Találatok a következő kifejezésre: Tegnap csináltattam Hogyan (10 db)

Nyelvpiercinggel hogy tudok úgy enni hogy ne akadjon bele a metszőfogamba? Tegnap csináltattam és érzem hogy megtudnám csinálni ha nem akadna bele:/

Legjobb válasz: most erre milyen választ vársz? olyathogy tedd jobbra vagy balra a nyelved? majd megtanulod, tegnap csináltattad, nem nagy cucc hogy még idegen..

most erre milyen választ vársz? olyathogy tedd jobbra vagy balra a nyelved? majd megtanulod, tegnap csináltattad, nem nagy cucc hogy még idegen..
nekem pont h nem ért oda, inkább oldalra az örlõ fogaimhoz. na az rettenetes mikor ráharapok, csak párszor játszottam be, egybõl megtanultam hová NEM szabad tenni a nyelvem, mert azt hittem egybõl négy fogamat repesztettem meg vele:D am nem udom neked ennyire elöl van hogy bele akadna evés közben? én nem tudom te hogy eszel de nekem csak akkor ér oda ha játszom vele vagy kinyújtom a nyelvem:) alapból, rágás közben esélytelen különben a nyelvemet harapnám le. szal nemtudom te hogy szoktál enni:D:O:D

Tegnap csináltattam tetoválást. Hogyan kezeljem, hogy biztosan szép maradjon és gyorsan begyógyuljon?

A tetováló azt mondta hogy napi háromszor kenjem bepanten plusszal, és 4-5 napig legyen lefóliázva. Más helyeken teljesen mást olvastam. Pl: nem jó a bepanten plusz, napi csak másfél órát lehet bekötni stb.

Legjobb válasz: Szia! Én két éve csináltattam. Nem jó a bepanten, inkább PHLOGOSAM kenõccsel kend, ez direkt erre való. Amig le nem pattog róla a varr addig kend ezzel a kenõccsel, naponta 2-3szor, testápolót ne használj azon a bõrfelületen. Ha lepattogott a varr akkor már semmi gond nem lesz vele. Ne kösd be, és ne fóliázd be nem ér semmit. Ja igen és a pattogás kb 2 hét.

Szia! Én két éve csináltattam. Nem jó a bepanten, inkább PHLOGOSAM kenõccsel kend, ez direkt erre való. Amig le nem pattog róla a varr addig kend ezzel a kenõccsel, naponta 2-3szor, testápolót ne használj azon a bõrfelületen. Ha lepattogott a varr akkor már semmi gond nem lesz vele. Ne kösd be, és ne fóliázd be nem ér semmit. Ja igen és a pattogás kb 2 hét.
Igen, az elõzõ válaszolóval teljesen egyetértek, annyit még, hogy langyos vízzel, szappannal kell lemosni mielõtt bekened. De a fólia tényleg felesleges. Az elsõt fóliáztam, a másodikat nem, és sokkal szebb lett, javítani sem kellett annyit rajta. Mondjuk én sima Bepanthennel kentem, de legközelebb kipróbálom az elsõ válaszoló által javasoltat.
A kérdező hozzászólása: Olyan javaslatot is kaptam, hogy mivela bokámon van, az elsõ pár napon, -ha a szabadba megyek- akkor legyen lefóliázva, hogy ne érje a kosz. A bepantent plusz akkor tényleg nem jó??? Amúgy köszi a válaszokat!
PHLOGOSAM- direkt erre való, még a tudusán is nonfiguratívos tetkós minták vannak :)
Elõször is nyugi, annyi butaságot tudnak összehordani az emberek....a tetoválás minõsége legfõképpen a bõrödtõl függ!!!Nekem 1 éve van a hasamon....fájni nem fájt, mégcsak be sem pirosodott sem közben sem utánna, bepantennel kentem(a simával nem a plusszal)napont kb.3szor, víz nem nagyon érte....és azóta is gyönyörû, átütni sem kellett egyszer sem!Viszont van olyan akinek még vérzik is közben, meg kidobja a bõre és 3szor is át kell ütni....szóval bõr függõ(és természetesen tetováló és festék minõség)! Nap ne nagyon érje 1 hónapig, 1 hétig víz egíáltalán, nem kell befóliázni mert megpuhul alatta a bõröd és az nem tesz jót, sõtt az izzadás sem(szóval szoli, edzés hanyagolása)....kenegesd rendszeresen bepantennel és kalap kabát!!!:)
NE fürgyé le!
Zuhanyozz :)
Ilyenkor nem szoktak fürdeni.
Tiszta víz érheti, de ne áztasd! Tusolj és ne áztasd magad órákig az ülõfürdõbe!
Semmi bajod nem lesz ha víz éri, de utána fertõtlenítsd le jobban .
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a férfi, hogy ne fertõtlenítsem, amíg nincs begyulladva, de ha begyullad, akkor menjek el hozzá, és kitisztítsa.És ne érje víz legalább 1-2 hétig.Tehát nem tudom..Nagy nehezen megfürödtem..:/


Ha teszik járjál vele, ha nem, szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: ezert erdemes volt koptatni a billentyut.
Kategória fail.
Nyugodtan lehet vele fürdeni. Sõt... amikor én csináltattam, nekem elmondták, hogy nem árt neki a tusfürdõ, csak ne dörzsölgessem vele, simán lefolyik, leöblítem langyos vízzel és kész. Törölközésnél meg figyelj oda.
A kérdező hozzászólása: koszonom
Àztatni nem szabad, de víz érheti

Tegnap csináltattam tetoválást és nagyon tetszik a színe. Azt mondták hogy a felesleges festéket kilöki a bőröm, de ettől nem fog halványodni ugye?

Legjobb válasz: Nem, csak hogyha nem fóliázod rendesen, mert akkor bevarasodik és attól kijön a festék.

Nem, csak hogyha nem fóliázod rendesen, mert akkor bevarasodik és attól kijön a festék.
Csak miért csináltattál nyáron tetkót??? Ha nem fóliázod, akkor varosodik és ...... Ha fóliázod, akkor beizzad és kiázik. Napra még egy hónapig nem mehetsz, meg strandra sem. Akkor most ez patt helyzet lesz......
Azért ez nem ennyire rossz helyzet. Egy szalonban azt mondták, hogy nyáron sokkal többen csináltatnak tetoválást. Nyilván gyógyulási idõ alatt nem szabad megizzadni, nem szabad napra menni, de akkor többször kell a fóliát cserélni. A teljes gyógyulás pedig 10 nap. (De ezalatt csak az elsõ napokon kell fóliázni) Vagyis nekem mindig így mondták.
ha rendszeresen mossa a tetkót az ember és cseréli a fóliát, akkor nem izzadja ki a festéket. sõt, fólia alá nem kell krémezni, mert az már önmagában megakadályozza a kiszáradást, és így sokkal kisebb eséllyel ázik ki. mi minden nálunk készült tetoválást így kezeltetünk, az enyéimet is így szoktam, és hibátlanul gyógyulnak.
Ha sterilen csinálták, és úgy kezeled, ahogy mondták, akkor nem szabad gennyeznie.
Nekem 1 hónapig nem volt semmi baja, utána kicsit besebesedett ez kb. 2-3 hétig tartott, azóta (2 éve) semmi baja nincs! Én kezelgettem amíg ez az állapot fenn állt.
Miért kéne fájnia meg gennyeznie? Az a jó ha nem fáj, nem gennyedzik. Fájni még soha nem fájt. Már idestova 8 éve van bent az ékszerem, talán a 2. évben vettem egy ékszert aminek a csomagolására az volt írva hogy orvosi fém.Hát nem az volt, és mivel minden egyébbre allergiás vagyok akkor gennyedzett. Akkr vissza raktam az eredeti ékszert és azóta se mertem újat venni. :( Ezt csak azért osztottam meg, hogy ha valakinek ilyen allergiája van, ne járjon úgy mint én.

Tegnap csináltattam köldök piercinget. Meddig tart a gyógyulása? Meddig számíthatok hogy begyulladhat?

naponta 2szer kenem tetrannal.vigyázok rá.mozgatásnál picit fájt az elején de most már nem vészes. mivel tudnám elkerülni teljesen a gyulladás veszélyt?

Legjobb válasz: A gyulladást leginkább fertõtlenítõvel tudod elkerülni. Felesleges most Tetrannal kenned, nem szükséges, csak a fertõtlenítés.

A gyulladást leginkább fertõtlenítõvel tudod elkerülni. Felesleges most Tetrannal kenned, nem szükséges, csak a fertõtlenítés.
A kérdező hozzászólása: Azóta elkezdett pirosodni a lyuknál.mozgassam ezután? Nem fog benõni ha nemmozgatom? Akkor beszerzek fertõtlenítôtt minél elõbb.
Én úgy voltam vele, hogy mozgattam az ékszert, de nem gyakran, nehogy feltépjem vele a begyógyuló lyukat. Amikor lefertõtlenítettem megmozgattam, hogy befollyon a lyukba is, meg néha akaratlanul is ott kalandozott a kezem(ez persze nem helyes, mert akár a piszkot is bevihettem volna a sebbe).

A tegnap csináltattam tetoválást és azt mondta a srác, hogy vegyek rá valami antibioltikumos kenécsöt és azzal kenegessem . És szanitál szesszel, vagy oxigénes vizzel lehet fertőtleniteni?

De elfelejtettem venni rá ken?csöt, és tegnap este elmentem buliba és egz csomóan össyefogdosták . Most meg piros, és éryékeny, olyan mintha lehorzsoltam volna a kezem . Ha nem veszem meg a kencsöt akkor elfert?z?dhet?

Legjobb válasz: igen, kell az antibiotikum. oxigénes vizzel kimosod a festéket

igen, kell az antibiotikum. oxigénes vizzel kimosod a festéket
Bizony, bizony. Nem hiába mondták a tetováló szalonban.
A kérdező hozzászólása: értem ....
Bepanthent vegyél rá. Ha begyulladt, mert összetapizták, vegyél clarasept fertõtlenítõ szappant is a lemosáshoz. És fóliázd le bepanthen krémezés után az elsõ 3 napon...
elõször is fertõtlenítsd le! amúgy is az elsõ pár napban nem árt lefóliázni, ha olyna közegbe mész, ahol könnyen kosz kerülhet bele, mert ez ilyenkor még seb. naponta többször mosd le hideg vízzel (ez csökkenti a gyulladás) , majd ha megszáradt, akkor kend be Bepanthennel, vagy direktbe erre kapható egyéb kenõccsel. a mosásnál figyelj arra , hogy ne vizezd agyon és bekenni sem kell vastagon , mert felázhat és akkor elég randa lesz.
A kérdező hozzászólása: az ismerõsömet kérdeztem hogy mit csináljak vele , õ is annál a fickónál csináltatta ahol én , és azt mondta elõg egy normál hidratáló krém hogy nehúzódjon . és mióta kenem vele semmi baj nincs :D
Mi lett a teszt eredménye?
Gratulálok! Simán lehetnek terhességi tünetek! Én a nem várt mensi elõtt 3 nappal már éreztem, hogy babát várok, voltak tünetek!:o) A teszt csak megerõsített benne!
A kérdező hozzászólása: a teszt a vizelet és a vér is pozitív
TERHES VAGY!!!! :) Gratula!!! :)
Hát ez egyértelmû, gratulálok!! Én második lányommal voltam ugy mint 2-es, három napja feküdtem, hánytam, szédültem, fejem fájt, gyenge voltam, Gábriel tesztrõl majd le ugrott a csik! Ez volt 19-én és tudom, hogy 5-én lõtt gólt apuka :)
gratulalok. nekem is emelygesem volt mar kb egy hettel a nem vart elott, ugyhogy ez mar a terhesseg tunete. gratula!

Három hete csináltattam orr pc-t, tegnap elött észre vettem, hogy egy kis pukli szerüség van félig alatta. Hasonló egy kisebb hólyaghoz?

Mit tudnék csinálni, hogy elmúljon?

Legjobb válasz: Gennyes vagy inkább vadhús -szerû? Mert ha csak elfertõzõdött, akkor Betadine-nel kend be naponta többször is, ha vadhús, akkor bõrgyógyász! 24L

Gennyes vagy inkább vadhús -szerû? Mert ha csak elfertõzõdött, akkor Betadine-nel kend be naponta többször is, ha vadhús, akkor bõrgyógyász! 24L
A kérdező hozzászólása: Inkább gyennyes :) Köszönöm a választ!:D Am ha vadhús lenne, akkor a bõrgyógyász mit csinálna vele???:S:S Jaj remélem ilyen baja nem lessz.....:S
nekem lassan egy éve van orr pc-m van mikor még most is begyullad ha mondjuk pc-t cserélek de mikor nekem csinálták adtak hozzá kenõcsöt és abból még mindig van. Ha avval bekenem párszor elmúlik. amúgy a betadine jó ötlet ha gennyes de nekem még jó volt a neogranormon mert az is gyulladás csökkentõ és hámosító szoval segít a begyógyulásban :) sztem ne ijedj meg sztem csak begyuladt!
A kérdező hozzászólása: elmentem bõrgyógyászhoz írt fel egy kenõcsöt aval kenem(2ik napja) de még mindig semmi :S Mármint eddig elég szépen gyógyul, de elmúlhatna végre!:S Mert sajnos a betadin nem segített szal tuti vadhus :S .... De a pct akkor se veszem ki:$:Sxd..... Volt már vkinek ugyanez a baja??(vadhús) hogy oldotta meg??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!