Találatok a következő kifejezésre: Tegnap egyszerre egy (27 db)

Tegnap egyszerre volt egy kis tejszerü folyásom, és egy pici nyálka a tejszerü folyásomba. mára a hőm 36, 8-ra emelkedett. Ez peteérés lenne?

ez a 21.nap. nem tul kés? egy kicsit? és az volt a legfurcsább,hogy nem egésznap volt tejszerü folyásom hanem egy pillanatig és abban a tejszerü folyásban volt egy kis nyálka. olyan is van hogy mindkett? van? mert én ilyet még nem hallotam vagy az eggyik vagy a másikrol hallotam.

Legjobb válasz: Lehetettt mind a kettõ,persze.A 21. nap akkor nem késõ,ha neked nem pont félidõben van peteérésed,elég sokan vagyunk így,meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Lehetettt mind a kettõ, persze.A 21. nap akkor nem késõ, ha neked nem pont félidõben van peteérésed, elég sokan vagyunk így, meg ugye hogy hány naposak a ciklusaid.

Tegnap óta egy nap egyszer esténként kell klion 100 tablettát használnom, egy hétig. Van rá esély, hogy elmúlik? Nagyon kellemetlen. 27 hetes terhes vagyok, a babának nem lesz baja?

Legjobb válasz: Az orvos biztos a legmegfelelõbbet írta fel.amivel nem árt a babának.Bízz benne,ha nem használnál semmit azzal többet ártanál.Ha kell hát kell, a babának nem lesz baja, ne aggódj,vigyázz magatokra,szia!

Az orvos biztos a legmegfelelõbbet írta fel.amivel nem árt a babának.Bízz benne, ha nem használnál semmit azzal többet ártanál.Ha kell hát kell, a babának nem lesz baja, ne aggódj, vigyázz magatokra, szia!
Az ilyen kérdéseket inkbb a terhesség altémához írd, nem piszkálásból, de ez nem ide tartozik.

Mit csinnaljak ha, tegnap megcsokolt (nem is egyszer) egy fiu, utana nem foglalkozott velem amikor talalkoztunk es cigizett mikozbe megigerte hogy nem fog.!?

Lehet valamit rosszul csinaltam a csoknal?

Legjobb válasz: kije vagy neki hogy számonkéred...? Lesmárolt párszor mert hagytad és pont. Nem voltál neki ennél több két hét mulva a nevedre sem fog emlékezni.

kije vagy neki hogy számonkéred...? Lesmárolt párszor mert hagytad és pont. Nem voltál neki ennél több két hét mulva a nevedre sem fog emlékezni.
ma 08:14 Köszönöm Sir :) De sajnos ehhez manapság nem kell 14 nél idösebbnek lenni... Sõt... :(
Annyira sajnálom, hogy el kell keserítselek, de Shevy kollégának igaza van. Lehettek vagy 14 évesek. Menõcsávó, szórakozott kicsit, hagytad magad, íg jártál. Örülj neki, hogy nem két évvel idõsebb vagy, akkor meg is dugott volna, aztán pisloghatnál, hogy miért is tartanak r*bancnak
akkor meg? túl fiatal vagy. Nem kell komolyat beleképzelni mert valami gyerek csókolózott veled...
A kérdező hozzászólása: De ha megkerdezte h most egyutt vagyunk-e?es en valaszoltam h még nem tudom
nelegyél már ostoba... jelenleg alszik aztán jot mulat rajtad a haverjaival amig valamelyik spanja kifizeti morogva az elvesztett fogadást. Ne szõjj ebbe többet nem soha nem is volt és nem is lesz több. Csak akkor ha a lábadat is szétteszed neki...
A kérdező hozzászólása: Azt mondta h azert nem foglalkozott velem mert nem bir 70 fele szakadni..de csok elott utan mondogatta h mennyire szeret
Nem vagyok pesszimista... inkább derpessziós realistát mondanék :) Megártott a horrofilm... :(
Shevy te kis pesszimista :D A csávó nagyon szerelmes lett, és ettõl megijedt ezért nem foglalkozott veled. Plusz a nagy idegességébe nem tudta megállni, h rá ne gyújtson sztem. ;)
Ezt úgy hívják, hogy kavarás. Egyszerû prédaként tekintett rád és kész. Esély, hogy komoly legyen a kapcsolat, nem sok.
"De ha megkerdezte h most egyutt vagyunk-e?es en valaszoltam h még nem tudom" Akkor mi a probléma? A "nem tudom" lányoknál mindig nemet jelent.
hahaha. Baromi vicces
Nem értem, mit rontottál el, az enyém simán visszanõtt...
Menj vissza reklamálni, ha nem cserélik ki, kérd a panaszkönyvet!
Én meg vettem egy Volvo kombit és nem volt benne párduc ... vissza is vittem, azt hittem széria-tartozék ...
Szavatosságát nézted? Ott lehet a hiba. Vagy máshol.Egészen máshol...
nincs olyan hogy "nõlt" te ostoba. NÕTT így írják helyesen. nem tûnt fel, hogy aláhúzta a böngészõ is pirossal?

Tegnap voltam buliban, és egy srác rám erőltetett két szelet pizzát, és egyszerre ettem meg. Akkora ciki lett volna? : D

Kaptam a 'beszólásokat', hogy h???, húúúú, van mód, stb.

Legjobb válasz: Szégyeld magad! Én tegnap egy egész 32cm-es pizzát megettem!Egyedül! Itthon!:)Hu és de finom volt! Sajtban sült pizza a Donpepétõl.. hm...25L

Szégyeld magad! Én tegnap egy egész 32cm-es pizzát megettem!Egyedül! Itthon!:) Hu és de finom volt! Sajtban sült pizza a Donpepétõl.. hm...25L
<IRÓNIA> Igen. Borzasztó. Én ha két szelet pizzát megennék egyszerre, ott a helyszínen elsüllyednék, de elõtte lángra lobbannék, és hamuvá égnék. De fõleg az a ciki, hogy még le sem feküdtél a sráccal, hálából a pizzaszeletekért. </IRÓNIA> Nyavalyát. Dehogy ciki, miért volna az? Ízlett? Igen. Éhes voltál? Igen. Hát akkor?
ja, biztos azt hitték, fénnyel táplálkozol. én is megszoktam enni egyedül egy egész pizzát, nem szeletkéket. szerintem a pasik szeretik, akinek egészséges étvágya van.
Szerintem az a ciki, hogy hagyod, hogy rad eroltessenek dolgokat.
Kedves egészségedre!:)
Poénból mondták.
Két szelet pizza?! CSAK??! de ku*va ciki vagy hallod!!! :S én másfél pizzákat szoktam befalni bármikor aztán benyomok 12 sört, majd megkúrok mindenkit. szedd össze magad mer ez nagyon béna amit csinálsz. LÚÚÚZZEEER!!!
Ha a két szeletet egymára tetted, akkor rettenetes...

Tegnap szokásosan Gépeztem és a gép mellet van a TV amit a nagymamám nézett. Egyszer csak a TV tetejéről ráesett egy ilyen kis dísz elefánt egy csokispapirra ami a TV előtt volt. Szellem van a házunkban? Vagy mi ez?

Legjobb válasz: Vagy csak nem csuktad be az ablakot a TV mögött és levitte a huzat?? :-D Esetleg ha a nagyi kicsit nagyot hall és felhangosította a nóta tévét, akkor Bunyós Pityu baritonjától simán tudott úgy rezegni a TV,h attól leesett egy kisebb elefánt! ;-)

Vagy csak nem csuktad be az ablakot a TV mögött és levitte a huzat?? :-D Esetleg ha a nagyi kicsit nagyot hall és felhangosította a nóta tévét, akkor Bunyós Pityu baritonjától simán tudott úgy rezegni a TV, h attól leesett egy kisebb elefánt! ;-)
A rosszindulatú válaszokkal ne foglalkozz és nem ha hiszel a szellemekben csak azt tudom mondani miért csinálta volna ezt a mamád? Csak mert azt a TV-ét nézte? Az emberek agya automatikusan kombinál. Lehet hogy túl kint volt a TV szélén a szoborka és le esett. Persze ezt úgy mondom mint nagyon szkeptikus de ha hiszel benne akkor gondolj rá úgy hogy azért jött vissza mert hiányzol neki vagy a kedvenc TV-je. Csak nehogy attól félj mert szellem bántani fog. A szellemek nem tudják bántani az embereket. Gondolj csak bele ha a filmeket nézzük áttudnak menni a falon akkor hogy bántana nem? És miért bántana vegyük a te példád a mamád miért bántana szeretett nem? Na. Amm csak azért mondom ha szellem is amire bocsi de kicsi az esély de ha az is nem kell megijedni.
A kérdező hozzászólása: Hát ezt má mi is átvettük de semmi ésszerü magyarázat nemvolt.esetleg van valami módszer amivel megtudnán k hogy szellem van e a házban?
A kérdező hozzászólása: 2. :D a mamám él mé õ nézte a TV-t és akkor esett le De hidd el nekem, régóta ottvan, sohanem esett le másrsa nemtudtunk gondolni, ma elmegyünk a temetõbe a papához hátha akkor nemfordul ilyen elõ
Mi is jártunk igy, túl hangosan ment a tv és szerintem a rezgéstõl mozdult le a tárgy, nekem eszembe sem jutna hogy szellemek járkáltak a házban.....
Ha elmentek a papádhoz a temetõbe az nem old meg semmit ha egy másik szellem az. De ilyenkor ne vegyél róla tudomást. Elõzõ a kérdezõ nem azt írta hogy hangosan hallgatta a Tv-ét vagy a gépet és akkor történt hanem gépezett és a gép mellet volt.
Egyébként elõzõnek igaza van nekem is volt olyan hogy le esett valami ami nem tudott volna de én nem arra gondoltam hogy szellem hanem mondjuk rosszul helyeztem el vagy ilyesmi.
este néztünk egy démonos filmet. nagyon ott volt a szeren, és egy ijesztgetõs jelenet után, megszólalt az ismerõsöm, hogy ezt senki ne mondja, hogy ilyen élõben is létezik... abban a pillanatban egy angyalos üveg gyertya tartóm, az asztalon kettétört. Azt a síkitást senki sem tudja elképzelni ami ott filmnézés közben volt!!!! a haverom felhúzott lábakkal felugrott a kanapéra és remegett. én csak azt kérdeztem tõle, mit is mondtál az elõbb??? szerencsétlen egybõl elment haza, és kénytelen voltam egyedül végig nézni a filmet. hogy emberek milyen apróságoktól megijednek, mi??:)
a szellemek nem bántanak max félemlíteni tudnak szóval ne parázz!

17/L . Szuleimnek tegnap elmondtam hogy van egy srac akit atakarok hivni de nem engedik "elsonek a tanulas es ne csavarogjak meg semmi" egy honapba egyszer engednek el valamerre. Mit tehetnek hogy megengedjek neha talizunk?

Legjobb válasz: Próbàlj kompromisszumot kötni. Ha ötöst kapsz, akkor engedjenek el hétvégén, vagy hétköznap 1 óràra. Neked is meg kell értened, hogy csak akkor van màr esélyed egyetemre, ha jól tanulsz, nagyon jól érettségizel, ha ök nem gazdagok. Sok sikert!

Próbàlj kompromisszumot kötni. Ha ötöst kapsz, akkor engedjenek el hétvégén, vagy hétköznap 1 óràra. Neked is meg kell értened, hogy csak akkor van màr esélyed egyetemre, ha jól tanulsz, nagyon jól érettségizel, ha ök nem gazdagok. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nemakarok menni egyetemre tudjak õk is. Atlagom 3, 9 abba sem nagyon tudnak belekotni.. Nem mehetek se bulizni kb semerre.. es kezdem unni.:/
Lehet, most nem akarsz, de lehet 10 év múlva akarsz.. a te korodban én sem akartam, de màr megbàntam és most nincs rà pénzem... Lényeg a lényeg, hogy akkor lesznek nyugodtak, ha jól tanulsz, te meg ha a pàroddal lehetsz, szóval szerintem ezt a kompromisszumot próbàld meg. Így nincs lógàs, szökés, hazudozàs, bezàràs, bizalmatlansàg stb.. Ez lenne mindenkinek a legjobb. Szerintem.
Valamit valamiért elv itt is mûködik. Üljetek le, beszélgessetek errõl, ne követelõzz rögtön, hanem fogadd õket a bizalmadba, õszintén oszd meg velük az érzéseidet és, hogy mit szeretnél. a legfontosabb az õszinteség, hogy egy jobb bizalmi kör kialakuljon köztetek. A szüleid féltenek, és aggódnak érted, õket is meg lehet érten, de persze téged is, hogy több szabadságra vágysz. segíts amikor csak tudsz, ne csak akkor ha kérik, ha látják, hogy komolyan teszel azért, hogy engedjenek meg neked dolgokat, akkor ennek elõbb utóbb beérik a gyümölcse. Nekem anno bejött! Sok szerencsét , és hajrá! :)
Legegyszerûbb ha olyan dologgal érvelsz, amely mélyen érinti õket. Megmondod nekik hogy már nem vagy kislány, ennek ellenére maximálisan korlátoznak, és most van az az utolsó pillanat, amikor még változtathatnak ezen. Megmondod hogy ha lesz gyereked (nekik unoka), te is be fogod õket korlátozni, hogy érezzék át annak a súlyát, amit csináltak. Az ilyen szülõk nem normálisak, nem az életre nevelnek, hanem a hülyeségre. A sok korlátozásnak késõbb rengeteg kárát érezheted, most kell a sarkadra állnod. Az ilyen szülõk nem riadnak vissza az érzelmi zsarolástól, te se riadj vissza. Nem lázítani akarlak, de ez a te életed, a rossz döntéseidet egy életen át viselni fogod, és ha most megengeded hogy korlátozzanak, késõbb a munkahelyeden egy fõnök ugyanezt meg tudja veled csinálni. Azzal is érvelhetsz, hogy 1 év múlva, miután , , cselekvõképes" leszel jogilag, a korlátozásaik miatt el fogsz költözni, és akkor majd próbálkozzanak...
Lehet ha nem 3.9 lennél, akkor mehetnél. Ha éjszakára kimaradnál, mennyi lennél, 1.4? Nem vagy alkupozícióban.

Tegnap a barátommal semmi komolyat nem csináltunk csak egyszer vagy kétszer betette a hegyét de ki is vette. Terhességre mennyi az esélyem? Egy teszt mennyi idő után mutat biztosat?

Ha ez számít, vagyis azt olvastam, hogy számít, hogy ettől függetlenül még szűz vagyok. (Annyira nem volt benn) de pont peteérésem volt. Ma kicsit rosszul vagyok. Kérem ne kezdjen el szidni senki mert megcsináltam a hülyeséget, tudom és ha úgy alakul vállalni fogom a következményeket. Csak rendes válaszokat szeretnék.

Legjobb válasz: Lehet kapni gyógyszertárban, "esemény utáni" tablettát. Kerül amibe kerül, még mindíg jobb mint egy nemvárt baba. Ha jól tudom 3 napig hatásos. Sztem ne dugdosd a bajt, és ne akard vállalni a következményeket olyanért, ami jóformán meg sem történt. Ha van olyan tapasztalt nõrokonod akiben megbízol kérdezd õt.

Lehet kapni gyógyszertárban, "esemény utáni" tablettát. Kerül amibe kerül, még mindíg jobb mint egy nemvárt baba. Ha jól tudom 3 napig hatásos. Sztem ne dugdosd a bajt, és ne akard vállalni a következményeket olyanért, ami jóformán meg sem történt. Ha van olyan tapasztalt nõrokonod akiben megbízol kérdezd õt.
Biztos, hogy nem vagy terhes... 100%, még nem is lehetnél rosszul, csak beképzeled magadnak. Nekem is volt ilyen, de tök felesleges. Ha izgulsz csak késni fog a menstruációd és majd azon agyalsz, hogy terhes vagy, pedig tutira nem.
A kérdező hozzászólása: Igen, a rosszullét mástól is lehet. Remélem tényleg csak képzelõdöm.
A barátod meg vegyen gumit. A Tescoban árulják, nem is drága. Vagy vegyél te, és játszatok úgy. És akkor nincsen félelem meg izgalom...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy igazad van. Ez a tabletta csak receptre váltható ki?
Nagy valószínûséggel nem vagy terhes. Hacsak a barátod nem élvezett el közben, mert akár ép szûzhártya mellett is utat talál a spermium.Nem érdemes játszadozni biztosítás nélkül, mert egyszer csak elveszítitek a fejeteket, és akkor valóban vállalni kell a következményeket.
"szia, megyünk együtt legközelebb? ;)"
kérdezd meg, hogy neki, hogy tetszett a buli? Az nem olyan átlátszó szerintem. Alapnak meg jó, hogy eltudjátok kezdeni a beszélgetést...
az ilyen emberek a hétköznapokon mirõl beszélgetnek másokkal? beszélgetnek egyáltalán bárkivel is?
írd neki, hogy van pénzed. akkor nyerõ leszel nála.

Van egy Lenovo Thinkpad t 60-as laptopom, és tegnap éjjel játszottam rajta meg minden és egyszer csak olyan volt mintha elment volna az áram de volt áram de mégsem működött a laptop?

Egyszer csak megfogta magát és kikapcsolt átvittem a masik szobába de ott sem volt jó, mintha elment volna róla a tá?egység, de ami a legfurább hogy másnap már jó volt, mi lehet a baj, nektek volt már ilyen?Rosszat tett neki? és fog még ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Túlmelegedés elleni védelem kikapcsolta. Legalább nem égett le. Át kell fúvatni sûrített levegõvel a hûtõbordákat és amikor ilyen qrva meleg van, akkor nem árthat játék közben egy asztali ventilátort ráküldeni, vagy notebookhûtõt alátenni.

Túlmelegedés elleni védelem kikapcsolta. Legalább nem égett le. Át kell fúvatni sûrített levegõvel a hûtõbordákat és amikor ilyen qrva meleg van, akkor nem árthat játék közben egy asztali ventilátort ráküldeni, vagy notebookhûtõt alátenni.
1) mennyi idõs a gép? 2) mikor takarítottad ki utoljára a hûtést? 3) ha nem túlmelegedés okozta a gondot, akkor itt helyben dögöljek meg 4) takarítsd, vagy takaríttasd ki, bármelyik sarki szaki megcsinálja
A kérdező hozzászólása: Aham értem, használtan vettük, és nem takarítottam ki nálam kevesebb mint 1 éve van meg a laptop, és én magam nem tudom hogyan kell kitakarítattni, de másra sem merem bízni, és nem lesz mégegy ilyen azért ezen az egy héten, nem csökkent a teljesítménye? és az számít hogy elötte nap 2X elment az áram? miközben ment???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!!! de akkor most ne játszak? vagy ha legközelebb kikapcsol rosszat tesz neki gondolom de akkor mit csináljak? Jah és ez hogy így kikapcsol magától csökkenti a számítógép teljesítményét???
slakat leírta, hogy a túlmelegedés elleni VÉDELEM kapcsolta ki a gépet ha az nem lett volna, akkor leég, ami elég nagy problem, na AZ gallyra vágta volna, nem csak csökkentette volna a teljesítményét, a kikapcsolás azt szolgálta, hogy ne sérüljön maga a gép, tehát elméletileg nem szabadna, hogy baja legyen egy takarítás, vagy plusz ventillátor (inkább mindkettõ) viszont mindenképpen ráfér, ha másra bízni nem mered, akkor csináld magad, ha nem értesz hozzá, akkor ízd másra, de így nem maradhat, mert tényleg tönkre fog menni!
A kérdező hozzászólása: Na most kitisztítottam, de nem volt olyan nagy por benne amúgy, remélem nem fog kikapcsolni legközelebb, de ha igen akkor mit tegyek?
Vidd szakemberhez, aki normálisan kipucolja - vagyis szétszedi hozzá -, és újrapasztázza.
A kérdező hozzászólása: köszönök mindent!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!