Találatok a következő kifejezésre: Tegnap délelőtt a párommal, és (5 db)

Tegnap együtt voltunk a párommal és el is ment benem ma délelötre a jobb oldalon görcsöl a hasam, mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?

Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Valószinü de peteéréskor nem szoktam görcsölni, ezért furcsa ez most.Olyan szinten fáj hogy alig bírok megmozdulni.
Márpedig ha valószínû, hogy peteérésed van, akkor talán most lehet az ovuláció. Elképzelhetõ, hogy a szex miatti izgalom repesztette meg a tüszõdet. elsõ voltam

Tegnap délelőtt szeretkeztünk a párommal, és vérezni kezdtem. Mi válthatja ki ezt?

Ma ugyanez volt. Kb 2 óra hosszáig tart utána semmi. Nem durva velem nem fáj, szoval minden nagyon tökéletes.

Legjobb válasz: nincs esetleg méhszájsebed? az vérezhet szex után. mondjuk ez nem túl jó jel. ajánlanék egy doki vizitet.

nincs esetleg méhszájsebed? az vérezhet szex után. mondjuk ez nem túl jó jel. ajánlanék egy doki vizitet.
Régóta élsz nemi életet?Mert ha az elején vagy, lehet, hogy nem tágultál ki eléggé, meg még nem szoktad meg a szeretkezést.
Nekem kb. egy hónapja volt ilyenem. Mi babát szerettünk volna, ez a vérezgetés a menzim elõtt 6 nappal volt, szintén egymást követõ 2 napon. Elmentem nõdokihoz, megvizsgált és sajnos a méhbõl szivárgott a vér. 4 nap múlva megjött rendesen, azóta nincs ilyen bajom. A doki annyit mondott, hogy bakteriális fertõzéstõl is lehet ilyen, de az fájdalmas is.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire érzékeny? Tegnap délelőtt felidegesített a párom. Nagyon bőgtem és még a bőröm is bevörösödött a mellkasomon és a szám körül, úgy felzaklatott.

Szegény babóka (3 hónapos) pedig tuti megérezte, mert vagy 1 órán át zokogott és alig lehetett megnyugtatni. Azóta sajnos nagyon kevés a tejem. El? kellett vegyek a fagyasztóból lefejt tejcsit.

Legjobb válasz: A baba sajnos ezt megérzi. Próbálj meg megnyugodni! Én még mindig sokat veszekszem a párommal (imádjuk egymást, de nálam még sajnos mindig mûködik a "van sapka-nincs sapka" lelkiállapot). Már 6,5 hós a babám. Én azt szoktam csinálni, hogy egyszerûen arra gondolok, hogy le van tojva a párom, nekem a babám a legfontosabb. Ezt esetleg nem kell hangoztatni, de gondolom, hogy Te is így érzed. Esetleg, ha olyan lelkiállapotban vagytok mindketten,akkor beszéljetek errõl. Nekünk bejött az, hogy azt mondta a párom, hogy akkor õ most kimegy az udvarra a kutyákhoz, vagy elszalad a boltba, bármi, csak ne legyen a közelemben, és akkor õ is és én is meg tudtunk nyugodni. És ha ideges vagy, akkor inkább tett le a picit az ágyába, inkább ordítson egy kicsit magában, de ne legyen a kezedben, ha sík ideg vagy. Kitartást! :)))

A baba sajnos ezt megérzi. Próbálj meg megnyugodni! Én még mindig sokat veszekszem a párommal (imádjuk egymást, de nálam még sajnos mindig mûködik a "van sapka-nincs sapka" lelkiállapot). Már 6, 5 hós a babám. Én azt szoktam csinálni, hogy egyszerûen arra gondolok, hogy le van tojva a párom, nekem a babám a legfontosabb. Ezt esetleg nem kell hangoztatni, de gondolom, hogy Te is így érzed. Esetleg, ha olyan lelkiállapotban vagytok mindketten, akkor beszéljetek errõl. Nekünk bejött az, hogy azt mondta a párom, hogy akkor õ most kimegy az udvarra a kutyákhoz, vagy elszalad a boltba, bármi, csak ne legyen a közelemben, és akkor õ is és én is meg tudtunk nyugodni. És ha ideges vagy, akkor inkább tett le a picit az ágyába, inkább ordítson egy kicsit magában, de ne legyen a kezedben, ha sík ideg vagy. Kitartást! :) ))
az nem akkora baj ha neha veszekedtek.szerintem nincs olyan par aki ne veszekedne amugy a kis babas anyukak erzekenyebbek mint altalaban es ingerlekenyebbek olyan dolgokra nezve amin maskor esetleg esebe sem jutna mergelodni.ilyenkor ki kell beszelni ha kell veszekedve is minthogy magadba zarkozz mert abba bele lehet orulni.inkabb sird ki magad 1xer minthogy napokig egyed magad es tobbszor sirjal.probald utana atgondolni a dolgokat amin veszekedtetek es legkozelebb engedd el a fuled mellettes gondolj arra hogy a babad fontosabb mint hogy visszamondj es veszekedes kerekedjen belole.mikor lehiggadnak a kedeljek nyugodtabban meg lehet barmit beszelni barmit.tudniilik az ember ha merges nem gondolkodik hogy mit mond utana csak megbanja.egy no okosabb kell legyen es az okos enged a...tudod a kozmondast.hadd higyek magukrol a ferfiak hogy az utolso szo az ovek most nekunk fontosabb babank es hogy jo sok tejcsink legyen.kitartast. Kati
1. vagyok: még hogy kevés a tejed :) )))))
Én a minap megkaptam azt, hogy pont olyan bolond lettél, mint a sógornõid, akiket anno elítéltél.Erre csak annyit mondtam:és???megvontam a vállam.Õ meg már ismer annyira hogy nem kezd el témázni ilyenen :-) kitartás
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megértést! Akkor igyekszem visszafogni magam és nem pofázni. Nagyon érdekes: Amikor arról írtam hogy szegény babám hogy zokogott, elkezdett folyni a tej! :o) Akkor olyan nagy gond csak nincs.

Tegnap együtt voltunk a párommal este. és délelőtt múlt el a menstruációm. úgy érezte mintha belém engedte volna. Szerintetek mennyi az esélye hogy teherbe esek?

(nagy vonalakban írtam le mert nincs sok időm. ) poénos és bunkó válaszolók kíméljenek légy szíves.!

Legjobb válasz: Kicsi rá az esély,de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D

Kicsi rá az esély, de én vagyok a kivétel. Nekem sikerült a menstruációm utolsó napján teherbe esni! Tehát éppen neked is sikerülhet. Ma már 3 hónapos a lányom :D
Esély mindig van rá! 1 hét múlva még tényleg felesleges a teszt, legkorábban 2 hét múlva mutatahat bármit, de a biztis akkor, mikor kimarad a mensid! 5 hónapra nem is érdemes elkezdeni a bogyit...nekem mondta is a dokim, hogy csak akkor kezdjük el szedni, ha nem szeretnénk fél éven belül próbálkozni a kistesóval! Drukkolok! Amúgy pocisan is lehet költözni, mi is úgy csináltuk:-) :-) a dobozokat a baratok cipelték én csak be-ki pakolásztam belõlük;-)
A kérdező hozzászólása: és azért nem kezdtem el a tabit, mert úgy gondolom/gondoltuk hogy erre a durván 5 hónapra "felesleges"..!
1 het mulva nem fog a teszt semmit se mutatni... Tul korai. Vard meg a mensid, ha nem jon csinalj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk babót, de egy kicsit késõbb..ha úgymond "becsúszik"(bármikor) vállaljuk..csak elõbb elszeretnénk költözni amire csak június végén kerül(ne) sor..1hét múlva csinálunk egy tesztet.;)Köszönöm nektek is a válaszokat.:)
Szerintem még most menj el 72 órás tabiért, ha nem szeretnél gyereket. Kicsi az esély, de van, hogy terhes legyél.
Eleg naiv ez a kerdes. Ha teherbe akarsz esni akkor miert nem inkabb az ovulaciod kornyeken probalkoztok? Szerintem nem akarsz te teherbe esni... Nem stimmel ez a kerdes..
A kérdező hozzászólása: 1.Gratulálok a lánykához.:) remélem hogy mi ilyen szerencsések leszünk. 2.Ahogy érezte a párom., rögtön ki is vette és "le is konyult"..ez akkor szokott történni amikor elmegy...:) 3.remélem beleestem/tünk...:) ) Köszi szépen a válaszokat.!!
százalékban mérve? Figyelembe véve a megszakításos módszer biztonságát (persze itt nem errõl van szó), ami 27%-ra terhes leszel - gondolom mondhatjuk, hogy ebben az esetben is megvan rá a 27%-os esélyed. (Vagyis 100 nõ közül 27 terhes lesz). De gondolhatsz arra a fennmaradó 73%-ra, hogy nem leszel az, mivel, elméletileg még lenne kb 7 napod a peteérésig.
"úgy érezte mintha belém engedte volna" ezt hogy? vagy bementek a katonák, vagy nem, nehéz eltéveszteni:) ha igen, van rá némi esélyed, ha nem, akkor is az elõváladék miatt, de mivel gyanítom nem most van peteérésed, igen-igen kevés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.:) kedvesek vagytok. akkor lehet hogy hagyjuk ezt a teszt témát egyenlõre.!:)

Novynette tablettát szedek január óta. Kedden kellett volna bevennem az elsőt de elfelejtettem és csak ma délelőtt vettem be. Tegnap viszont együtt voltunk a párommal! Hatott még a gyógyszer valamennyire vagy kezdjek el imádkozni?

Legjobb válasz: Hú,hát énis novynette-t szedek,én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért,mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni,hogy bennt vagy a 12 órában,mert ugye az elsõ lenne,amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.

Hú, hát énis novynette-t szedek, én a 4. szemet hagytam ki, és elmentem 72 órás tablettáért, mert mi is együtt voltunk.Sajnos még azzal se tudlak nyugtatni, hogy bennt vagy a 12 órában, mert ugye az elsõ lenne, amiket álítólag a legveszélyesebb kihagyni.
Igen valószínû hatott a gyógyszer! Egy teszt kiderítheti és esetleg még a 72 órában benne leszel, akkor gyógyszer. De szerintem nem lesz gond

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!