Találatok a következő kifejezésre: Tegnap elég vizsgált meg (2 db)

Tegnap elég durván vizsgált meg a dokim, azóta van kevés folyásom. Fájásaim is vannak, hol 10, hol 5 percesek, szóval rendszertelenek. Barnás folyás mi lehet?

38 hetes 4 napos kismama

Legjobb válasz: menj be ha aggódsz, de ez a barnás lehet a nyákdugó, a fájások pedig jóslók, ha nem rendszeresen csökken az ideje. Már nincs sok idõ vissza ezek sûrûbben jöhetek, de ha beáll a rendszer indulj..jobb ha bent vagy ok nélkül, mintha nem érsz be idõbe. Sok boldogságot.

menj be ha aggódsz, de ez a barnás lehet a nyákdugó, a fájások pedig jóslók, ha nem rendszeresen csökken az ideje. Már nincs sok idõ vissza ezek sûrûbben jöhetek, de ha beáll a rendszer indulj..jobb ha bent vagy ok nélkül, mintha nem érsz be idõbe. Sok boldogságot.
valószínü, hogy a nyákdugó távozik.Hívd fel az orvosod, és mond meg neki, hogy mi van.Lehet, hogy be is hívat egyböl.A babád ke´szül a nagy útra azt érzed. Könnyü szüle´st.

Magazatvíz vizsgálat és méhszájvizsgálat után más is szokott vérezni? Nem is vérzés, inkább barnás-véres-nyálkás folyás. De elég sok. Tegnap volt a vizsgálat, de ez tart még ma is.

41. hetes vagyok.Eléggé fájt is, a méhnyakam pedig 1cm-re csökkent.Lehet összefüggés?Azóta kicsit görcsöl is a hasam.

Legjobb válasz: Szia.Nekem is tegnap volt ugyanez,nekem mondta is a dokim,hogy fog jönni ilyen nyálkás barnás-véres vmi.Nekem is volt még ma is,de nem sok.Én nem görcsölök.Nekem is fájt,eléggé.Nekem C2211-et írt.

Szia.Nekem is tegnap volt ugyanez, nekem mondta is a dokim, hogy fog jönni ilyen nyálkás barnás-véres vmi.Nekem is volt még ma is, de nem sok.Én nem görcsölök.Nekem is fájt, eléggé.Nekem C2211-et írt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!