Találatok a következő kifejezésre: Tegnap először ki orálisan a barátomat (2 db)

Tegnap először elégítettem ki orálisan a barátomat meg rásegítettem kézzel is, nem néztem az időt de nagyon sokáig csináltam de egyáltalán nem élvezett el, mitől van ez? én csináltam rosszul?

Õ se tudja miért nem volt olyan jó neki,de én kicsit csalódott vagyok hogy nem tudtam neki örömet okozni,s?t nagyon szarul érzem magam.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :).

Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :) .
Jah, annyit még hozzá teszek hogy attól mert egy aktus során nem megyünk el, attól még szerintem jól éreztük magunkat... Nekem pl. sokkal nagyobb élmény ha a páromat eljuttatom 1-2szer a csúcsra mint amikor én eljutok
Amikor a párom nekem is elõször csinálta nekem se volt a legjobb, de már egész jól bele jött tehát ne parázz végette. Majd többször csinálod neki és rá fogsz érezni hogy mi is jó neki. Meg rá is kérdezhetsz hogy milyen tempóval vagy többet ingereld a száddal vagy kevesebbet, ha akarja hogy csináld neki úgy is segít neked...
Hát elõször is pasiként leszögezhetem, hgoy azt nagyon nem szeretjük, ha a csajon látjuk a "csak legyünk már túl rajta" arckifejezést. Ehhez türelem kell. És én pl nem is szeretem közben a kézimunkát, az elrontja az egészet. Persze miközben kényezteted a száddal, a kezeddel is rásegíthetsz, de ne csak a kezeddel csináld, egyszerre a kezeddel, száddal. Másrészt, amikor a csajom elkezdte nekem csinálni elõször, nekem sem volt az igazi. Meg kell ismerni a másikat, mindenki más sex terén. És amíg szorongassz a dolgon, addig nem is lesz az igazi. Amikor a csajomnál is pár alakalom után megszûnt a szorongás, akkor lett igazán jó, akkor kezdtem el érezni, hogy igazán érzésbõl csinálja... Ja, és mégvalami: ez fordítva is elõfordul, nekem is meg kellett ismernem a csajom, hogy rendesen ki tudjam elégíteni a számmal. Szóval sztem csak idõ kérdése! (A fogaidra mindenképpen vigyázz... :D )
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!