Találatok a következő kifejezésre: Tegnap estére bedagadtak (2 db)

Tegnap esti hosszas, intenzív sírás után mára iszonyatosan bedagadtak a szemeim, ami nem akar múlni. Mivel lehetne segíteni a dolgon?

Legjobb válasz: Nekem uborkás stressz gélem van itthon, ami kifejezetten ilyen problémákra való, de ha neked nincs, szerintem a hideg víz, két uborka karika és egy alvás rendbehozza a szemedet.

Nekem uborkás stressz gélem van itthon, ami kifejezetten ilyen problémákra való, de ha neked nincs, szerintem a hideg víz, két uborka karika és egy alvás rendbehozza a szemedet.
én azt szoktam csinálni, hogy berakok a fagyasztóba 2 kanalat, kicsit benn hagyom, utána ráteszem a szemhéjamra, ez szokott segíteni.Ha a szemfehérjéd is pirosas, a visine-nek van szemcseppje fáradt szemre, nekem az sokat segít mindig. remélem megoldódott a probléma és már nincs okod a sírásra!

Tegnap estére nagyon bedagadtak a lábaim. Ez mit jelent? Mire utal? Hogyan tudnám megakadályozni?

23 éves n? vagyok. Szívritmuszavarom van, amire Betaloc ZOK-ot szedek (nem mindig). Refluxos vagyok. Ezeknek lehet hozzá köze? Segítsetek, mert nagyon parázok!

Legjobb válasz: elmennék helyedben a kardiológusomhoz. nem ijesztgetni akarlak, de a lábdagadás a szíved miatt is lehet.

elmennék helyedben a kardiológusomhoz. nem ijesztgetni akarlak, de a lábdagadás a szíved miatt is lehet.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de decemberben voltam legutóbb kontrolon, de szervi problémát nem talált. Sokszor be szokott dagadni a lábam, fõleg ha meleg van. Mostanában nem szedtem a Betaloc-ot. Lehet, hogy ezért? Nagy bajt jelez?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!