérdezz meg egyet e-mail-ben(rengete "orvos válaszol"-ós rovat van).Nekem akkor volt hasonló, amikor érettségiztem és nagyon ideges voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!