Találatok a következő kifejezésre: Tegnap elvileg jó (7 db)

Tegnap este voltunk együtt párommal elvileg jó időben ;-) Lehet-e abból gond ha ma estére egy esti fürdőzés programunk van egy gyógyfürdőben?

Legjobb válasz: nem nagyon ajánlott már ilyenkor, de meg kell nézni milyen fürdõ, ajánlott e terheseknek, ill vigyázni kell a hõfokkal. Amirõl tudom , hogy ajánlott az a harkányi gyógyfürdõ.Kimondottan jó hatással van teherbe esés elõtt alatt....

nem nagyon ajánlott már ilyenkor, de meg kell nézni milyen fürdõ, ajánlott e terheseknek, ill vigyázni kell a hõfokkal. Amirõl tudom , hogy ajánlott az a harkányi gyógyfürdõ.Kimondottan jó hatással van teherbe esés elõtt alatt....
bár én mióta babás vok nem voltam gyógyfürdõbe csak elõtte, és én hiszem h ennek köszönhetem h teherbe estem 16 hónp sikertelen próbálkozás után!
utolsó vok, bocsi félre olvastam, még nem vagy babás, csak most vagy a termékeny napjaidon!akkor hajrá!ki se szállj a gyógyvízbõl!én is ott töltöttem a fél napomat mikor voltunk legutóbb, pé elõtt voltam 2 nappal és úgy sikerült a baba!
Bocsi, hogy offolok, de megkérdezhetem az utolsó válaszolótól, hogy melyik gyógyfürdõben voltatok?
A babára nézve tuti nem lehet semmi gond.
Miert lenne baj? Dehogy is! Hiszen ha belegondolsz sok no eszre sem veszi a terhesseget jo ideig, megis a tengerparti orszagokban elo nok kozul biztos vagyok benne, hgoy sokan furdenek a tengerben es kozben mar terhesek , csak nem tudnak rola.

2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarfű teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a hőmet is és tegnap 36, 3 volt ma meg már 36, 7 elvileg tegnap előtt volt peteérésem. Ez már jó jel a babásodáshoz?

Már 3 éve próbálkozunk de ilyet még nem tapasztaltam.2 hónaja szedem a clostit ittam a cickafarf? teát és most kezdtem el inni a palástfüvet, mérem a h?met is és tegnap 36,3 volt ma meg már 36,7 elvileg tegnap el?tt volt peteérésem.Ez már jonak mondható.Eddig is mértem a h?met de ilyen magasra még soha nem ugrott.

Legjobb válasz: Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!

Ez tényleg jó hõ, meg is ugrott, minden stimmel! Jó jel, remélem együtt voltatok tegnapelõtt és tegnap, esetleg ma is!? Drukkolok!


Ha elvileg tegnap volt a peteérésem, ( pozitív ovulációs teszt után első nap negatív, ebből gondolom) és csak tegnapelőtt reggel voltunk együtt, tegnap viszont nem, akkor az nem jó?

Legjobb válasz: Dehogynem. Sõt, mi éppen így szeretnénk idõzíteni. Jobb, ha a spermiumok érkeznek elõbb a találka helyszínére, mint ha a pete érkezne, és esetleg elöregedne. Nagyon jó esélyetek van, a hímivarsejtek két-három napig életképesek, ne aggódj. :-)

Dehogynem. Sõt, mi éppen így szeretnénk idõzíteni. Jobb, ha a spermiumok érkeznek elõbb a találka helyszínére, mint ha a pete érkezne, és esetleg elöregedne. Nagyon jó esélyetek van, a hímivarsejtek két-három napig életképesek, ne aggódj. :-)
de jo a válasz:) én is igy vagyok.. tegnap este repedtem valszeg vagy ma hajnalban de csak elötte pár nappal voltunk együtt.. 2vel..
És még ma sem késtetek el. :-) A spermiumok pár óra alatt eljutnak a petéhez, akciózzatok csak bátran.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Helló azóta mi lett veled? Ugye baba?

Bulizni voltam tegnap és egy lány megkínált piával, egy fél korty lement, egy pár csepp Elvileg vodka, málnaszörp és speed volt benne, amikor ezt megtudtam 3szor hánytattam meg magam és jó sokat hánytam ki, Elképzelhetõ hogy kimutatható valami?

Olyan választ kérnék akinek van valami szakmai hozzáértése a dologhoz.

Legjobb válasz:
Kábítószer Metabolit Kimutathatósági idõtartam Hatás idõtartama amfetamin (speed) amfetamin 2-4 nap vizeletben 2-10 óra metamfetamin amfetamin 1-3 nap vérben 3-5 nap vizeletben 2-6 esetleg 24 óra MDMA (extasy) 24 óra vérben 2-4 nap vizeletben kokain benzoilekgonin 5-6 óra vérben 12 óra vizeletben 3 nap metabolit 20-40 mp szívás 60-90 mp szippantás kodein morfin 2-3 nap vizeletben 4-6 óra morfin morfin klukoronid 3-4 nap vizeletben 4-6 óra heroin morfin 6 MAM 3-4 nap morfinként 4-6 óra PCP (angyalpor) 1-3 nap vérben 3-7 nap vagy több vizeletben LSD 2-ozo-3-hidroxi-LSD 2-4 nap vizeletben 6-12 óra THC 11-nor-9-karboxi- delta-9-tetrahidrokannabinol 3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függõen néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben 2 generáción át a gerincvelõ folyadékben 3 óra

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kábítószer Metabolit Kimutathatósági idõtartam Hatás idõtartama amfetamin (speed) amfetamin 2-4 nap vizeletben 2-10 óra metamfetamin amfetamin 1-3 nap vérben 3-5 nap vizeletben 2-6 esetleg 24 óra MDMA (extasy) 24 óra vérben 2-4 nap vizeletben kokain benzoilekgonin 5-6 óra vérben 12 óra vizeletben 3 nap metabolit 20-40 mp szívás 60-90 mp szippantás kodein morfin 2-3 nap vizeletben 4-6 óra morfin morfin klukoronid 3-4 nap vizeletben 4-6 óra heroin morfin 6 MAM 3-4 nap morfinként 4-6 óra PCP (angyalpor) 1-3 nap vérben 3-7 nap vagy több vizeletben LSD 2-ozo-3-hidroxi-LSD 2-4 nap vizeletben 6-12 óra THC 11-nor-9-karboxi- delta-9-tetrahidrokannabinol 3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függõen néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben 2 generáción át a gerincvelõ folyadékben 3 óra
A lényeget nem írtad, megvolt a csaj?
Igen lesz mindenképp. Sok sikert :-) :-)
Igen!!!
ne akkor legyetek csak együtt amikor esélyes a dolog hanem amikor csak jol esik :) )))) ezt én is csak hallottam :)
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat heti 4-5 alkalom a minimum , a tegnap pont kimaradt..remélem nem azon múlik. :)

Elvileg múlt héten volt PÉ-em, mert + volt az OVU teszt, tegnap még mindig halványan (de jól láthatóan) + volt, miért? Ugye jókor adattam be a Chorgon tüszőrepesztő szurit?

Babát szeretnék, és múlt héten, amikor + lett a teszt, beadatam a Choragon szurit. Most nagyon reménykedek. Ez most jó vagy rossz, hogy még mindi + halványan az OVU teszt. Itt a görbém is.

Legjobb válasz: figyelmesebben olvasd el az ovu teszt tájékoztatóját!a halvány pozitív nem pozitív,csak ha erõsebb,vagy ugyanolyan erõsségû,mint a konrollcsík.nem olyan mint a hcg teszt.amit írtál,zt jelenti,hogy már nincs pé-d(most).vszínû akkor volt mikor beadattad(ha jól olvastad le az eredményt)

figyelmesebben olvasd el az ovu teszt tájékoztatóját!a halvány pozitív nem pozitív, csak ha erõsebb, vagy ugyanolyan erõsségû, mint a konrollcsík.nem olyan mint a hcg teszt.amit írtál, zt jelenti, hogy már nincs pé-d(most).vszínû akkor volt mikor beadattad(ha jól olvastad le az eredményt)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!