Találatok a következő kifejezésre: Tegnap egyszerre egy kis (3 db)

Tegnap egyszerre volt egy kis tejszerü folyásom, és egy pici nyálka a tejszerü folyásomba. mára a hőm 36, 8-ra emelkedett. Ez peteérés lenne?

ez a 21.nap. nem tul kés? egy kicsit? és az volt a legfurcsább,hogy nem egésznap volt tejszerü folyásom hanem egy pillanatig és abban a tejszerü folyásban volt egy kis nyálka. olyan is van hogy mindkett? van? mert én ilyet még nem hallotam vagy az eggyik vagy a másikrol hallotam.

Legjobb válasz: Lehetettt mind a kettõ,persze.A 21. nap akkor nem késõ,ha neked nem pont félidõben van peteérésed,elég sokan vagyunk így,meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Lehetettt mind a kettõ, persze.A 21. nap akkor nem késõ, ha neked nem pont félidõben van peteérésed, elég sokan vagyunk így, meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Tegnap szokásosan Gépeztem és a gép mellet van a TV amit a nagymamám nézett. Egyszer csak a TV tetejéről ráesett egy ilyen kis dísz elefánt egy csokispapirra ami a TV előtt volt. Szellem van a házunkban? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Vagy csak nem csuktad be az ablakot a TV mögött és levitte a huzat?? :-D Esetleg ha a nagyi kicsit nagyot hall és felhangosította a nóta tévét, akkor Bunyós Pityu baritonjától simán tudott úgy rezegni a TV,h attól leesett egy kisebb elefánt! ;-)

Vagy csak nem csuktad be az ablakot a TV mögött és levitte a huzat?? :-D Esetleg ha a nagyi kicsit nagyot hall és felhangosította a nóta tévét, akkor Bunyós Pityu baritonjától simán tudott úgy rezegni a TV, h attól leesett egy kisebb elefánt! ;-)
A rosszindulatú válaszokkal ne foglalkozz és nem ha hiszel a szellemekben csak azt tudom mondani miért csinálta volna ezt a mamád? Csak mert azt a TV-ét nézte? Az emberek agya automatikusan kombinál. Lehet hogy túl kint volt a TV szélén a szoborka és le esett. Persze ezt úgy mondom mint nagyon szkeptikus de ha hiszel benne akkor gondolj rá úgy hogy azért jött vissza mert hiányzol neki vagy a kedvenc TV-je. Csak nehogy attól félj mert szellem bántani fog. A szellemek nem tudják bántani az embereket. Gondolj csak bele ha a filmeket nézzük áttudnak menni a falon akkor hogy bántana nem? És miért bántana vegyük a te példád a mamád miért bántana szeretett nem? Na. Amm csak azért mondom ha szellem is amire bocsi de kicsi az esély de ha az is nem kell megijedni.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt má mi is átvettük de semmi ésszerü magyarázat nemvolt.esetleg van valami módszer amivel megtudnán k hogy szellem van e a házban?
A kérdező hozzászólása: 2. :D a mamám él mé õ nézte a TV-t és akkor esett le De hidd el nekem, régóta ottvan, sohanem esett le másrsa nemtudtunk gondolni, ma elmegyünk a temetõbe a papához hátha akkor nemfordul ilyen elõ
Mi is jártunk igy, túl hangosan ment a tv és szerintem a rezgéstõl mozdult le a tárgy, nekem eszembe sem jutna hogy szellemek járkáltak a házban.....
Ha elmentek a papádhoz a temetõbe az nem old meg semmit ha egy másik szellem az. De ilyenkor ne vegyél róla tudomást. Elõzõ a kérdezõ nem azt írta hogy hangosan hallgatta a Tv-ét vagy a gépet és akkor történt hanem gépezett és a gép mellet volt.
Egyébként elõzõnek igaza van nekem is volt olyan hogy le esett valami ami nem tudott volna de én nem arra gondoltam hogy szellem hanem mondjuk rosszul helyeztem el vagy ilyesmi.
este néztünk egy démonos filmet. nagyon ott volt a szeren, és egy ijesztgetõs jelenet után, megszólalt az ismerõsöm, hogy ezt senki ne mondja, hogy ilyen élõben is létezik... abban a pillanatban egy angyalos üveg gyertya tartóm, az asztalon kettétört. Azt a síkitást senki sem tudja elképzelni ami ott filmnézés közben volt!!!! a haverom felhúzott lábakkal felugrott a kanapéra és remegett. én csak azt kérdeztem tõle, mit is mondtál az elõbb??? szerencsétlen egybõl elment haza, és kénytelen voltam egyedül végig nézni a filmet. hogy emberek milyen apróságoktól megijednek, mi??:)
a szellemek nem bántanak max félemlíteni tudnak szóval ne parázz!
http://www.homeopata.hu/budapest.html Itt találod meg õket: elõzõ válaszoló!
Tudok a golyóktól egy EZERSZER jobbat!!!!!! http://www.boldogmama.hu . Feltétlenül nézd meg. More Milk Plus kapszula a neve. Én szedtem mind a kettõt, a kapszula nagyon ütõs!!!! A golyóktól nem voltam elájulva. A kapszula viszont segített, nem is keveset.:)
szia! én ma vettem ilyen homeopátiás golyókat, és azt mondták a patikában, hogy napi 3x5-öt kell elszopogatnom, és elõtte, utána egy órán keresztül semmi mentholos! Még fogkrém sem. fogalmam sincs, hogy milyen lesz, vagy használni fog-e. remélem!
Ha már homeopátiára adtad a fejed, akkor szerintem beszélj homeopátiás szakemberrel, a neten ha beírod a keresõbe nagyon sok ilyet kidob telefonszámmal, szerintem akkor nyugszol majd meg, ha ezzel foglalkozó szakember mondja meg, hogy hogyan szedd. Jó babavárást!!!
annyit tudok én is, hogy elõtte és utána fél órával sem enni, sem inni nem szabad. De hogy hányat kell bevenni? Ez nekem is rejtély, és én is azt vettem :) Ha megtudod, írd meg :) köszi
A homeopátiáról itt is szerezhetsz információt és ha marad még kérdésed, itt kérdezhetsz is homeopata orvosoktól. Elég hamar szoktak válaszolni. De elõször mindenképpen olvasd el az általános információkat és nézd meg, hogy valamelyik cikkben nem kapsz-e válazsta kérdésedre. http://www.homeopatia.info.hu A saját véleményem (elég sokat foglalkozom homeopátiával, valamennyit már értek hozzá): A bogyókat tedd el és csak akkor szedd, ha nincs elég tejed. Ha van, felesleges szedni, ráadásul ha a tej csökkenése miatt elkezded szedni, akkor is csak addig kell, amíg újra elég nem lesz a tejci. Ha megint csökken, megint szeded. De amikor elég, akkor nem kell szedni.
Szia! Nem tudom melyiket vetted meg, de itt találsz infót a hígításokról, és hogy hányszor ajánlott bevenni naponta. Én is ost fogok venni ilyen dolgokat. Ha napi 5 db golyót kell bevenned, azzok az azt jelenti, hogy 1X5 golyó. Nézd meg az oldalt: http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?t=435147&start=0
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Én is nagyon szeretem a homeopátiás szereket, amióta babót várok, semmi gyógyszert nem szedek, és ha megszülök akkor is maradok a homeopátiánál, és már a család is rá állt ezekre a dolgora.De valószínû veszek majde gy könyvet jól át olvasgatom, van rá idõm. Köszi nektek
Én az elsõ babánál használtam az Urtica Urens homeopátiás tejserkentõ golyókat, naponta 3×5 golyó, egy kis vízben feloldva. A laktoherb teát ittam elõször, de fájt tõle a babóca hasa, így kipróbáltam ezt, és nagyon jól bevált. Amikor van elég tejcsi, akkor nem szükséges használni, csak ha esetleg kevesebbet tudsz aludni, pihenni és fáradt vagy, vagy éppen stresszesebb, akkor nem termelõdik annyi és akkor nagyon jól jön.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!