Találatok a következő kifejezésre: Tegnap együtt a párommal este ma (13 db)

Tegnap együtt voltam a párommal este ma van a peteérésem lehetek terhes, ugye?

Legjobb válasz: Nagyon jókór csináltátok a spermiumok akár 48-72órán át is életképesek. De azért a biztonság kedvéért ma is legyen akció! Szorítok,hogy sikerûljön.

Nagyon jókór csináltátok a spermiumok akár 48-72órán át is életképesek. De azért a biztonság kedvéért ma is legyen akció! Szorítok, hogy sikerûljön.
Igen, pont jó!

Tegnap este voltunk egyutt a parommal, es ma reggel hol a jobb, hol pedig a bal oldalon, par masodpercig fajdogal a hasam. Mitol van ez?

Peteeresemkor voltunk egyutt, mert babat szeretnenk.

Legjobb válasz: Maximum a peteéréstõl...

Maximum a peteéréstõl...
jól írja az elsõ, a pé miatt biztos. Mire gyanakodtál?

Tegnap csináltam ovu tesztet (14. cn) volt két csík, majdnem egyforma színű, ma este meg a tesztcsík erősebb lett, mint a kontr. Akkor most melyik számít pozitívnak? Ja és ma reggel voltunk együtt a párommal, ez jó lehet?

Legjobb válasz: Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó,h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Szia! Ha ma lett erõsebb a tesztcsík mint a kontrol csík, akkor mai számít pozitívnak és ha holnap halványabb, akkor a holnapi a negatív. Szóval akkor a pozitív utáni elsõ negatív napon van az ovu. Nagyon jó, h együtt voltatok ma, de holnap is akciózzatok feltétlen!

Tegnap este elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettát (Mercilon), ma reggel azonnal bevettem. Este pedig szedem tovább. Most a második hétben vagyok. Valószínű csak holnap leszünk együtt a párommal. Használnunk kell óvszert vagy vmit?

Az interneten olvastam,hogy aki a 2-hétben hagy ki 1 tablettát,akkor be kell szedni,utána folytatni normálisan és a tabletta biztonsági hatása fent marad!Ez igaz?

Legjobb válasz: 12 órán belül még be lehet venni. Olvasd el a dobozán.

12 órán belül még be lehet venni. Olvasd el a dobozán.
A kérdező hozzászólása: A második héten 1 tablettát elfelejtett bevenni Mielõbb vegye be a kimaradt tablettát, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt valójában 2 tabletta bevétele szükséges. Ezt követõen az elõírt idõpontokban kell szednie a tablettát. Ebben az esetben nem csökken a fogamzásgátló hatás, ezért nem szükséges kiegészítõ fogamzásgátló módszereket alkalmaznia.(ezt olvastam) Bevettem már.A következõt meg este kell.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még délelõtt voltunk együtt a párommal!(remélem azért terhes nem lehetek) A gyógyszert mindig este szoktam bevenni. A nõgyógyászom azt mondta, hogy nem lehet probléma, ám írtam már, hogy a 2. hétben vagyok és pár nap múlva pedig peteérésem lesz elvileg....(14. nap)... Segítség, mert irtó sürgõs!
Ha azt írj a betegtájékoztató, hogy nem kell kieg. védekezés, akkor nem kell! Én is voltam már így, hogy a 2.héten hagytam ki egyet és úgy jártam el, ahogy a betegtájékoztató is leírja és nem lettem terhes! Te sem leszel/lehetsz az! Bízz a tablettában!
Ja és ha tabit szedsz, akkor nincs peteérésed! Pont azt akadályozza meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Attól sem lesz semmi baj, hogy 12 óra után vettem be (olyan 15 óra)?
Nem lesz baj, hisz a 2. héten hagytad ki! Ha az elsõ héten hagytad volna ki, akkor 1 hétig kellene kieg. védekezés, ha a 3. héten, akkor pedig szünet nélkül kellene egy új csomaggal kezdened.
A kérdező hozzászólása: Mikor érdemes tesztelnem, hogy biztosra tudjam, teherbe estem-e?
Szia. Tesztelni a kimaradt mensi elsö napja´tól e´rdemes.
peteérés környékén lehetsz, és simán terhes lehetsz, még ha holnap lesz peteérésed akkor is, mert a spermák várni szoktak. A tesztig kb 2 hét, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy a szülés óta az elsõ vérzésem volt és még szopik a baba. Gondolom ilyenkor még nem rendszeres a ciklus. Vagy igen?
50%, két hét múlva
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ..:)
jaj de unalmas már az ilyen kérdés!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor miért irsz ide?

Ha ma van peteérésem és együtt voltunk tegnap és tegnapelőtt is a párommal, akkor növelhetem az esélyét a babának, ha még ma este is együtt leszünk, vagy utána már nem érdemes próbálkozni?

peteérés

Legjobb válasz: nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!

nem kel igy csinalni ne görcsölj rá!!! kétnaponta legyetek együtt vagy amikor megkivánjátok egymást!!!!
A kérdező hozzászólása: mindig együtt vagyunk, amikor lehet, de ha nem peteérés körüli idõben, akkor hiába várom a babát... :) izgulok, csak azért kérdeztem, mert azt hallottam peteéréskor már felesleges együtt lenni, mert mire feljutnak a spermiumok, már késõ.
2 naponta való együttlét jo mert mozgékonyak a spermák és tudnak várakozni is 24-48 órát
Én tuti nem hagynám ki a mai napot sem :)
A kérdező hozzászólása: én sem fogom..:) még csak az elsõ próbálkozás lesz, tudom, hogy alig 20% esélyem van rá, hogy sikerül, de reménykedem..:)

Tegnap este együtt voltam a párommal, ma reggel mitől vérezhetek?

ma vagyok a ciklusom 21. napján. tegnap este együtt voltunk és reggel mikor felkeltem egy kicsit véreztem. kicsit szédülök is. akkor így már ebbe a hónapba se lesz baba ugye?

Legjobb válasz: Várj még pár napot! Ez még nagyon korai! Várj a menziig, vagy ha annyira muszaj menzi elõtt 3 nappal is nyugodtan tesztelhetsz!

Várj még pár napot! Ez még nagyon korai! Várj a menziig, vagy ha annyira muszaj menzi elõtt 3 nappal is nyugodtan tesztelhetsz!

Lehet ma menni nőgyógyászkoz úgy, hogy tegnap este együtt voltam a párommal?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne?De mi a problémád?

Miért ne lehetne?De mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: Már 5 napja késik a menzesem, de a tesztek negatívak. Kicsit aggaszt mi lehet a baj, és mielõbb szeretném tudni az okát. Köszönöm a gyors választ!
Nyugodtan menjél orvoshoz, én még ilyet nem is hallottam, hogy szeretkezés után nem lehet orvoshoz menni.Remélem minden rendben lesz veled!
hát azért nem nagyon gondolj bele még ott vannak a spermák hiábba fûrõdtél.
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Nem illik védekezés nélküli szex után nõgyógyászhoz menni.
Hát, jobb lenne, ha várnál még ezzel még 1 napot, hisz a hímivarsejtek még ott vannak. :) Elég cikis tud lenni, mikor pl. kenetet vesz, stb., és hát tapasztalni fogja a kis lurkókat. :)
Szerintetek a nõgyógyász nem él házaséletet? Lehet, hogy pont az a nap kell a babához. A kenetet úgyis ki tudják elemezni, ha van benne egy kis "idegen anyag" is, különben meg az óvszer krémje se jobb, sõt!
Elképzelhetõ, hogy igen megy a drukk!!! :)
A kérdező hozzászólása: Huuhh, köszi, mindjárt jön haza ebédelni, de akkor megint csak viszi majd magával :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!