Találatok a következő kifejezésre: Tegnap este és nem (293 db)

Jelszót cseréltem a gmailbe tegnap este és nem enged azóta belépni miért?

leirtam egy papiira az uj leszavamat direkt az lehetetlen hogy kétszer ütöttem volna el az uj jelszot amit kért

Legjobb válasz: Jelezte volna, ha elütöd, nem fogadja el.

Jelezte volna, ha elütöd, nem fogadja el.
CAPS LOCK, bekapcsolva maradt akkor vagy most...
Szerintem semmi baj sincs, nyugodj meg és pihenj sokat.
21 hetes vagyok, nekem is szokott lenni ilyen, de hamar elmúlik magától. Én sem tudom mitõl van, alacsony szokott lenni a vérnyomásom. Lehet, a babácska nyomja a hasi aortát??? Lehet, hülyeség.
Terhességem második felében én is sokszor éreztem szívritmus zavarokat. Sokszor egy helyben fekve is annyira felgyorsult a szívverésem, mintha lefutottam volna a maratont! :D Nem volt semmi "szövõdménye" ennek a jelenségnek, és teljesen egészséges babát szültem! Szerintem ameddig más tünet nem párosul mellé, addig nincs baj!

7 hónapos kislányom tegnap este óta nem nagyon kéri a reggeli és esti tápszert. Miért lehet ez? A meleg közrejátszhat?

Legjobb válasz: Igen, meg esetleg a fogzás is. Nálunk elõfordult már, hogy tápszer nélkül ment aludni a lányom. Ki voltam akadva én is, hogy most éhesen fekszik le a gyerek, de nem kell megijedni, elõfordul. Fõzeléket próbáltál helyette adni neki és utána egy kis teát?

Igen, meg esetleg a fogzás is. Nálunk elõfordult már, hogy tápszer nélkül ment aludni a lányom. Ki voltam akadva én is, hogy most éhesen fekszik le a gyerek, de nem kell megijedni, elõfordul. Fõzeléket próbáltál helyette adni neki és utána egy kis teát?
A kérdező hozzászólása: Még nem!De ha holnap sem eszi meg, akkor megpróbálom.Vagy fürdés elõtt próbálom megitatni vele.Szerintetek kijön belõle ha fürdés elõtt itatom meg?Már ha megissza!

9 és fél hónapos a babánk, tegnap este óta nem akarja megenni a főzeléket, csak az én levesemből hajlandó enni, meg szopi. Mitől lehet? Lehet hogy a foga? Kaki is 3-szor volt tegnap!

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ, az én kislányom is akkor csak folyékony kaját fogad el mi esetünkben tápszer! Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!

Szia! Elképzelhetõ, az én kislányom is akkor csak folyékony kaját fogad el mi esetünkben tápszer! Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!

20 hetes kismama vagyok és már éreztem a babám mocorgását, de tegnap este és ma reggel nem. Mennyire gyakorinak kell lennie ezekben a hetekben, vagy még az elején nagyon nem lehet mindig érezni? Kezdek aggódni

Legjobb válasz: Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.

Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.
20 hetesen én is ritkán és inkább este éreztem a babómat!Most 25.hetes vagyok és napról napra jobban és erõsebben érzem!Lehet, hogy ez a legaktívabb korszak, néha már azt gondolom, hogy nem is pihen ez a gyerek!:) A lényeg, hogy ne aggódj!
Én nagyon korán 15 és fél hetesen elkezdtem érezni, és nekem is így volt(van)vannak napok amikor igen aktív és van mikor kevésbé.Ugyanez igaz a napszakokra is.Ez is változó. Ne aggódj!Viszont együttérzõen mondhatom én is csak akkor nyugszom meg reggel mikor megbököd.18 heteske

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem?

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem. A tegnap volt a 14. nap. Ma reggel is kiszakadt és ugyanígy. Eddig még ilyen nem volt! Nos a tegnap este már vett be 72 órásat,2 darabosat vettem a gyógyszertárba és a 2. -at 12 órára rá írja hogy be kell venni? Ma reggel éppen a 2. tabi bevétele elõtt történt. Mit csináltam rosszul? Mit mondtok, hogy lesz így?

Legjobb válasz: Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?

Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?
Nem lehet, hogy levegõ maradt a végén a spermazsákban?
valamit nagyon elszúrsz! életemben nem volt ilyen. 2x? észre sem vetted, kamu
A kérdező hozzászólása: hát köszi a biztató válaszokat. Lehet olyan hogy levegõ került, én is gondoltam arra... És utolsó, még soha nem szakadt ki eddig, és most 2-szer egymás után. kicsit megnyugtattam a párom, de én is félek igazából.
Ugyanabból a dobozból való volt mindkét óvszer? Mert akkor szériahiba is lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanaz.

Tegnap este és ma délután "nagy vécézés"után észrevettem, hogy vérzik a végbél nyílásom. Nem csak pár csepp! Hanem nagyon sok! Ez mitől lehet?

aranyerem van. lehet attól? de eddig még ez nem fordult velem el?...... :s

Legjobb válasz: Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.

Nagy a valószinûsége, hogy aranyér. Erõs nyomás hatására könnyedén kijöhet, sõt akár kissé meg is repedhetett ott a bõr, és tudod a végbél körüli rész egy erekben gazdag terület. Ha ülés közben is fájdalmat érzel, valószínû aranyered lett, ég akkor is, ha eddig nem volt. Ami viszont a "sok" és "sokáig" vérzést illeti, a lehetõ leghamarabb fordulj orvoshoz. Szeintem jobb tõle hallani, hogy semmi gond, mint elbagatelizálni valami fontos dolgot.
szerintem lehet attól is, lehet elkéne vele menni orvoshoz, mert lehet hogy más miatt vérzik.
szerintem aranyér, egy barátnõmnek a nescafé 3:1 ben kávéjától van ugyanez, ha nem issza nincs semmi baja
Lehet aranyér is, de elõfordulhat, hogy végbélrepedés. Mindenképp el kellene menned orvoshoz.
Nagy eséllyel aranyér vagy végbélrepedés lehet, sebészet ambulanciára menjél . Ott tudnak segíteni.
Én 15 vagyok és lány. Szerintem nincs aranyerem, viszont ugyan ez a problémám. Mi lehet ?

28 hetes vagyok. Tegnap este óta nem sokat aludtam, sírtam és ideges voltam, a babám rengeteget mocorgott sőt még most is. És picit szúr is a hasam alja. Mit csináljak hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: szia!! elõszor is nyugodj meg!! hiszen tudod, hogy a pici mindent megérez. az, hogy mocorog szerintem nem baj, én legalább is szeretem, mert akkor tudom, hogy minden rendben!! a szurkálás pedig természetes, bár én is aggodalmaskodok minden poci fájásnál. szóval próbálj meg megnyugodni, aludni egy kicsit!! 27 hetes pocakos

szia!! elõszor is nyugodj meg!! hiszen tudod, hogy a pici mindent megérez. az, hogy mocorog szerintem nem baj, én legalább is szeretem, mert akkor tudom, hogy minden rendben!! a szurkálás pedig természetes, bár én is aggodalmaskodok minden poci fájásnál. szóval próbálj meg megnyugodni, aludni egy kicsit!! 27 hetes pocakos
Szia. Ezt a kérdést mintha szóról-szóra én írtam volna! Én is 28 hetes vagyok! 2 napja idegbeteg vagyok, mert a drága párom kikészített idegileg! két éjszaka alatt aludtam 5 órát, alig ettem valamit, mert egy falat sem megy le a torkomon. A babám rengeteget és erõsen mozgott! Csak nekem nem szúr, hanem le akar szakadni a hasam, úgy fáj, mintha meg akarna jönni. Kicsit meg is ijedtem. Én a magnéziumot kapkodom, meg pezsgõtablettában iszom. És pihenek.

23 hetes kismama vagyok tegnap este és ma reggel zöld színű hasmenésem volt. Semmilyen zöld színű ételt nem ettem csak almát és cseresznyét de azt mindennap eszem. Mi lehet a gond?

Gyomorgörcsöm hányingerem lázam nincs, csak ideges vagyok hogy miért van hasmenésem és ráadásul zöld?

Legjobb válasz: Hát én a helyedben felhívnám az orvosom vagy a védõnõm, mert nem hiszem, hogy van olyan étel, ami ennyire elszinezi a székletet. Fõleg, ha nem is ettél olyat. Lehet nincs semmi gond, lehet valami vitamin vagy ásványi anyag színezte el, de inkább kérdezz rá.

Hát én a helyedben felhívnám az orvosom vagy a védõnõm, mert nem hiszem, hogy van olyan étel, ami ennyire elszinezi a székletet. Fõleg, ha nem is ettél olyat. Lehet nincs semmi gond, lehet valami vitamin vagy ásványi anyag színezte el, de inkább kérdezz rá.
Lehet hogy epés jellegû hasmenésed volt, ezért volt zöld, ha csak egyszeri, nem hinném hogy gond van, de ha ismétlõdik akkor tényleg érdemes rákérdezni.Amúgy elõfordul, ha olyasmit eszel, amivel az epéd nem tud megbírkózni.Nem ettél esetleg erõset, vagy sok paprikát, paradicsomot?
A kérdező hozzászólása: Paprikát és paradicsomot ettem , nem sokat szendvics mellé. Akkor is lehet tõle ha eddig nem volt bajom a paradicsomtól?
nem, elvileg ha nem piszkált eddig, nem-azóta hogy vagy, elmúlt?
A kérdező hozzászólása: Igen szerencsére elmúlt, harmadik napon már normál szín és állag:-))) Köszi. Az ember már mindentõl megijed amin normál esetben csak esetleg bosszankodik.

A babám tegnap este óta nem kakált, pedig eddig napi 2x-3x. Csak anyatejes, 2 hónapos és nem fáj a hasa. Ez normális?

Legjobb válasz: velem történ olyan hogy a kis fiam nem kakált 3 napig. felhivtam a védönöm és azt mondta hogy ez normális. vannak olyan babák akik egy hétig nem kakálnak. nem kell aggodnod :) brigi_mama

velem történ olyan hogy a kis fiam nem kakált 3 napig. felhivtam a védönöm és azt mondta hogy ez normális. vannak olyan babák akik egy hétig nem kakálnak. nem kell aggodnod :) brigi_mama
Az én lányom 2 hónapos, uez volt az elmúlt 2 napban, nem fájt a hasa és nem kakilt... megijedtem, de mire cselekedtem volna, tojt egy jó nagy adag aranyat :) Biztosan nálatok is ez lesz :)
Anyatejes babáknál még az is belefér állítólag, hogy 2 hétig nincs kaki.
Az én lányom hetek óta csak 5 naponta kakil. Azt mondta a védõnõ, hogy 10 napig még normális, ha anyatejes a bab, de az 5 nap után érdemes neki glicerines kúpot adni, az segíteni fog ill. még elötte érdemes kamilla teával próbálkozni vagy egy kicsit hõmérõvel ingerelni a fenekét (nem mélyen benyomni max 1-2 cm-t és kicsit körkörösen mozgatni) Dia - 6 hós anyuka
Szia! Megnyugtatásképpen mondom, hogy az én 3 hónapos fiam 1 hónapos kora óta kezdetben 2, amjd 3, most már 4-6 naponta kakál. Az elején még hasfájós is volt, most már csak szimplán zavarj aha bent van, de aludni tud tõle. Az elején még fájt neki kinyomni a hatalmas adagot, most már gondol egyet, és bevörösödik, és rotty, hang nélkül. Szintén csak anyatejes. Állítólag ez eltart 4 hónapos koráig, majd meglátjuk. A kúp segít, a hõmérõ szintén, de nem használom egyiket sem, mert hozzászokik, és nem tud majd magától kakilni. A kamillatea nem tudom jó-e, néha iszik, de ettõl függetlenül mi maradtunk a 4 naponta kakilásnál. Ez azt jelenti egyébként, hogy maximálisan beépiti a szervezete a tejedet, és nincs felesleg, ami kijöjjön. Azt figyeld, hogy legyen napi 4-6 pisis (nem büdös, sárga) pelus, és hogy normális ütemben gyarapodjon. Ha ezek megvannak, nincs ok az aggodalomra. Remélem tudtam segíteni. Jó babázást és kitartást a nagy melegben. Egy 3 hónapos kisfiú anyukája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!