Találatok a következő kifejezésre: Tegnap csináltam tesztet (173 db)

Lehetek terhes? 24. kellett volna megjönnie, de semmi azóta sem. Tegnap csináltam tesztet /clearblue/, de negatív lett.

24. kellett volna megjönnie, de semmi azóta sem. Tegnap csináltam tesztet /clearblue/, de negatív lett. Émelygésem van és a melleim is fájnak, pedig még menzeszkor sem szokott./+ a mellemen a fehér mirigyek is jobban látszanak/. Februárban volt egy missed ab-om /elvetéltem/. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ismeteld meg a tesztet par nap mulva es ha akkor is negativ akkor minden ok.Nekem is februarban volt egy vetelesem es azota ahogy kesik par napot rogton tesztelek,pedig azelott sosem csinaltam ugyet belole ha par napot kesett.

Ismeteld meg a tesztet par nap mulva es ha akkor is negativ akkor minden ok.Nekem is februarban volt egy vetelesem es azota ahogy kesik par napot rogton tesztelek, pedig azelott sosem csinaltam ugyet belole ha par napot kesett.
Nekem két hónapja két hét késés után jött meg. Minden tünetem megvolt. Még hánytam is, egy reggeli kávétól. Amit nem szoktam inni, de akkor olyan jól esett. Minden nap kb 11óráig iszonyatosan szédültem, lefehéredtem stb. A tesztjeim sorra negatívak lettek. Aztán egy nap jött egy erõs görcs és megjöttem. A háziorvosom szerint spontán vetélés is lehetett. A nõdöki akihez elküldött, azt mondta csak mensesz. Szóval a mai napig nem tudom mi volt. A nõdoki csak újjal vizsgált nem ultrahangozott, semmi. A háziorvosom ki is volt akadva rá rendesen. Szóval nagyon szorítok hogy babás legyél!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, aranyos vagy. Nem tudom mi van, de nem merek reménykedni sem. Eldöntöttem, ha nem jön meg a héten megyek a magándokimhoz szombaton.

Mennyire lehet esélyem arra hogy egy alkalomtól teherbe esek? Kedden voltunk együtt párommal. Tegnap csináltam tesztet de negatív lett. Csináljak később még tesztet vagy nem érdemes? Nagyon szeretnénk ha baba lenne.

Legjobb válasz: Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.

Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor várok, csak nagyon szeretném ha sikerülne.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy 5 nap alatt, teherbe estél és kimutatja a teszt???!! Majd ha nem jön meg a vérzésed, késik 1 hete, akkor érdemes tesztet csinálni, akkor mutat majd biztosat!!
a teherbe eséshez 1 alkalom kell:) )) tesztet az együttlét után a 14. napon érdemes legkorábban végezni.

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. A hét elején kevés barnás maszatolásom volt, azóta nincs folyásom. A hőm magas. Tegnap csináltam tesztet reggel, negatív lett. Lehet bébi?

Legjobb válasz: Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Nekem két napja késik és tegnap volt egy kis barnázásom. Tegnap csináltam tesztet és negativ lett! Fél éve hagytam abba a gyógyszert azután mindig megjött rendesen. Terhes lehettek vagy valamilyen más problémám van?

Semmilyen terhességi tünetem nincsen!

Legjobb válasz: nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!

nincs kizárva, hogy az leszel. Lehetséges még kevés a hcg-d. Majd egy hét múlva tesztelj legközelebb, ha addig sem jön meg. Drukkolok, hogy az legyél, ha Te is azt szeretnéd, de gondolom!
A kérdező hozzászólása: Igen már nagyon szeretnénk babát! Válaszodat köszönöm!!!
50% esélyed van a terhességre. Lehet babát vársz, de az is lehet, hogy meg fog jönni, csak késik egy kicsit. Várnod kell!
Szia!Babás lehetsz, mert koraterhességnél elõfordulhat egy kis barnázás(én az elsõnél rendesen mensiztem).A tesztre ne hallgass, nem hiába szoktam leírni ide, akiknek ilyen kérdéseik vannak, hogy várjatok a teszttel, mert lehet hogy babásak vagytok, de még túl korai, és nega lesz a teszt.Én is az elõttem íróhoz csatizom, várj 5-6 napot, ha akkor is nega, és nem is jött meg, irány adoki, mert más is lehet(ciszta például).Sok sikert, és mielõbbi poz.tesztet.Egy öreg róka

Volt egy spontán vetélésem 5 hónaposan azóta több mint fél év telt el 3hete késik a menstruációm tegnap csináltam tesztet de az negatív lett sajnos. Mi oka lehet hogy késik? Nagyon aggodók

Legjobb válasz: 5 hónaposan ment el? Egyet tudnék tanácsolni menj el orvoshoz jobban jársz. Tudom hogy minden vágyad egy pici lélek de menj el orvoshoz mert ez nem jó így. Sok dolog is közre játszhat hogy nem jön meg de fenn álhat az hogy terhes vagy. Mi elõbb ki kellene deríteni. Milyen tesztet vettél? Nekem a medi-lab az becsapott engemet áll pozitívat mutatott még egyszer nem veszek olyat. De ha van kedved beszélgetni szívesen beszélgetnék veled. És hogy bírod ki hogy 5 hónaposan el ment a picikéd lelkileg én össze roppantam volna.

5 hónaposan ment el? Egyet tudnék tanácsolni menj el orvoshoz jobban jársz. Tudom hogy minden vágyad egy pici lélek de menj el orvoshoz mert ez nem jó így. Sok dolog is közre játszhat hogy nem jön meg de fenn álhat az hogy terhes vagy. Mi elõbb ki kellene deríteni. Milyen tesztet vettél? Nekem a medi-lab az becsapott engemet áll pozitívat mutatott még egyszer nem veszek olyat. De ha van kedved beszélgetni szívesen beszélgetnék veled. És hogy bírod ki hogy 5 hónaposan el ment a picikéd lelkileg én össze roppantam volna.
Ha az utóbbi fél évben rendszeresen megjött a mensid, akkor fennáll a terhesség lehetõsége. Tudom, félsz, de csinálj egy tesztet, vagy egybõl menj orvoshoz. Van valami tüneted?

Tegnap csináltam tesztet negativ lett. Ha tudom hogy 20. án lehettem terhes azt kimutatta volna már a teszt?

27 én nem j?tt meg csak barna valami j?tt, tegnapig. Ma már nincs semmi. Lehetek még igy babás? Vagy már nincs esély? Mi okozhat még ilyen barnázást ha eddig nem volt baj? Nem fájt, fáj semmim sem.

Legjobb válasz: Hát pár nap múlva ismételd meg a tesztet, de még van esély szerintem! Sok sikert :) Remélem baba lesz!

Hát pár nap múlva ismételd meg a tesztet, de még van esély szerintem! Sok sikert :) Remélem baba lesz!
A kérdező hozzászólása: Szia, Szerintem még te is korán csináltad a tesztet.teszt szerint nekem sincs baba.de a remény hal meg utoljára.egy hét mulva csin.tesztet hátha tõbbet mutat.azerintem te is csinálj mégegyet pár nap mulva, nem lehet tudni hátha.szurkolok.puszi.Zsike
szia, én ugyan így jártam. nekem 30-án jött meg, egy nap kevés mensi, (normál esetben 5 napig tart) azóta pedig barnázás volt, nagyon kevés, ma pedig már semmi. ma kellett volna utolsó nap meglennie. csináltam egy tesztet, negatív volt, úgyhogy ennyi. nem tudom mi van, teszt szerint nincs babám. majd írj azért, hogy veled mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.ma voltam dokinál, csinált egy uh-tnem látta a terhességet, de hál Istennek nincs gyulladás vagy bármi más ami ezt a barnázást okozhatta volna.azt mondta 2 hét mulva csináljak tesztet ha +akkor doki, ha - akkor 31én kontroll.hát nem tudom mi van igy.õ is azt m.ta korai volt a teszt még.van még remény :-)
Ilyen korán a dokid se fog méglátni semmit, max. annyit fog tudni mondani, hogy milyen vastag a méhnyálkahártyád... Még várnod kellene pár napot és utána tesztelni. A doki ráérne 2-3 hét múlva...
Ne menj még dokihoz, 4 nap múlva csinálj tesztet. Még korai volt a teszt.
A kérdező hozzászólása: most is csináltam egy tesztet szintén negativ lett.holnap megyek dokihoz de tartok tõle hogy nix baba.csak akkor nem értem miért nem jõtt egy csepp vérem se
Nyugodj meg és lazíts!! mi meg drukkolunk Neked!
A kérdező hozzászólása: és kõszõnõm hogy segitetek
A kérdező hozzászólása: igen 20.án voltunk együtt.fura ez még nem volt ilyenem.
A kérdező hozzászólása: remélem baba van a dologba nem valami más.félek mert ha terhes vagyok akkor azt már a nõdoki látni fogja?mert ha 20.án lettem terhes még csak 12napja.jaj nem tudom
Ha a 20-ra azt érted, hogy akkor voltatok együtt és akcióztatok, akkor simán lehetsz terhes. Egyébként 7-10 nap alatt ér a méhbe a megtermékenyített petesejt és ágyazódik be, úgyhogy ha vársz még 2-3 napot, lehet hogy már pozi lesz a teszt!!
Köszi, nagyon aranyos vagy. Majd írj feltétlenül, hogy mi a helyzet nálad, én i fogok jelentkezni. Drukkolok neked én is, és kívánom, hogy baba legyen mindkettõnknél. Puszi. bebi

Még 3 napom van mesiig. Tegnap csináltam tesztet, de negatív. Lehetek még azért terhes? Nem kellett volna egy nagyon-nagyon halvány csíknak lennie?

Legjobb válasz: Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.

Nekem a mensi elõtt egy nappal már pozitív volt a tesztem. Szerintem várj még és ha nem jön meg tesztelj még egyszer.
Szia! Ne keseredj egybõl el, lehet nem termelõdött még annyi hcg hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt.Szerintem ha nem jön meg, utána tesztelj ismét.Vagy ha már nagyon nem birod a várakozást, akkor a nemvárt napján elsõ pisibõl.De még az sem mutat "tuti" eredményt. Sok sikert!
Nem, nem kellett volna. A terhességi tesztet a vérzés elmaradása UTÁNRA tervezték. Van egy mérési határa, ami alatt nem tudja mérni a terhességi hormonokat. Nem véletlenül van ráírva, hogy az elmaradt vérzés napján lehet elõször használni eredményesen. Attól, hogy 100 nõbõl egynek pozitív a tesztje napokkal a nemvárt elõtt, neked meg nem, még nem kellene ilyen következtetéseket levonni, mint te, hogy akkor már nincs is baba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Kedves utolsó! Tudom, ogy igazad van, de annyit olvastam már, hogy napokkal elõbb is kimutatta, hogy úgy gondoltam hátha nekem is. Ezért gondoltam arra, hogy ey ici-pici halványka csík is elég talán látszódni fog. Pedig megfogadtam, hogy a nem várt napjáig nem tesztelek, csak nem bírtam ki.
Nekem kimutatta 2 nappal a nemvárt elõtt.

1 hete késik a mensim, eddig pontos volt mint az atomóra, tegnap csináltam tesztet de negativ lett, ez azt jelenti, hogy nem vagyok terhes? Vagy még van remény?

Legjobb válasz: Szia. Egészen addíg, míg meg nem jön van remény. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet.Nincs görbéd? Vagy azt tudod,h mikor volt Pé-d?

Szia. Egészen addíg, míg meg nem jön van remény. Szerintem pár nap múlva csinálj még egy tesztet.Nincs görbéd? Vagy azt tudod, h mikor volt Pé-d?
Szívbõl gratulálok, Vigyázz nagyon magatokra!
Elsõ vagyok! Gratula! Nagyon örülök! Minden jót kívánok nektek!:)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál és babás vagyok!:) hál isten! ja csináltam másik tesztet az is neg. volt, és mégis... na ez vagyok én a 3%ból az 1%
Nem akarlak meg ijeszteni de van egy ismerõsöm akinek vagy egy hónapig kimaradt azt hittük terhes. De nem volt az hanem cisztája volt. Azóta helyre jött. Persze lehet valami más betegség hormonzavar a késés oka. Vagy tényleg terhes vagy. Elõzõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: mit értesz "más" alatt
A kérdező hozzászólása: még mindig semmi, mégcsak folyásom sincs!pénteken megyek dokihoz, tesztet meg nem merek csinálni, mert félek a csalódástól, amúgy az számít hogy mikori vizeletbõl csináltam?
Ez bármit jelenthet babát is de sajnos mást is. Csinálj még egy tesztet. Ha nem jön meg menj orvoshoz mindenféle képen.
A kérdező hozzászólása: 21.én volt
A kérdező hozzászólása: Köszi!és köszönöm a támogatásotokat, nagyon vigyázok magunkra, de nem kell aggódni, mert a férjem mindig figyelmeztet mindenre ami nem helyénvaló! Még1x köszi:)
Talán csak most késöbb jön meg.
Várj még egy kicsit, és ha késõbb sem jön meg, fordulj orvoshoz.;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, majd írok mi lett

A párom 12 probálkozott. Tegnap csináltam tesztet negativ lett. Most mensi elõtt3-4 nappal ismént 28, 31, 31-én?

Most Április 1-JÉN kelett volna megjönnie.egyenlõre semmi pedig görcsölgetek.Lehet a beágyazódás jele?Vagy a terhességet befolyásolja az hogy mensi elõtt-3-4 nappal próbálkoztunk?Azt sem értem hogy 12 megtörtént és még is negatívat teszteltem...valami bajom lehet?Vagy a páromnak?A barátnõm rögtön teherbe esett 2x is.

Legjobb válasz: Várni kell egy hetet és utána kell tesztelni. Nem biztos, hogy nem vagy terhes, csak túl hamar teszteltél és ne görcsölj rá ennyire.

Várni kell egy hetet és utána kell tesztelni. Nem biztos, hogy nem vagy terhes, csak túl hamar teszteltél és ne görcsölj rá ennyire.
Így elsõ ránézésre a kérdésedbõl az jön le, hogy nagyon rágörcsöltél a dologra... Lazíts, mert ez nem használ a teherbeesésnek. Nem tudom, mióta próbálkoztok, de nem jön össze mindenkinek elsõre. 3-4-6 hónap még belefér és teljesen normális. Ha egy év alatt nem jön össze, akkor érdemes orvoshoz fordulni, aki kivizsgálja mi lehet a baj, ha van baj egyáltalán. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És nem én írtam a kérdést csak diktáltam....Barátnõm írta mobilról...Köszönöm az utolsó kettõ válaszát.Akkor ezek szerint lehet hogy a 12. akció jó volt csak még 2 hét után hamar teszteltem?
Attól mert 12szer próbálkoztatok nem azt jelenti, hogy tuti, hogy terhes leszek.Nagyon sok dolognak kell ahhoz klappolni, hogy teherbe ess.Nekünk 3 év után sikerült, szerintem akik egybõl teherbe tudnak esni azok vannak kevesebben.Egy pár nap múlva csinálj még egy tesztet. Sok sikert! 27 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszonom de nem 12szer probalkoztunk hanem 12-én
Akkor írd le normálisan a kérdést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!