Találatok a következő kifejezésre: Tegnap csináltam ovulációs (4 db)

Görbét linkelj :)
érdekes egyébként, mert én is így jártam. Egyik nap poz.ovuteszt, aztán másnap reggel nagyon leesett a hõm és utána reggel meg szépen felugrott. Én is csoálkoztam, mert a használati utasítás is azt írja, hogy 24-36 óra múlva várható az ovu, de nekem szerintem 24 sem tellt el (mint várhatóan neked sem) Vagy az is lehet, hogy ugyan a hõ leesett, de csak akkor lesz ovud, amikor már a hõd si kiscit fennt van (olvasni itt sok olyat akinél így szokott mûködni)- és az akkora poz. teszttõl tényleg min. 24 óra

Tegnap csináltam egy ovulációs tesztet. Pozitiv lett. Hány napig marad igy?

Legjobb válasz: http://www.babatervezo.hu/ciklus.html itt le van írva szerintem egész jól, ábrákkal!

http://www.babatervezo.hu/ciklus.html itt le van írva szerintem egész jól, ábrákkal!
Általában 1 vagy 2 napig mutat pozitívat!

Ovulációs tesztet csináltam tegnap erős két csíkkal, ma is csináltam egyet és épp csak, hogy elhalványodott, ez jelentheti azt hogy sikerült a teherbe esés?

Jártatok már így?

Legjobb válasz: Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!

Ha ovulációdra használtad akkor este kell használni és ha pozitív akkor szexelj!:) Ha reggel csináltad jóstesztként és pozitív akkor vegyél terhességi tesztet! Ha tegnap voltatok együtt akkor ne is próbálkozz ilyenekkel majd 14 nap múlva! Sok Sikert!
Dehogyis.... :S Ez azt jelenti, hogy ma van peteérésed. Az elsõ negatív nap=peteérés.
Attól függ, hogy a ciklusod melyik napján csináltad és , hogy melyik napszakban.
A kérdező hozzászólása: tegnap együtt voltunk. csak össze jött nem?


Tegnap volt a 3. nap hogy ovulációs tesztet csináltam. És mindhárom pozitív lett. Létezik ilyen?

Legjobb válasz: Igen! Nekem is 3 napig volt pozitív múlt hónapban! Csak gyakorlatozzatok lelkesen és holnap csinálj még egyet!

Igen! Nekem is 3 napig volt pozitív múlt hónapban! Csak gyakorlatozzatok lelkesen és holnap csinálj még egyet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!