Találatok a következő kifejezésre: Tegnap délelőtt a (61 db)

Tegnap együtt voltunk a párommal és el is ment benem ma délelötre a jobb oldalon görcsöl a hasam, mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?

Szerintem ennek nincs köze a tegnapi szexeléshez. Esetleg nem most van a peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Valószinü de peteéréskor nem szoktam görcsölni, ezért furcsa ez most.Olyan szinten fáj hogy alig bírok megmozdulni.
Márpedig ha valószínû, hogy peteérésed van, akkor talán most lehet az ovuláció. Elképzelhetõ, hogy a szex miatti izgalom repesztette meg a tüszõdet. elsõ voltam

Eltűnt a Comedy Central tegnap délelőtt. UPC direct van nálunk, nem tudom mi történhetett?

Az egyetlen nézhető csatornánk, kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: nálunk van

nálunk van
ír ki valamit vagy csak fekete képernyõ?
A kérdező hozzászólása: az egész csatorna eltûnt, több másikkal együtt, de közben megoldódott. Csak áramtalanítani kellett a média boxot :)
Ha friss volt, akkor teljesen jó még holnap is.
Szerintem még teljesen jó.
Ha friss volt a hús, akkor jó. Ha ilyen tescos "már másnapbüdös" akkor nem.
3-4 napig símán bírnia kell. Egyébként érezni fogod az illatán. Ha ma meggyúrod, a só és a fûszerek is segítenek frissen tartani.
Ha a boltba friss hús volt akkor semmi baja nem lesz :) Ha megsütöd ma akkor tedd be amikor már kihûlt a hûtõbe! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, megbízható hentestõl van szóval megnyugodtam :) szép napot!
Egyet értek, jónak kell lennie. Amúgy, ha megromlik fogod érezni rajta, az állagán és a szagán is. Üdv!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, sajnos ki kellett dobni, büdi volt :((( pedig mindig frissen vesszük a hentesnél az ilyet, szerintem az lehetett a baj hogy eleve benne hagytam a zacsiban amit adtak hozzá, utána háromszor mostuk el az edényt amiben volt és csak akkor ment el a szag :(

Ez normális? Tegnapelőtt kicsit túlzásba vittem az edzést, tegnap délelőtt szörnyű izomlázam volt az egész testemben. Délutánra elkezdett fájni a derekam, de annyira, hogy már azt sem éreztem, hogy máshol fáj.

Estére rázni kezdett a hideg. 3 takaró alatt is libab?rös voltam, és úgy reszkettem hogy majd leestem az ágyról... lázam nem volt. kis id? múlva meg melegem lett, mintha kemencébe dugtak volna. sikerült aludnom egy fél órát, mikor felébredtem, semmi bajom nem volt. Se izomláz, se hátfájás, semmi, de úgy leizzadtam, hogy csavarni lehetett a ruhámból.

Legjobb válasz: véletlen egybeesés szindróma

véletlen egybeesés szindróma
nem lehet hogy esetleg volt egy kis lázad? akkor szokott ennyire izzadni az ember....
A kérdező hozzászólása: lázmérõ szerint nem... ráadásul párom szerint mindenhol tûzforró voltam, kivéve a homlokom XD
A kérdező hozzászólása: ja, és más tünet sincs. csak a hátfájás, egyébként teljesen egészségesnek érzem magam

Elég erősen ver a szívem már tegnap délelőtt óta, pedig teljesen nyugalomban vagyok, és néha nyomást is érzek rajta. Mi lehet ez?

Mostanában elég gyakran aggódok, ennek lehet köze hozzá?

Legjobb válasz: Ezzel minél hamarabb menjél orvoshoz.Hogy vagy nyugalomban úgy,hogyha közben aggódsz?

Ezzel minél hamarabb menjél orvoshoz.Hogy vagy nyugalomban úgy, hogyha közben aggódsz?
nekem enyhe szívritmus zavarom van, de mióta van eza front, hogy nappal majdnem 40 fok, este egy kiadós mennydörgés, majd 20 fok csökkenés, ez engem kicsinál, zakatol néha a szívem össze vissza. Stressz is okozhatja, de látogass meg egy kardiológust.

1 hetes a babám, tegnap délelőtt volt 4 szer kaki, de azóta semmi, mit csináljak vele, várjunk még vagy valami baja van?

Anyatejet eszik,nyugodt,nem sirós kisbaba.Nem tudom ez mit jelenthet,valami baj van vagy normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Anyatejes babánál akár az egy hét "kakimentesség" is normális.Minden rendben van,ne aggódj!:)

Anyatejes babánál akár az egy hét "kakimentesség" is normális.Minden rendben van, ne aggódj!:)
Tényleg van olyan, hogy napokig semmi, de így, hogy tegnap délelõtt 4x is volt, kell egy kis idõ, amíg újratermelõdik az anyag. :) Ne aggódj. Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)Csak mondták a kórházban hogy legalább 3 kakis pelus kell, emiatt aggódom.
nekem 3 napos volt a kisfiam, mikor 7 napos koráig egyáltalán nem volt kakija. Ez még a korházban volt. Azt mondták, ha pisi van, akkor nincs gond.
3-4 nap.
Legalább, de lehet akár 1 hét is.
A kérdező hozzászólása: Az jó hosszu idö, hát mit ne mondjak elég lassu a posta.

Tegnap délelőtt szeretkeztünk a párommal, és vérezni kezdtem. Mi válthatja ki ezt?

Ma ugyanez volt. Kb 2 óra hosszáig tart utána semmi. Nem durva velem nem fáj, szoval minden nagyon tökéletes.

Legjobb válasz: nincs esetleg méhszájsebed? az vérezhet szex után. mondjuk ez nem túl jó jel. ajánlanék egy doki vizitet.

nincs esetleg méhszájsebed? az vérezhet szex után. mondjuk ez nem túl jó jel. ajánlanék egy doki vizitet.
Régóta élsz nemi életet?Mert ha az elején vagy, lehet, hogy nem tágultál ki eléggé, meg még nem szoktad meg a szeretkezést.
Nekem kb. egy hónapja volt ilyenem. Mi babát szerettünk volna, ez a vérezgetés a menzim elõtt 6 nappal volt, szintén egymást követõ 2 napon. Elmentem nõdokihoz, megvizsgált és sajnos a méhbõl szivárgott a vér. 4 nap múlva megjött rendesen, azóta nincs ilyen bajom. A doki annyit mondott, hogy bakteriális fertõzéstõl is lehet ilyen, de az fájdalmas is.

4 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. Csak megszakítás volt. Tegnap délelőtt elkezdtem barnázni de mostmár vérzek erősen. Ez lehet a beágyazódási vérzés vagy csak megjött? Még annyit hogy nekem még soha nem volt menstruációm.

Legjobb válasz: anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?

anyám... más meg évekig próbálkozik hiába... 4 nap alatt kb semmi nem történik, valószínûleg menstruálsz. Ha szexelni van eszed, akkor normális védekezésre miért nem gondoltok?
Hány éves vagy kedves kérdezõ? Igazából elõször magamban azt mondom hogy Istenem milyen emberek vannak, de perc múlva azon gondolokozom, hogy borzasztó, hogy fûvel fával csinálják a fiatalok, lehet még csak nem is igazán szerelmes, lehet a túl korai szex örökre nyomoat hagy benne , mert pl. nem igy képzelte a dolgot. Ti mit gondoltok errõl?
Ha erõsen vérzel akkor valószínû menstruálsz. Attól még mert még nem menstruáltál simán lehetsz terhes, úgyhogy védekezzetek mindig! A megszakítás nem jó módszer!
Ha a vérzés erõs piros, akkor szerintem ez menstruáció. A beágyazódásos vérzés (ha egyáltalán van, nekem nem volt) csak pecsételés és barnás színû.
Hány éves vagy? Ez szerintem is csak menstruáció, mert 4 nap után még nem lehet (nagykönyv szerint) beágyazódás. Ha szexuális életet élsz, akkor VÉDEKEZZ!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez volt az elsõ együttlétem és nagyon megbántam hogy nem védekeztünk, óriási hiba volt és az biztos hogy legközelebb mindig védekezni fogunk...
A kérdező hozzászólása: És ha ez most csak menstruáció akkor ugye nem lehetek terhes??
- 4 nap után nem tud beágyazódni semmi. - ha szexelsz, legyen annyi eszed, hogy védekezel. - nemileg éretlen tini miért akar szexelni, de most komolyan kérdezem, nem csesztetés, pusztuljakmeg, ha értem. ?
Kedves KÉrdezõ! Ez nem játék! Akár egyetlen együttlét is elég ahhoz, hogy teherbe ess. Ne hagyd magad hülyeségekre rábeszélni, a védekezés nagyon fontos, gondolj bele, nyilván nem szeretnél még babát... Ez nem versenyfutás, gondolom max 14 éves lehetsz, még rengeteg idõd lesz az életben a szexre, és ami fontos, hogy ahhoz megfelelõ, olyan partnert válassz, akit tényleg szeretsz, és amikor már érett leszel rá.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szerelmes vagyok ebbe a fiúba akivel megtörtént, de ezek után nem is foglalkozott velem úgyhogy kihasznált rendesen.Én meg itt vagyok egyedül és teljesen bele vagyok zúgva egy olyan srácba akinek csak a szexre kellettem nekem sem könnyû és nagyon megbántam.Nem elõször próbálkozott már egy párszor mondtam neki hogy ne, de most belementem de kár volt mert csak kihasznált...
Akkor remélem ez jó tanulópénz volt, ha valaki igazán szeret még akkor is kitart melletted ha évekig nem fekszel le vele. Hány éves vagy és hány éves ez fiú?
A kérdező hozzászólása: Én 16 leszek a fiú májusban töltötte a 18-at.

Bedagadt kéz mitől lehetett? Tegnap délelőtt 3 Orát sétáltam a napon 9-12 Ig. Aztán délután is 2-3 ig, és bedagadt a kezem.

a délutáni ügyintézés alatt vettem észre hogy viszket a tenyerem és püffed és dagadnak az ujjaim. nagyon megijedtem.semmi rovar nem csipett meg.semmit nem ettem. ma elmentem a dokihoz aki valami zörejt hallott és adott antibiotikumot.köptetőt mert torokgyulladásbol lehuzodott a baci. szerinntetek mi okozta a dagadást?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!