Találatok a következő kifejezésre: Tegnap elélvezett barátom (6 db)

Tegnap a barátom elélvezett bennem, utána nekem is volt orgazmusom. Ma van peteérésem. Nem boztos hogy terhes vagyok, ugye?

Legjobb válasz: Az Eulália vagy a Rozália név tetszik jobban? Azért csak nem születhet majd meg név nélkül...

Az Eulália vagy a Rozália név tetszik jobban? Azért csak nem születhet majd meg név nélkül...
nem biztos, de mire a spermiumok odaérnek, kiszabadulhat a pete és te egy életre megtanulod, hogy védekezni ajánlott
a spermiumok nem egy napig élnek. elég nagy esélyed van arra, hogy terhes legyél. a 72 órás még nem késõ.
Ha végigkísérjük a folyamatot: A spermiumok kb egy óra alatt érik el a petesejtet, és ott toporogva türelmetlenül várják, hogy az érett pete kiszabaduljon. Ezt követõen még kb 2-3 napig életképesek, de a strapabíróbbak akár egy hétig is életben maradhatnak. Tehát: amennyiben biztos vagy benne, hogy ma van a peteérésed, így a tegnap este az egyik legideálisabb idõpont volt, hogy teherbe eshess. Valószínûsége? Nem lehet megmondani, egészséges pároknál 30% feletti... Van, akinek hónapokig semmi, de sokaknak elsõre... Tehát ha nem védekeztetek, és nem akartok gyereket, akkor a 4. hozzászólóval maximálisan egyet értek: irány a nõgyógyászat 72 órás tabiért!
hát sztem mire beveszi túl lesz bõven a 48 órán és hát elég minimális az esélye hogy megakadályozza, így sem 100%os még az elsõ 34 órában sem
jó esélyed van rá h terhes leszel
Ha már nem védekeztek normálisan, akkor legalább ne élvezne beléd. Legyen már eszed.
*24
Az ilyen minek szexel?? csak szaporodik es meg tobb.hulye lesz... Szerintem.macska lesz
A sperma nem "mászkál át" a ruhákon, úgy nem tud bejutni a hüvelyedbe. Szerintem nincs mitõl félned, nyugodj meg!
Egyszerûen nem bírom felfogni, hogy ha ennyire nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal, akkor miért van pasid akivel olyat csinálsz hogy attól elélvez. Nem hiszem el hogy tényleg azt hitted terhes lehetsz. Nézz utána, és aztán vágj bele ilyenekbe, vagy beszéld meg egy barátnõddel esetleg édesanyáddal. Ha szexeltek védekezzetek óvszerrrel, mert attól tényleg terhes lehetsz. NÉZZ UTÁNA!!!!!!
Szia!!! Na, mesélj, te hogy állsz? Lett gond vagy nem? Én vagyok, akinek régebben a kérdésére válaszoltál, h te is így jártál, és rmeéled hogy nem lesz gond. (Csak azóta másik névrõl vagyok fenn.)
A kérdező hozzászólása: nem lett gond!!De nem tom most mi lesz a mensivel!! És neked??Remélem neked sem!!
Még nem jött meg a menszid? Nekem már mejgött azóta egyszer. Szerinted akkor megnyugodhatok?
Ha a rendes idõ után nem telt el 12 óra, akkor nem lesz gond.
Aztán a használati utasítást és/vagy a betegtájékoztatót elolvastad-e?
Tájékoztatóban benne van, hogy mennyit lehet kihagyni. Olvasd el, azért mellékelték a bogyókhoz.
Csak, ha megakadt a torkodon.
nem hiszem .
A kérdező hozzászólása: Csináltam még 1et és az is negatív lett. Akkor most már biztos, hogy csak kimarad egy hónap?
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlen.
Stressz miatt(is)késhet akár heteket is, de olyan is elõfordul, h 1, 2 ciklus kimarad. Amit leírtál, attól nem lehetsz terhes, de azért, ha még 1 hete késik csinálj újabb tesztet.
A kérdező hozzászólása: Meddig normális, hogy nem jön meg, ha nem vagyok trhes? A történethez hozzátartozik hogy a családban haláleset történt és ez nagyon feldúlt.
Ez így esélytelen, a befolyás kevés hozzá:) Ideges vagy, ezért késik, nem kell pánikolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem igazatok van. :)
Az idegesség miatt késik.
Ha csak kívülrõl folyt be nem lehetsz terhes.A teherbe eséshez el kell érnie az ondónak egy bizonyos magasságot a hüvelyben.
Tuti! Ha azonban ez 1-2 hónapnál tovább tart menj el orvoshoz!(nem a terhesség miatt)

Miért van az hogy a barátom eddig mindig maximum 10 perc alatt elélvezett és tegnap este meg majdnem egy óra hosszáig csináltuk és semmi nem történt?

El?tte ivott egy kis alkoholt, de nem túl sok mennyiségben, nem volt holt részeg.

Legjobb válasz: Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva

Csak 1 élvezésig mentek? Miért? :D ha a pasidnál eléred a 2. at akkor már nagyon jó lehetsz mert az tényleg durva
már nem vagy olyan izgató
A kérdező hozzászólása: Na mostmár tök mindegy mert tegnap szakitottunk és többet ugy sem lesz vele semmi dolgom... :(
egyébként én az elõzõ barátnõimmel amikor csináltam 30 perc elõtt sosem mentem el akár milyen jól szopott pl és volt mikor másfél óráig csináltuk
Nyilván gyakorolt valakivel... :P
Nagyon sok srácra így hat a pia, és nem kell holtrészegnek lenni hozzá. Az az állapot elég, amikor már azon túl van h simán csak jókedvû, hanem már úgy néha (pl. amikor asztal mellõl feláll) megszédül, meg ilyenek. nem nagyon. Akkor nem tud elmenni, v csak nehezen. Bartáom ezt az állapotot "pornósztárrészegségnek" hívja, mert 3-4 óráig sem tud elmenni, de ha nem neki kell végig mozogni, akkor bírja... :D
Csak 10 percig szexeltek alap esetben??? :O Hú, nálam alap, hogy a pasi bírja legalább egy óráig, de, ha lehet, akkor órákon át... :S Itt inkább veled van a baj, hogy nem szereted a sokáig tartó szexet, bár a pasid is elég gyengusz ezek szerint... XD Örülj, hogy sokáig bírta akkor... :D Nekem volt olyan pasim, aki 15 percig bírta, és elég cikinek tartottam... Bár annál bizonyos szinten örültem is, mert annyira nem kívántam... De pl. mostani partneremmel el sem tudnám képzelni, hogy csak 15 perc legyen, mert õvele annyira jó, hogy azt órákig kell csinálni! ;) Nála is van, hogy "ott" tart, de akkor megáll egy pillanatra, aztán mehet tovább a gyönyör! :P
Az a vicc ebben hogy neked az a normális hogy 10 percig tart... örülj az 1 órádnak és élvezd és imádkozz hogy még több ilyen legyen ... habár én a helyedben pasit váltanék ha neki csak 10 percig "jó" veled a sex... amúgy meg 99% hogy az alkohol miatt volt... de a legszörnyûbb az hogy az ilyen jelegû kérdéseket itt teszitek fel és nem a párotoknak... ha jó kapcsolatot akartok minden téren akkor az ilyen dolgokat is meg kell beszélni... 35/F
ha csak néha néha szeretkeztek akkor lehet h azért mert közben sokat verte, akkor nehezebben fog elmenni de nemtom lehet h eddig nem tartotta vissza most meg visszatartotta mert lehet h nagyot akart lõni
ha ez nem változik akkor már nem vagy izgató. majd ma este kiderül.
A kérdező hozzászólása: De kivánt, mert én már mondtam neki h hagyjuk abba de õ könyörgött hogy folytassuk, de mégse élvezett el.
Hát szerintem a pia miatt is..meg talán változik h jobbAn bírja 1x másszor peddig elég lenne neki 2 perc.Vagy egyszerüen nem kívánt.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam...hanem hogy máskor mindig nagyon gyorsan elélvezett tegnap este meg egy óra hosszáig csináltuk és még akkor sem élvezett el. Nem tudom ennek mi lehet az oka.
én szeretkezek veled egy óráig is ha gondolod csak írj levelet piasidnál biztos jobban nézek ki

Yasminellit szedek rég óta.2 szemet vettem be a csomagból eddig, és tegnap este 11 kor elfelejtettem bevenni. Ma vettem be 9 órakor, még 12 órán belül. Előtte szeretkeztem a barátommal és elélvezett bennem. Lehetek terhes?

Most akkor nem élvezhet el bennem csak gumival? Lehetek terhes, ha ma is elélvez bennem?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.

Nem kell aggódnod, ennyi késés miatt semmi baj nem lesz.
Szerintem ne aggódj, még ha nem vetted volna be 12 órán belül, akkor is kicsi lenne az esélye a terhességnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!