Találatok a következő kifejezésre: Tegnap egyűtt a párommal (192 db)

Teherbe lehet esni úgy, hogy tegnap reggelre ugrott fel a hőm de csak este voltunk együtt a párommal? Előtte két napig sem volt szex.

Legjobb válasz: a spermák úgy tudom 3napig élnek.de ne nézd ezeket mert attól csak feszült leszel.(mikor van hõ)kösd le magad valamivel és akkor legyetek együtt a pároddal amikor nektek jó.amíg így görcsöltem nekem sem jött össze.nem gondoltam rá az építkezés miatt következõ hónapba terhes lettem.nem figyeltem mikor van itt az idõ.tudom nehéz nem rá gondolni,de ez is befolyásolhatja ha görcsölsz!sok sikert!!

a spermák úgy tudom 3napig élnek.de ne nézd ezeket mert attól csak feszült leszel.(mikor van hõ)kösd le magad valamivel és akkor legyetek együtt a pároddal amikor nektek jó.amíg így görcsöltem nekem sem jött össze.nem gondoltam rá az építkezés miatt következõ hónapba terhes lettem.nem figyeltem mikor van itt az idõ.tudom nehéz nem rá gondolni, de ez is befolyásolhatja ha görcsölsz!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy írtál, de azóta már tudom, hogy SIKERÜLT!!! :-) 7 hetes kismama vagyok!

Ma délután 2 óra körül csináltam ovu tesztet, ami pozitív lett. Tegnap reggel voltunk együtt a párommal, akkor ma hagyjunk ki, és holnap legyünk együtt? Nagyon szeretnénk babát!

Legjobb válasz: Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert

Szerintem ma este simán egymásnak kellene esnetek! Utána fel se kelj reggelig az ágyból, adj meg minden esélyt ha ennyire szeretnétek! Sok sikert
inkább ma legyet együtt. ne hagyjátok ki ezt a napot
Sanszos a tegnapiból is, hogy összejöjjön, de azért biztos ami biztos, ráerõsíthettek:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Csak azért tettem fel a kérdést, mert egy csomó helyen azt írják, hogy pozi ovu teszt után 24-36 órában van tüszõrepedés. Csak azért kérdeztem rá, h tuti legyen + jó a kis katonák és erõsek legyenek. (lévén hogy nem várjuk ki a "2 napot") :)

Tegnap este voltunk együtt a párommal de 23-án lesz csak az ovum. Így is teherbe eshetek? Marad addig bennt életképes sperma?

Legjobb válasz: Mi 25-én voltunk együtt (elõtte mondjuk 1 hétig nem) és 28-án volt ovum. Most babám van. :)

Mi 25-én voltunk együtt (elõtte mondjuk 1 hétig nem) és 28-án volt ovum. Most babám van. :)
Én is így voltam, mint TE. eléltek bent a spermák 3 napot, mert terhes lettem, és fiam lett :)
Esély van rá, csak legyenek elég kitartóak :)
A kérdező hozzászólása: Ovu elõtt bocsánat:)
A kérdező hozzászólása: Értem gratulálok a bébihez:) Köszönöm az utolsónak is a választ.Ezek szerint nálad megdõlt az az elmélet hogy ovi elõtt 2-3 nappal nagyobb a valószínûsége hogy kislány fogan.
Jajj, úgy értem még a pocakban van a baba, és május májusban történt a dolog, szóval még nem tudom, hogy fiú vagy lány. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én is csak bizakodni tudok:) Azt megkérdezhetem hogy kisfiú vagy kislány a baba?
Remélem igen, mert akkor én is bizakodhatok! :D
A kérdező hozzászólása: Hát reméljük azok lesznek:) Apa munkája miatt most addig nem lehet.
igen, megdöntöttem az elméletet :)

Most ilyenkor mi is van? Tegnap együtt voltunk párommal 2x is belém élvezet. úgy számoltam mert eddig úgy jött meg h 17. én. Erre ma 13. megjött reggel. élénk piros vérzésem van. Fáj is a hasam. = ( Ezek szerint sajnos nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö

A kérdező hozzászólása: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö
nem hiszem hogy sikerült volna, kicsi rá az esély!:)
sajna nem. de ne csüggedj, legalább hamarabb elkezdhetitek újra! ahogy nekem összejött mind3: ahogy elmúlik a mensid, onnantól minden másnap szerelmeskedjetek. ne mérj hõt meg ilyeneket, attól csak stresszes leszel. szóval: aktus alatt tegyél párnát a feneked alá, h kissé megemelkedjen. utána pedig maradj fekve. szedj vitamint. mostantól semmi sex, párod gyûjtse be a kiskatonákat. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...próbálkozni fogunk hamarabb mint most...De igaz az sem lehet h esetleg méhen kívül most megfogant?Akkor most ezek alapján h megjött egyáltalán nem lehetek terhes? Nem is igazán akartam ilyeneket számolni azt szeretném ha spontán össze jönne...:D Köszönöm a jó tanácsokat is! :D
Most nem voltál terhes, hiszen megjött, ráadásul élénk piros. (Bár csodák vannak, de ne reménykedj.) Viszont a tegnapi együttlétbõl lehet majd baba, kicsi az esély rá, de van. Próbálkozzatok minél többet, annyi a lényeg, hogy ne agyalj a babatémán. Nekünk így rögtön sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt az elsõ ilyen h belém élvezett szóval az biztos h nem lehettem terhes...De akk a tegnapitól terhes lehetek? De hát most megjött...Akk azt jelentené h jövõhónapba nem fog megjönni? :S
Kicsi az esélye, hogy terhes lehetsz, de... Az én történetem: 31 napos a ciklusom, babát szerettünk volna, sokszor együtt is voltunk kb. a 20. napig, aztán mindig valami közbeszólt. 27. nap összebújtunk, utána élénk piros vérzés, gondoltam magamban, most sem jött össze. A vérzés csak 1, 5 napig tartott, majd barnázás és elmúlt. Ezután 10 nappal kislányom megjegyezte hogy anya pocakjában van a kistestvére. Ez kicsit szöget ütött a fejemben, és csináltam egy tesztet, idõn túli pozitív lett. Gondoltam várok a dokival, következõ hét végén mentem, nem látott semmit, (pedig menszi szerint már több mint 6 hetes voltam). 1 hét múlva petezsák, újabb 2 hét múlva már a baba is ott volt. Utánanéztem a neten, ott olvastam az ovulációs vérzésrõl, és így utólag összeállt. 27. napon lettem terhes, közvetlen vérzés elõtt, amit azóta már az összes UH igazolt (4 db is volt), most vagyok a 12. héten. Szóval én úgy gondolom, várd meg a vérzés végét, ha kevesebb ideig tart, mint szokott és kevesebb is, akár lehet nálad is ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ értem is de lehet hogy nem értjük egymást most elmondom :) idáig a párommal kiszálltunk a végállomás elõtt tegnap volt az elsö alkalom hogy bennem ment el kétszer, is délelött és este majd ma reggelre megjött a várt idõ elött így sincs arra esély hogy jön agy kis angyal?

Tegnap nem vettem be egy tablettát, de ma pótoltam 1 nap elteltével. Tegnap voltam együtt a párommal.2. hete kezdtem a csomagot, de már szedem 1 éve. Lehet h terhes vagyok?

A gyógyszeren az van h csökken a hatása ilyenkor, de inkább akkor, ha épp azon a héten kezdtem el szedni vagy az utolsó héten. Csak aggaszt h pont akkor nem szedtem be amikor szexeltünk. Meg az is h most vagyok a ciklus közepén, tehát könnyebben lehet ekkor teherbe esni.

Legjobb válasz: kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.

kizártnak tartom. nem aznap hat, hanem a folyamatos szedés miatt, elõfordult már, hogy valaki teherbe esett így, de nagyon ritka.
Én úgy tudom hogy 12ótán belül kell bevenni az adagot hogy ne legyen baj!

Szombaton voltunk együtt a párommal, és tegnap, vagyis kedden volt peteérésem, lehet ebből baba szerintetek?

Legjobb válasz: Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem,a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)

Szia!Az én éldám alapján igen!Nekem tavaly március 21-én volt peteérésem, a férjemmel 16-17-18 voltunk együtt.Azóta már van egy 4 hónapos kisbabánk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Remélem nálunk is így alakul
Hajrá!!! :)

Peteéréskor voltunk együtt a Párommal, tegnapra nem vártam és még nem is jött meg.6 napja teszteltem negatív lett, lehet korai volt még? Olyan érzésem volt pár napja mintha megjönne de nem jött még meg.

A h?mérsékletem tegnap magasabb volt, sosem késett még. Van esélyem? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Az elsõ tesztet korán csináltad. Ma érdemes már tesztelned, ma már kimutathatja. :D

Az elsõ tesztet korán csináltad. Ma érdemes már tesztelned, ma már kimutathatja. :D
Tesztelj még egyet, az elsõ kicsit korai volt, már biztos mutatja!
Az elsõ teszt az még korai volt, viszont ma már mutathat valamit! :) Szurkolok és írd meg mi lett az eredmény! :) )
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedves vagy! Még fel sem fogtam igazán, illetve el sem hiszem, hogy velem történik.
Nagy nagy gratula nektek!Vigyázatok egymásra mármint Te a babóra Õ meg rád!:) Boldog terhességet és sok sok örömed legyen ebben a csodában!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm!!!!
nagyon gratulálok:) de jode jo. 32
A kérdező hozzászólása: Pozitív lett a teszt!!!
szia vegyél gabiellet az nem olyan drága és reggel tesztelj. azjo, m ha fenn van höd. majd ird meg milett. 32
Van esélyed, de hogy melyik tesztet vedd abban nem tudok segíteni.Nem tom melyik a tuti, ne Lily legyen azt mondják azok közöt sok a szellemcsíkos!
A kérdező hozzászólása: Melyik tesztet vegyem meg?
A kérdező hozzászólása: Van esély?
Pedig hidd el veled történt ez a csoda , légy nagyon boldog és használj ki minden percet hisz oly hamar elmegy ez a 9 hónap.Utolsó voltam.

Ha tegnap voltam együtt a párommal akár holnap is megterményülhetek?

Az ovulációs id?szakomra gondolok...

Legjobb válasz: Szia! Teherbe eshetsz. Egy spermium akár 5 napig is lehet életképes. De szerintem, ne bizzátok a véletlenre! Ha többször együtt vagytok, nagyobb az esély!

Szia! Teherbe eshetsz. Egy spermium akár 5 napig is lehet életképes. De szerintem, ne bizzátok a véletlenre! Ha többször együtt vagytok, nagyobb az esély!
Szia Kétnaponta elég :) , hisz a spermáknak is termelõdnie kell. Minél sûrûbb annál jobb. Ha viszont naponta többször van aktus, akkor csak híg anyag jön ki, ami segíti a spermák tovább jutását, viszont hímivarsejt nem sok van benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és szerinted hányszor egy nap? (egyébként mindenkitõl bocsi, megtermékenyülést akartam írni..)

Lányok, ha bizonyos okok miatt mi 1 hónapig nem voltunk együtt a párommal, de tegnap éjjel igen, akkor képes vagyok megfoganni?

Úgy értem,hogy azt olvastam,hogy ha sokáig nincs a férfi...értitek?,akkor a spermiumok nem olyan élénkek?Ez igaz?Mi tervezzük a babát,és mostmár többször is leszünk együtt,csak ez így sikerült!!!!!!Jajjjj,bocs a hülye fogalmazásért!!!!!!

Legjobb válasz: Nálunk hasonlóan alakult,februárban nem nagyon tudtunk együtt lenni,márciusban megfogant a baba.Most vagyok 25 hetes kismama.Kívánom,te is éld át ezt a csodát minél hamarabb!

Nálunk hasonlóan alakult, februárban nem nagyon tudtunk együtt lenni, márciusban megfogant a baba.Most vagyok 25 hetes kismama.Kívánom, te is éld át ezt a csodát minél hamarabb!
Szia! Én meg azt hallottam (és tapasztalatból mondták nekem), hogy valaki meg pont akkor lett terhes amikor nem tudtak, csak nagyon ritkán együtt lenni...:-)
Elsõ terhességem sajna nem maradt meg, 6 hét pihi utána és elsõ próbálkozásra újra terhes lettem! Így ha számolom kb. 2 hónapig nem voltunk együtt elõtte. :) Nyugi, ettõl nem függ semmi! Állítólag az sem jó, ha valaki sokat van együtt, mert akkor meg "felhígul" a sperma... Nem hiszem, hogy bármelyik is nagyon befolyásolná a dolgot, ha a babátok jönni akar, jönni fog! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!!!!Boldog babavárást neked és majd könnyü szülést!!!!!!Akkor így is van esély!!!!De jó!!
Mi 3 hétig nem voltunk elõtte együtt, a kisfiam mégis itt van a pocakomban 18 hetes pocis

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!