Találatok a következő kifejezésre: Tegnap délután ma (93 db)

Barátommal kicsit összevesztünk szombat/vasárnap, és mondtam neki, hogy pár napig békén hagyom. Az a pár nap az tegnap délután + ma egész nap, viszont holnap meg már nagyon jó lenne vele találkozni. Mit tegyek, hogy találkozzon velem?

Ami miatt összevesztünk, szerintem az a megbocsájtható kategóriába tartozik, de nem tudom, hogy megbékélt -e már... Ti mennyi id? után szoktatok találkozni a párotokkal egy összeveszés után?

Legjobb válasz: Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F

Nálunk már volt két hetes mosolyszünet is. 18/L 21/F
A kérdező hozzászólása: És utána minden a régi lett, tudtatok ugyanúgy egymás szemébe nézni, mint elõtte? Én ettõl félek, hogy valami megváltozik...
Ha kicsit vesztetek össze, akkor egy ideig bennetek lesz, de hamar elfelejtitek:D Béküljetek ki, csak magatokat kínozzátok, ha nem vagytok egymással. A törés akkor áll be, ha valamelyikõtök kimondja, hogy szakítsatok. Ezzel a szóval még csak haragból se dobálózzatok! Ha valamelyikõtök kimondja, és hiába bánja meg, ott lesz a levegõben állandóan
Nálunk iylen nem szokott lenni. Ha õ nem is én mindig kezdeményezem h beszéljük meg.A besértõdésdinek és nem beszélünknek nincs sok értelme sztem, jobb minél hamarabb békében lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát õ rosszabb mint egy lány. :D Most épp pukkad mint egy 4 éves. :) Remélem hamar túlteszi magát rajta...
A kérdező hozzászólása: Bár... ma délelõtt 10-kor felmentem msn-re, õ már fent volt, és általában délig alszik, tehát õt is gyötri a dolog valamennyire... nekem épp elég, hogy nem tud aludni, hadd szenvedjen egy kicsit õ is. (6)

A foxink tegnap délután kb15-20 szem patkánymérget evett, nem tudtam orvoshoz vinni meg hívni csak ma délelőtt, kapott a mérgezést követő 5 percen belül közel másfél liter tejet, hánytatni nem tudtam. Ma az állatorvos több injekciót is adott. Túléli?

Legjobb válasz: Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...

Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...
Ha szerencsétek van, igen.Attól függ, mennyi méreg szívódott fel.Figyelni kell a tüneteket. Ilyen esetben nem szabad megvárni, hogy másnap orvost tudjál hívni, hanem AZONNAL vinni kell a legközelebbi elérhetõ orvoshoz akár tömegközlekedéssel is. A tej nem sokat használ.
Mi újság a kutyussal? Remélem, jobban van már!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat, és tanácsokat
Szegény kutya, az én kutyámmal 7 hónaposan történt ez.Ma már fél az állatorvosi rendelõtõl.Szerintem, biztosan túléli.
A kérdező hozzászólása: Ma nem is kaphat enni, úgyhogy nem adunk neki tejet. Most voltam kint nála pihen a levegõt már a reggelihez képest sokkal jobban veszi pici remegés de az lehet már csak a gyengesége miatt, néztem vérzést nem láttam sehol, hála ásított is jól beláttam a szájába semmi elszinezõdés minden rendben..csak pihenget szegénykém :(
A kérdező hozzászólása: És abban az esetben mit lehet tenni? Még megtudják menteni?
A patkányméreggel az van, hogy akár napokig is tarthat, míg elpusztul tõle az állat. Figyelni kell a nyálkahártyákat, ha nagyon halványak, az már rossz jel. Belsõ vérzést okoznak ezek a szerek.
A kérdező hozzászólása: Azért tudom hogy kb 15-20szemet evett belõle mert tudtam hogy honnan eszegette fel és ott kb annyi volt, nem vérzett sehol én is olvastam rengeteget ebben a témában tegnap tehetetlenségemben.Már lassan 2-3 órája benne vannak az injekciók, ezután is vérezhet?
A patkány méreg vérzékenységet okoz, ha sokat evett belõle akkor mindenhol folyni fog belõle a vér. Remélem nem így van.
Honnan tudod, hogy csak 15-20 szemet evett meg? Remélem túléli. Ebbõl az a tanulság, hogy máskor ne olyan helyre tegyétek ahol a kutya hozzáférhet.
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután a szüleim elmentek itthonról a hátsó udvarra zártuk nem tetszett neki, utána ugrott ki valahogy az elsõ udvarra ahol voltak kiszórva patkánymérget ilyen piros kapszulaszerû, a falunkban egy állatorvos van, de õ is nagyon bunkó itattam vele sok tejet egybõl 2 percen belül megláttam hogy baj történt próbáltam hánytatni, hasmenést elõidézni de nem sikerült ma délelõtt egy másik faluba egybõl elvittük ahol adtak neki 4 injekciót.délelõtt már nehezen vette a levegõt és remegett, esett össze..kb 1 órája pihen most mikor kimentem hozzá már csóválta a farkát eddig nem, az is jó jel hogy jobban van remélem
Miert nem mosatod ki a gyomrat? A tejtol nem lesz jobban! Ez a fajta mereg kutyaknal macskaknal nem hat annyira gyorsan mint a patkanyoknal!
A kérdező hozzászólása: Igen sokkal jobban van :) igaz még egész nap pihenget, de egyre erõsebb lesz

Clear Blue teszt tévedhet? Tegnap délután és ma reggeli vizeletből negatív. Tegnap délután Predictor teszt szellemcsíkos, ma délben ugyan olyan, talán halványabban szellemcsíkos.

4 hónapja szültem, szoptatok, mensi még sehol. Férjemmel egyszer voltunk csak együtt, de szülés óta ez volt az els? próbálkozásunk, nem élvezett el, nem is igazán volt mélyen, és nem sokáig. Ez 22 napja volt. Ilyenkor már ki kellene mutatnia minden tesztnek ha pozitív, igaz?

Legjobb válasz: Szerintem nem tévedett a teszt! Szoptatás alatt nem szokott menstruáció lenni. Pont ma olvastam valahol hogy szoptatás közben nem mindig van peteérés! Majd ha már nem szoptatsz utána megjön a menstruáció is! Én 6 hónapos koráig szoptattam a fiam és nekem is csak utána jött meg!

Szerintem nem tévedett a teszt! Szoptatás alatt nem szokott menstruáció lenni. Pont ma olvastam valahol hogy szoptatás közben nem mindig van peteérés! Majd ha már nem szoptatsz utána megjön a menstruáció is! Én 6 hónapos koráig szoptattam a fiam és nekem is csak utána jött meg!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Elsõ gyerkõcömnél 4 hónaposan jött meg, most is ott tartok, de ez az együttlét megzavart, és mióta a szellemcsíkos tesztet láttam, produkálok terhességi tüneteket. Most még nem terveznénk a 3. bébit.
Ha nem lesz komolyabb vérzés természetesen lehet.Vigyázz magatokra!Gratulálok!!!
Ha látszik a második csík, akkor az már pozitívnak számít! A barnázgatás lehet attól, hogy a tested emlékszik a havonta megjelenõ menszeszre, attól még ne pánikolj. De azért vigyázz magadra, sokat ne idegeskedj, az nem tesz jót! Néhány nap múlva ismételd meg újra a tesztelést! Kívánom, hogy minden rendben legyen!
Hm.. A tesztet azt az elsõ vizelettel kell csinálni, akkor a biztos, nem?
Gratulálok! Még ne menj orvoshoz, csak abban az esetben ha erõsebb barnázás vagy esetleg vérzés lesz. De erre most ne is gondolj, inkább örülj a kisbabádnak :) 2-3 hét múlva elég elmenni dokihoz, akkor már látni fogja UH-n is :)
A barnázás még nem jelent gondot mint írták páran elõttem is. Egyik reggel kéne reggeli vizeletbõl tesztet csinálnod. Írd meg mi lett az eredmény. Drukk! Ja és igen ne idegeskedj, az tényleg nem tesz jót.
ha nem nyersen eszed akkor igen
A kérdező hozzászólása: Zsírban sütném mint a tükörtojást. Köszi a választ.
arra tökéletes
Ha normálisan hût a hûtõd, akár több napot is eláll benne. Persze mielõtt felhasználnád, szimatold meg. Ha nincs semmi fura szaga, eheted.

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

Tegnap voltam nőgyógyászati kivizsgáláson és tegnap délután és ma reggel is fájdogálok ott lenn, lehet a vizsgálattól?

(Nem volt er?szakoskodó a doki, csak még lehet túl sz?k vagyok - ujjazásnál véletlenül átszakította a párom a sz?zhártyámat, kb. 2 hete, de aktus még nem történt ). Szóval ez normális h fájdogál néha?

Legjobb válasz: Normálisnak nem az, de biztos a vizsgálat miatt van.Kicsit "jobban" megvizsgált, mint kellett volna, de elõfordul.Nem vagyunk ugye egyformák.Remélem már elmúlt.

Normálisnak nem az, de biztos a vizsgálat miatt van.Kicsit "jobban" megvizsgált, mint kellett volna, de elõfordul.Nem vagyunk ugye egyformák.Remélem már elmúlt.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!