Találatok a következő kifejezésre: Tegnap délután is (77 db)

3, 5 éves a kislányom és arra panaszkodik, hogy fáj a feje. Már tegnap délután is fájt neki. Sír is és fogja a fejét. Adhatok be neki 5 ml Nurofen szirupot fejfájásra? Másnak is van ilyen korú gyereke, aki panaszkodott már fejfájásra?

Legjobb válasz: itasd meg,lehet,hogy kevés folyadékot iszik. ha nem válik be,tornáztasd meg egy kicsit a nyak és váll körüli izmait,lehet nem jut elég vér a fejébe. vidd ki friss levegõre,sétáljatok egy kicsit. az utolsó tippem,hogy fektesd le, csukja be a szemét,lehet a vérnyomása a gond, vagy a szeme. még az is lehet,hogy bele is alszik. nekem évekig keresték a fejfájás okát. mindig ezek közül valamelyik módszer válik be. szemészem mondta,hogy az õ kisfia is 4-5 éves korában gyakran panaszkodott fejfájásra,kiderült,hogy nem iszik eleget az oviban... néha egyszerûbb a megoldás,mint gondolnánk és nem is igényel fájdalomcsillapítót! sok sikert!

itasd meg, lehet, hogy kevés folyadékot iszik. ha nem válik be, tornáztasd meg egy kicsit a nyak és váll körüli izmait, lehet nem jut elég vér a fejébe. vidd ki friss levegõre, sétáljatok egy kicsit. az utolsó tippem, hogy fektesd le, csukja be a szemét, lehet a vérnyomása a gond, vagy a szeme. még az is lehet, hogy bele is alszik. nekem évekig keresték a fejfájás okát. mindig ezek közül valamelyik módszer válik be. szemészem mondta, hogy az õ kisfia is 4-5 éves korában gyakran panaszkodott fejfájásra, kiderült, hogy nem iszik eleget az oviban... néha egyszerûbb a megoldás, mint gondolnánk és nem is igényel fájdalomcsillapítót! sok sikert!
Adhat az, de en mindenképpen elvinnem orvoshoz. A gyerekkori fejfájás elég ritka, általában valami más probléma van.
Hát én erre nem adnék neki gyógyszert hanem elvinném orvoshoz. ha 2 napja sírva mondja hogy fáj akkor bizony fáj és még kialudni sem tudta vagy is valami nagyobb dolog van. ha fogja akkor lehet hogy a füle fáj neki mert gyulladásba van, vagy arcüreg gyulladás. Vidd el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: köszi!
Elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: zsófi: köszi az ötletet! Megkérdezem délután, hogy mennyit iszik napközben az oviban. Nem vittem el orvoshoz, mert kiderült, hogy csak oviba nincs kedve menni... DRAMA QUEEN a kicsikém! :)

SOS! A babánk ma egy hetes és ma délelőtt, illetve tegnap délután is volt olyan hogy 3 és fél óráig nem aludt! Van ötletetek mi lehet a baj? Részletek lent!

Tegnap jöttünk haza a kórházból.Második babánk így valamelyest már haladó vagyok!Tudom hogy most megváltozott a környezet meg össze is kell szoknia a családnak de normális ez hogy ennyit fenn van?Másik kislányom ilyenkor még csak evett aludt!Szopizik, a kórházban minden rendben ment bár az utolsó két napon ott is el?fordult hogy a cicin elaludt és ha levettem vagy azonnal vagy pár perc múlva felkelt!Mérni mérjük elvileg a tejcsi elég./30-60. ml/Sokat kell nyaggatni meg piszkálni mert hamar bealszik.Ilyenkor nyel párat és újból jön a piszkálás mert a cicinek azt hiszi hogy cumi.Az este már mindent bevetettünk.A 3 és fél óra alatt legalább 5 * tettem mellre hátha elalszik, ringattuk , sétáltunk vele, de ahogy a feje a párnát érte megébredt és kis id? után sír.A cumit is kipróbáltuk szopogatta de attól meg félek hogy majd befolyásolja a szopizás.Próbáltunk neki adni egy kis forralt vizet 10 ml elfogadott aztán el is aludt de nem gondolnám hogy ez lehetett a baj mert ma délután nem használt.Szerintem 3 óra hossza után már kivan és ezért alszik el.A hasa szerintem nem fáj de mindig ha megébred amikor már azt hiszem elaludt cicit keres!Tudnátok valami tanácsot adni.El?z? lányomat 4 és fél hónapig szopizatattam sajnos ott sem ment végül simáén de most már felkészültebbnek érzem magam és talán mégsem fog menni?

Legjobb válasz: amíg ébren volt sírt nyugtalan volt ? ha nem akkor semmi baj mikor az elsõvel haza jöttem otthon kinyílt a szeme és alig aludt de nem volt nyûgös nem sírt elvolt csendben de az istennek sem akart aludni :-)) kb 1 éves koráig ment az h alig aludt mikor 1 hónaposan kb 20 órát kellet volna aludnia ö jó ha 14-16 órát aludt a többi idõben elvolt nézelõdött fél évesen kb 10-12 órát 1 évesen kb 10 órát aludt összesen most 10 éves simán beéri napi 6-7 órával is szerintem neki lehet h kevesebb az alvás igénye amikor kér adj neki szopit ha álmos akkor elalszik ha nem akkor tedd le és figyeld meg h mit csinál ha elvan magában akkor nem lehet baj

amíg ébren volt sírt nyugtalan volt ? ha nem akkor semmi baj mikor az elsõvel haza jöttem otthon kinyílt a szeme és alig aludt de nem volt nyûgös nem sírt elvolt csendben de az istennek sem akart aludni :-)) kb 1 éves koráig ment az h alig aludt mikor 1 hónaposan kb 20 órát kellet volna aludnia ö jó ha 14-16 órát aludt a többi idõben elvolt nézelõdött fél évesen kb 10-12 órát 1 évesen kb 10 órát aludt összesen most 10 éves simán beéri napi 6-7 órával is szerintem neki lehet h kevesebb az alvás igénye amikor kér adj neki szopit ha álmos akkor elalszik ha nem akkor tedd le és figyeld meg h mit csinál ha elvan magában akkor nem lehet baj
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen sokat fenn van, akkor nincs el maga, csak egy pici ideig.Ilyenkor ölben van, vagy pihenõszékben ha így is nyûgös cicit adok!
" csecsemõk általánosan 18-20 órát alszanak egy nap..." olvastam egy könyvben, hogy felkészült Anyuka legyek. Aztán sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy kislányom nem olvasta ezt a könyvet, õ pár naposan 13-14 órákat aludt. Mindenképpen próbáld lekötni a figyelmét, zászlókkal, forgókkal, fényekkel, így Neked is könnyebb, hogy nem lesz állandóan kézben. Kb 3-4 hónapos korukig nem gond amúgy, utána fenn áll a veszélye, hogy hozzászoknak :p
soha nem keltetem fel a babát ha aludt végre ha 5 órát akkor annyit ha 30 percet akkor annyit az elsõ kettõnél prímán bevált így a szopi a harmadiknál egy elõzmény miatt sajna tápit is kapott de azt is igény szerint adtam neki és h borzoljam az idegeket mindig hígabbra kevertem az elejét majd mikor kb a 15-20% megitta így, akkor gyorsan tettem bele még tápit h sûrûbb legyen szerencsére a dokink nem nézett hülyének e miatt sõt támogatott is ebben
Szeretnélek megnyugtatni: nekem ugyan elsõ babám, de ugyanigy viselkedett az elsõ pár hétben. Nagyon lusta szopizó volt, ma 9 hetes és csak szopik. Nagyon sokat szenvedtem miatta, mert 2 perc után abbahagyta a szopit. Az elsõ 2-3 hétben még tápszert is kapott, mert kevesebb, volt a tejem még. Ma már csak szopizik, igaz bimbóvédõvel, de nem hittem volna, hogy fog egyáltalán. Össze-vissza aludt az elején, és a mai napig sincs benne semmi rendszer. Talán annyi, hogy de. alszik egy hosszabbat, és kb. 3-4-szer alszik egy nap, az estét leszámítva. Éjjel még 2-szer kel és hasfájós is...ne add fel, semmi baj! Kitartást kívánok és jó egészséget! (ha jól hízik és kiegyensúlyozott, semmi baj sincs)
nem egy formák a babák, a lányom is fent volt 3-4 órákat délutánonként ennyi idõsen, nézelõdött, a fiam pedig tényleg csak enni ébredt fel és utána már aludt is vissza 4 hónapos koráig. Ha nem sír, nem pörgeti túl magát, akkor hagyd nyugodtan, had legyen ébren.
A kérdező hozzászólása: ...ja és ha végre elalszik kelteni kell mert 4-5 órát is képes aludni.Ebben is tanácstalan vagyok kicsit.Sokan azt mondják fõleg a szakkönyvek meg a kórházban a csecsemõsök is hogy 3 óránként ébreszteni kell!Ti hogy vagytok ezzel?
Hány kiló? Mert nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ha 3, 5 kilónál kisebb, akkor keltsem 3 óránként, ha nem akkor aludhat 4-et is nappal.

Múlt héten pénteken és tegnap délután is halványan, de pozitív lett a tesztem, ma reggel óta viszont erős barnázásom van! Van még remény?

Persze rohantam a dokihoz, de mivel még csak ma kellene megjönnie nem látott semmit az uh-n!Azt mondta, hogy ha van is valami, akkor is túl kicsi!Gyógyszert nem adott, azt mondta, hogy ha elmúlik a barnázás, akkor 1 hét múlva kontroll,ha nem akkor nem maradt meg a baba....:(Járt már valaki ebben a cip?ben?

Legjobb válasz: Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi,akkor sajnos elképzelhetõ,hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!

Hát ha halványan lett a 2. teszt is pozi, akkor sajnos elképzelhetõ, hogy biokémiai terhesség volt. Valami elkezdõdött, de nem fejezõdött be!
szia, nekem sajna februárban volt egy vetélésem a 6. héten, nem indult barnázással, azonnal véreztem. a mostani terhességemnél már kaptam gyógyszert, de így is véreztem és többször barnáztam is, de a babám jól van, nem lett semmi baj. reméljük nálad sem lesz. sajnos ilyen korai szakaszban nem nagyon tudnak mit csinálni, bár az én dokim bizti írt volna fel sárgatest pótló gyogyit. drukkolok!!!
Szia, Nekem aznap mikor meg kellett volna jönnie, gyengén meg is jött sõt másnap is volt, de nem az igazi...majd rá két napra csináltam tesztet nagyon erõs pozitívat, de utána barnázni kezdtem és az 5 héttõl a 9 kilencedikig barnáztam, hol kicsit hol jobban, de akkor végre elmúlt. nem szedtem semmit, és most 32 hetes kismami vagyok.
Szia.Úgy nézem ez mindenkinél tényleg más.Nekem az elsõ terhességem 4. hetében kezdtem el barnásan vérezgetni.Elmentem az orvoshoz látott már petezsákot, de ennyi.Gyógyszert nem adott, azt írta a papírra fenyegetõ vetélés.Rá egy hétre el is ment a baba.A következõ terhességemnél megint jelentkezett a barnás vérzés, ekkor már másik városban laktunk, itt is elmentem orvoshoz.Kaptam hormon gyógyszert befektettek egy hétre.Elmúlt a barnás vérzés azóta már 2 éves a kisfiam.Szerintem menj el másik orvoshoz is, mert kéne az a gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Én nemrég pont ugyan így jártam, nekem is egy hét múlva kellett volna kontrollra mennem, de nem volt rá szükség, mert megjött :(

A foxink tegnap délután kb15-20 szem patkánymérget evett, nem tudtam orvoshoz vinni meg hívni csak ma délelőtt, kapott a mérgezést követő 5 percen belül közel másfél liter tejet, hánytatni nem tudtam. Ma az állatorvos több injekciót is adott. Túléli?

Legjobb válasz: Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...

Ha tegnap délután ette meg és ma még él, akkor valszeg túléli, hiszen ezek a mérgek hamar végeznek velük :/ Amúgy meg vigyázz a tejjel. Konkrétan nem tudom a patkányméreg milyen, de ha pont zsírban oldódó méregre ráitatod a tejet, akkor meggyorsítod a halálát...
Ha szerencsétek van, igen.Attól függ, mennyi méreg szívódott fel.Figyelni kell a tüneteket. Ilyen esetben nem szabad megvárni, hogy másnap orvost tudjál hívni, hanem AZONNAL vinni kell a legközelebbi elérhetõ orvoshoz akár tömegközlekedéssel is. A tej nem sokat használ.
Mi újság a kutyussal? Remélem, jobban van már!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a jókívánságokat, és tanácsokat
Szegény kutya, az én kutyámmal 7 hónaposan történt ez.Ma már fél az állatorvosi rendelõtõl.Szerintem, biztosan túléli.
A kérdező hozzászólása: Ma nem is kaphat enni, úgyhogy nem adunk neki tejet. Most voltam kint nála pihen a levegõt már a reggelihez képest sokkal jobban veszi pici remegés de az lehet már csak a gyengesége miatt, néztem vérzést nem láttam sehol, hála ásított is jól beláttam a szájába semmi elszinezõdés minden rendben..csak pihenget szegénykém :(
A kérdező hozzászólása: És abban az esetben mit lehet tenni? Még megtudják menteni?
A patkányméreggel az van, hogy akár napokig is tarthat, míg elpusztul tõle az állat. Figyelni kell a nyálkahártyákat, ha nagyon halványak, az már rossz jel. Belsõ vérzést okoznak ezek a szerek.
A kérdező hozzászólása: Azért tudom hogy kb 15-20szemet evett belõle mert tudtam hogy honnan eszegette fel és ott kb annyi volt, nem vérzett sehol én is olvastam rengeteget ebben a témában tegnap tehetetlenségemben.Már lassan 2-3 órája benne vannak az injekciók, ezután is vérezhet?
A patkány méreg vérzékenységet okoz, ha sokat evett belõle akkor mindenhol folyni fog belõle a vér. Remélem nem így van.
Honnan tudod, hogy csak 15-20 szemet evett meg? Remélem túléli. Ebbõl az a tanulság, hogy máskor ne olyan helyre tegyétek ahol a kutya hozzáférhet.
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután a szüleim elmentek itthonról a hátsó udvarra zártuk nem tetszett neki, utána ugrott ki valahogy az elsõ udvarra ahol voltak kiszórva patkánymérget ilyen piros kapszulaszerû, a falunkban egy állatorvos van, de õ is nagyon bunkó itattam vele sok tejet egybõl 2 percen belül megláttam hogy baj történt próbáltam hánytatni, hasmenést elõidézni de nem sikerült ma délelõtt egy másik faluba egybõl elvittük ahol adtak neki 4 injekciót.délelõtt már nehezen vette a levegõt és remegett, esett össze..kb 1 órája pihen most mikor kimentem hozzá már csóválta a farkát eddig nem, az is jó jel hogy jobban van remélem
Miert nem mosatod ki a gyomrat? A tejtol nem lesz jobban! Ez a fajta mereg kutyaknal macskaknal nem hat annyira gyorsan mint a patkanyoknal!
A kérdező hozzászólása: Igen sokkal jobban van :) igaz még egész nap pihenget, de egyre erõsebb lesz

Pg53 kérdés: tegnap próbáltam először, délben, délután tök páfrányos volt. Ma reggeli nyálból aprópöttyös. Akkor most mi van? Ráadásul tegnap nem is akcióztunk.

Hétvégén-jöv? hét eleján lenne elvileg aktuális a pém. Vagy ki tudja. 18. ciklusnapon vagyok.

Legjobb válasz: Köszi a választ! Elõtte nem ettem-ittam bõ egy órán át. Tegnap gyönyörû páfrányok, ma semmi de semmi. Ha ma este leszünk együtt, az nem késõ szerinted?

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Elõtte nem ettem-ittam bõ egy órán át. Tegnap gyönyörû páfrányok, ma semmi de semmi. Ha ma este leszünk együtt, az nem késõ szerinted?
Mennyi idõvel elõtte ettél-ittál utoljára? Mert az is befolyásolhatja, ill. ha pöttyöket látsz, akkor lehet h sok volt a nyál és buborékosan száradt. Én többször is megcsinálom egymás után, fõleg ha gömbök vannak rajta, ha már kivárom h nem eszek-iszok elõtte kb 1, 5 órával, és utoljára mindig vmi édeset eszek, majd iszok rá vizet, mert a mikroszkópon a nyál mintázata azért páfrányos (kristályos) mert pé-kor több só van a szervezetben. De ugye a nyál sós kajától is lehet az, azért csinálom igy.
ja, az kimaradt, hogy attól, hogy tegnap (ha jól csináltad meg ma is), páfrányos volt, már reggelre simán lehetséges, hogy nem mutatja, akkor jelentheti, hogy éjjel v. hajnalban volt tüszõrepedés, utána lezuhant a szint, s már nem jelzi ki. Azért még ma próbálkozzatok, hátha!

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

2, 5 hós babóm tegnap délután óta nagyon sokat bukik, sőt ki is hányta a tejcit (anyatejet és tápszert is kap). Eddig is bukott minden evés után de az csak 1-2 korty volt, de ez most annál sokkal több. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Azt már észrevettem hogy fele annyit eszik. Csak tegnap megijedtem hogy kihányta azt a keveset is, pedig csak büfiztetni akartam, de tele lett a padló.

A kérdező hozzászólása: Azt már észrevettem hogy fele annyit eszik. Csak tegnap megijedtem hogy kihányta azt a keveset is, pedig csak büfiztetni akartam, de tele lett a padló.
Ha hányt is nem csak bukott, akkor én beszélnék a dokival, esetleg el is vinném hozzá. Ha csak bukott, akkor lehet, hogy csak sok volt neki a kaja, a meleg miatt lehet, hogy most kevesebbet kíván enni.
Szia, nem lehet, hogy érzékeny valamire a pocija? nekem 7 hetes a babóm és eddig két alkalommal fordult elõ a ti esetetekhez hasonló: mikor gombát ettem. nem bírja szegényke. ahogy bekerül a szervezetembe a gomba, és õ iszik a tejcsibõl szinte máris jön ki belõle. a gomba nálunk emiatt szigoru tiltólistán van... nem ettél valamit, amit eddig nem ?
Sürgõsen orvos.Kiszáradhat.
Valószínûleg rosszul helyezkedett el a kicsi.
A babád nyomakszik lefelé, és ez így van rendjén. Nyom ott már mindent, nyilallik ide-oda. Persze lehet, hogy volt egy kis szélgörcsöd is, hiszen mindenhol csökken a hely odabent. A vége felé sûrûsödnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek. Kitartás! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)
Ugyan ezeket érzem, sõt, tegnap megvolt az elsõ nyilalásom nekem is, de nem hüvelybe, hanem végbélbe szintén. Úgy mentem a hipermarketbe, mint egy besz*rt kacsa.

Tegnap délután negativ és ma reggel is negativ lett mensi még nem jelentkezett, de a nap vége még messze van. Tegnap kérdeztem teszteljek vagy ne? Hát az eredmények ezek.

A tüneteim még meg vannak hányinger,szagok a jobb mellem érzékeny stb. De val.színü csak beképzelem a tesz ki mutatta volna nem?Ja meg a szurkát is érzek néha jobb és néha bal oldalon.akkor köv honap ujra probálkozunk remélem NAGYOBB sikerel.

Legjobb válasz: Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!

Szia. Hát sajnálom hogy nega lett. De amíg nem jön meg van remény, van akinek csak késõn mutatja ki. Persze nem akarlak hiú ábrándokba kergetni, mert lehet hogy most ez nem jött össze, de akkor a kövi hónapban. Tudom milyen érzés, én is sokáig átéltem. De jönni fog. Azért ha nem jön meg 3 nap múlva csinálj még egy tesztet! Szorítok hogy mihamarabb baba legyen!!!
Azért amég nem jön meg nincs veszve semmi, többek írták, hogy nekik csak elmaradt mensi után 2 héttel mutatta ki a teszt. Milyen érzékenységû tesztet használtál? Milyen a hõd?
Kérdésedbõl nem derül ki, hogy hány nap késénél vagy. Nem muszáj és nem is kell ilyenkor tesztelni, bõven lehet várni a következõ teszteléssel 2-3 napot.
A kérdező hozzászólása: 20-as érzékenységü, mára nem várom.
Óh, hát akkor még van remény. Tudod, a remény hal meg utoljára. Várj még egy pár napot. Tudon nagyon nehéz. Én 31-ére nem várom, és már most tesztelnék, ami tudom, hogy nagy hülyeség, mert úgyse mutat ki semmit. Nagyon drukkolunk Neked. Görbéd nincs? Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Sajna nincs görbém, 3éve dokit 2honap mulva keresük fel hogy segitsen ha nem jön össze addig.Tavaly volt 1 vetélésem nem kellett müteni csak azért irom mert 1szer majjdnem sikerült.
én is pont mára nem várom.két nappal ezelõtt nekem is nega lett a clearblue.még igazából nem nagyon érzem, hogy megjönne, legutoljára egy hete voltak alhasi szúrkálásaim..nem tudom mi vn..legközelebb hétfõn tesztelek, ha adig nem jön meg...
09:59-es vagyok. Akkor Ti se most kezdtétek el a babaprojektet. Mi már 4 éve próbálkozunk, Én PCO-s vagyok, úgyhogy folyamatosan dokihoz járok. De hála Istennek már 4 éve szedem a Merckformint is, volt egy nõgyógyászati mûtétem, amitõl a ciklusom is beállt olyan 30-32 naposra. Elvileg a hormonjaim is rendben vannak, csak hát a baby még mindig nem akar közénk jönni. De minden hónap egy újjabb reményt ad. Én 31-ére nem várom és már majd megõrülök, ugyanis ebben a hónapban beadatam a tüszõrepesztõ Choragont. Nagyon reménykedem benne. Ja és elkezdtem inni a palástfû teát. Hátha most megszán a sors, nagyon remélem. A vetélésed mitõl volt? Lehet tudni? Már bocsi, hogy ennyit kérdezõsködök, csak kiváncsi vagyok. Szorítok Neked.
A kérdező hozzászólása: Tavaly márciusban elég durva volt január 4 volt akkor utosó mensim februárban késett 4 napot miután teszteltem poz.-t 7hetesen minden rendben volt szivhang is volt rá két napra el kezdtem vérezni kaptam rá gyógyszert 10 héten elfogyot mentem ki iratni akkor mult el a vérzés tök örültem most már nyugi be kerültem a dokihoz és nem látták a babot.Persze tök bunkok voltak velem és azt mondták hogy be képzeltem.Elmentem másik dokihoz ö mondta hogy vérzésel elment.Azota probálkozunk de semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!