Találatok a következő kifejezésre: Tegnap az levágta a (2 db)

Tegnap az édesanyám levágta a hajam. Elmentem fürdeni, és rá 2 órára viszkető kiütésekkel lettem tele. Mi okohatja ezt v egyáltalán miez?

Nem ettem semmi szokatlant, és ez ne mrüh, mert eltünik 1 id? után. Próbálkoztam, hogy a tusfürdöt kicsit magamra teszem hátha lesz valami. És ott lett kiütéses ahova raktam. De most kijöttek máshol is és most nem érintkeztem tusfürd?vel. Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Valószínûleg a hajvágógépet, vagy ollót elõtte más is használta, ez okozhat allergiás reakciót, még egészséges családtagok között is. Ha nagyon durva a helyzet ALPICORT nevû oldattal kezelhetõ, amit bõrgyógyász ír fel, de elõtte kipróbálhatod az ezüst kolloid oldatot-gyógynövényboltban kapható kb 1400 ft NANO a gyártó..be kell dörzsölni a fejbõrbe naponta kétszer, egyébként minden hámsérülést és fogproblémát gyógyít-az ezüstrészecskék jelenlétében elpusztulnak a baktériumok is( lásd.: samsung ezüsttechnologiás mosógépe, vagy ezüstszálas zokni-ezeket mind megalapozottan fejlesztették ki)-nézz csak utána a google-be beírod ezüst kolloid, vagy kolloidok és olvashatod is a jótékony hatásait! A másik ami történhetett a meleg miatti izzadságtól kipattogzott a fejbõröd, ez elmúlhat, de a kolloiddal gyorsíthatod, utána viszont nem szabad hajat mosni..színtelen szagtalan csodaszer! Mielõbbi jobbulást, remélem segítettem!

Valószínûleg a hajvágógépet, vagy ollót elõtte más is használta, ez okozhat allergiás reakciót, még egészséges családtagok között is. Ha nagyon durva a helyzet ALPICORT nevû oldattal kezelhetõ, amit bõrgyógyász ír fel, de elõtte kipróbálhatod az ezüst kolloid oldatot-gyógynövényboltban kapható kb 1400 ft NANO a gyártó..be kell dörzsölni a fejbõrbe naponta kétszer, egyébként minden hámsérülést és fogproblémát gyógyít-az ezüstrészecskék jelenlétében elpusztulnak a baktériumok is( lásd.: samsung ezüsttechnologiás mosógépe, vagy ezüstszálas zokni-ezeket mind megalapozottan fejlesztették ki)-nézz csak utána a google-be beírod ezüst kolloid, vagy kolloidok és olvashatod is a jótékony hatásait! A másik ami történhetett a meleg miatti izzadságtól kipattogzott a fejbõröd, ez elmúlhat, de a kolloiddal gyorsíthatod, utána viszont nem szabad hajat mosni..színtelen szagtalan csodaszer! Mielõbbi jobbulást, remélem segítettem!

Tegnap voltunk a fodrásznál az alapból dús és alúl göndör hajamat levágták. Nagyon zavar, hogy már begöndörödött mit tegyek?

A fodrász azt mondta, hogy ha bezsárítom sokáig egyenes marad ahhz képest már most, 1 nap alatt kész széna kazal. :( nagyon el vayok keseredve mert hiányzik a régi hajam.

Legjobb válasz: Szóval szeretnéd visszanöveszteni?:)

Szóval szeretnéd visszanöveszteni?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!