Találatok a következő kifejezésre: Tegnap délután nap pozitív lett a (2 db)

Tegnap délután (31. nap) pozitív lett a tesztem. Mikor menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.

Gratula! Szerintem ha magánhoz jársz, hívd fel a dokid és majd õ megmondja, ha nem akkor szerintem 2 hete várj még vele.
gratulálok minnél elõbb én amikor elõszõr voltam dokinál 4hetes terhességet állapított meg és meg lettem dícsérve, hogy egybõl mentem./ esetleges bajok mielõbbi kiszûrése végett / egy lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy túl korán mentél, legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra is. 28hetes kismama sok boldogságot
Megállapítható a terhesség orvosilag is , menj minnél elõbb , legfeljebb csak 2 hét múlva küld el uh-ra, mert addig még nem nagyon látnak fontos dolgokat, csak sejtetõket, ezért uh, csak 6 hetesen szokott lenni kb.
Nekem azt mondta a dokim, hogy 2 hét után, hisz addigra látszik, hogy a petezsákban van-e baba, és addigra szívhangja is lesz. Így nem kell kétszer fordulnod. És azalatt a 2 hét alatt, ha vigyázol magadra, nem lesz semmi baj.
Ha van turelmed varjal! En 5 hetes voltam, mikor elrohantam a dokimhoz(magan), es az 1ik szemem sirt a masik nevetett.Orultem, h tuti terhes vagyok, es viszont csalodott is mert hasi uh-n csak 6.5 mm-es petezsak es 1 picike potty latszott.A 8 hetes uh-n mar dobogott a szive!:o) Szerintem vard meg a 6 hetet, szamolj utanna, hisz mar 1 het alatt is olyan sokat no a baba , h az szinte elkepzelhetetlen! Gratulalok! Udv:9hetes es 5 napos pocaklakos kismami
"Az elsõ terhességi vizsgálatra az elsõ vérzéskimaradás után két héttel, a második vérzéskimaradáskor, vagy terhességi teszt pozitív eredményekor tanácsos jelentkezni."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Boldog babavárást mindenkinek!

6. napja késik és tegnap délután meg ma reggel is pozitív lett a tesztem! Innen lehet baj?

Kicsit fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de még nincs vérzés v ilyesmi. Délután mennék dokihoz. Számításaim szerint ez az 5. hét. Aggódom, hogy minden rendben legyen! Mit tanácsoltok, hoygan óvjam a kisbabám - már ha ilyenkor még lehet-e így nevezni??

Legjobb válasz: ne emelgess nehezet! pihenj sokat! ne idegeskedj! Szedjél terhesvitamint, folsav a legfontosabb!! és persze a pozitív gondolkodás!! Megállapítja ma a doki, hogy jó helyre ágyazódott be..ne izgulj! minden okés lesz..a megjön érzés meg totálnormális ilyenkor! Nemsoká láthatod a monitoron! nyugi! boldog babócavárást neked!

ne emelgess nehezet! pihenj sokat! ne idegeskedj! Szedjél terhesvitamint, folsav a legfontosabb!! és persze a pozitív gondolkodás!! Megállapítja ma a doki, hogy jó helyre ágyazódott be..ne izgulj! minden okés lesz..a megjön érzés meg totálnormális ilyenkor! Nemsoká láthatod a monitoron! nyugi! boldog babócavárást neked!
Hát akkor mi is Gratulálunk! Boldog és egészséges babavárást kívánunk! :)
A kérdező hozzászólása: Gratulált a doki, érezhetõen meg van duzzadva a méhem és tuti hogy babás vagyok! 11-én megyek UH-ra. Család nagyon boldog, mindenki nagyon várja a picit! A gondolatot persze még szokni kell, de nagyon boldog vagyok! Ez az 5. hét! :) )))
Naaaa, mi volt????? :-))
Jelentkezz ha haza értél a dokitól! :)
Én is ugyanígy aggódtam az elején. Igaz még most is csak 8 hetes vagyok. Kb 5-6 hetesen fájdogált a hasam, görcsölgetett, mintha megjönne, de aztán elmúlt. Én is megijedtem, de minden rendben volt. Mikor elmentem a dokihoz, azt mondta a lehetõ legjobb helyen van a babóca. Ne stresszeld magad, ez nagyon fontos. És ne aggódj:) Szedjél terhesvitamint, ha még nem kezdted el, abban megvan minden, ami kell a babádnak.
Sõt, ha lehet semmilyen vízbe ne ücsörögj, inkább zuhanyozz! A folsavat biztos mondja majd a doki, de ha nem akkor is kezdd el szedni, napi 2x3mg, gyógyszertárban reci nélkül lehet kapni. (a genetikai gondok ellen jó) Ne hajtsd túl magad, mert még nem érzed ugyan, de a babótól vonod el az energiát, és az oxigént, ha úgy érzed le kell feküdnöd, akkor feküdj le. Az elevit nagyon szuper, Én többféle vitamint kipróbáltam, de attól éreztem magam a legjobban, szinte alig híztam, szóval attól ne félj, hogy meghízol tõle, mert most úgyis mindent elszív a baba tõled. :-) Minden jót! 37 hetes
és ne fürödj forró vízben.
Még annyival egészíteném ki az elsõ válaszoló tanácsait, hogy szedj nyugodtan magnéziumot, az csökkenti a feszülõ érzést.
Nagy nagy gratula, jó egészséget kívánok, és vigyázz magatokra! üdv: 37 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!