Találatok a következő kifejezésre: Tegnap először ki (11 db)

Dauerolva van a hajam és tegnap mostam ki először úgy áll, mint egy szénaboglya, aki jártas a dauer haj ápolásába jól jönne pár tipp?

Előre is köszönöm, F.

Legjobb válasz: felejtsd el a fésût, tegyél rá habot vagy valami formázót.

felejtsd el a fésût, tegyél rá habot vagy valami formázót.
vizezd be és hajhabbal tapogasd át....

Van a szememen vmi ami tegnap jött ki először piros volt most meg már be van dagadva a bal szemem teljesen az orvos azt mondta h árpa v mi nem tudom mi az de meddig tarthat? Hány napig?

16/L

Legjobb válasz: "óóó hétfõn már suli:S" Legfeljebb azt mondod,hogy egy szilveszteri buliban megtéptek,és ott szerezted ezt a monoklit a szemed alá..:D

"óóó hétfõn már suli:S" Legfeljebb azt mondod, hogy egy szilveszteri buliban megtéptek, és ott szerezted ezt a monoklit a szemed alá..:D
ha árpa akkor 1hét max azt elmúlik
A kérdező hozzászólása: 1hét:O óóó hétfõn már suli:S ráadásul ma se tudtam buliba menni emiatt a ......miatt:( köszi am a választ
A kérdező hozzászólása: hát persze micsoda ötlet:) ráadásul az orvos aztmondta h ne sminkeljem mert 2szer aqkkora lesz-.-" de köszi am a tippet XD
2 nap alatt is el tudod mulasztani, itt a recept: - Tobrex szemkenõcs naponta 2× - kamillateát fõzöl, az edényt körbeteríted egy törölközõvel és beledugod a gõzbe a fejedet, így vagy amíg ki nem hûl a tea. - párakötés. éjszakára bekened a szemed Tobrexszel, egy forró vizes vattát teszel rá. ezt rögzíted egy nylonzacskóval, meg ragasztóval. Így alszol. Neten megtalálod, hogyan kell ezeket pontosan. google.hu sminkelni ne is próbáld, tényleg begyullad tõle. nekem 4 van most is... ne halogasd mert betokosodik és ki kell vágni. ha ezekkel a módszerekkel nem múlik el, simán kiveszik. 13/L
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) igen azt a kenõcsöt az orvos is mondta h használjam és mióta kenegetem kicsit jobblett:D a módszereidet megpróbálom és nagyon köszönöm a segítséget:)
de a belsö árpa nem szokot kifakadni nekem már vákták mos a másik szememen van csak kiseb kis dudor ha lehuzod a szemhéjad akkor látni kivülröl csak tapintani lehet, tt.zl.
A kérdező hozzászólása: már elmult nagyon köszönöm a receptet télleg elmúlt 2nap alatt:) köszönöm nagyon:D
szárított diófalevélbõl kell csinálni fõzetet majd leszürni és ami ott marad péppé zúzni a szemre tenni és 1-2 nap alatt elmúlik ha belsõ akkor még a levébõl becseppenteni és jól bedörzsölni :)

Tegnap először elégítettem ki orálisan a barátomat meg rásegítettem kézzel is, nem néztem az időt de nagyon sokáig csináltam de egyáltalán nem élvezett el, mitől van ez? én csináltam rosszul?

Õ se tudja miért nem volt olyan jó neki,de én kicsit csalódott vagyok hogy nem tudtam neki örömet okozni,s?t nagyon szarul érzem magam.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :).

Szerintem egyszerûen szokatlan módon csináltad, nem pedig úgy ahogy õ ehhez hozzászokott. Kérd meg következõnek, hogy mondja hogy milyen ritmusban és hol a jó neki és próbáld azt követni :) .
Jah, annyit még hozzá teszek hogy attól mert egy aktus során nem megyünk el, attól még szerintem jól éreztük magunkat... Nekem pl. sokkal nagyobb élmény ha a páromat eljuttatom 1-2szer a csúcsra mint amikor én eljutok
Amikor a párom nekem is elõször csinálta nekem se volt a legjobb, de már egész jól bele jött tehát ne parázz végette. Majd többször csinálod neki és rá fogsz érezni hogy mi is jó neki. Meg rá is kérdezhetsz hogy milyen tempóval vagy többet ingereld a száddal vagy kevesebbet, ha akarja hogy csináld neki úgy is segít neked...
Hát elõször is pasiként leszögezhetem, hgoy azt nagyon nem szeretjük, ha a csajon látjuk a "csak legyünk már túl rajta" arckifejezést. Ehhez türelem kell. És én pl nem is szeretem közben a kézimunkát, az elrontja az egészet. Persze miközben kényezteted a száddal, a kezeddel is rásegíthetsz, de ne csak a kezeddel csináld, egyszerre a kezeddel, száddal. Másrészt, amikor a csajom elkezdte nekem csinálni elõször, nekem sem volt az igazi. Meg kell ismerni a másikat, mindenki más sex terén. És amíg szorongassz a dolgon, addig nem is lesz az igazi. Amikor a csajomnál is pár alakalom után megszûnt a szorongás, akkor lett igazán jó, akkor kezdtem el érezni, hogy igazán érzésbõl csinálja... Ja, és mégvalami: ez fordítva is elõfordul, nekem is meg kellett ismernem a csajom, hogy rendesen ki tudjam elégíteni a számmal. Szóval sztem csak idõ kérdése! (A fogaidra mindenképpen vigyázz... :D )
A kérdező hozzászólása: A menzeszemnek tegnap kellett volna megjönnie, de szokott késni.
Nagyon kicsi a valószínûsége, szinte egyenlõ a nullával. De ha az téged megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet és tesztelj.
Na, várjunk csak egy pillanatot! Tegnap voltatok együtt, vagyis aznap, mikor meg kellett volna jönnie a menzidnek? Így végképp minimális esélyed van a teherbeesésre!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nagyon remélem, hogy nem vagyok terhes:)
A kérdező hozzászólása: Ajajj, nagy a baj:( nem akar még mindig megjönni. Feszül a mellem, és esetenként fáj. De még csak 1 hét telt el. VAn rá esély, hogy mégis terhes vagyok?:(

Egy sulyos gondom van. Kaptunk egy hp laptopot kb 5honapja minden simán ment és tegnap haldokolni kezdett először az opera dobott ki hibaüzivel majd jött a kékhalál?

Sorba sorba. Ma megprobáltam egy rendszervisszaállítást eredménytelenül--kékhalál majd wint szerettem volna telepíteni de telepítés közben is kékhalál. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szedd szét takarísd ki és próbáld meg egy másik hdd-vel.

Szedd szét takarísd ki és próbáld meg egy másik hdd-vel.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi de ha valakinek van még 5lete vagy Neked, ne titkold
ha a hddvel sem megy akkor meg egy másik memóriával.
Garanciás még? De ha nem, akkor is szerviz. Ne piszkáljátok meg, mert notebook-okat nem könnyû szétszedni és összerakni, mert megvan a sorrendje mindennek.

Tegnap le feküdtünk a barátnőmmel először, mikor el mentem akkor vettük észre hogy félig lecsúszott a gumi, és én fürdés után belenyultam a puncijába és valami színtelen szagtalan (ondó állagú dolog) jött ki. Lehet terhes?

Azt mondja hogy még ő még nem tapasztalt ilyet magán. Nagyon megijedtünk, hiszen a gumi nem volt teljesen lecsúszva, kb 5 cm volt me fent. Egy zsebkendőbe töröltük es utána sokáig szaglásztuk de ne volt ondó szaga. (az egyik haverom is mondta hogy ő is tapasztalt ilyet az elsőnél, meg még néha utána, csak ő teljesen biztos volt hogy nem ondó, mert nem ment el benne) Segítséget, és tapasztalatokat várok! Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: az utóbbi vagyok. ezekkel a idiótákkal akik ugatnak itt ne törõdjél, csak szeresd a lányt, nem csak szexuálisan.

az utóbbi vagyok. ezekkel a idiótákkal akik ugatnak itt ne törõdjél, csak szeresd a lányt, nem csak szexuálisan.
Utolsó, hát igen lehet irigykedni hogy amikor te ennyi idõs voltál, esélyed nem volt egy lánynál sem, egyeseknek meg már 16 évesen meg van az elsõ aktus...Egyébként lehet azt mondani hogy manapság rza divat van benne igazság, de ettõl függetlenül nem kell a tapasztalatlanok nyakába ugrani és kötekedni, sokan nem tehetik fel ezeket a kérdéseket a szüleiknek, nekik is kell segítség, és nem azért írnak hogy a semmitérõ válaszaid olvasgassák! üdv egy 16 éves fiú
Ó, egy kisfiú! Akkor nézzetek még meséket, mert ahogy látom, nem vagytok készek a feladatra.
a "bánatában elsorvad" írója vagyok. próbáltam ugy fogalmazni, hogy érthetõ legyen meg persze kicsit poénos is mert akkor jobban megragad :D
hahaha, aranyos volt, ez a "bánatában elsorvad" :D
Az "lucsok" volt! Bár az egy érdekes kérdés, hogyan maradhatott a lukában, fürdés után?!?! Nem lögybölte ki rendesen? Pfejj...
18:37-es vagyok. Szegény csajoknál 4. fejezetbõl áll a biblia: A folliculáris szakasz: kb. 14 napig tart, a menstruáció elsõ napjával kezdõdik, és a tüszõérési fázist érjük alatta, fontos a 14 nap az nem biztos- majdnem minden nõnél más (14, 15, 16, 17 nap is lehet). Ovuláció: a 14. ciklusnap körül (tehát nem feltétlenül pont akkor!). Bekövetkezik a tüszõrepedés, ekkor az érett petesejt kiszabadul a tüszõbõl és a hasüregen keresztül a petevezetékbe vándorol, ahol szerencsés esetben találkozik egy ondósejttel, és létrejön a megtermékenyülés. Néhány nõ tüszõrepedéskor egy kevés vérzést is érzékelhet, ami normális. Az ovuláció után nem sokkal a hüvelyváladék állaga megváltozik, már nem olyan nyúlós, inkább folyékony, így már nem kedvez a spermiumok behatolásának. Luteális fázis: a petesejt „királyfikeresõ” vándorútja során a petefészekben maradt, megrepedt tüszõ (a petesejted korábbi „hálózsákja”) hormontermelõ sárgatestté alakul. Az általa termelt hormonocska a progeszteron, aminek jelentõs feladata van a ciklus során. A progeszteron hormon teszi alkalmassá a méh nyálkahártyáját a kisbaba befogadására. Mindamellett, hogy a nyálkahártya megváltozik, a glükóz egy tartalékolt formája is beépül bele, amely a baba tápláléka lesz az elsõ hetekben. Ha nem jön létre a terhesség, egy idõ után a sárgatest elsorvad, és nem termel tovább hormont, ennek hatására következik be a menstruáció. Jó esetben a sárgatest áldásos tevékenységének ideje alatt a mi kis petesejtünk találkozik a nagy „Õ”-vel. Amennyiben ez valóban megtörténik, a megtermékenyült petesejt beágyazódik, és HCG hormon kezd termelõdni a szervezetünkben, ezt tudja kimutatni a késõbbiekben a terhességi teszt. Mostmár érted, hogy a teszt miáltal állapítja meg hogy terhes-e valaki :) Menstruáció: ha mégsem jött létre a nagy találkozás, akkor a hoppon maradt petesejt felszívódik, a sárgatest pedig „bánatában” elsorvad, és beszünteti a hormontermelést. Mivel így a méhnyálkahártya felé is megszûnik a jelzés, miszerint szükség van rá, így távozni kényszerül, bekövetkezik a menstruáció. A menstruáció során méhnyálkahártya darabok, és vér távozik hüvelyváladékkal együtt a szervezetünkbõl. Általában az elsõ két napban a legerõsebb és a legfájdalmasabb a vérzés, utána csökken az intenzitása. A fájdalmat az oxytocin hormon okozza, amelynek hatására a méhizmok összehúzódnak, és a nyálkahártya darabok leválnak. Ugyanez a hormon jelentkezik egyébként a szülés során is, és generálja a szülési fájdalmakat :) fránya oxytocin mire képes, imádkozz hogy nem vagy lány :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Sokkal okosabb lettem. :) Akkor a fullicoláris fázis az a menstruáció után bekövetkezte 14 nap? Mert a 14. az az ovulációs nap? Régebben olvastam errõl ennyire emlékszem. :D
az az õ testnedve, ha 5 cm-re volt fent az óvszer, akkor a makkodat fedte, tehát nincs gáz :) terhes akkor lesz, ha benne élvezel el és a sperma bekerül a vaginába, onnan átverekedik a méhen keresztül a petevezetékbe , hogy a petevezeték felsõ harmadában a megtermékenyült petesejttel találkozzon (erre van 24 órájuk, utánna a szegény kicsi petesejt szétesik) és megkezdjék közös életüket :) ugyebár ennek van egy idõszaka, a folliculáris fázis után jön az ovuláció, elindul a petesejt a petefészek felé hogy találkozzon a spermiummal, ezen idõn kivül hiába élvezel bele és hiába kerül be a petefészekbe, elméletileg nem lesz terhes. De hogy a dolog ne legyen ilyen egyszerû, mig a petesejt max 24 óráig él, addig a spermium 5-7 napon keresztül képes életben maradni a petefészekben- és ha ez idõ alatt válik le a petesejt és indul el a petefészekbe, hát találozhat a még életben lévõ spermiummal :) és jön az áldás, hogy ez jó vagy nem, már csak nézõpont kérdése. Megpróbáltam érthetõen fogalmazni, mert gondolom elég fiatal vagy, én azt tanácsolom hogy az ilyen dolgokkal azért legyetek tisztában, mert nemhiszem hogy jelenleg jól jönne egy baba (korotokra gondolok). Hajrá, és csak ügyesen! egy orvostan hallgató
ugyan már.. az a csajszi saját testnedve volt.. és nem lesz terhes senki..
Kísérd el a barátnõdet egy nõgyógyászhoz és ott elmondjátok mi volt, a doktor pedig megállapítja hogy nem lesztek szülõk. Az elmondottak alapján nem eshet teherbe, ha az anyagod bennemaradt a gumiban akkor meg pláne, amikor kivetted lehetett látni hogy nem-e annyira csúszott-e le higy kijöjjön belõle bármi is, elég pászosak akkor is amikor kicsit lentébb csúsznak.
Igazat adok neki én is... Egy olyan gyerek, aki még azt sem tudja MI AZ a váladék, minek szexel?!
A kérdező hozzászólása: Haverom is ezt mondta hogy valószínûleg az az õ test nedve, de akkor is nagyon megijedtünk, hisz ez volt az elsõ alkalom és õ sem tapasztalt még ilyet magán. (inkább a tojás fehérjéhez tudnám hasonlítani, mind az állaga mind a színe után. Szintlen szagtalan nyúlós.) 16 éves.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! :D
Igen, pontosan 1 év 1 hónap és 2 nap múlva fog elvinni a mumus..
"ijjezgetni"? Elég valószínû hogy aznap vagy jó, vagy rossz dolog fog történni vele, nem? Ezzel most sokat segítettél...
am. nemtudom mér kell szegényt ijjezgetni :D :((( sztem am. az egész csak véletlen, de ha nemhsized akk. azokat a napokat atelódba jelöld be, mert lehet h vmi olyan dolog fog veled történni az nap ami jó vag yéppen rossz :) próbáld ki :D bár odább van még :D
Hát ez se rossz de elmondom hogyan volt nálam .A 13 as számot szerncsétlenséget hozó számnak tartottam és amikor megláttam (mert ilyen számot nap mint nap lát az ember) tudtam hogy rossz dolog fog történni velem. Ez be is következett. Nem biztos hogy aznap, lehet hogy pár nap múlva, de azt annak a 13-asnak tulajdonítottam. Ma már lesz*rom a számokat nem jelentenek semmit, mert tudom hogy a TETTEIM okozzák a következményeket. És amit teszek az már nem ad okot aggodalomra...
Jel mégpedig az hogy egy bengabikicsunájvicsrájvébészinûbikinicsunájxandu woodoo szörny elvisz a jetihez aki megesz és kiad magából egy kobold megeszi az ürüléket(téged) és a koboldot megeszi a rétszûjû kapafpgú nagyi monók
Szerintem ha van is jelentõsége, azt nem itt fogod másoktól megtudni :) De felkereshetsz egy jóst, látot, médiumot, akármit.Az szép kis összegért tutti mond neked olyat, amit beveszel.Nem bántás, igy van. A számok jelentõséggel birnak életünkbe, de ezt nem más fogja neked megmondani hogy mit.derits ki te :) te láttad :) hogy más meg mit mond, az nem biztos h úgy van, mert nem vele történt, és lehet kamuzik is neked :) Nekem másfél évig volt olyan h folyamatosan bárhova néztem mindig visszajött a 911-es szám :) azóta se tudom mit akart, de nem is érdekel.ha leragadnék itt, és ezt kutatnám, pont az élet mellett mennék el :) ha vki üzenni akar neked vagy bármi, akkor tegye :) de ha leragadsz valaminél, akkor csak az elméd játszik veled :) és elfelejtesz élni.ne törödj vele sztem, élj, és majd kiderül, vagy nem :) de ha nem akkor nem is volt jelentõsége a dolognak :)
Akkor jon Quasimodo és lesz Bikisunáj :D
Nem véletlen! Mint ahogy a kérdésed megírása sem a véletlennek, inkább a primitívségednek köszönhetõ!
arra nem gondoltál ha megpörgeted, mindig ugyanolyan erõvel, ugyanannyit fog menni?:D sztem semmi értelme nincs :D
13-szor meg kell pörgetni és amilyen dátum kijön 13.-ra, azon a napon egy véletlenszerû idõpontban meg fog jelenni mögötted egy FBI-ruhás ember, egy furcsa bottal fog villantani elõtted egyet, és abban a pillanatban nem fogsz hinni tovább ilyesmiben, valamint hatalmas tudásszomjad lesz tudományos írásokat olvasni.
Természetfeletti lények?lol
Igen.ilyen idõkülönbséggel jönnek a bengák elvinni azt aki rossz fát tesz a tûzre.
helló igazából nekem is volt ilyen, csak én nem hülyültem meg semmi, felkeltem, és az órám magától váltott át 2018ra

Anyukák! A Zinnat szuszpenzió okoz álmatlanságot? Kisfiam ezt a szirupot kapta és tegnap kapott elöször! Éjjel fent volt sokat de nem sirt hanem nézelödött! 11 hós lesz és ő ilyet nem csinált még! Foga tuti nem jön mert most bújt ki neki!

Lehet ennek a szirupnak ez a mellékhatása?

Legjobb válasz: Nekünk meg pont aluszékonyabb lett tõle. Addig alig aludt nappal attól meg vagy 4* 1 órát. Igaz, 2 hónapos volt akkor.

Nekünk meg pont aluszékonyabb lett tõle. Addig alig aludt nappal attól meg vagy 4* 1 órát. Igaz, 2 hónapos volt akkor.
Ez sajnos hormonzavarra utal....
Szia!Ha nem jön meg csinálj egy tesztet, ha + menj majd dokihoz! Ha nem vagy terhes, akkor magas lehet a prolaktinszinted, azért tapasztaltál ilyet.Erre is van gyógyszer, amit a doki ir fel!

Tegnap múlt el a mensim, és lefeküdtem a barátommal (először). Gumit használtunk, nem lyukadt ki, viszont egyszer lecsúszott. Nagy az esélye, hogy terhes lehetek? Főleg így, hogy az nap múlt el a mensi.

Legjobb válasz: Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.

Elméletileg nincs esélye annak, hogy terhes lehetsz, gyakorlatilag viszont mindig megvan az esély. Menszi után kb. egy hétig nincs olyan pete, ami megtermékenyülne, deee elõfordulhat ám, viszont ne jellemzõ.
Gyakorlatilag lehetetlen. Az ovuláció után kb 8-9 nappal, preejakulátumból teherbe esni..? Nagy 'szerencse' kéne hozzá.
A kérdező hozzászólása: Huhh.. hát ez naggyából megnyugtatott :) Akk ne is szaladjak egybõl esemény utáni tabiért nõgyógyászhoz?
Ne szaladj sehová sem. Nyugodj meg. 99.9%, hogy nem vagy terhes. Az egy tized százalék pedig mindig benne van a pakliban. Van egy jó közmondás ide: Csak az nem tud teherbe esni, aki nem él szexuális életet. Ezalatt nem azt értem, hogy ne csináld, hanem csak okosan. A gumi továbbra is jó megoldás erre, de próbáljon a méretének megfelelõt vásárolni, és akkor kicsi a lecsúszás esélye. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Most már mondjuk úgyis mindegy lenne.. De nagyon szépen köszönöm a válaszokat (: Bár a párom jobban izgult, mint én. Jó ezt a 99, 9%-ot látni. Köszönünk mindent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!