Találatok a következő kifejezésre: Tegnap előtt együtt voltam a (23 db)

Kb 8 hetes vagyok, tegnap elött együtt voltunk a párommal, ha valami baj lett volna akkor utána lett volna vérzésem? Vagy még mindig lehet?

Nagyon ovatosak voltunk,de én kicsit aggodok nehogy valami baj legyen.Lehet hogy "hülye" vagyok de sokat beszélek már most is hozzá hogy maradjon velünk.Persze apának nem mondom mert Õ még jobban aggodik mint én nehogy baj legyen velünk.Neki mégse mondhatom el hogy aggodom mert képes lenne sehova se engedni egyedül.Igyis ha megye valahova és teheti jön velem.Ugy vigyázz rám mint egy hímestojásra:) Els? baba és sokat vártunk rá.

Legjobb válasz: Nem lesz baj nyugi! Ha nem okoz gondot óvatos szex-el a terhesség végéig lehet élni:-) De nem kell túlaggódni a terhességet sem, örülj neki és légy boldog, de aggodj mindenen az sem tesz jót.

Nem lesz baj nyugi! Ha nem okoz gondot óvatos szex-el a terhesség végéig lehet élni:-) De nem kell túlaggódni a terhességet sem, örülj neki és légy boldog, de aggodj mindenen az sem tesz jót.
Ne aggódj, az neki is jól esik!!!Olvastam a terheskönyvben, h az orgazmus után a babák is egy jót alszanak.Szval hajrá!Sok boldogságot!2 gyerekes anyuka
Ha az orvos nem tilt el a szextõl akkor nyugodtan lehet semmi baj nem lesz de ha kicsit fáj vagy nem jó akkor szüneteltessétek a dolgot egy rövid ideig

Tegnap előtt és tegnap is barnás vérzésem volt. Abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Együtt voltam a párommal ugyanúgy. Lehetek terhes? Mikor csináljak tesztet, és melyiket?

Legjobb válasz: Ha abbahagytad és utána voltatok együtt, akkor igen elég valószínû. Megszakítót javaslok. A barnás vérzésre meg nõgyógyászt.

Ha abbahagytad és utána voltatok együtt, akkor igen elég valószínû. Megszakítót javaslok. A barnás vérzésre meg nõgyógyászt.
7-8 nem véletlen van az a tájékoztatókben h ha csak EGY bogyó kimarad akkor gumizni kell 7 napig. Ha 1 hónapra abbahagyod már normál ciklus van peteéréssel meg minden. A 3 hónapot azért mondják mert akkor biztosabb de nem azt jelenti h elõtte ne eshetne teherbe
Várjál min.3 hónapot ha terhes akarsz lenni hagy tisztuljon ki a szervezeted a gyogyitól! És szerintem nem vagy terhes.
Ha babát akarsz akkor min.3 hónapot várnod kéne a fogamzásgátló befejezése után. Hagy tisztuljon ki a szervezeted. És szerintem még nem lehetsz terhes ilyen hamar, ha Pl: tegnapelõtt befejezted a gyogyit tegnap meg szeretkeztetek tuti nem.
a pecsételõ vérzés bármikor felléphet a gyógyszer szedése alatt. Am ha kimaradt 2 bogyó akkor pláne nem tudom min csodálkozol. Elmondanám h már akkor teherbe eshettél. Ilyet h még valaki a gyógyszert se tudja normálisan szedni. Pfffff
Hát, igen. :)
Ezt akartam kérdezni. (:
Minek neked tabletta, ha még a használati utasítását sem olvasod el?
A kérdező hozzászólása: így hogy a vérzésem volt, ezért hagytam abba a gyógyszer szedését. Elõtte meg 2 szer kimaradt a gyogyi.
7-8. Mirõl beszélsz? Egy nap alatt eltûnik a szervezetbõl, nem kell oda három hónap.

Tegnap mikroszkóp páfrányos, volt nyúlós , tojásfehérje szerű folyás megtörtént, tegnap előtt együtt is voltunk. Most akkor mi a jó időzítés? Lehet lecsúsztunk a dologról?

Kérlek segítsetek!Ha ma még együtt leszünk az jó, vagy már kés?? Azért is vagyok bizonytalan, mert az ovu teszt negatív (halvány ugyan, de az tudjuk, az negatívnak számít).Ja, és a menzeszem teljesen szabálytalan.

Legjobb válasz: szerintem most van peteérésed. az ovu teszt pozitív az ovuláció elötti napon (max 2 nappal elötte) vagy is szerintem most van ovulációd. de ugye a sperma kb 3 napig életben van benned. az hogy együtt lesztek mindenképpen jó.

szerintem most van peteérésed. az ovu teszt pozitív az ovuláció elötti napon (max 2 nappal elötte) vagy is szerintem most van ovulációd. de ugye a sperma kb 3 napig életben van benned. az hogy együtt lesztek mindenképpen jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Picit megnyugodtam, bár nem értem miért nem volt poz. az ovuteszt, akkor két napja.
Nekem nem vált be az ovuteszt, mert nekem is csak halvány volt a 2.csík egyszer ami nega, (de lehet hogy a nap folyamán lett pozitív csak nem csíptük el) és amikor megjelent a nyúlós folyás rá 1 napra voltunk együtt, akkor is volt ilyen folyás. Most 1 napja késik, a hõm magas, fáj a mellem...de még nem teszteltem. Szóval ma is legyetek együtt és minden esély meglesz a babára! Sok sikert és babásodást kívánok!!!

Tegnap párommal együtt voltunk és belém élvezett szeretnénk babát de már tegnap a 28. napomon voltam szokott késni a cicim érzékeny de ez is van mindig a menzesz előtt van esélyem így terhesnek lenni vagy már most ne számítsunk rá?

Már ebben a hónapban többször is együtt voltunk ugy

Legjobb válasz: Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)

Hát a tegnapiból már kicsi az esély, de ha többször voltatok védekezés nélkül, akkor simán!:)
Esély mindig van. De elég kicsi.
A kérdező hozzászólása: elég "görcsösen" rajta vagyok a témán tudom ez sem jó
persze.ma is akciozatok
Én is a ciklusom 12. napján vagyok! Voltam is ma dokinál és az ultrahang szerint van egy nagy érett petesejtem. Nagyon szeretnék kisbabát, így aztán bevetek mondent. Iszom a cickafarkfû teát még két napig, aztán kezdem a palástfû teát. Remélem bejön mindkettõnknek!
A hõ menstruáció elõtt esik le, nem a peteérésnél!
A kérdező hozzászólása: peteéréskor is leesik a hõ!máj.19-re várom a menzim!3.válaszolónak!

Tegnap pozitív volt az ovutesztem és tegnap előtt is. Ma negatív. Egész héten együtt voltam a párommal és ma is ezt tervezzük. Ez segíthet a teherbeesésben?

Legjobb válasz: Igen! Állítólag az utolsó pozitív és az elsõ negatív nap a legtutibb! Bár azt is mondják hogy a sperma 72 óráig képes ott várakozni... Elméletileg az utolsó pozi teszt után 12-24 órával van a tüszõrepedés! Odaszorítok! Elméletben nekem jól megy, de még nem jött össze. Drukk!

Igen! Állítólag az utolsó pozitív és az elsõ negatív nap a legtutibb! Bár azt is mondják hogy a sperma 72 óráig képes ott várakozni... Elméletileg az utolsó pozi teszt után 12-24 órával van a tüszõrepedés! Odaszorítok! Elméletben nekem jól megy, de még nem jött össze. Drukk!
szerintem ne csak tervezgessetek, hanem csináljátok sûrûbben, mert igaz, hogy a sperma KÉPES várni, de nem biztos, hog ténleg meg is teszi. ha a párod egészséges minden nap képes egészséges mennyiségû és minõségû spermát termelni, hogy megtermékenyítsen.
Nagyon jó az idõzítés, de baba sajna nem biztos, hogy lesz. Minden hónapban, ha jókor vagytok együtt és minden rendbe van mindkettõtõknél akkor is csak 20% az esély a teherbeesére.

Ha tegnap és tegnap előtt is együtt voltunk a párommal, és mondjuk ma, vagy holnap van peteérésem lehet belőle baba?

Csak azért kérdzem, mert ma nem tudunk együtt lenni, majd csak holnap! Nagyon szeretnénk babát már. A h?m 3,5 volt, ma pedig 36,6-ra "ment fel"! A ciklusaim 30-32 naposak, ma vagyok a 18. napon! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?

Mivel a sperma tovább él ezért lehet belõle baba.De azt írtad hogy most megy fel a hõd, akkor nem holnap lesz a peteérésed.Akkor már volt.Tehát lehet belõle baba.Régóta méred a hõd?Mindíg ilyen szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: A múlt hónapban kezdtem mérni, de már a ciklus vége felé, ezért nincs viszonyítási alapom. Akkor amikor elkezdtem mérni 37, 1 körül volt! NEm tudom, hogy jelent-e valamit ez a 0, 1'!? Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Kicsit elírtam a hõt, de gondolom rájöttetek 36, 5! Bocsi! Várom még a válaszokat!
Igen! A sperma ·"élettartama" lehet akár 72 óra is. Én úgy tudom, hogy a legalacsonyabb hõmérsékletû napon van a peteérés. Drukkolok!
Ha a peteérés elõtt egy-két nappal vagytok együtt, /és mivel a hímivarsejt tovább él/ az pont arra jó, hogy a kis sejtecskék idõben eljussanak a petéhez és már izgatottan várják a kilövellést! Már akkor ott vannak, amikor a pete még csak megkezdené a kb. 12 órás élete során megteendõ utat. Szóval ez így biztosabb. Tehát a "fiúk" nem késnek le a "randiról"!
Mensidnek mikor kell megjönnie? Esetleg késik már?
Hallottam már olyat, hogy méhfájdalma volt valakinek szerelmeskedés után, és kiderült, hogy ciszta. Ha máskor is elõjön együttlét után, akkor szerintem, menj orvoshoz! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Nem is volt még!Miért ez lehet h az?
Nem szokott cisztád lenni?
A kérdező hozzászólása: Ja és 2 napja mindjárt megjön érzésem van és tegnap és ma úgy keltem fel hogy hányingerem van!A hõm is 36, 9!
A kérdező hozzászólása: De a fájdalom mellett olyan szurkáló érzés is volt!
A kérdező hozzászólása: Jövõ7végén kell megjönnie!De csak az elsõ 2 percben volt erõs fájdalom és után enyhült!De akció közben nem érzek semmi csak utána!De 3 nappal ezelõtt nem volt semmi!
ÖÖ... Most nézem hogy a fõ kérdésed az volt hogy lehet-e terhességre utaló. ÉN vagyok az elõzõ válaszoló. Egy kicsit leírhatnád bõvebben mikor is volt az a szerelmesekedés, és mikor kellene megjönni. Mert furcsa az a kiszakadás érzés.
Úgy gondolom, lehet gyulladásod van. Vagy egyszerûen nagyon megérezted a tûszõrepedést, az is lehet. Mindenesetre nem ártana elmondani egy orvosnak. Fõleg ha tényleg nagy fájdalmad volt.
Szia! Ha csak a jövõ hét végére várod a menzest, akkor még nem lehetnek terhességi tüneteid, még be sem ágyazódott, ha tegnapelõtt voltatok együtt. Szerintem is vagy gyulladás, vagy peteérés vagy ciszta. Ezt csak orvos tudná megmondani. A terhesség legkorábbi jele a menzes kimaradása, csak ez után jönnek a tünetek. Nagyon ritka, hogy valaki már elõtte produkálja a tüneteket. Nekem a menzi elõtt a szokásos görcsök voltak és 37, 2 volt a hõm, utána 2 nap kimaradás után teszteltem pozitívat és ezt követte a mellfeszülés és a fáradékonyság. Azóta sincs más. Legkorábban a nem várt menzid napján tesztelj. Kitartás és sok sikert! 10 hetes kismami

Tegnap előtt viszont együtt voltam a barátommal. Most akkor terhes lehetek? (Nem ment el bennem) Használjunk egy hétig más védekezést?

Olyan problémám lenne, hogy tnap elfelejtettem bevenni szokott id?ben 21:14-kor a fogamzásgátlómat (yadine), csak 9:45-kor jutott eszembe, így kicsúsztam pont a 12 órából. A betegtájékoztatóban a következ? leírást találtam, mivel els? héten tartok a szedésben:

Legjobb válasz: Igen, használjatok óvszert.

Igen, használjatok óvszert.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat , de tényleg !!! Tavaly február óta szedem és most fordult el elõször h így kicsúsztam a 12 órából. Igen a tájékoztatón az is ott van h gumit vagy vmit kell használni egy hétig. De az a terhességgel kapcsolatos mondat eléggé megrémített. A barátom pedig magától döntött így, hogy biztos ami biztos. Van amikor bennem megyek el, de döntõen inkább nem.
nyugodtan belédmehet mindig, ha rendesen szeded, nemleszel terhes. énmár 8 éve szedem és nem estem teherbe sohasem, pedig folyamatosan van barátom.
Még épphogy csak kicsúsztál és szerintem ez annyira nem nagy tragédia, ha már minimum egy hónapja szeded rendszeresen nem szabadna semmi gondnak lennie fõleg, ha nem is ment el benned. Tudom , hogy a tabletta sem 100%-os, de igen kicsi a rizikófaktora és nem értem miért görcsölsz azon , hogy nem mehet el benned a barátod hiszen ez az idegeskedés rámegy a sexuális életetekre. Én is Yadine-t szedek és nagyon szeretem, 2 éve lassan, és teljesen megszoktam. Nem aggódom miatta, általában ugyan akkor veszem be mindig , mondjuk én az esti szedést nem pártolom, szerintem reggel a legjobb bevenni, hiszen az emberek többsége ha beteg estére van rosszabbul és pl. ha elrontod a gyomrod és hánysz vagy megy a hasad, akkor nem biztos , hogy fel tud idõben szívódni... De ez az én álláspontom. Szóval a lényeg , hogy szerintem nem lehetsz terhes, de legközelebb figyelj jobban oda. És most egy darabig használjatok óvszert mert szerintem azt is írja az elsõ hetes tabletta kihagyásnál. L/20
használj óvszert, mióta szeded a tabelttát, azt értem h. az elsõ héten vagy a szedésben, de elõtte már szedted? vagy nem értelek!
A kérdező hozzászólása: sokszor nem megy el bennem, mert semmiképpen nem szeretnénk még kis babát :( ezért is nagyon idegesít ez az egész :(
tablettát szedsz és nem megy el benned?
Ugyan már, a nõi test nem atomóra! Most amiatt a fél óra miatt nem lesz egy komplett peteérésed tüszõrepedéssel! Dehogy leszel terhes!
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon szépen köszi a válaszod !!!! és szted lehetek terhes ? mert a tájékoztató szerint ha a kihagyás elõtt történt aktus akkor fenn álll a veszély :(
Elsõ vagyok. Bocs, de nem írtad, hogy már tavaly február óta szeded, azt hittem, hogy csak egy hete. Nyugi, ez esetben nem számít a kis csúszás, így biztosan nem eshetsz teherbe.

Ha tegnap poz. és ma meg még erősebben pozitív az lh tesztem, akkor a holnap reggeli akció jó lesz? Tegnap és tegnap előtt voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Szerintem jó lesz, mert a tegnapi kiskatonák még élhetnek ma is és a holnapiak frissek lesznek és ha találnak érett petét ami a teszt alapján valószínû akkor sikerülhet. Mi akkor voltunk együtt amikor a legerõsebb volt a vonal, aztán másnap újra teszteltem, de már nem volt vonal. Nekünk sikerült rögtön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!